Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ - Ο ΣΑΛΟΣ... ΤΗΣ ΚΡΟΤΙΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Όπως ενημερώνει μέσω ανακοίνωσής της στην επίσημή της ιστοσελίδα, η διοίκηση της ΑΕΛ έχει προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία Λεμεσού για ενδεχόμενη εξαπάτηση σε σχέση με το περιστατικό της κροτίδας στον αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ.

Απίστευτη γκάφα στους γαλλικούς σιδηρόδρομους

Λάθος η παραγγελία τρένων αξίας πολλών δισ. ευρώ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Αναβάθμιση «Αντ. Παπαδόπουλος» για φιλοξενία αγώνων ομίλων UEFA

Ξεκίνησαν από την Τρίτη το πρωί οι εργασίες αναβάθμισης των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Συλλόγου, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με στόχο το γήπεδο να εναρμονιστεί σταδιακά με τα κριτήρια της UEFA για διεξαγωγή αγώνων ομίλων ευρωπαϊκών, διασυλλογικών διοργανώσεων.

ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ELLEN DEGENERES ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΣΚΟ

Τη δική του απάντηση στην Ellen DeGeneres έδωσε μέσω twiiter οΑνδρέα Γεωργίουμετά το σάλο που ξέσπασε στην Αμερική όταν στην εκπομπή της έδειξε ένα απόσπασμα από την δημοφιλή καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1,Μπρούσκο.

«Γενί Ντουζέν»: Έτοιμο κοινό ανακοινωθέν για το άνοιγμα των Βαρωσίων

Κοινό ανακοινωθέν για το άνοιγμα των Βαρωσίων σε ειδικούς για τεχνο-οικονομική μελέτη έχουν ετοιμάσει οι δύο ηγέτες, μετά από σχετική συμφωνία επί του θέματος, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τ/κ εφημερίδας "Γενί Ντουζέν".

ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ - Στην ΚΟΠ οι θέσεις των ομάδων

Παραδόθηκαν το μεσημέρι στα αρμόδια όργανα της ΚΟΠ οι θέσεις των δύο ομάδων, ενόψει της αυριανής (22/05) συνεδρίας της δικαστικής επιτροπής, που θα αποφασίσει για την «τύχη» του διακοπέντα αγώνα ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

Ξεσφράγισαν το σφραγισμένο ιδιαίτερο δωμάτιο του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο Παλαιό Ψυχικό και βρήκαν πάρα πολλά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας.