Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Έκκληση για δότη ζωής σε 14χρονη. Η Ραφαέλλα ζητά 5 λεπτά από τον χρόνο μας

Έκκληση για να εξευρεθεί συμβατός δότης για την μικρή Ραφαέλλα Φραντζή απευθύνουν οι γονείς και συγγενικά της πρόσωπα. Η 14χρονη Ραφαέλλα θα πρέπει άμεσα να μεταφερθεί στο εξωτερικό για μεταμόσχευση καθώς πάσχει από απλαστική αναιμία.

Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο "ερεθίζει" τους Παριζιάνους (Foto)

Σε μια από τις ομορφότερες και ιστορικότερες πλατείες του Παρισιού, την Place Vendome, τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς και... πρωτοποριακά!

Θα «πεθάνετε» στο γέλιο! Δε θα πιστεύετε γιατί έφυγε ο Μάρκος από το Mega Με Μία!

Θα «πεθάνετε» στο γέλιο! Δε θα πιστεύετε γιατί έφυγε ο Μάρκος από το Mega Με Μία!Ο Μάρκος Σεφερλής μαγείρεψε σήμερα με τη βοήθεια της κυρίας Ρένας.

Αρκούδα τρεφόταν με το πτώμα ηλικιωμένου στην Καλιφόρνια: Σοκαρισμένες οι τοπικές αρχές

Αρκούδα τρεφόταν με το πτώμα ηλικιωμένου στην Καλιφόρνια: Σοκαρισμένες οι τοπικέΈνα μακάβριο περιστατικό επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι του τμήματος Ιχθύων και Άγριας Πανίδας στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Μια μαύρη αρκούδα έφαγε σχεδόν εντελώς το σώμα ενός 65χρονου άντρα ο οποίος πέθανε προφανώς από φυσικά αίτια σε μια δασώδη περιοχή στην βόρεια Καλιφόρνια, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές την Παρασκευή.

Πετόσφαιρα: Απόλλων – ΑΕΚ για το 22ο Σούπερ Καπ γυναικών

Διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου, στην αίθουσα «Κίτιον» στη Λάρνακα, ο ετήσιος αγώνας Σούπερ Καπ γυναικών ανάμεσα στην κυπελλοπρωταθλήτρια Απόλλων και τη φιναλίστρια του Κυπέλλου ΑΕΚ Λάρνακας.

Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Εξαιρετικά δύσκολο είναι να χωρέσει ο ανθρώπινος νους το έγκλημα που διέπραξε μια 17χρονη από τη Ρουμανία! Αφού πρώτα έπνιξε το μωρό της με ένα μαξιλάρι, πήρε το άψυχο κορμί του και το έψησε στο φούρνο!

Κυρίως αίθριος σήμερα ο καιρός με παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

KAI ΞΑΦΝΙΚΑ.... ΤΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα σήμερα, σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία.

Τα σπίτια της απόλυτης χλιδής!

Φέουδα που κοστίζουν μία περιουσία
Σπίτια μυθικά, που κοστίζουν μία ολόκληρη περιουσία, φιλοξενούν κροίσους που προσφέρουν αβίαστα εκατομμύρια ώστε να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους: να γίνουν ιδιοκτήτες των ακριβότερων και πιο πολυτελών κτιρίων του πλανήτη.

Aλλάζει Γενικό Διευθυντή η εταιρεία ΑΠΟΕΛ

Με ανακοίνωση της η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ποδ λτδ ενημερώνει πως αποχωρεί από την θέση του Γενικού Διευθυντή ο Χριστος Χατζηκυριακος και την θέση του παίρνει ο Ευθύμιος Αγαθοκλέους