Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Η νέα διαφήμιση της Marlboro που προκαλεί σάλο... (VIDEO)

Το νέο διαφημιστικό σποτάκι της Marlboro έχει βγει εδώ και μερικές ημέρες.

«Για κάποιο αηδιαστικό λόγο, το νεανικό σεξ πουλάει»: Ποια σταρ τα έβαλε με την Miley;

Και οι δύο είναι πολύ νέες και βρίσκονται συνέχεια στο προσκήνιο, αφού η κάθε μία ξεχωρίζει στον χώρο της. 

Η Εθνική παίδων Κύπρου στο ποδόσφαιρο νίκησε 1 - 0 την Γερμανία

Με νίκη 1-0 ολοκλήρωσε η Εθνική Παίδων U-17 της Κύπρου το αποψινό φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα της Γερμανίας, ενόψει της συμμετοχής στην επόμενη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17.

Θλίψη για τον θάνατο της Αντ.Βαλάκου από κόμματα και θεατρικούς οργανισμούς

Τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού, Αντιγόνης Βαλάκου, εξέφρασαν κόμματα, καθώς και ο κόσμος της τέχνης. Η ηθοποιός, μία από τις σπουδαιότερες του θεάτρου και του κινηματογράφου, απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών.

 Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Με οδύνη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της μεγάλης πρωταγωνίστριας Αντιγόνης Βαλάκου, που για πολλά χρόνια λάμπρυνε τη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Εθνικό Θέατρο.

 «Η Αντιγόνη Βαλάκου, ηθοποιός με ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία, σπάνια ευαισθησία και ανανεωτικό υποκριτικό ύφος, πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 40 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, σε ένα διάστημα από το 1952, όταν πρωτοεμφανίστηκε ως Περντίτα στο "Χειμωνιάτικο παραμύθι" του Σαίξπηρ έως τον τελευταίο θρίαμβό της το 2007 στο ρόλο της Μάνας Κουράγιο, στο ομώνυμο έργο του Μπρεχτ. Έπαιξε σημαντικούς ρόλους του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, ξεδιπλώνοντας την υποκριτική της δεινότητα από την αρχαία ελληνική τραγωδία έως το σύγχρονο ελληνικό και ξένο δράμα» τονίζει το Θέατρο. Το ΔΣ και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια και τους οικείους τής ηθοποιού.

 Σε ανακοίνωσή του, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας τονίζει: «Η πόλη της Καβάλας αποχαιρετά σήμερα την Αντιγόνη Βαλάκου, μία από τις κορυφαίες ελληνίδες ηθοποιούς, μία εξαιρετική εκπρόσωπο της δραματικής σκηνής που γεννήθηκε στην πόλη μας και τη λάμπρυνε μέσα από τη σεμνή αλλά τόσο φωτεινή και πλούσια πορεία της στο ελληνικό θέατρο». «Οι λέξεις είναι φτωχές να συμπυκνώσουν και να απαριθμήσουν τις αξέχαστες κορυφαίες ερμηνείες της, τις συνεργασίες της, το ανεξάντλητο ρεπερτόριο ρόλων που με τόσο πάθος και ζηλευτό ταλέντο υποδύθηκε, το ήθος και την ευγένειά της» αναφέρει η ανακοίνωση. 

«Την προσφορά της Αντιγόνης Βαλάκου στο ελληνικό θέατρο μπορεί να την εκτιμήσει ακόμα και κάποιος που είχε την τύχη να δει μία και μόνη θεατρική της παράσταση. Σεμνή και ουσιαστική, πραγματική καλλιτέχνης, τίμησε την τέχνη της όσο λίγοι. Οι ακροατές των μεταφορών θεατρικών έργων στο ραδιόφωνο δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη μαγική της φωνή. Καλό της ταξίδι» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ. «Έφυγε μια μεγάλη κυρία του θεάτρου και του κινηματογράφου. 

Μια σπουδαία ηθοποιός που υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια την τέχνη, σε μια καλλιτεχνική πορεία γεμάτη επιτυχίες και τιμητικές διακρίσεις. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη» ανέφερε το τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωσή της, η ΔΗΜΑΡ αναφέρει: «Η σπουδαία ηθοποιός Αντιγόνη Βαλάκου προσέφερε για πολλές δεκαετίες στο θέατρο και στον κινηματογράφο, ενώ σημαντική επίσης υπήρξε η παρουσία της στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση. Διδάχτηκε την υποκριτική στο "Θεατρικό Σπουδαστήριο" του Βασίλη Ρώτα και ερμήνευσε σημαντικούς ρόλους στο Εθνικό Θέατρο, στο ΚΘΒΕ αλλά και σε ιδιωτικούς θιάσους, συνεργαζόμενη με πολλούς από τους πλέον σημαντικούς έλληνες σκηνοθέτες και ηθοποιούς, και κατακτώντας τιμητικές διακρίσεις αλλά και την αγάπη και την εκτίμηση των ομοτέχνων της, των κριτικών και του κοινού. Η Δημοκρατική Αριστερά εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο της Αντιγόνης Βαλάκου και εύχεται συλλυπητήρια στους οικείους της». 

«Το ελληνικό θέατρο έχασε μια σπουδαία, σεμνή και με ευγενική παρουσία ηθοποιό», επισημαίνει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τον θάνατο της Αντιγόνης Βαλάκου, εκφράζοντας και συλλυπητήρια στους οικείους της. «Η Αντιγόνη Βαλάκου, βραβευμένη με το βραβείο Μαρίκας Κοτοπούλη (1958) διέγραψε μια σημαντική διαδρομή στο καλλιτεχνικό στερέωμα για πάνω από 60 χρόνια, αφήνοντας ανεξίτηλα το ίχνος της στην ιστορία του θεάτρου, με σπουδαίες ερμηνείες στο ενεργητικό της κυρίως στο Εθνικό Θέατρο, ενώ συνεργάστηκε τόσο με το ΚΘΒΕ όσο και με ιδιωτικούς θιάσους» αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ. Η Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το θάνατο της Αντιγόνης Βαλάκου: «Μια από τις σημαντικότερες ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου έφυγε από κοντά μας, γεμίζοντας με θλίψη τον κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού και όχι μόνο. [...] 

Με συνέπεια, ήθος και αξιοπρέπεια χαρακτηρίζεται όχι μόνο το πέρασμά της από το σανίδι, αλλά και ολόκληρη η ζωή της που θα μείνει ανεξάλειπτη στο πέρασμα των χρόνων». 

 Source : http://www.philenews.com

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΗ & ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ...

Σοκ προκάλεσε η αποτρόπαιη πράξη μιας μάνας, η οποία ανάγκασε τον γιο της να πιει βενζίνη και μετά τον έκαψε!

Αθάνατη ελληνική τηλεόραση! Δείτε την πιο κορυφαία στιγμή από τη δεκαετία του '90 (BΙΝΤΕΟ) -

Ίσως η κορυφαία στιγμή της ελληνικής τηλεόρασης ή μία από τις κορυφαίες είναι αυτή που θα δείτε στη συνέχεια.

Τι φανερώνει η ανδρική στύση για την κατάσταση της καρδιάς

Όσο μεγαλύτερο πρόβλημα στύσης αντιμετωπίζουν οι άνδρες τόσο μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχουν να πάσχουν από καρδιολογικό πρόβλημα, χωρίς να το γνωρίζουν, σύμφωνα με μία νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Αυστραλιανό Εθνικό Πανεπιστήμιο, το Ινστιτούτο Σαξ και το Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ και δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «PLoS Medicine».

Βρετανοί κρυπτοζωολόγοι υποστηρίζουν ότι βρήκαν τη σπάνια τίγρη της Τασμανίας που εξαφανίστηκε πριν 80 χρόνια

1936 : Ο τελευταίος "Τίγρης της Τασμανίας" (θυλακίνη) πεθαίνει στο ζωολογικό κήπο του Hobart.

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη γυμναστική με το σεξ;

Γίνεται πολύς λόγος για τις θερμίδες που καίμε στο σεξ και πολλοί υποστηρίζουν πως αυτός είναι ένας καλός λόγος να μεταφέρουμε το γυμναστήριο στην… κρεβατοκάμαρα! Ποια είναι όμως η πραγματικότητα πίσω από το μύθο;

ATP - Ραντεβού για το Νο1 το 2014

Mπορεί το τελείωμα της φετινής σεζόν να ανήκει στον μοναδικό Νόβακ Τζόκοβιτς, ωστόσο το υπόλοιπο της χρονιάς είχε τη σφραγίδα του κορυφαίου για το 2013, Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος τερμάτισε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης για τρίτη φορά, έχοντας δημιουργήσει διαφορά 920 βαθμών απ'τον Σέρβο άσο.

Έντονος σεισμός στην Αθήνα

Στις 8.14μμ σημειώθηκε ισχυρός σεισμός στην Iστιαία έντασης 4.8 της κλίμακας ρίχτερ.

Πόσο πουλήθηκε η…. πλαστική της Marilyn Monroe;

Έλαβε τέλος η δημοπρασία των προσωπικών αντικειμένων μεγάλων αστέρων του Hollywood στην Καλιφόρνια.

Η Νέσι γίνεται 80 χρονών!

Οκτώ δεκαετίες συμπληρώνονται σήμερα από την πρώτη φωτογραφική «εμφάνιση» του τέρατος του Λοχ Νες...

Ξεκάθαρη βάση και μετά επανέναρξη

Την ανάγκη να υπάρξει ξεκάθαρη βάση για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό υπογράμμισε ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, ο οποίος δέχθηκε σήμερα το νέο Πρέσβη του Βασιλείου του Βελγίου στην Κύπρο Alphonse Creusen.

«Ήταν ανθρωπόμορφα τέρατα που βασάνιζαν επί χρόνια με τη δράση τους το χωριό»

Με καταθέσεις μαρτύρων, με ξεσπάσματα και με εντάσεις συνεχίζεται σήμερα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Νεάπολης Λασιθίου η δίκη για τη διπλή δολοφονία του 34χρονου Πρίαμου Ξυδάκη και του 63χρονου Μανόλη Σταυρουλάκη, στον Προφήτη Ηλία, τον Ιούνιο του 2012.

Συστημικές ελλείψεις στην απονομή δικαιοσύνης στη Ρωσία

Οι ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να συνεχισθούν στη Ρωσία, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι συστημικές ελλείψεις που υπάρχουν στην απονομή δικαιοσύνης στη χώρα και να ενισχυθούν η ανεξαρτησία και αμεροληψία της δικαστικής εξουσίας συμπεραίνει, ο Επίτροπος για τ` Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, σε έκθεση του που δόθηκε στη δημοσιότητα και η οποία βασίζεται στα όσα διαπίστωσε, κατά την επίσκεψη του στην Ρωσική Ομοσπονδία το διάστημα 3-12 Απριλίου 2013.

Τρεις φορές τον γύρο της γης σε 64 ημέρες έκανε ο Λιονέλ Μέσι!

Το χαρακτηριστικό του Τζορτζ Κλούνι στην ταινία «up in the air» είναι το γεγονός ότι βρίσκεται περισσότερες ώρες με μια βαλίτσα στο χέρι ταξιδεύοντας σε διάφορες πολιτείες της Αμερικής, παρά στο σπίτι του.

 Ο Λιονέλ Μέσι, τείνει να γίνει ο Τζορτζ Κλούνι της Μπαρτσελόνα αφού, σύμφωνα με μια μέτρηση που έκανε η εφημερίδα «As», ο Αργεντινός σούπερσταρ έκανε τρεις φορές τον γύρο της γης σε 64 ημέρες! Το αφιέρωμα της ισπανικής εφημερίδας παρουσιάζει ένα προς ένα τα ταξίδια του Μέσι κατά τη διάρκεια των διακοπών του και της προετοιμασίας με την «Μπάρτσα», με τον Αργεντινό να έχει διανύσει συνολικά σε 64 ημέρες, 122.333 χιλιόμετρα, δηλαδή κάτι παραπάνω από τρεις φορές τον γύρο του κόσμου (40.075,017 χλμ είναι η περιφέρεια της γης)! Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα, ο Μέσι ταξίδεψε εννέα φορές, κάνοντας 30.081 χιλιόμετρα.

 Οι πτήσεις που έκανε με τους συμπαίκτες του έχουν ως εξής: Βαρκελώνη -Μόναχο, Μόναχο-Όσλο, Όσλο-Βαρκελώνη, Βαρκελώνη-Γκντανσκ, Γκντανσκ-Βαρκελώνη, Βαρκελώνη-Ιερουσαλήμ, Τελ Αβίβ-Μπανγκόκ, Μπανγκόκ-Κουάλα Λουμπούρ και Κουάλα Λουμπούρ-Βαρκελώνη. Το μεγαλύτερο ταξίδι ήταν στην Κουάλα Λουμπούρ καθώς η «Μπάρτσα» διένυσε 10.589 χιλιόμετρα. Πολλά χιλιόμετρα έκανε ο Μέσι και στη διάρκεια των διακοπών του αφού πραγματοποίησε 21 ταξίδια κάνοντας 91.769 χιλιόμετρα! Μάλιστα, πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της Μπαρτσελόνα και χωρίς να υπολογίζουμε τη βάση του, δηλαδή τη Βαρκελώνη, ο Μέσι χρειάστηκε να ταξιδέψει σε 12 διαφορετικούς προορισμούς κυρίως για λόγους μάρκετινγκ.

 Αναλυτικά τα ταξίδια που έκανε έχουν ως εξής: 

Βαρκελώνη-Μπουένος Άιρες, Μπουένος Άιρες-Γκουαγιακίλ, Γκουαγιακίλ-Κίτο, Κίτο-Μπουένος Άιρες, Μπουένος Άιρες-Γουατεμάλα, Γουατεμάλα-Ροζάριο, Ροζάριο-Βαρκελώνη, Βαρκελώνη-Μιλάνο, Μιλάνο-Βαρκελώνη, Βαρκελώνη-Ντακάρ, Ντακάρ-Βαρκελώνη, Βαρκελώνη-Μεδελίν, Μεδελίν-Λίμα, Λίμα-Λος Άντζελες, Λος Άντζελες-Λας Βέγκας, Λας Βέγκας-Λος Άντζελες, Λος Άντζελες-Σικάγο, Σικάγο-Ροζάριο, Ροζάριο-Βαρκελώνη, Βαρκελώνη-Ίμπιζα και Ίμπιζα-Βαρκελώνη. Όπως δε αναφέρει η «As», η κόπωση του Μέσι και ο τελευταίος τραυματισμός του, ίσως είναι αποτέλεσμα αυτών των ταξιδιών... - 

Source : http://www.philenews.com

Τα “ Mινιόν ” Δημιούργησαν Πανικό Στην Πρώτη Μέρα Υποβόλης Συμμετοχών Στο Καρναβάλι Λεμεσού

Εντυπωσιακή και απρόσμενη ήταν η εξέλιξη της πρώτης μέρας υποβολής δήλωσης συμμετοχής στο καρναβάλι Λεμεσού 2014.

ΣΟΚ: ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ & ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

Ένας μουσικός από άλλο συγκρότημα σκότωσε δύο μέλη του συγκροτήματος «Yellow Dogs». Ο μουσικός πυροβόλησε τον κιθαρίστα των Yellow Dogs, Sourosh Farazmand, και τον τραγουδιστή τους Arash Farazmand, οι οποίοι ήταν αδέρφια.

Τζέραρντ: Δεν θα χάσω τον ύπνο μου για τον Σερ Αλεξ

Στην αυτοβιογραφία του ο Σερ Αλεξ κατατάσσει τον Στίβεν Τζέραρντ στην κατηγορία των καλών, αλλά όχι... κορυφαίων παικτών. Ο άσος της Λίβερπουλ κλήθηκε να σχολιάσει τη γνώμη του πρώην προπονητή της Γιουνάιτεντ, υπενθυμίζοντάς του ότι ο ίδιος κάποτε τον ήθελε στους Μπέμπηδες...

ΟΜΟΝΟΙΑ - «Πράσινες», απίστευτες, συμπτώσεις!

Ένα εκπληκτικό στατιστικό συνοδεύει τον Νούνο Ασίς. Ο Πορτογάλος έχει βρει δίχτυα δύο φορές φέτος (όσες και πέρσι), στις νίκες με 0-6 και 0-4 της Ομόνοιας πάνω σε Δόξα και ΑΕΚ Κουκλιών, αντίστοιχα. Ως εδώ τίποτα το… επιλήψιμο. Κοιτάζοντας όμως τα περσινά ματς, ο Ασίς σκόραρε στο εντός έδρας 6-0 με Νέα Σαλαμίνα και στο επίσης εντός έδρας 4-0 με Ανόρθωση!

Ποια τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε σε αυτή τη στάση; (ΦΩΤΟ)

Όπως την γέννησε η μάνα της…

Δείτε τη λίστα με τα προκλητικά μπόνους στη Λαϊκή

Μεγάλος κουκουμάς η Λαϊκή Τράπεζα, που πολλοί είδαν σαν ευκαιρία για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, δήλωσε στην επιτροπή Θεσμών η διαχειρίστριά της Άντρη Αντωνιάδου, κατά την αποκάλυψη των συγκλονιστικών στοιχείων για τα πάρτι εκατομμυρίων στη Λαϊκή τράπεζα.

TV ΒΟΜΒΑ: ΤΕΡΜΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ...

Είναι πολύ συνηθισμένο στους δημοσιογραφικούς κύκλους και αρκετοί από τους γνωστούς σήμερα πολιτικούς, υπήρξαν γνωστοί και δραστήριοι δημοσιογράφοι.

AΕΚ Κουκλιών: Δικαίωμα στο όνειρο…

Η ήττα από την Ομόνοια δεν προκάλεσε πανικό στην ΑΕΚ Κουκλιών. Στην ομάδα γνωρίζουν πως είναι δύσκολο να κοντράρουν τις ομάδες που πρωταγωνιστούν, ωστόσο γνωρίζουν επίσης, πως μπορούν να κερδίσουν τα παιχνίδια που πρέπει για να μείνουν στην κατηγορία.

Ταξιδιωτική οδηγία για τις Φιλιππίνες εξέδωσε το Υπ.Εξωτερικών

Σε αυτήν αναφέρεται πως «δεδομένης της καταστροφής που έχει προκληθεί στις Φιλιππίνες συνεπεία του τυφώνα Haiyan, οι πολίτες της Δημοκρατίας που διαμένουν μόνιμα, ταξιδεύουν ή προτίθενται να ταξιδεύσουν στις Φιλιππίνες, 

συμβουλεύονται όπως αποφεύγουν να ταξιδεύουν σε ορισμένες περιοχές της χώρας, εάν δεν είναι απαραίτητο, παρακολουθούν συνεχώς τη μετεωρολογική κατάσταση και ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλείας των τοπικών Αρχών». 

Σε περίπτωση έκτακτης ή/και προξενικής ανάγκης, οι Κύπριοι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Τμήμα Διαχείρισης Κρίσεων του ΥΠΕΞ στο +357 22801000 ή με τον Λειτουργό Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών, στο τηλέφωνο +357 99660129 (εκτός κανονικών ωρών εργασίας). -

 Source :  http://www.philenews.com

Έργα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας: Ποιες μέρες και ώρες θα μείνει κλειστός

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι....

 την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, μεταξύ των ωρών 8.30 μ.μ. και 6 π.μ. το πρωί της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι την έξοδο Αγ. Γεωργίου Αλαμάνου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία σε μήκος 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Source : www.newsit.com.cy

ΔΕΣ: ημερολόγιο με... παπάδες που «κολάζουν»!

Κύριε ελέησον!

Στο σκοτάδι οι έρευνες για τα αίτια θανάτου της 34χρονης εγκύου

Την ολοκλήρωση των ιστοπαθολογικών εξετάσεων θα πρέπει να αναμένουν οι συγγενείς της 34χρονης Δήμητρας Μαναριώτη από την Ελλάδα προκειμένου να μάθουν τα αίτια θανάτου της νεαρής γυναίκας που εξέπνευσε λίγα 24ωρα μετά τη γέννηση του μωρού της.

Ροζίτα Κεντάλα: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τις πρόβες για το Dansing for you 3

Η Ροζίτα πρωταγωνιστούσε τη χρονιά που πέρασε στη σειρά του Sigma "Εφτά ουρανοί και σύννεφα αλήτες"

Ουρά στη Λεμεσό για τα καρναβάλια

Πρωτοφανές, όπως και μη αναμενόμενο, χαρακτηρίζουν οι ίδιοι οι λειτουργοί των πολιτιστικών υπηρεσιών του Δήμου Λεμεσού, το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε ήδη, για συμμετοχές ομάδων μεταμφιεσμένων στο φετινό καρναβάλι. 

Ποιοι γάμοι διαρκούν δέκα χρόνια

Όταν ένα ζευγάρι ερωτεύονται και παντρεύοντα η προσδοκία τους είναι η αγάπη, η συμβίωση και η ευτυχία να κρατήσει για πάντα.

Μικρό θησαυρό έκρυβε το έπιπλο που αγόρασε ένας ραβίνος

Ένας ραβίνος από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ αποφάσισε να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο γραφείο για το σπίτι του. Στην προσπάθειά του να το κάνει ελαφρύτερο και να χωρέσει στο διαμέρισμα, άρχισε να αδειάζει συρτάρια μέχρι που βρέθηκε μπροστά σε μια μοναδική ανακάλυψη: μια σακούλα με 98.000 δολάρια (73.000 ευρώ).

Την Τετάρτη οι υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου του ΔΗΚΟ

Με την επίσημη υποβολή των υποψηφιοτήτων, εισέρχονται από την Τετάρτη στην τελική ευθεία οι διεργασίες για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΔΗΚΟ.

WOW: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΟΝΙΑ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΤΕ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Ο Νοέμβριος δικαίωσε την φήμη του ως βροχάρης καθώς είναι ο μήνας με τις περισσότερες βροχές. Οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν σήμερα και αύριο και κατά τόπους θα είναι ισχυρές.

«Έκανα σεξ με τον Justin Bieber», λέει τώρα η ιερόδουλη

Κάθε μέρα και μία αποκάλυψη είναι η Tati Neves, η Βραζιλιάνα ιερόδουλη που κυκλοφόρησεβίντεο με τον Justin Bieber να κοιμάται: αφού σε τηλεοπτική της συνέντευξη δεν απάντησε αν έκαναν σεξ, τώρα, η 27χρονη επανέρχεται και... το παραδέχεται!

Φωτογραφίες από το πλωτό αεροδρόμιο του Λονδίνου

Δείτε τις μακέτες του εντυπωσιακού London Britannia Airport

Ψάρι τέρας ξεβράστηκε στο Βιετνάμ [Βίντεο]

Ένα τεράστιο αλλά και παράξενο ψάρι ξεβράστηκε αυτές τις μέρες στο Vietnam και κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκε στην στεριά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Να βρεθεί η ρίζα του κακού

Χθες ο Εκτελεστικός Σύμβουλος της Ανόρθωσης Φραντζέσκος Χ``Μιχαήλ και ο εκ των αντιπροέδρων Πανίκος Ππούνας είχε συνάντηση με τον Ζόρζε Κόστα όπου συζητήθηκαν τα αίτια της κακής αγωνιστικής εικόνας και τον αρνητικών αποτελεσμάτων. Συναντήσεις έγιναν και με κάποιους ποδοσφαιριστές ενώ αυτές θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Μια δεύτερη γλώσσα καθυστερεί την εμφάνιση άνοιας και Αλτσχάιμερ

Οι άνθρωποι που μιλάνε μια δεύτερη γλώσσα, έχουν αυξημένη προστασία έναντι της άνοιας και της νόσου Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με μια νέα βρετανο-ινδική επιστημονική έρευνα, τη μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα. Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι δίγλωσσοι αναπτύσσουν άνοια κατά μέσο όρο 4,5 χρόνια αργότερα, σε σχέση με όσους μιλάνε μόνο μία γλώσσα.

Σάλος και στην Τουρκία για τις δηλώσεις Ερτογάν περί Κύπρου

«Η αμφισβήτηση από πλευράς του τούρκου πρωθυπουργού της ίδιας της ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας οφείλει να αφυπνίσει, επιτέλους, τη διεθνή κοινότητα σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις της Τουρκίας για το Κυπριακό». 

Τους γονείς του J.Bieber τους έχετε δει;;; Δείτε τους και θα πάθετε πλάκα…

Αυτοί είναι οι γονείς του ομορφόπαιδου μας με τους καλούς τρόπους.


Ρόδος: Η κλειδαριά στο σπίτι δεν άλλαξε τυχαία - Οι δύο φιλενάδες είχαν βρει τον τρόπο να πλουτίζουν!

Οι γονείς της νεαρής ιδιοκτήτριας του σπιτιού μετακόμισαν και πίστευαν ότι το παραδοσιακό τους σπίτι έμεινε κλειστό...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΝΕΑ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ 13 ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΙ - ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ

Νέα οργή και όχι άδικα ξέσπασε από τους συγγενείς των 13 Ηρώων της φονικής έκκρηξης στο Μαρί.... 

ΟΜΟΝΟΙΑ - «Αντιδημοκρατική η ακύρωση των εκλογών»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9, μέσω της οποίας τοποθετείται για τα τελευταία γεγονότα. Παραθέτει το ιστορικό των συναντήσεων με υποψηφίους για την προεδρία, ενώ χαρακτηρίζει αντιδημοκρατική την ακύρωση των εκλογών από Διοικητικό Συμβούλιο.

Πρώτο Φεστιβάλ Σοκολάτας στη Λευκωσία

Tο πρώτο Φεστιβάλ Σοκολάτας στη Λευκωσία είναι γεγονός! Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στις 8 Δεκεμβρίου 2013, στην Στοά (πλατεία παλιού δημαρχείου) στην εντός των τειχών πόλη.

Το βίντεο που σαρώνει στο youtube με τα 26 εκατομμύρια κλικ [βίντεο]

Ο πατέρας κρατάει στην αγκαλιά του το λίγων μηνών μωράκι του. Μια αρκετά φυσιολογική και τρυφερή εικόνα.

Φλερτ VS Διαδικτυακή Επικοινωνία ( Μέρος Β)

Οι κόκκινες επόμενες τέσσερις σημαίες όπως τις καταγράφει η Συμβουλευτική Ψυχολόγος, Χριστίνα Σορόκκου!

Αδυναμία συνεννόησης στη Γερμανία

Καθυστερούν οι διαπραγματεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης
Οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης Μέρκελ καθυστερούν, καθώς πληθαίνουν τα «μέτωπα της διαπραγμάτευσης».

Κυνηγοί ΠΡΟΣΟΧΗ! Γέμισαν τους κυνηγότοπους με δηλητηριασμένα δολώματα – Πολλά σκυλιά βρήκαν τραγικό θάνατο -

Με παρέμβαση του στην κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ του PafosPress, ο Βάσος Δημητρίου, Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο της Πάφου, εκφράζει με έντονο τρόπο την αγανάκτησή του για τις ενέργειες ασυνείδητων, να βάζουν σε κυνηγότοπους δηλητηριασμένα και με αιχμηρά αντικείμενα δολώματα, με σκοπό να σκοτώσουν τα σκυλιά.