Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Με αφορμή την πολυσυζητημένη απάντηση της Νάταλι Ριάρ...

Να μερικές ακόμα υπέροχες απαντήσεις!

Έρευνα καταρρίπτει το σημείο G

Δεν υπάρχει κολπικός οργασμός, λένε οι ιταλοί ερευνητές.

Μας επέβαλε ναυτικό αποκλεισμό η Τουρκία

Οι καθημερινές κινήσεις των δύο τουρκικών πολεμικών σκαφών καταγράφονται σε συστηματική βάση και διαβιβάζονται απευθείας στο Υπουργείο Άμυνας, το οποίο, στο πλαίσιο πολιτικού και διπλωματικού χειρισμού της επίπλαστης τουρκικής κρίσης, ενημερώνει σχετικά τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Χθες, η κορβέτα του τουρκικού στρατού συνέχισε την ίδια πρακτική, όπως και τις προηγούμενες ημέρες, «μπαινοβγαίνοντας» στην ουσία στη ζώνη επικινδυνότητας, δηλαδή τον χώρο που δέσμευσε με ΝΟΤΑΜ η Κυπριακή Δημοκρατία, ενόψει της γεώτρησης από την ΕΝΙ/KOGAS στο κοίτασμα «Ονασαγόρας».

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Θα μπορούσατε να έχετε κάτι που αισθάνεται και φαίνεται ακόμα και δοκιμάζει ένα πολύ σαν μια αποκάλυψη. Και αυτή η αποκάλυψη είναι πολύ πιθανό να έρθει στην αρένα της αγάπη

Eντοπίστηκε ξανά το διασημότερο φάντασμα της Βρετανίας!

Τον υπεύθυνο για τα μεταφυσικά φαινόμενα που καταγράφονται εδώ και αρκετά χρόνια στο πιο στοιχειωμένο κάστρο της Αγγλίας, ισχυρίζεται ότι «συνέλαβε» ένα ζευγάρι.Ευτυχώς, μάλλον, γι΄ αυτό μόνο με την κάμερά του!

ΒΟΥΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ SHOWBIZ - ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ....

Βουίζει σήμερα ο Τύπος ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της! Περιοδικά και εφημερίδες, θέλουν την παρουσιάστρια να διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Με «άρωμα» THE VOICE το FUN DAY της ΕΝΠ…

Η ΕΝΠ διοργανώνει FUN DAY την ερχόμενη Κυριακή. Αίμιλη Χαραλάμπους και Γιούρι που ήταν στο THE VOICE θα δώσουν το παρών τους, όπως και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Συνάντηση Αναστασιάδη – Αϊντα

Συνάντηση έχει αυτή την ώρα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ των ΗΕ `Εσπεν Μπαρθ Άιντα, ο οποίος έφτασε χθες στην Κύπρο και εντός της ημέρας αναμένεται να δει και τον Ντερβίς Ερογλου. 

To συνέδριο που διοργανώνει η Ανόρθωση

Ανοίγει τις πύλες του αύριο Τετάρτη, το 3ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο του δικτύου "European Football for Development Network"( EFDN), που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

ΣΟΚ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ

Τα ανήλικα κορίτσια ήταν ο κρυφός του πόθος και δεν δίστασε να το αποκαλύψει. 

KΥΠΡΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ - Ιταλοί οι διαιτητές

Ο Ιταλός Daniele Orsato ορίστηκε να διαιτητεύσει τον αγώνα της Εθνικής μας με το Ισραήλ που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στο ΓΣΠ.

ΕΜΕΙΝΑΝ... ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΟΤΑΝ...

Βλήμα όλμου 120 χιλιοστών φωτιστικό, το οποίο τοποθετήθηκε από τον «ιδιοκτήτη» του ως διακοσμητικό στοιχείο έξω από την είσοδο του διαμερίσματος στο οποίο διαμένει, εντοπίστηκε χθες βράδυ από την Αστυνομία στη Λάρνακα.

Η σπάνια περίπτωση ασθενή που επέστρεψε από τον άλλο κόσμο και διηγείται τι είδε

Για τον μέσο άνθρωπο είναι ένα βασανιστικό ερώτημα οντολογικής τάξης. 

Ίσως πρόκειται για την ουσιαστικότερη και πιο δραματική διερώτηση του ανθρώπινου είδους «πού πηγαίνουμε όταν πεθαίνουμε και αν υπάρχει μετά θάνατον ζωή». Για τους ερευνητές, επίσης, είναι ένας τομέας έρευνας αρκετά φιλόδοξος που κρύβει, όμως, αρκετούς κινδύνους και παρανοήσεις ως προς τα ευρήματα και τα συμπεράσματα που μπορεί να εξάγει κανείς.

 Στη βρετανική Telegraph παρουσιάζεται μια πρόσφατη περίπτωση ασθενούς που βρέθηκε για τρία λεπτά στον άλλο κόσμο, καθώς θεωρήθηκε κλινικά νεκρός, ωστόσο επέστρεψε στη ζωή χάρις στις υπερπροσπάθειες των γιατρών. Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τι ακριβώς του συνέβη σε εκείνα τα κρίσιμα λεπτά κι εκείνος έδωσε πλήρη... στοιχεία. O άνδρας διηγήθηκε ότι αισθάνθηκε πως είχε εγκαταλείψει το σώμα του και παρακολουθούσε από μια γωνία του δωματίου την επέμβαση της ανάνηψης. Αν και ήταν «νεκρός» για τρία λεπτά, ο 57χρονος θυμάται με λεπτομέρειες τι έκανε γύρω του το ιατρικό προσωπικό, περιγράφοντας ακόμη και τον ήχο του μηχανήματος. 

 «Ο συγκεκριμένος άνδρας περιέγραψε το κάθε τι που συνέβαινε στο δωμάτιο και, το σημαντικότερο, άκουσε δύο ″μπιπ″ από το μηχάνημα, το οποίο βγάζει έναν ήχο ανά τρία λεπτά. Έτσι, μπορούμε να χρονομετρήσουμε πόσο διήρκεσε η εμπειρία του. Φαινόταν πολύ αξιόπιστος και ό,τι είπε ότι συνέβη, όντως συνέβη», πρόσθεσε ο βρετανός γιατρός, Σαμ Πάρνια. 

 Οι ερευνητές, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο ιατρικό περιοδικό "Resuscitation" (Ανάνηψη), με επικεφαλής τον Πάρνια του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (SUNY) και μέχρι πρόσφατα του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον στη Βρετανία, ο οποίος εδώ και χρόνια μελετά επιστημονικά τις επιθανάτιες και εξωσωματικές εμπειρίες, εξέτασαν επί τέσσερα χρόνια ένα - ένα ξεχωριστά 2.060 περιστατικά ανθρώπων, οι οποίοι έπαθαν καρδιακή ανακοπή, ενώ νοσηλεύονταν σε 15 νοσοκομεία της Βρετανίας, των ΗΠΑ και της Αυστραλίας. 

 Η μελέτη αποκάλυψε ότι ένα μεγάλο ποσοστό (σχεδόν το 40%) όσων ανένηψαν μετά την ανακοπή (οι 140 από τους 330 που επιβίωσαν), ανέφεραν στη συνέχεια ότι είχαν κάποιου είδους επίγνωση, ενόσω ήσαν κλινικά νεκροί και προτού ξαναρχίσει η καρδιά τους να χτυπά. «Γνωρίζουμε ότι ο εγκέφαλος δεν μπορεί να λειτουργήσει, όταν η καρδιά έχει σταματήσει να χτυπά. Όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, φαίνεται πως η συνειδητή επίγνωση συνεχίστηκε τουλάχιστον για τρία λεπτά μετά το σταμάτημα της καρδιάς, παρ' όλο που ο εγκέφαλος τυπικά παύει να λειτουργεί 20 έως 30 δευτερόλεπτα, αφ' ότου η καρδιά σταματήσει», δήλωσε ο Σαμ Πάρνια, σύμφωνα με τη βρετανική «Τέλεγκραφ». Σύμφωνα με τη μελέτη οι περισσότεροι από τους ασθενείς που επέστρεψαν από τη ζωή, διηγήθηκαν διαφορετικές εμπειρίες.

 Άλλοι είδαν ένα έντονο φως να τους ακολουθεί ή τον Ήλιο να λάμπει. Άλλοι ένιωσαν μια απέραντη γαλήνη ή να βγαίνουν από το σώμα τους και άλλοι βίωσαν δραματικές στιγμές, καθώς είχαν ένα έντονο συναίσθημα πνιγμού (σαν να έπεφταν σε βαθιά νερά). Ο δρ Πάρνια πιστεύει ότι πολλοί περισσότεροι άνθρωποι έχουν παρεμφερείς εμπειρίες, όταν πλησιάζει η στιγμή του θανάτου τους, όμως τα φάρμακα και τα ηρεμιστικά που τους χορηγούν οι γιατροί, τους εμποδίζουν να τις θυμηθούν. «Εκτιμάται ότι εκατομμύρια άνθρωποι έχουν νιώσει ζωντανές εμπειρίες σε σχέση με τον θάνατο, αλλά τα επιστημονικά στοιχεία είναι αμφιλεγόμενα στην καλύτερη περίπτωση. 

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι πρόκειται για φαντασιώσεις ή για ψευδαισθήσεις, όμως φαίνεται πως μάλλον αντιδρούν σε πραγματικά συμβάντα», πρόσθεσε. 

 Source : http://www.philenews.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

Η «ηλεκτρονική»… πλέον ζωή των παιδιών

Το ζήτημα του κατά πόσον τα ηλεκτρονικά ή/και τα βιντεοπαιχνίδια είναι «θετικά» ή «αρνητικά» για τα παιδιά είναι υπεραπλουστευμένο.

Το να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδί δεν είναι αρκετό για να πάρουμε τον «Τίτλο»!

Οι γονείς παίζουν καθοριστικό ρόλο στην όλη πορεία του παιδιού και καταβάλουν το παν για την αγωγή αλλά και κοινωνικοποίησή του, όπως και στην προετοιμασία του για τη μετέπειτα ζωή του. Γι’ αυτό και ο ρόλος αυτός, είναι θεμέλιο για την ανάπτυξη και οργάνωση της προσωπικότητας του παιδιού.