Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ & ΜΙΧΑΛΗΣ STAVENTO - TI ΤΟΥΣ... ΧΩΡΙΖΕΙ


Μπορεί η απόσταση να τους χωρίζει, μιας και εκείνος έχει μετακομίσει μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αλεξανδρούπολη ενώ εκείνη βρίσκεται στην Αθήνα, η αγάπη όμως τους ενώνει.

Τουρκικές παραβιάσεις στη Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη

Αναφορά στις τουρκικές παραβιάσεις στην κυπριακή ΑΟΖ συμπεριλήφθηκε στο κείμενο Συμπερασμάτων της 5ης Διακοινοβουλευτικής Διάσκεψης για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας (ΚΕΠΠΑ) και την Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας (ΚΠΑΑ), που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη.

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ...


Τέσσερις νεαροί ηλικίας από 21 μέχρι 26 χρόνων από την πόλη και επαρχία Λάρνακας τραυματίστηκαν από μαχαίρι κατά τη διάρκεια συμπλοκής, ενώ διασκέδαζαν σε νυκτερινό κέντρο στη περιοχή Μακένζυ. 

ΟΧΤΩ ΦΥΣΙΚΗ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ

Χωρίς να υπάρχει πάντα ακριβής αιτία τα σκυλάκια μας έχουν άγχος που τα οδηγεί σε ζημιές και ανεπιθύμητη συμπεριφορά όσο λείπουμε από το σπίτι. Μπορεί να τους προσφέρουμε βόλτες, τροφή και παιχνίδι και να μας απογοητεύουν τα...μασημένα παπούτσια που βρίσκουμε όταν επιστρέφουμε στο σπίτι μας.


Οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής...

Ορίστηκαν οι διαιτητές, οι βοηθοί διαιτητές και οι παρατηρητές για τις αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

ΣΥ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ... ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Αγία Νάπα: Αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον 20 χρόνια μετά το φιάσκο με το δελφινάριο στην Αγία Νάπα για κατασκευή και λειτουργία δελφινάριου στην ίδια περιοχή. Ενδιαφέρον υπάρχει από δύο επιχειρηματίες.

Ζευγάρι βασάνισε μέχρι θανάτου 3χρονο αγοράκι και στη συνέχεια έφαγε πίτσα και έκανε σεξ

Για το αγοράκι μάλιστα τα βασανιστήρια στα οποία το υπέβαλαν καθημερινά οι αρρωστημένοι ενήλικες αποδείχθηκαν μοιραία καθώς τελικά έχασε τη ζωή του.