Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ένα-ένα ξεσπούν τα σκάνδαλα του Bieber

Πικάντικες λεπτομέρειες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την κοπέλα που εξαιτίας της ήρθε ο χωρισμός του Justin Bieber με τη Selena Gomez. Η 22χρονη Milyn Jensen γνώρισε τον popstar πέρυσι τον Δεκέμβριο, ενώ, όπως η ίδια αποκάλυψε, τους σύστησε ο καλύτερος φίλος του Bieber, ράπερ Lil Twist.

Περιοδεία Μπαν Γκι-μουν στη Μέση Ανατολή

Περιοδεία στη Μέση Ανατολή θα κάνει ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν για να ενισχύσει τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, όπως ανακοίνωσε ο ΟΗΕ την Τρίτη.

Δύο συλλήψεις για τα επεισόδια στο φιλικό Ομόνοιας-Αρη

Στη σύλληψη δύο ατόμων, 35 και 30 χρόνων από τη Λευκωσία, που καταζητούνταν σε σχέση με τα επεισόδια που έγιναν στο φιλικό αγώνα Ομόνοιας-Άρη, στο Πελένδρι, προχώρησε απόψε η Αστυνομία.

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ... ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Δύο τουρίστες από την Ιταλία τραυματίστηκαν και κρατούνται στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου για νοσηλεία, ύστερα από επίθεση που, όπως ανέφεραν στην Αστυνομία, υπέστησαν μαζί με άλλους οκτώ ομοεθνείς τους από άνδρες ασφαλείας, ενώ βρίσκονταν σήμερα τα ξημερώματα σε μπυραρία στην Αγία Νάπα.

Σάκης Ρουβάς: Μετά τον Διόνυσο θα υποδυθεί τον… Ιησού;

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον Σάκη Ρουβά μετά απ' τον Διόνυσο που υποδύεται στις «Βάκχες», να ενσαρκώσει τον Χριστό στο πασίγνωστο μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar»!

Στο Βελιγράδι η Σάλμα Χάγιεκ για τα γυρίσματα ταινίας

Στη Σερβία βρίσκεται η Μεξικανή ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ, για τα γυρίσματα του θρίλερ «Everly», που σκηνοθετεί ο Τζο Λιντς, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης του Βελιγραδίου.

Έκλεψαν ολόκληρο ΑΤΜ, το βρήκαν στο Ζεφύρι

Ένα αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (Α.Τ.Μ.) εντόπισαν οι αστυνομικοί σήμερα κατά τη διάρκεια εκτεταμένης επιχείρησης στο Ζεφύρι και την ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν τα ξημερώματα το μηχάνημα από σούπερ μάρκετ στη Γλυφάδα.

Δίχως τέλος οι επιθέσεις στη Συρία

Τουλάχιστον 18 Σύροι αντάρτες έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε μάχες με άνδρες των δυνάμεων του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ στην επαρχία Χάμα της κεντρικής Συρίας, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το 16,4% των 'υπηκόων' του ψευδοκράτους γεννήθηκαν στην Τουρκία

Τα άτομα που κατέχουν "υπηκοότητα" του ψευδοκράτους, ζουν μόνιμα στα κατεχόμενα, και γεννήθηκαν στην Τουρκία ανέρχονται σε 31.234 ή 16.4% του πληθυσμού σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε το λεγόμενο γραφείο προγραμματισμού των κατεχομένων, ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης «απογραφής πληθυσμού» που έγινε στις 4 Δεκεμβρίου 2011.

Ο Διοικητής «καρφώνει» Χριστόφια ότι άργησε για το Μνημόνιο

Στην καθυστέρηση που υπέδειξε η κυβέρνηση Χριστόφια στην λήψη της απόφασης προσφυγής στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης και στην απουσία παρέμβασης στον τροπεζικό τομέα, το μέγεθος του οποίου αύξηθηκε θεαματικά μέσα σε λίγα χρόνια, εντοπίζει ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκος Δημητριάδης, τις κύριες ευθύνες για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η κυπριακή οικονομία.

Αλκή: Δανεικός για ένα χρόνο ο Κυπριανού

Στην απόκτηση του Δημήτρη Κυπριανού από την ΑΕΚ, υπό τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, προχώρησε η Αλκή.

ΑΕΛ: «Στήριξη σε όλα τα τμήματα του Σωματείου»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η διοίκηση της ΑΕΛ ενημερώνει για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στα τμήματα καλαθόσφαιρας και πετόσφαιρας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ: 3-peat από Χάρτινγκ

Η απίστευτη σταθερότητα του Ρόμπερτ Χάρτινγκ στις μεγάλες διοργανώσεις του χάρισε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στο δίσκο καθώς μετά το Βερολίνο (2009) και τη Νταεγού (2011) κατέκτησε την κορυφή και στη Μόσχα.

Νέα Σαλαμίνα: Αφήνει υποσχέσεις…

Θετικά στοιχεία έχει αφήσει η Νέα Σαλαμίνα, τόσο στα φιλικά προετοιμασίας, όσο και με τις κινήσεις ενίσχυσης που έχουν γίνει στην ομάδα. 

Όσκαρ Πιστόριους: Επιμένει πως σκότωσε κατά λάθος τη σύντροφο του

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ. Ο Όσκαρ Πιστόριους επιμένει πως σκότωσε κατά λάθος τη σύντροφο του.

Europa League: Παρατηρητές μας σε δύο αγώνες

Ορισμοί Παρατηρητών μας σε αγώνες των play-offs του Europa League.

Φρέιζερ… η γρηγορότερη γυναίκα του πλανήτη - VIDEO

Η Τζαμαϊκανή Σέλι - Αν Φρέιζερ, είναι η γρηγορότερη γυναίκα στον πλανήτη και το επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά.


ΠΣΖ: Στη γύρα για δεξί μπακ

Δεν ολοκλήρωσε ακόμα τις κινήσεις ενίσχυσης της η ΠΣΖ καθώς οι ιθύνοντες ψάχνουν και μια ακόμα που θα αφορά δεξιό μπακ με την περίπτωση του Ντάνι Άλβες να είναι πρώτη στη σχετική λίστα.

ΡΕΑΛ: Χαμός με Κριστιάνο!

Μια φήμη, όπως αποδεικνύεται, που ήθελε τον Κριστιάνο Ρονάλτο να κάνει ταξίδι αστραπή στο Μάντσεστερ προκάλεσε πανικό στην Ευρώπη αφού πολλοί στη Γιουνάιτετ ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να τον δουν να επιστρέφει!

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τα ταξίδια του «θεού» στην Ευρώπη

Από την εποχή όπου τα κυπριακά σωματεία έδιναν και τα δύο ευρωπαϊκά ματς στην έδρα της άλλης ομάδας λόγω κυρίως της οικονομικής αδυναμίας που είχαν μέχρι και το υπέρ-μοντέρνο Τσάμπιονς Λίγκ και Γιουρόπα ο Απόλλωνας έχει καταγράψει 44 χρόνια πορείας στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.

Απόλλων - ΑΠΟΕΛ: Ο πρώτος τίτλος της σεζόν… πλησιάζει

Το ερχόμενο Σάββατο, 17 Αυγούστου, στο ΓΣΠ (20:00) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας LTV Super Cup, ανάμεσα στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ και τον κυπελλούχο Απόλλωνα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Χωρίς τραυματίες το φιλικό με Αγία Νάπα

Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για το φιλικό της Ομόνοιας με την Αγία Νάπα, που θα γίνει την Τετάρτη (14/08) η ώρα 18:00 στο «Τάσος Μάρκος» με τις τιμές να κυμαίνονται από 10 ευρώ το κανονικό και 5 ευρώ το μαθητικό.

Λ. Φανιέρος: «Υπάρχουν άτομα με επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ»

Τα κρούσματα βίας που παρατηρούνται στο ποδόσφαιρο μας, σχολίασε ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, με σημερινές του δηλώσεις.

Πλουσιότερη κατά 12 εκατ. λίρες η Kate Moss

Μπορεί η Kate Moss να σαρανταρίζει, παραμένει όμως ένα από τα hot ονόματα του μόντελινγκ. Απόδειξη το γεγονός ότι σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, το 2012 αύξησε την περιουσία της κατά 12 εκατ. λίρες, κατατάσσοντάς την έτσι στη δεύτερη θέση των πιο καλοπληρωμένων μοντέλων.

Δασκάλα ιστορίας έγινε για λίγο η Μέρκελ

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, σηματοδότησε την 52η επέτειο από την κατασκευή του Τείχους του Βερολίνου κάνοντας σήμερα σε μαθητές ενός Λυκείου του Βερολίνου μάθημα για το τείχος αυτό που διαιρούσε την πόλη και έγινε ένα σύμβολο του Ψυχρού Πολέμου.

Κινέζος πήρε άδεια παραμονής αγοράζοντας ακίνητο αξίας €250 χιλ.

Υπογράφηκε την Πέμπτη 8 Αυγούστου το πρώτο συμβόλαιο που αφορά την πώληση ακινήτου στην Αττική σε Κινέζο υπήκοο, με βάση τον νέο νόμο 4146/2013, ο οποίος προβλέπει τη χορήγηση αδειών παραμονής σε πολίτες μη Ευρωπαϊκής Ένωσης αν αυτοί προβούν σε αγορά ακινήτων αξίας άνω των 250.000 ευρώ.

Κλινικά νεκρός ο πατέρας που πυροβόλησε την κόρη του - Η 17χρονη αν ζήσει θα είναι παράλυτη από τον αυχένα και κάτω

- Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ σήμερα, από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας
- Ιδιαίτερα κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για την 17χρονη
- Ο πατέρας της που αυτοπυροβολήθηκε, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για την αποφυγή επεισοδίων
- Σε κατάσταση σοκ είναι η μητέρα η οποία είναι σε ψυχολογική υποστήριξη

Έκρηξη σε πρόσφατα ανακαινισμένη υπεραγορά – Σε κινητοποίηση η αστυνομία

Έκρηξη χαμηλής ισχύος κατέστρεψε την είσοδο σε πρόσφατα ανακαινισμένη υπεραγορά στην περιοχή της ξυλοφάγου.

Στο περίφημο ξενοδοχείο «Κράτος» στα κατεχόμενα επιχειρούν να καλύψουν υπόθεση δολοφονίας Νιγηριανού τραγουδιστή

-Η διεύθυνση του ξενοδοχείου, στην παραλία του οποίου βρέθηκε το πτώμα του 28χρόνου τραγουδιστή, αρνείται να παραδώσει το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης
-Ο διεθνής τύπος, κάνει λόγο για συγκάλυψη, καθώς ύποπτος για τη δολοφονία φέρεται να είναι ένας τούρκος που λογομάχησαν σε πάρτι
-Μέχρι και οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου, δηλώνουν ότι δεν είδαν καθόλου τον 28χρόνο να μπαίνει, η να φεύγει από το ξενοδοχείο

Το ποτό σας είναι «μπόμπα»; 5 τρόποι να το καταλάβετε!

Πως μπορείτε να αντιληφθείτε ότι το ποτό σας είναι «μπόμπα»; Δείτε πως δεν θα πέσετε στην παγίδα χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις σας και την παρατηρητικότητα σας.

Βοσκός στην Ευβοια... τα είπε με τον Διάβολο!

Ποικίλες συζητήσεις έχει προκαλέσει σε χωριό της Εύβοιας η σοκαριστική μαρτυρία 62χρονου κτηνοτρόφου, ότι ήρθε τετ-α-τετ...με τον διάβολο πριν μερικές μέρες ή μάλλον νύχτες.. κοντά στη στάνη του περίπου δύο χιλιόμετρα έξω από το χωριό του σε ορεινή δασώδη περιοχή.

Τη σκότωσε γιατί πήγε για ψώνια χωρίς άδεια

Ένας άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του διότι πήγε στην αγορά χωρίς να τού ζητήσει την άδεια, ανακοίνωσε η αστυνομία στο βόρειο Αφγανιστάν σήμερα.

Μια γυναίκα μεταμορφώνεται σε 1 δευτερόλεπτο (Video)

Η σοκαριστική σημασία της οπτικής γωνίας…

Οι Έλληνες τραγουδιστές με τα πιο hot κορμιά γυμνοί

Μπορεί συνήθως να τους βλέπουμε σε πίστες ή σε συναυλίες ντυμένους, υπάρχουν όμως μερικοί Έλληνες τραγουδιστές που θα ήθελες πολύ να τους δεις... γδυμένους!

ΠΑΣΠ: «Ο Τράττος αναγνώρισε τρεις από τους δράστες»

Με ανακοίνωσή του, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών, εκφράζει τη στήριξή του προς τον διαιτητή Λεόντιο Τράττο.

Εθνική Ελπίδων: Φιλικές «εξετάσεις» με Ρουμανία στις 20:30

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πριν από τις δύσκολες επίσημες υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου θα δοκιμάσει φιλικά τις δυνάμεις του με αντίπαλο τη Ρουμανία στο πρώτο παιχνίδι κάτω από την καθοδήγηση του Απόστολου Μακρίδη.

Ομόνοια: «Συνεχίζουμε ενωμένοι, να μην επαναληφθούν τέτοια συμβάντα»

Σε γραπτή του δήλωση, ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Στέλιος Μυλωνάς, αναφέρεται στο περιστατικό με τον Λεόντιο Τράττο, αλλά και στην πρόθεση της ομάδας να πατάξει τέτοια φαινόμενα.

«Οι ένοχοι να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης» - Συνάντηση με ΚΟΠ και τον αρμόδιο Υπουργό, ζητά ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου (ΣΔΚ), μετά τα τελευταία γεγονότα τα οποία ακολούθησαν του ποδοσφαιρικού αγώνα Άρη - Ομόνοια, ο οποίος έγινε το Σάββατο 10 Αυγούστου, στο γήπεδο Πελενδρίου,

ΟΜΟΝΟΙΑ: Η καθημερινότητα του «Ηλίας Πούλλος»

Στο «Ηλίας Πούλλος» εργάζονται καθημερινά 15 άτομα προσωπικό
 για να βγαίνουν οι προπονήσεις και οι άλλες υποχρεώσεις
 της ανδρικής ομάδας της Ομόνοιας.
Περίπου 15 άτομα προσωπικό εργάζονται καθημερινά στο «Ηλίας Πούλλος» για να βγαίνουν οι προπονήσεις και οι άλλες υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας της Ομόνοιας.

ΑΕΛ: Καμία ανησυχία, έρχεται μετεγγραφή

Μπορεί ο κόσμος της ΑΕΛ να ανησυχεί κυρίως μετά την εικόνα που έβγαλε η ομάδα στο φιλικό με την ΑΕΚ Κουκλιών όμως στις τάξεις της ομάδας δεν υπάρχει καμία ανησυχία όσο αφορά τις ικανότητες της ομάδας. 

Ασπίδα κατά του καρκίνου του εντέρου το κοτόπουλο

Η πλούσια διατροφή σε κοτόπουλο κατά την παιδική - εφηβική ηλικία μπορεί να προστατέψει τον οργανισμό από τον καρκίνο του εντέρου, υποστηρίζουν επιστήμονες από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ στη Βοστόνη.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Πουλλαΐδης: «Θα δουλέψω σκληρά, τίμια και με σύστημα»

Τα δικά του μηνύματα για την Ανόρθωση στέλνει για πρώτη φορά, ο κ. Χρίστος Πουλλαΐδης, σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «Goal News» και στον συνάδερφο Πάνο Λάρκου. 

Φόρεσε κάτι ελαφρύ και πήγε σε gay bar!

Στο αίμα της έχει την πρόκληση η Lady Gaga. Αυτή τη φορά, έβαλε κάτι ελαφρύ, όπως το συνηθίζει άλλωστε, και πήγε σε γνωστό μπαρ ομοφυλόφιλων στο Χόλυγουντ.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Καπιτανής και Σκαπούλλης σε διεθνής αγώνες

Ορισμοί Παρατηρητών μας σε αγώνες των play-offs του Europa League.


Γιατί ξεχνάμε τα μικρά ονόματα

Έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες να μην θυμάσαι τα ονόματα των ανθρώπων που σου συστήνουν. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα από την πρώτη επαφή συλλαμβάνουμε τον εαυτό σου να μην θυμάται όχι μόνο το όνομα αλλά ούτε και καν το πρώτο γράμμα.Για τα επίθετα ούτε λόγος....

Απόλλων - Asa Tel Aviv (18:00): Για την 4η σερί πρόκριση

Με αντίπαλο την Asa Tel Aviv ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις του στον 7ο προκριματικό όμιλο του UEFA Women's Champions League ο Απόλλωνας.


Ποιος παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων στην Κύπρο ψάχνει για τρίο;

Διαβάστε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook παρουσιαστής ειδήσεων.

Εκπληκτικές εικόνες από την βροχή Περσείδων στην Κύπρο – Κοσμοσυρροή στην Κυπερούντα

Ο ουρανός έμοιαζε με τις φωτογραφίες της NASA!

Βίντεο: Γεννητούρια καρχαρία στην ακτή- Έκπληκτοι οι λουόμενοι

Προσπαθούσαν να τον οδηγήσουν στα βαθιά

Μυστηριώδης ιερέας εμφανίζεται ξαφνικά στον τόπο τροχαίου ατυχήματος και αφού βοηθάει το θύμα εξαφανίζεται

Κάποιοι πιστεύουν στους αγγέλους και κάποιοι άλλοι όχι. Αλλά μια ιστορία που έρχεται από την πόλη Center του Missouri, θα μπορούσε να οδηγήσει τους σκεπτικιστές στο συμπέρασμα ότι μια ανώτερη δύναμη μερικές φορές παρεμβαίνει στη μέση μιας τραγωδίας.