Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Στα χέρια των Ρώσων η Κριμαία

Ρώσοι στρατιώτες αποβιβάζονται μαζικά στην Κριμαία ενώ το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας υποστηρίζει ότι ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη παραβίασαν δύο φορές τον εναέριο χώρο πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα στη διάρκεια της νύχτας.

Τζάρεντ Λέτο: H ομιλία στα Οσκαρ που έκανε το Χόλιγουντ και ολόκληρο τον κόσμο να ανατριχιάσει [βίντεο]

Τζάρεντ Λέτο: H ομιλία στα Οσκαρ που έκανε το Χόλιγουντ και ολόκληρο τον κόσμο να ανατριχιάσει [βίντεο]Ο Τζάρεντ Λέτο, ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το πρώτο βραβείο στην χθεσινοβραδινή απονομή των Οσκαρ και έδωσε την πρώτη ομιλία της βραδιάς.

Πείραξαν την κοπέλα του και το... μετάνοιωσαν.Τους έκανε τόπι στο ξύλο!(Βίντεο)

Ενα βιντεάκι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει δύο νεαρούς, που είχαν την άτυχη έμπνευση να πειράξουν στο δρόμο μία κοπέλα, που τη συνόδευε το αγόρι τους. Προφανώς οι νεαροί θεώρησαν πως επειδή είναι δύο, δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιοι πρόβλημα και δεν θα τους προκαλούσε ο φίλος της κοπέλας.

Η απάντηση Πούτιν σε Γάλλο δημοσιογράφο: «Αν θες να μην σου ξαναμεγαλώσει έλα στη Μόσχα που έχουμε ειδικούς»! (Bίντεο)

Για τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν γραφτεί πολλά. Από το 1999 που ορίστηκε πρωθυπουργός από τον Μπορίς Γέλτσιν και το 2000 που εξελέγη πρόεδρος, η χώρα του επανέκαμψε οικονομικά και έγινε μια από τις πλουσιότερες του κόσμου.

Συγκλονιστικές εικόνες: Πύθωνας παλεύει με κροκόδειλο, τον σκοτώνει και τον καταπίνει ολόκληρο [εικόνες]

Aπίστευτες εικόνες από τη μονομαχία ενός κροκοδείλου με έναν πύθωνα, με νικητή τον τελευταίο και ηττημένο τον πρώτο, κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Ο φωτογράφος, που ήταν μπροστά σε αυτή την ασύλληπτη σκηνή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πύθωνας πάλεψε με τον κροκόδειλο, τον σκότωσε και στη συνέχεια τον κατάπιε ολόκληρο, τη χαρακτηρίζει ως μια από τις πιο εκπληκτικές μάχες ζώων στον κόσμο.

Σύμφωνα με το ABC, το περιστατικό συνέβη στη λίμνη Μουντάρα, στην ενδοχώρα του Κουίνσλαντ.





Πηγή: xrimablog.gr

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Άλλο ένα ΟΧΙ που γίνεται ΝΑΙ – Με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος εγκρίνεται από τη Βουλή το νέο νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις

- Μετά την απόρριψη (25 ψήφοι υπέρ, 25 κατά και 5 αποχές) έρχεται η έγκριση, με την ΚΟ του ΔΗΚΟ να ψηφίζει ομόφωνα υπέρ
- Στο νομοσχέδιο ενσωματώνονται όσες τροποποιήσεις κομμάτων έλαβαν τη συγκατάθεση του Υπουργού Οικονομικών
- Οι κυριότερες αλλαγές εντοπίζονται στο Άρθρο 5 για τα στάδια που προηγούνται πριν την αποκρατικοποίηση οποιουδήποτε φορέα
- Ικανοποίηση ΔΗΚΟ για την αποδοχή των περισσοτέρων τροπολογιών που κατέθεσε
- Για διακοσμητικές αλλαγές στο νέο νομοσχέδιο έκανε λόγο το ΑΚΕΛ
- Σε κινητοποιήσεις καλούν τους εργαζόμενους οι συντεχνίες

WOW: ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ΠΗΓΑΝ...

Μια πραγματικά ... Καθαρή Δευτέρα ξημερώνει για τον Ρεθεμνιώτη υπερτυχερό που κέρδισε 3,1 εκατομμύρια ευρώ αφού "πέτυχε" τους... τυχερούς αριθμους του Τζόκερ στην κλήρωση της Κυριακής!

Κι όμως: Το καταπράσινο τοπίο των Windows XP υπάρχει στην πραγματικότητα (εικόνες)

Κι όμως: Το καταπράσινο τοπίο των Windows XP υπάρχει στην πραγματικότητα (εικόνες)Μια από τις δημοφιλέστερες εικόνες της εποχής, το default wallpaper των Windows XP πρόκειται για μια φωτογραφική λήψη και όχι για μια επεξεργασμένη ψηφιακή εικόνα!

«The Voice»: Αυτοί είναι οι πρώτοι 8 που περνούν στα lives - Ποιοι Κύπριοι τα κατάφεραν; (βίντεο)

«The Voice»: Αυτοί είναι οι πρώτοι 8 που περνούν στα lives - Ποιοι Κύπριοι τα κατάφεραν; (βίντεο)Το πρώτο battle του «The Voice» τελείωσε και το δύσκολο έργο των τεσσάρων coaches έλαβε τέλος αφού μετά από πολλή σκέψη επέλεξαν τους τραγουδιστές που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.

Πήδηξε σε κλουβί με τίγρεις με σκοπό να τον... φάνε!

Πήδηξε σε κλουβί με τίγρεις με σκοπό να τον... φάνε!Έγραψε στο Facebook πόσο καταθλιπτικό ήταν να βλέπει ευγενείς και καταπληκτικές τίγρεις να ζουν σε κλουβιά, ανήμπορες να ακολουθήσουν το ένστικτό τους, να κυνηγούν και να σκοτώνουν

Ένα εξαιρετικά σπάνιο γεγονός έλαβε χώρα στην Κίνα καθώς ένας άντρας, με ψυχολογικά προβλήματα, πήδηξε μέσα σε κλουβί με λευκές τίγρεις και μπροστά στα έντρομα μάτια των επισκεπτών του ζωολογικού κήπου πρόσφερε εαυτόν ως τροφή.

Ο 27χρονος Yang Jinhai, με αναρτήσεις στο internet τις προηγούμενες μέρες ενημέρωνε για το πόσο αισιόδοξος ήταν για το νέο ξεκίνημα που θα έκανε στη ζωή του, καθώς είχε βρει δουλειά ως security σε επιχείρηση στην επαρχία Σετσουάν, όπως γράφει η Daily Mail. Το πρόβλημα είναι πως γρήγορα βρήκε τη νέα του δουλειά βαρετή και μονότονη. Βρήκε άλλη, σε ένα εργοστάσιο εκτύπωσης. Αλλά κι εκεί βαρέθηκε και παραιτήθηκε, απογοητευμένος από τη ζωή.

Πήδηξε σε κλουβί με τίγρεις με σκοπό να τον... φάνε!

Αποφάσισε λοιπόν για να "σπάσει" τη... βαρεμάρα του, να πάει μια βόλτα στο ζωολογικό κήπο της περιοχής. Και έγινε χειρότερα. Έγραψε πόσο καταθλιπτικό ήταν να βλέπει "ευγενείς και καταπληκτικές τίγρεις" να ζουν σε κλουβιά, ανήμπορες να ακολουθήσουν το ένστικτό τους, να κυνηγούν και να σκοτώνουν.

Και μετά, ανακοίνωσε ότι θα θυσιαστεί για να προσφέρει στις τίγρεις της Βεγγάλης υποστήριξη. Και αποφάσισε να το κάνει μπροστά στους επισκέπτες του ζωολογικού κήπου!

Σκαρφάλωσε και πήδηξε μέσα στο κλουβί. Τα ζώα ήταν πιο νευρικά από εκείνον. Και αντί να του επιτεθούν, κοιτούσαν. Τότε ο 27χρονος άρχισε να τις προκαλεί, να κάνει κινήσεις. Μέχρι που η αρσενική τίγρης του επιτέθηκε.

Στο μεταξύ, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου είχαν ειδοποιηθεί, πυροβόλησαν με ηρεμιστικό την τίγρη και έβγαλαν τον 27χρονο από το κλουβί.

Πηγή: protothema.gr

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Απαισιόδοξοι οι γιατροί για την υγεία του Σουμάχερ

Κάθε ημέρα που περνάει οι ελπίδες για τον πρώην πρωταθλητή της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ λιγοστεύουν.

Το βίντεο με τον Ανδρέα Γεωργίου όταν κέρδισε το Dream show και 200χιλιάδες ευρώ!

georgi88Πόσοι απο εσάς δεν παρακολούθησαν τότε το talent show Dream Show…! Αγωνία, τσακωμοί,σκάνδαλα, αποκαλύψεις, συμπάθειες, αντιπάθειες. Στο τέλος της ημέρας όμως, μόνο ένας κατάφερε να κερδίσει το βραβείο.

Το «12 Χρόνια Σκλάβος» καλύτερη ταινία, 7 Όσκαρ στο Gravity - Λαμπερές εμφανίσεις και ευτράπελα

Το «12 Χρόνια Σκλάβος» καλύτερη ταινία, 7 Όσκαρ στο GravityΛος Άντζελες: To 12 Χρόνια Σκλάβος αναδείχθηκε Καλύτερη Ταινία στα φετινά Όσκαρ, ενώ το Gravity κέρδισε επτά συνολικά βραβεία, ανάμεσά τους και Σκηνοθεσίας για τον Αλφόνσο Κουαρόν. «Σε όλους αξίζει όχι μόνο να επιβιώνουν αλλά να ζουν» λέει ο Στιβ ΜακΚουίν, παραλαμβάνοντας το βραβείο Καλύτερης Ταινίας.

Όσκαρ Σκηνοθεσίας κέρδισε ο Αλφόνσο Κουαρόν για το Gravity.

Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου στον Μάθιου ΜακΚόναχι για το Dallas Buyers Club.





«Όταν ήμουν 15 χρονών με ρώτησαν ποιος είναι ο ήρωάς μου. Είπα ο εαυτός μου σε δέκα χρόνια, αυτόν προσπαθώ να φτάσω. Δέκα χρόνια μετά με ξαναρώτησε: Τον έφτασες τον ηρωά σου; Όχι, ακόμα τον κυνηγάω, του απάντησα. Από τότε, κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε εβδομάδα κυνηγάω κάποιον: τον εαυτό μου. Τουλάχιστον έχω κάποιον να κυνηγάω» είπε ο ΜακΚόναχι.



Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου κέρδισε η Κέιτ Μπλάνσετ για τη Θλιμμένη Τζάσμιν, όπως αναμενόταν.



Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου στον Τζάρεντ Λέτο, όπως αναμενόταν, για το ρόλο της οροθετικής τρανσέξουαλ Ρέιον στο «Dallas Buyers Club». Το βραβείο απένειμε η περυσινή νικήτρια Αν Χάθαγουεϊ. Είναι η πρώτη υποψηφιότητα -και νίκη- του 42χρονου ηθοποιού.

«Σε όλους όσους ονειρεύονται εκεί έξω, σε μέρη σαν την Ουκρανία ή τη Βενεζουέλα, θέλω να πω είμαστε εδώ, καθώς παλεύετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, να ζήσετε το αδύνατο, σας σκεφτόμαστε» είπε ο Λέτο στην ευχαριστήρια ομιλία του.



Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου κέρδισε η Λουπίτα Νιονγκ΄Ο. «Δεν θα ξεχάσω ότι αυτή η μεγάλη χαρά για μένα συνδέεται με τόσο πόνο για κάποιους άλλους» είπε, ευχαριστώντας την ηρωίδα της.

Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου στον Τζον Ρίντλεϊ για το 12 Χρόνια Σκλάβος, ενώ ο Σπάικ Τζόνζι έφυγε με το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου για το Her.

Όσκαρ Κοστουμιών κέρδισε η Κάθριν Μάρτιν για τον Υπέροχο Γκάτσμπι. Η Κ.Μάρτιν σύζυγος του Μπαζ Λούρμαν ανέβηκε ξανά στη σκηνή για να παραλάβει το Όσκαρ Σκηνογραφίας (μαζί με τη Μπέβερλι Νταν). Όσκαρ Μακιγιάζ και Μαλλιών κέρδισε το Dallas Buyers Club.

Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας κέρδισε Η Τέλεια Ομορφιά του Πάολο Σορεντίνο.

Όσκαρ μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων στο Mr. Hublot, ενώ μεγάλου μήκους κινουμένων σχεδίων στο Frozen.

Όσκαρ Οπτικών Εφέ, Ηχητικού Μιξάζ, Ηχητικού Μοντάζ, Φωτογραφίας, Μοντάζ και Μουσικής κέρδισε το Gravity.

Καλύτερη Ταινία Μικρού Μήκους αναδείχθηκε το Helium, ενώ Όσκαρ Καλύτερου Μικρού Μήκους Ντοκιμαντέρ κέρδισε το The Lady in Number 6: Music Saved My Life, την ιστορία της γηραιότερης κρατουμένης στρατοπέδου συγκέντρωσης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία πέθανε πριν από λίγες ημέρες.

Καλύτερο Ντοκιμαντέρ αναδείχθηκε το 20 Feet from Stardom.

Λαμπερές εμφανίσεις και ευτράπελα
Οι εμφανίσεις που φαίνεται που έκλεψαν τις εντυπώσεις από την ώρατς άφιξής τους στο Dolby Theatre ήταν αυτές της γαλλίδας Ζιλί Ντελπί, της Σαρλίζ Θέρον και της υποψήφιας για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου, Λουπίτα Νιονγκ'ο.

Φορώντας μία γαλάζια μακριά τουαλέτα Prada, η Νιονγκο έκλεψε τις εντυπώσεις για μία ακόμη φορά, ενώ η υποψήφια για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, Κέιτ Μπλάνσετ («Θλιμμένη Τζάσμιν») έφτασε με ένα χρυσό φόρεμα με την υπογραφή του Giorgio Armani. «Είναι βαρύ, αλλά το αγαπώ», δήλωσε η Μπλάνσετ.

Η υποψήφια για το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, Τζένιφερ Λόρενς, «χάρισε» και φέτος ένα στραβοπάτημα, καθώς γλίστρησε πάνω στο κόκκινο χαλί την ώρα που κατευθυνόταν στο εσωτερικό του Dolby Theatre. Η αντίδρασή της ήταν να βάλει τα γέλια.

Οι νικητές
Καλύτερη Ταινία
«12 Χρόνια Σκλάβος» του Στιβ ΜακΚουίν

Σκηνοθεσία
Αλφόνσο Κουαρόν, «Gravity»

Α' Ανδρικός Ρόλος
Μάθιου ΜακΚόναχι, «Dallas Buyers Club»

Α' Γυναικείος Ρόλος
Κέιτ Μπλάνσετ, «Θλιμμένη Τζάσμιν»

Β' Ανδρικός Ρόλος
Τζάρεντ Λέτο, «Dallas Buyers Club»

Β' Γυναικείος Ρόλος
Λουπίτα Νιόνγκ'ο, «12 Χρόνια Σκλάβος»

Πρωτότυπο Σενάριο
Σπάικ Τζόουνς, «Her»


Διασκευασμένο Σενάριο
Τζον Ρίντλεϊ, «12 Χρόνια Σκλάβος»

Ξενόγλωσση Ταινία
«Η Τέλεια Ομορφιά» του Πάολο Σορεντίνο, Ιταλία

Καλύτερη Φωτογραφία
Εμανουέλ Λουμπέσκι, «Gravity»

Καλύτερο Μοντάζ
Αλφόνσο Κουαρόν και Μαρκ Σάνγκερ, «Gravity»

Καλλιτεχνική Διεύθυνση
Κάθριν Μάρτιν και Μπέβερλι Νταν, «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι»

Ταινία Κινουμένων Σχεδίων
«Ψυχρά κι Ανάποδα»

Κοστούμια


Κάθριν Μάρτιν,«Ο Υπέροχος Γκάτσμπι»
Μακιγιάζ
Αντρουίθα Λι και Ρόμπιν Μάθιους, «Dallas Buyers Club»

Καλύτερη Μουσική
Στίβεν Πράις, «Gravity»

Καλύτερο Τραγούδι
«Let it Go» από το «Ψυχρά κι Ανάποδα» (μουσική και στίχοι: Κρίστεν Άντερσον-Λόπεζ και Ρόμπερτ Λόπεζ)

Καλύτερος Ήχος
Γκλεν Φριμάντλ, «Gravity»

Καλύτερο Μοντάζ Ηχητικών Εφέ
Σκιπ Λιβσέι, Νιβ Αντίρι, Κρίστοφερ Μπένσταντ και Κρις Μουνρό, «Gravity»

Καλύτερα Οπτικά Εφέ
Τιμ Γουέμπερ, Κρις Λώρενς και Νιλ Κόρμπαουλτ, «Gravity»

Καλύτερο Ντοκιμαντέρ
«20 Feet From Stardom» του Μόργκαν Νέβιλ

Καλύτερο Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους
«The Lady in Number 6: Music Saved My Life»

Καλύτερη Μικρού Μήκους Κινούμενων Σχεδίων
«Mr. Hublot» των Λορέν Βιτζ και Αλεξάντρ Εσπιγκάρες

Καλύτερη Μικρού Μήκους Ταινία
«Helium» των Άντερς Γουόλτερ και Κιμ Μάνγκουσον

Τα βλέμματα τράβηξε το... selfie της Έλεν Ντε Τζένερις που κάλεσε όλους τους διάσημους σταρ για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί. Μέριλ Στριπ, Τζούλια Ρόμπερτς, Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, Κέβιν Σπέισι, Τζάρεντ Λέτο, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μπράντλεϊ Κούπερ και το retweet πήρε φωτιά.

Αν και το 12 Χρόνια Σκλάβος φαντάζει φαβορί για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, δεν θα πρέπει να αγνοήσει το «βαρύ πυροβολικό» που ακούει στο όνομα Gravity ή τις 10 υποψηφιότητες του Οδηγού Διαπλοκής.

Υποψήφια για 10 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και Καλύτερης Ταινίας, είναι εκτός από τον Οδηγό Διαπλοκής και το Gravity. Ακολουθεί με 9 υποψηφιότητες το 12 Χρόνια Σκλάβος.

Έξι υποψηφιότητες συγκεντρώνουν οι ταινίες Captain Phillips, Dallas Buyers Club και Nebraska, ενώ πέντε οι ταινίες Her και Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ.

Τη βραδιά των Όσκαρ παρουσίασε η κωμικός Έλεν Ντετζένερις.

Πηγή: www.philenews.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---