Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

«Είμαι gay» Ποιος γνωστός ποδοσφαιριστής το παραδέχτηκε

Άλλη μια προσωπικότητα από το χώρο του αθλητισμού που βρίσκει το θάρρος και μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα του.

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΟ MEGA ΚΥΠΡΟΥ - ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ... ΠΩΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ THE VOICE

ΣΕ συναγερμό βρίσκεται το MEGA Κύπρου αφού  ψάχνουν τον τρόπο πως.... θα χτυπήσουν το The Voice στον ΑΝΤ1

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που φτάνουν στα γραφεία του ShowTime-cy, πυρετός συσκέψεων και.... κόντρα συσκέψεων συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στα γραφεία του MEGA Κύπρου, με τον κύριο Γιώργο Χουλιάρα να ψάχνει αυτό το κάτι που θα πάει κόντρα με το νούμερο ένα talent show παγκοσμίως, το The Voice. 

Τι είναι αυτό που μπορεί να... χτυπήσει ένα τόσο δυνατό project που σαρώνει σε ολόκληρο το κόσμο. Ενα παρόμοιο talent show - μουσικό - το οποίο θα έχει διάσημους, κριτική επιτροπή και μεγάλη αγωνία. Πληροφορίες λοιπόν λενε , το MEGA Κύπρου ήδη ξεκίνησε να βλέπει σημαντικά ονόματα του ελληνικού και κυπριακού πενταγράμμου & σε λίγες μέρες θα πάρει τις.. MEGAλες του αποφάσεις για να μπει απέναντι στο The Voice.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/


Τροχαίο με τρεις τραυματίες στον αυτοκινητόδρομο προς Λάρνακα - Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής

Τροχαίο με τρεις τραυματίες στον αυτοκινητόδρομο προς Λάρνακα πλησίον της Κόσης, γύρω στις 20:00 σήμερα το βράδυ.

Με ποιους τσακώσαμε την Εύα του «Μπρούσκο» να πίνει καφέ στην Παλιά Λευκωσία; - ΦΩΤΟ


Η Μένια Μαθιουδάκη εθεάθη να απολαμβάνει τη συντροφιά του τραγουδιστή Νικόλα Πισία και του στιλίστα Κωνσταντίνου Νατιώτη…

Και άλλο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το 2014!

Αυτή τη χρονιά από ό,τι φαίνεται θα φάμε πολλά κουφέτα!

Στις 13 Ιανουαρίου η συνάντηση Ντάουνερ – Έρογλου στα κατεχόμενα

Στις 13 Ιανουαρίου θα συναντηθεί με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ, ανακοίνωσε σήμερα ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου κατά τη διάρκεια συνάντησής του με την αντιπροσωπεία της Ένωσης Τούρκων Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών (TÜSİAD) στα κατεχόμενα.

Βρίσκουν τα So easy... σταματούν τους εγκληματίες

Σε καλό δρόμο φαίνεται ότι βρίσκονται οι συζητήσεις για την ταυτοποίηση των προπληρωμένων καρτών κινητής τηλεφωνίας (so easy) και η σχετική πρόταση νόμου αναμένεται να κατατεθεί στην Ολομέλεια εντός Μαρτίου. 

Η πρώτη γυναίκα με μαντίλα Πρόεδρος Επιτροπής στην τουρκική Βουλή

Μετά την πρωτοφανή είσοδο μαντιλοφορούσων Βουλευτών στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση στο τέλος Οκτωβρίου, μια από αυτές εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Αιτήσεων.

Σκίζοντας τα κύματα... στους -46 βαθμούς

Βίντεο με αμερικανούς σέρφερ που αψήφισαν το κρύο

ΓΣΠ ώρα μηδέν! «Δεν θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να κλείσουμε το γήπεδο»

Πολύ σοβαρή είναι η κατάσταση σχετικά με το ΓΣΠ και τις συνεχόμενες τιμωρίες ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, οι οποίες ελαχιστοποιούν τα έσοδα όχι μόνο των σωματείων αλλά και του σταδίου.

Αποκλειστικά πλάνα απο σοβαρά επεισόδια με μαθητές και αστυνομικούς

Πετροβολισμός σε λεωφορεία επεισόδια ξέσπασαν έξω από την πρώτη τεχνική σχολή Λευκωσία όταν μαθητές επιχείρησαν να ανακόψουν την πορεία διερχόμενων λεωφορείων του ΟΣΕΛ.

Μουσουλμάνα τρανσέξουαλ ονειρεύεται το στέμμα της Μις Κόσμος (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Αποφασισμένη να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να στεφθεί η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου, είναι η Αμέλια Μαλτέπε, παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε... άνδρας.

Αφιερωμένο στην Σιμόν ντε Μποβουάρ το doodle της Google

Αφιερωμένο στην Σιμόν ντε Μποβουάρ είναι σήμερα, Πέμπτη, το doodle της Google με αφορμή τη συμπλήρωση 106 χρόνων από τη γέννησή της. Φιλόσοφος, μυθιστοριογράφος, κριτικός, θεωρητικός του φεμινισμού, εκδότρια της πολιτικής επιθεώρησης «Les Τemps Μodernes», μαζί με τον Ζαν-Πολ Σαρτρ, διανοούμενη της δημόσιας σφαίρας, αντιστασιακή στη διάρκεια του Β΄Παγκόσμιου πολέμου και ακτιβίστρια αργότερα υπέρ της ανεξαρτησίας της Αλγερίας και κατά του πολέμου στο Βιετνάμ, η Σιμόν ντε Μποβουάρ γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1908 στο Παρίσι.

ΑΚΕΛ προς ΥΠΕΣ: Αν δεν έχει την ευαισθησία, τουλάχιστον να σκεφτεί τον αρνητικό διεθνή αντίκτυπο

Ο Υπουργός Εσωτερικών οφείλει να ασχοληθεί με το θέμα των προσφύγων που απεργούν έξω από το ΥΠΕΣ, δηλώνει το ΑΚΕΛ και τον καλεί "αν δεν έχει την ευαισθησία, τουλάχιστον να σκεφτεί τον αρνητικό διεθνή αντίκτυπο για την κυβέρνηση".


Ρομποτική Χειρουργική σε γυναικολογικές επεμβάσεις

Η Ρομποτική Χειρουργική, αποτελεί την εξέλιξη της Ενδοσκοπικής - Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής. 

Προηγμένο όργανο προσφέρει πραγματικές φωτογραφίες εξωπλανητών

Έπειτα από μια δεκαετία προσπαθειών, το πιο προηγμένο όργανο για την άμεση παρατήρηση πλανητών εκτός του Ηλιακού Συστήματος τέθηκε σε λειτουργία σε τηλεσκόπιο της Χιλής. 

Ξεκαθάρισμα της (super sexy) Ελένης στον Μουτσινά: Πόσους γάμους να κάνω πια! Φτάνει!

Με σπόντες και υπονοούμενα, αλλά μέχρι εκεί, η Ελένη Μενεγάκη «έλαμψε» στο «Νικ Ο’ Κλοκ» του Νίκου Μουτσινά και φυσικά όσοι περίμεναν την παραμικρη δήλωση για θέματα που αφορούν αποκλειστικά τη ζωή της παρουσιάστριας, έμειναν με την όρεξη.

Πέντε νεκροί και 12 τραυματίες από την έκρηξη στην Ιαπωνία

Άγνωστα ακόμα τα αίτια του ατυχήματος

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ

Λάρνακα: Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι βρέφος πετάχτηκε στα σκουπίδια και βρέθηκε νεκρό στο ΧΥΤΥ Κόσιης. 

Γύρω στις 6:55 το πρωί υπάλληλοι που ασχολούνταν με την επεξεργασία οικιακών σκυβάλων σε ιμάντα του εργοστασίου, ανακάλυψαν με φρίκη ένα βρέφος νεκρό ανάμεσα στα σκουπίδια.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας απέκλεισαν τη σκηνή κι άρχισαν τις έρευνες. Το έργο τους συνδράμουν και συνάδελφοι τους μέλη του επιστημονικού προσωπικού από το Αρχηγείο Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για κοριτσάκι ηλικίας μερικών μηνών, ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι είναι ασιατικής καταγωγής. Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία δήλωσε πως δεν ήταν δυνατόν να διακριβώσει τα αίτια θανάτου του βρέφους στην κατάσταση που αυτό ήταν. 

Όπως ανέφερε, το βρέφος πρέπει να πλυθεί και να καθαριστεί και στη συνέχεια να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθούν τόσο τα αίτια θανάτου του όσο και η ημερομηνία θανάτου. Η νεκροψία θα διενεργηθεί σε λίγη ώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, το κοριτσάκι, που να σημειωθεί ότι βρέθηκε γυμνό, εκ πρώτης όψεως μάλλον φέρει τραύμα στο κεφάλι, ο οποίος δυνατόν να πτοκλήθηκε από τη συμπίεση των σκουπιδιών μέσα στο σκυβαλοφόρο που μετέφερε τα σκουπίδια στο ΧΥΤΥ Κόσιης. Ο υπεύθυνος του ΧΥΤΥ, Νικόλας Σεδεβελάκης, δήλωσε ότι στο συγκεκριμένο ιμάντα που βρέθηκε το βράφος, υπήρχαν σκουπίδια των τελευταίων 3-4 ημερών, λόγω των αργιών. 

 Τόνισε ότι το κοριτσάκι βρέθηκε γυμνό πράγμα που κατά τον ίδιο σημαίνει πως το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που τοποθέτησαν το βρέφος στα σκουπίδια δεν το έβαλαν σε σακούλα, αλλά απλά το πέταξαν μέσα σε κάδο

Source : http://showtime-cy.blogspot.com

Η Σάντρα Μπούλοκ και ο Τζάστιν Τιμπερλέικ οι μεγάλοι νικητές στα 40α αμερικανικά βραβεία του κοινού

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Σάντρα Μπούλοκ και ο τραγουδιστής Τζάστιν Τιμπερλέικ ήταν οι μεγάλοι νικητές της 40ης τελετής απονομής των βραβείων People's Choice που έγινε την Τετάρτη στο Λος Άντζελες, επιβεβαιώνοντας την ιδιότητά τους ως τα πλέον δημοφιλή καλλιτεχνικά πρόσωπα του αμερικανικού κοινού.

TENNIS - Πρώτες εκτιμήσεις για το 2014

Απομένουν πια λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρώτου Grand Slam της σεζόν. 

Εξάντλησε την αυστηρότητα η Δικαστική: Δυο κεκλεισμένων κι ένα σε ουδέτερο!

Δυο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, ένα παιχνίδι σε ουδέτερη έδρα και χρηματικό πρόστιμο ήταν η είσπραξη της Ανόρθωσης από τη Δικαστική Επιτροπή!

Σε λάθος σπίτι παραδόθηκε δώρο από την οικογένεια Ομπάμα - Αρχικός παραλήπτης η νονά των κοριτσιών

Σικάγο: Μία τεράστια έκπληξη περίμενε μία οικογένεια στο Σικάγο αυτή την εβδομάδα. Ο Αλέιν Τσερτς και η οικογένειά του έλαβαν ένα άλμπουμ με οικογενειακές φωτογραφίες της οικογένειας Ομπάμα.

Στο τραπέζι η έξοδος 550 από Cyta

Σχέδιο εξόδου για 550 υπαλλήλους της Cyta εξετάζει η βουλή, που καλείται να αποδεσμεύσει €9,5 εκ. για την πρώτη φάση του σχεδίου.

Ντροπή: Κατέβασαν μαθητές απο τα λεωφορεία

Σε καταγγελίες ότι σχολικά λεωφορεία δεν μετέφεραν μαθητές χωρίς εισιτήριο καθώς και ότι σε άλλη περίπτωση, οδηγός λεωφορείου κατέβασε μαθητές που δεν είχαν εισιτήρια στη μέση της διαδρομής για το σχολείο, προέβη ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Συνδέσμων Γονέων Τεχνικών σχολών.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΜΌΛΙΣ ΤΟ ΔΕΙΣ ΘΑ ΚΛΕΊΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΆ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΈΣ!!! (VIDEO)

Σε ένα συγκλονιστικό, αλλά πέρα ως πέρα διδακτικό βίντεο δυο λεπτών, παρουσιάζεται η λυπηρή πραγματικότητα για το πώς πλέον οι περισσότεροι άνθρωποι του σύγχρονου κόσμου είναι εγκλωβισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν χαίρονται τις απλές όμορφες και καθημερινές στιγμές που ζουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, χάνοντας την πραγματική ουσία της ζωής….

Έκκληση για βοήθεια στον μικρό Κωνσταντίνο - Κοινοποιηστε το

Έκκληση για οικονομική ενίσχυση απευθύνει η οικογένεια του 21 μηνών Κωνσταντίνου-Μάριου από το Μπούρτζι Χαλκίδας, ο οποίος γεννήθηκε με μια σπάνια ασθένεια (ατρησία χοληφόρων αγγείων) και δίνει μάχη για τη ζωή του.

«Ο Καρβέλας δεν άφησε τη Βίσση να κάνει καριέρα στο εξωτερικό γιατί την ζήλευε»

Καλεσμένος στα «Καρντάσιανς» της Τρίτης ήταν ο Γιώργος Πολυχρονίου, ο οποίος – μεταξύ άλλων – μίλησε για την Άννα Βίσση και την καριέρα που θα μπορούσε να έχει κάνει στην Αμερική, αλλά και γιατί δεν την έκανε.

Κάποιοι γιατροί έστειλαν τον όρκο του Ιπποκράτη στα...αζήτητα μετά τις 11:00 το πρωί

Κόντρα του Υπουργού Υγείας με τους γιατρούς του δημοσίου άνοιξε με την περιβόητη υπόθεση του ορίου των 30 ασθενών ανά ημέρα.

ΣΟΚ: Nεκρό βρέθηκε βρέφος στο σκυβαλλότοπο Κόσιης!

Νεκρό βρέφο εντοπίστηκε πριν από λίγο στο σκυβαλλότοπο της Κόσιης.  Το βρέφος εντόπισε υπάλληλος της μονάδας του ΧΥΤΥ στην Κόσιη, αντικρίζοντας στα απορρίμματα ένα νεκρό βρέφος ηλικίας 3 – 4 περίπου μηνών.

Με μονόωρη αποχή οι μαθητές για τα κόμιστρα στα λεωφορεία - Καταιγισμός κατά κυβέρνησης από οργανώσεις και γονείς

Με μονόωρη στάση εργασίας -την τρίτη διδακτική ώρα- σε όλα τα σχολεία μέσης και τεχνικής εκπαίδευσης, ως πρώτη ένδειξη διαμαρτυρίας στην επιβολή του κομίστρου στα σχολικά λεωφορεία, ξεκινούν σήμερα οι αντιδράσεις των μαθητών μέσω της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής τους, με την πλήρη συμπαράσταση και των καθηγητών και των γονιών τους.

Σε χθεσινή κοινή δημοσιογραφική διάσκεψη, οι φορείς γονέων και εκπαιδευτικών εξέφρασαν πλήρη στήριξη στους μαθητές, χαρακτηρίζοντας την επιβολή κομίστρου ως αντικοινωνικό μέτρο ειδικά σήμερα, που αποτελεί ταυτόχρονα και ακόμα ένα κτύπημα στην παιδεία και τα δημόσια σχολεία, σε μια περίοδο που πλέον ένας στους πέντε μαθητές δεν διαθέτει τα απαραίτητα για το σχολείο.