Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Αλιγάτορας κόντεψε να κατασπαράξει γνωστή ηθοποιό σε γύρισμα! - Βίντεο

Στα δόντια του... αλιγάτορα κόντεψε να βρεθεί γνωστή ηθοποιός, κατά την διάρκεια του διαφημιστικού για γνωστό οίκο μόδας!

SAD SAD SAD: ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ - ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που δείχνουν το μικροκαμωμένου κορμάκι ενός 10χρονου αγοριού γεμάτο από γρατζουνιές, μώλωπες και άσχημα χτυπήματα!

ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ - Χάνουν τον «τελικό», λόγω facebook

Σε απαγόρευση της εισόδου σε συγκεκριμένα άτομα στον αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ, προχώρησε η Αστυνομία, λόγω αναρτήσεων τους στο Facebook.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΕ AIDS ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί, στο στενό φιλικό του περιβάλλον, μία εξέταση ρουτίνας δεν είχε τα αποτελέσματα που περίμενε.

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ 17ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,,, ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert για την εξαφάνιση της Πατρίτσια-Βερόνικα Κουρόβσκα, 17,5 ετών.

ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ - Είναι πολλά τα λεφτά...

Εδώ και μέρες, από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα έχουμε «τελικό» πρωταθλήματος μεταξύ ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, διαβάζουμε και ακούμε συνεχώς ότι «πρέπει να πέσουν οι τόνοι και να αποφευχθεί η ένταση». 

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές το ΔΗΣΥ με ποσοστό 34,4%

Πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές, φαίνεται να αναδεικνύεται ο ΔΗΣΥ, σύμφωνα με μεγάλη δημοσκόπηση την οποία παρουσίασε χθες βράδυ το ΡΙΚ.

Η ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Ένα πολύ άσχημο επεισόδιο είχε η Χριστιάνα Αριστοτέλους το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες στην παρουσιάστρια εδώ και 2 χρόνια έχει γίνει σκιά της 27χρονος ο οποίος είναι αρρωστημένα θαυμαστής της.

«Ξεκόλλησε» μέρος του φτερού σε αεροπλάνο εν πτήσει (βίντεο)

Ο θόρυβος που ακούστηκε και η εικόνα που έιδαν από τα παράθυρα του αεροσκάφους έκαναν τους επιβάτες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.