Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

10 κόλπα που κόβουν θερμίδες

Λίγο εδώ, λίγο εκεί, οι θερμίδες μαζεύονται χωρίς να το καταλάβουμε. Όμως αν μειώναμε την πρόσληψή τους κατά 500 την ημέρα, θα μπορούσαμε να χάνουμε περίπου μισό κιλό την εβδομάδα. 

Όταν δεν υπήρχε Photoshop…

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι γινόταν πριν την… εφεύρεση του Photoshop, όπου όλες οι φωτογραφίες επεξεργάζονται, σβήνουν οι ατέλειες, προστίθενται νέα χαρακτηριστικά και εν τέλει υπάρχει αυτό το τέλειο αποτέλεσμα που βλέπετε σε περιοδικά και διαφημίσεις; Όταν δεν υπήρχε Photoshop είχαμε τον Gil Elvgren, έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του εικοστού αιώνα στο χώρο του.

Το φαινόμενο déjà vu

Το déjà vu είναι σπάνιο φαινόμενο, αλλά όταν συμβαίνει το καταλαβαίνουμε. Είναι αυτό που μπορεί να περπατάς σε μια πόλη την οποία επισκέπτεσαι πρώτη φορά και ξαφνικά γνώριμες εικόνες έρχονται στο μυαλό, σαν να φωνάζουν ότι έχεις ξανάρθει σε αυτό το μέρος. Όμως δεν έχεις ξαναπάει, άρα τι συμβαίνει;

O Μάρκος Παγδατής αποχώρησε από το Winston-Salem

Ο Μάρκος Παγδατής αποχώρησε από το Winston-Salem για προσωπικούς λόγους.

Πυρκαγιά στον Όλυμπο

Φωτιά ξέσπασε, νωρίτερα σήμερα, στη βόρεια πλαγιά της χαράδρας του Ενιπέα, στον Όλυμπο, αλλά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των αρχών και τις ρίψεις από ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά έχει περιοριστεί πάρα πολύ, όπως δήλωσε ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) Αλέξης Λιάμος.

Χωρίς φόρο η ακίνητη περιουσία χαμηλής αξίας

Αλλαγές στη φορολογία ακίνητης ιδιοκτησίας αποφάσισε σε συνεδρίαση του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, το Υπουργικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αποφασίστηκε η τροποποίηση του νομοσχεδίου για τη τη φορολογία των ακινήτων με την κατάργηση της πρώτης κλίμακας.

Ο Λώρης πάει... κινηματογράφο

Την τύχη του στον κινηματογράφο ετοιμάζεται να δοκιμάσει ο Λώρης Λοϊζίδης, ο οποίος άφησε (για λίγο) την τηλεόραση μετά την αποχώρησή του από τη σατιρική εκπομπή «Πατάτες». Ο γνωστός ηθοποιός γράφει πυρετωδώς αυτή την περίοδο το σενάριο μιας σατιρικής ταινίας που θα γίνει από την εταιρεία Koumides Productions.

Η εμφάνιση της κόρης της Madonna στην παραλία


Υπερήφανη μαμά πρέπει να είναι η Madonna καθώς με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αποδεικνύεται ότι η κόρη της, Lourdes Leon μεγαλώνοντας εξελίσσεται σε μια όμορφη κοπέλα.

ΟΥΙΛΙΑΜ ΚΑΙ ΚΕΪΤ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον, έδωσαν στη δημοσιότητα την Τρίτη, δύο «άτυπα» φωτογραφικά οικογενειακά στιγμιότυπα, που είναι και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου τους, πρίγκιπα Γεώργιου, απογοητεύοντας όμως τους «βασιλικούς οπαδούς» οι οποίοι ήλπιζαν να έχουν μια καλύτερη πρώτη εικόνα, από το νεότερο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και τρίτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Είναι κληρονομική η ευφυΐα;

Είναι η εξυπνάδα επίκτητη ή μήπως κληρονομική; Μια νέα έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Queensland της Αυστραλίας μας πληροφορεί ότι μέχρι και το 40% της εξυπνάδας μας στην παιδική ηλικία είναι κληρονομικό!

18 Οκτωβρίου το καινούργιο version των Windows 8.1

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι στις 18 Οκτωβρίου 2013 θα κυκλοφορήσει επίσημα η νέα έκδοση των Windows 8.1 σε όλους.

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΣΤΑΣΗ

Τροχαίο σημειώθηκε, στις 10.30 το πρωί, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Υπάρχει γιατρειά στις παθήσεις του γόνατος;

"Ουδέν καλόν αμιγές κακού." Μαζί με την αλματώδη αύξηση των αθλητικών δραστηριοτήτων τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους αυξάνονται και οι παθήσεις του γόνατος.

AΠΟΕΛ: Εκτός αποστολής οι Σολωμού και Καπράλ

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί Κυπριακού εδάφους και το απόγευμα (17:00) αναχωρεί για το Βέλγιο όπου τον περιμένει η πρώτη μονομαχία με τη Ζούλτε.

ΑΚΕΛ: Να αναθεωρηθεί η φιλοσοφία φορολόγησης ακινήτων

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαϊδης, σε δήλωσή του την Τρίτη, επανέλαβε ότι απαιτείται ριζική αναθεώρηση της φιλοσοφίας της φορολογίας ακινήτων, διαβεβαιώνοντας ότι «το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να αγωνίζεται, προστατεύοντας το δικαίωμα στην κατοικία, το οποίο οι Κυβερνώντες μαζί με την Τρόικα επιχειρούν να μετατρέψουν σε προνόμιο».

«Μυρίζει» το έργο του παλιού λιμανιού

Η Αρχή Λιμένων διερευνά υπεύθυνα και με κάθε σοβαρότητα, τα παράπονα που διατυπώνονται τον τελευταίο καιρό για αποκρουστικές οσμές, που αναδύονται από τη λεκάνη του παλιού λιμανιού της Λεμεσού, δηλώνει ο Πρόεδρος του ΔΣ της Αρχής κ. Χρύσης Πρέντζας.

Εστία μικροβίων η γυναικεία τσάντα. Αποκαλυπτική έρευνα

Στη μάχη κατά των μικροβίων επιστρατεύεται το καλό πλύσιμο των χεριών. Μετά το μπάνιο, πριν την παρασκευή φαγητού ,μετά από ενασχόληση με τον κήπο μερικές κοινές πρακτικές για το σταμάτημα της εξάπλωσης των μικροβίων.

ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Ο μεγαλύτερος πόθος ενός πρόσφυγα δεν είναι άλλος από το να καταφέρει κάποια στιγμή να γυρίσει πίσω στο σπίτι του, στο δικό του σπίτι, που ο ΑΤΤΙΛΑΣ του το πήρε με το έτσι θέλω...

ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΡΗΞΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΙΟΣ & ΠΟΥ

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του Αμερικανού Αντριου Νιούμαν, καθηγητή στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Τζόρτζια, ξαναγίνεται ενεργό το ηφαίστειο της Θήρας.

ΨΙΝΑΚΗΣ & ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ - ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ & Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ

«Ανυπόστατες» χαρακτηρίζει στέλεχος του Mega τις φήμες που έχουν φουντώσει εσχάτως και αναφέρονται σε πιθανά ονόματα που θα αναλάβουν την πρωινή εκπομπή του καναλιού.

Για λόγους εκδίκησης πυροβόλησε τη 17χρονη κόρη του

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα, ο 47χρονος που πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του στο Αργος της Πελοποννήσου και κατόπιν αυτοπυροβολήθηκε, το έκανε για να εκδικηθεί τη γυναίκα του που τον είχε χωρίσει.

Βρέθηκε πτώμα στο σπίτι της Ολίβια Νιούτον Τζον

Το σώμα ενός νεκρού άνδρα, βρέθηκε τη Δευτέρα στο σπίτι της διάσημης ηθοποιού και τραγουδίστριας, Ολίβια Νιούτον Τζον στη Φλόριντα, στα νοτιοανατολικά των Ηνωμένων Πολιτειών, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Πτώση στα ασιατικά χρηματιστήρια

Πτωτικά κινήθηκαν την Τρίτη όλοι οι δείκτες στις αγορές της Ασίας, καθώς οι επενδυτές εμφανίζονται πολύ επιφυλακτικοί εν αναμονή της πιθανής έναρξης απόσυρσης του προγράμματος στήριξης της αμερικανικής οικονομίας από τη Fed.

Τραγωδία στον αέρα σε Γερμανία και ΗΠΑ – Συνετρίβησαν αεροπλάνα

Ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη τη Δευτέρα στο Κίρχτορφ της νότιας Γερμανίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τα τρία πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτό, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Αστυνομία και μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Επιχείριση για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο 20χρονος 610 κιλών

Με εντολή του βασιλιά της χώρας, στήθηκε ολόκληρη επιχείριση για να μεταφερθεί ένας Σαουδάραβας 610 κιλών στο νοσοκομείο.

Oι 21 πόλεις του κόσμου που κινδυνεύουν να βυθιστούν

«Πνιγμένες» και καλυμμένες ολόκληρες από νερό κινδυνεύουν να βρεθούν 21 πόλεις σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ποιος αγόρασε το κτήριο των Κ.Α. στη Βύρωνος

Το κτήριο που πωλήθηκε πρόσφατα από τις Κυπριακές Αερογραμμές και βρίσκεται στην οδό Βύρωνος στη Λευκωσία αγόρασε –σύμφωνα με πληροφορίες του INBusinessNews- ο Κύπριος επιχειρηματίας Ανδρέας Ανδρεάδης.

Premier League: Μαν.Σίτι-Νιούκαστλ 4-0

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε με σκορ 4-0 της Νιούκαστλ στην πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ κι έδειξε ευθύς εξ αρχής ότι η Γιουνάιτεντ… πρέπει να ανησυχεί! Με δέκα στο δεύτερο μέρος οι «καρακάξες».

Μεταμεσονύχτια φωτιά στη Μαλιά

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα σε ανοικτή περιοχή του χωριού Μαλιά στη Λεμεσό.

Γάλλοι τουρίστες έλυσαν τις διαφορές τους στο δρόμο

Ένα ασυνήθιστο θέαμα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες το μεσημέρι, όσοι έτυχε να κυκλοφορούν στον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας.

Έχασε τη μάχη το 12χρονο αγοράκι – Τραυματίστηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο όταν έκανε βόλτες με το ποδήλατό του

- Ο 12χρονος υπέκυψε στα τραύματα του στο Γενικό Νοσοκομείου Λευκωσίας
- Είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση που ομως δεν ηταν αρκετή να τον κρατήσει στη ζωή
- Σύμφωνα με την αστυνομία το αγοράκι μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στο Μαθιάτη