Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Πάμε στοίχημα! Πρόλαβε να δει τη μπάλα ο τερματοφύλακας; (VIDEO)

Τρέχανε να δουν αν έπεσε κάτω η εστία. Τι σουτ έκανες άνθρωπε μου;

Τα συγκινητικά λόγια της Κάτιας Δανδουλάκη και του Κώστα Σπυρόπουλου για το Νίκο Φώσκολο

Με τον πιο γλυκό τρόπο θυμούνται Κάτια Δανδουλάκη και Κώστας Σπυρόπουλος, τη συνεργασία τους με το Νίκο Φώσκολο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών το πρωί της Τετάρτης.

Ο Σνόουντεν έδωσε επιστολή αποκαλύψεων σε Γερμανό βουλευτή

Ο Γερμανός βουλευτής των Πρασίνων Χανς Κρίστιαν Στρέμπελε συναντήθηκε την Πέμπτη στη Μόσχα με τον πρώην τεχνικό σύμβουλο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Έντουαρντ Σνόουντεν, ανακοίνωσε το γραφείο του, σημειώνοντας ότι θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα την Παρασκευή.

Κύπελλο Coca – Cola: Έγινε η κλήρωση για τους «16»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΚΟΠ η κλήρωση της β' φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ & Δ’ Κατηγορίας.

Βίντεο: 9χρονο κοριτσάκι με απίστευτο ταλέντο ξετρελαίνει το YouTube!

Μία από τις πιο διάσημες και δυσκολότερες άριες για φωνή σοπράνο είναι το "O mio babbino caro" ("Ω Πατέρα αγαπημένε μου") από την όπερα του Πουτσίνι, Gianni Schicchi.

Δυσαρέσκεια για UEFA

Την αντίθεσή τους με την ποινή μερικού αποκλεισμού της έδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που επιβλήθηκε από την UEFA για την ρατσιστική επίθεση στον Τουρέ, εξέφρασαν οι προπονητές στην Αγγλία.

Σάλος στο Τορόντο με βίντεο που δείχνει τον δήμαρχο να καπνίζει κρακ

Σε σκάνδαλο με ναρκωτικά φέρεται να εμπλέκεται ο δήμαρχος του Τορόντο, Ρομπ Φορντ, καθώς η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε πρόσφατο βίντεο που τον δείχνει να καπνίζει κρακ μαζί με εμπόρους ναρκωτικών. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραιτηθώ».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ & HARDCORE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ FEEL FANTASTIC ΠΟΥ... ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ

Η φωτογράφος Θεοδώρα Ιακώβου ανέρτησε στο διαδίκτυο την δεύτερη "απαγορευμένη" φωτογράφηση των κοριτσιών απο τα κυπριακά καλλιστεία.

Αναστασιάδης: Στόχος είναι η λύση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης διαβεβαίωσε ότι, παρά τις τρέχουσες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, είναι αποφασισμένος να εργαστεί με αποφασιστικότητα για την επίτευξη μιας βιώσιμης και διαρκούς διευθέτησης ούτως ώστε όλες οι κοινότητες της Κύπρου να ζήσουν και να ευημερήσουν σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα η οποία να σέβεται πλήρως τις αρχές και αξίες των Ηνωμένων Εθνών.

Ιατρική Σχολή:Αναβολή ψηφοφορίας για συμπληρωματικό προϋπολογισμό

Με διαφωνία 18 Βουλευτών του ΑΚΕΛ, η Ολομέλεια της Βουλής έκανε αποδεκτό το αίτημα του Κινήματος Οικολόγων - Περιβαλλοντιστών και ανέβαλε για μίαν εβδομάδα την τελική συζήτηση και ψηφοφορία επί του κυβερνητικού νομοσχεδίου που ετέθη με συμπληρωματική ημερήσια διάταξη ενώπιόν της για έγκριση συμπληρωματικού προϋπολογισμού προς κάλυψη δαπανών που αφορούν τη λειτουργία και την ανάπτυξη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου για το οικονομικό έτος που λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2013.

ΑΠΟΕΛ - Θα δουν Κούκλια

Προέκυψε ένα ζήτημα στον ΑΠΟΕΛ μετά την επιβολή ποινής κεκλεισμένων των θυρών στο παιχνίδι με την Αλκή, αφού ως γνωστόν είχαν πουληθεί πακέτο τα εισιτήρια του αγώνα με αυτά του ντέρμπι με την Ανόρθωση.

BOMBA: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΑΝΑΗ & ΠΕΝΝΥ ΕΙΠΑΝ "ΟΧΙ" ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ DANSING FOR YOU 3

Τελικά από το ShowTime-cy τίποτα δεν του ξεφεύγει.... Σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime-cy η Δανάη Χρήστου & η Πέννυ Φοινίρη χθς ακύρωσαν ξαφνικά την συμμετοχή τους για λόγους τους οποίους κανείς δεν γνωρίζει ανάβοντας φωτιές στο καινούργιο show τουMEGA Κύπρου...

Έτριξαν τα δόντια οι τροικανοί

Εξηγήσεις ζητεί η τρόϊκα για τον τρόπο μείωσης των δημοσίων υπαλλήλων και την επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί στο πρόγραμμα. Έτριξαν τα δόντια οι τροϊκανοί για τη μή εφαρμογή ευρωπαϊκών οδηγιών.

ATP - Τέλος η κούρσα για το Λονδίνο

Η ήττα του Μίλος Ράονιτς από τον Τόμας Μπέρτιχ με 2-0 (7-6,4-6), έβαλε οριστικά τέλος στην κούρσα για τους τελικούς των masters στο Λονδίνο, με τον Καναδό να χάνει τις ελπίδες του και τους Βαβρίνκα, Γκασκέ να κλείνουν θέση.

Ο βίος και η πολιτεία της Λούσης: «Έγινα ιερόδουλη για να βγάλω λεφτά» - VIDEO

To «Κάτσε Να Δεις» είχε σήμερα μια συνέντευξη από μια ιερόδουλη, η οποία μίλησε για τα προβλήματα του επαγγέλματός της, αλλά και για το πώς έφτασε να κάνει αυτή την εργασία…

Οδηγός λεωφορείου σακάτεψε στο ξύλο νεαρό γιατί μπλόκαρε τη λεωφορειολωρίδα με Ι.Χ.

Οδηγός του ΟΑΣΘ καταδικάστηκε από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα, για τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρού, ο οποίος 'μπλόκαρε' με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του λεωφορειολωρίδα.

OMONOIA - Δεν είναι… καψόνι

Όπως σας είχαμε πει πριν λίγες ημέρες, το τεχνικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δίνει μεγάλη σημασία στους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας που αγωνίζονται με την ομάδα κάτω των 21 ετών. 

Κανονικά η επίσκεψη της Τρόικα την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα

Κανονικά αναμένονται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικα, αλλά και οι επικεφαλής τους, προκειμένου να συνεχισθεί η πέμπτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος. 

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ - ΑΠΟΨΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ... ΡΙΚ & ΠΑΤΑΤΕΣ

Η αποψινή βραδιά μυρίζει «Πατάτες» Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της σατιρικής εκπομπής «Πατάτες αντιναχτές» (ΡΙΚΕΝΑ 9:15) και το showtime επιχειρεί να «κλέψει» μερικά στιγμιότυπα από την αποψινή προβολή της αγαπημένης σειράς που μεταδίδεται για ένατη χρονιά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Πιο τραγικά δεν γίνεται

Σοβαρές τοποθετήσεις από τον πρώην πρόεδρο της Ανόρθωσης Κυριάκο Κκούσιο που μίλησε στο ραδιόφωνο του «SUPER ΣΠΟΡ ΦΜ» και ουσιαστικά εξήγησε πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση.

ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ DANSING FOR YOU 3

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες o γνωστός ηθοποιός, Σταύρος Λούρας, συμφώνησε πριν από λίγα λεπτά με την παραγωγή του δημοφιλέστερου σόου της Κυπριακής τηλεόρασης.

Μυστικός γάμος για τη Σοφία Αλιμπέρτη στην Αμερική

Ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Μάνο Κοτσοφιό
Μυστικό γάμο στην Αμερική σχεδιάζει η Σοφία Αλιμπέρτη και ο σύντροφός της, Μάνος Κοτσοφιός.

Μωρό Ολινγκίτο, μισό αρκουδάκι μισό γατάκι, κλέβει την παράσταση (photos)

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες ενός μωρού Ολινγκίτο που εντοπίστηκε από επιστήμονες σε δασική περιοχή της Κολομβίας.

«Οφείλουμε να διατηρήσουμε το αξιόμαχο της ΕΦ» διαμηνύει ο ΥΠΑΜ

Μειωμένος κατά 6,9% στα 319 εκατομμύρια από το 324 που ήταν το 2013 είναι φετινός προϋπολογισμός του Υπουργείου Άμυνας τον οποίο παρουσίασε στην Επιτροπή Οικονομικών ο Υπουργός Φώτης Φωτίου.

Δεύτερες επιστολές σε Βγενόπουλο, Μπουλούτα και πρώην στελέχη Λαϊκής

Δεύτερη επιστολή προς τους Ανδρέα Βγενόπουλο, Ευθύμιο Μπουλουτά, Μιχάλη Ζολώτα, Κυρίακο Μάγειρα και Δημήτρη Σπανοδήμο αποστέλλει η Βουλή για να παραστούν σε συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου για τα τεκταινόμενα στον τραπεζικό τομέα. 

Νοικοκυρά αγόρασε σαμπουάν με... μαριχουάνα!

Στην Γένοβα μια 67χρονη νοικοκυρά βρήκε δυο σακουλάκια στο εσωτερικό του σαμπουάν που αγόρασε από το σουπερμάρκετ και κάλεσε την αστυνομία για να τα ελέγξει.

Η ένταση στο «Πρωινό», έφερε την «αποχώρηση» του Λιάγκα!

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια στην κάμερα του «Πρωινού» δημιουργήθηκε ένταση στην παρέα!

Ο μπόμπιρας που πήρε τη θέση του Πάπα

Ένα μικρό αγόρι έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια ομιλίας του Πάπα στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό μπροστά σε χιλιάδες κόσμου. 

Η Μαντλίν είναι νεκρή! Την άρπαξαν για να την κακοποιήσουν σεξουαλικά! Αυτό ισχυρίζεται η Αστυνομία της Πορτογαλίας!

Εύλογες υποψίες, έχει η αστυνομία ότι ο απαγωγέας της μικρής Μαντλίν, εργαζόταν στο ξενοδοχείο, από το οποίο εξαφανίστηκε, η Μανλτίν Μακάν, όταν του ανακοίνωσαν την απόλυση του, από την εργασία του.

Στοιχειωμένο νοσοκομείο; Δείτε το video με τα… φαντάσματα που ζουν εκεί!

Νοσοκομείο του Kentucky, το οποίο ειδικευόταν στα θύματα της φυματίωσης τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα, πιστεύεται πως είναι στοιχειωμένο.

ΣΟΚ! ΨΕΥΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ έκανε... ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ στα ΟΠΙΣΘΙΑ πελατισσών μέχρι που μια ΠΕΘΑΝΕ

Η Oneal Ron Morris, η οποία έκανε επεμβάσεις στο σπίτι των πελατισσών της ή στο ξενοδοχείο είχε δοκιμάσει στον εαυτό της πρώτα τη συνταγή.

Κυριάκος Αλεξάνδρου: Το ολόγυμνο μοντέλο του Feel Fantastic περιγράφει τις αντιδράσεις - σοκ των κοριτσιών!

Ο απόλυτος χαμός δημιουργήθηκε όταν δόθηκαν στην δημοσιότητα η τελευταία φωτογράφηση των κοριτσιών που διαγωνίζονται για τον τίτλο της Σταρ Κύπρος στα Feel Fantastic του Mega.

ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ: ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ... ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟ

45χρονος έβαλε φυτοφάρμακο στο φαγητό του για αλάτι και κατέληξε στο νοσοκομείο! 

Διχάζει το νομοσχέδιο για την καύση των νεκρών

Διχάζει εκ νέου το θέμα της καύσης των νεκρών, η συζήτηση του οποίου επανήρχισε σήμερα στην Επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής, με αφορμή την κατάθεση του πολύκροτου νομοσχεδίου.

Επανεξετάζονται τα παράπονα των ασθενών

Θα επανεξεταστούν τα παράπονα των ασθενών στα δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτήρια δεσμεύτηκε το Υπ. Υγείας ενώπιον της επιτροπής Υγείας της Βουλής.

Βίκυ Καγιά: Στην Κύπρο σε τρελά κέφια!

Που βρέθηκε η επιχειρηματίας και μοντέλο;

Φθηνότερο ρεύμα για ακόμα δύο μήνες

Έκτακτη προσωρινή μείωση στις διατιμήσεις της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ), λόγω της σοβαρής οικονομικής κρίσης, που διέρχεται ο τόπος, αποφάσισε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ).

Παγωμένος ο χειμώνας για τον τουρισμό της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου

Απογοητευτικά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα για τον χειμερινό τουρισμό της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου. Μόνο 22 τουριστικές κλίνες θα παραμείνουν ανοιχτές για φέτος το χειμώνα. Μέτρα για προσέλκυση χειμερινού τουρισμού λαμβάνει η τοπική Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής.

Γερμανία:Τρίτο φύλο σε πιστοποιητικά γέννησης

Από την ερχόμενη Παρασκευή, η Γερμανία θα αποτελεί την πρώτη - και επίσημα - ευρωπαϊκή χώρα, που θα επιτρέπει στα μωρά να γεννιούνται με τα χαρακτηριστικά και των δύο φύλων.

Χωριουδάκι ζωγραφισμένο όλο… στο χέρι!

Το χωριό Zalipie στην Πολωνία μπορεί να είναι μικρό και απομονωμένο αλλά δεν παύει να είναι διάσημο τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Πρόταση νόμου για απλή αναλογική κατέθεσε η ΔΗΜΑΡ

Κατατέθηκε, όπως ανακοίνωσε ο Φ. Κουβέλης, πρόταση νόμου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ για την καθιέρωση της απλής αναλογικής, με άμεση κατάργηση του «μπόνους» των 50 εδρών, το οποίο προβλέπεται στο σημερινό εκλογικό νόμο, τον ονομαζόμενο και «νόμο Παυλόπουλου».

Δείτε το Νίκο Αναστασιάδη σε ρόλο τραγουδιστή στο Προεδρικό! [φώτο]

Ποιος τραγουδιστής τον παρόρτυνε να πάρει το μικρόφωνο!

OMONOIA - «Να μην λέμε μεγάλα λόγια»

O Τόνι Σαβέφσκι δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις στην καθιερωμένη εβδομαδιαία του συνέντευξη Τύπου σχετικά με τη βελτίωση της ομάδας, με τον ίδιο να επιχειρεί σε πολλές περιπτώσεις να προσγειώσει τους πάντες.

Έκκληση ΑΚΕΛ προς Κενεβέζο

Έκκληση απευθύνει το ΑΚΕΛ στον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Κενεβέζο να προσέλθει σε ουσιαστικό διάλογο για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον τομέα της Παιδείας, όπως ο κατάλογος διοριστέων, καθώς και να προχωρήσει σε άμεση αποπαγοποίηση των μονίμων θέσεων και προαγωγών εκπαιδευτικών.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Τα εισιτήρια με Ένωση (αποχώρησε ο Σεργίου)

Έτοιμα τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ένωση όπως ενημέρωνει τους φίλους της η Ανόρθωση. Σε μια άλλη εξέλιξη ο σκάουτερ Μιχάλης Σεργίου αποχώρησε από το τεχνικό τιμ.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ... ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΙΕΡΕΑ

Σε απολογία για την κατηγορία του βιασμού κλήθηκε χθες από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας 54χρονος ιερέας, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί στις 11 του ερχόμενου μήνα, ενώ δήλωσε πως θα καλέσει και έξι συνολικά μάρτυρες υπεράσπισης.

Ποιο στέλεχος του ΔΗΣΥ απαιτεί: «Κόψτε τους μισθούς των απεργών»

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού, το συγκεκριμένο στέλεχος του ΔΗΣΥ ζητά την αποκοπή του μισθού όλων όσοι απεργούν, για το διάστημα που θα βρίσκονται εκτός εργασίας.

Τετραπλασιάζονται οι Αμερικανοί με τα νέα Γυαλιά της Google

Μια νέα έκδοση του Glass Explorer, των γυαλιών της Google θα διατεθεί τον Νοέμβριο του 2013, ανακοίνωσε η εταιρεία. Οι 10.000 Αμερικανοί που έχουν αγοράσει τα Γυαλιά της Google αντί 1.500 δολαρίων από τον Απρίλιο του 2012, οπότε ξεκίνησε το πείραμα γνωστό ως Glass Explorer, κλήθηκαν στις 28 Οκτωβρίου 2013 να αποσύρουν την τρέχουσα έκδοση των high-tech γυαλιών τους για να αποκτήσουν την νέα χωρίς κόστος.

AΠΟΕΛ - Γ .ΔΩΝΗΣ - «Πρώτα η βελτίωση»

Η βελτίωση της ομάδας είναι η προτεραιότητα του, τόνισε στην πρώτη του δημοσιογραφική διάσκεψη (για αγώνα πρωταθλήματος), ο Γιώργος Δώνης, που μίλησε στα ΜΜΕ ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Τι δήλωσε:
Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Νομίζω είναι σημαντικό το παιχνίδι από την άποψη ότι πάντα κοιτάς το βαθμολογικό πίνακα. Άρα, λοιπόν, σίγουρα μπορεί να είναι συνηθισμένο να λέμε οι προπονητές ότι έχουν σημασία οι βαθμοί, αλλά επίσης έχει μεγάλη σημασία και η βαθμολογική διαφορά. Νομίζω, όμως, ότι εγώ αυτό το διάστημα δεν είμαι τόσο προσηλωμένος σε αυτό το κομμάτι.

Η προτεραιότητα μου θα έλεγα είναι η βελτίωση της ομάδας. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Σίγουρα μετράει το τελικό αποτέλεσμα, σίγουρα το παιχνίδι είναι ντέρμπι, εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι το ίδιο. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι και τον αντίπαλο μας μέσα στο γήπεδο».

Για τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα: «Ουσιαστικά, όταν δεν μιλάμε ειδικά για ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπου οι αντίπαλοι είναι πραγματικά πολύ δυνατοί ή να είναι κάποιες μεγάλες ομάδες, δεν κοιτάμε να προσαρμοστούμε στον αντίπαλο, αλλά εμείς να επιβάλουμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Είναι αρκετά, είναι μεγάλο το πρόβλημα με τους κεντρικούς αμυντικούς, θα δούμε μέχρι τελευταία στιγμή αν κάποιος θα είναι έτοιμος εκ των Μπόρδα ή Αμορίν. Είτε τους έχουμε, είτε δεν τους έχουμε εμείς είμαστε έτοιμοι και για τις δυο περιπτώσεις με κάποιο συγκεκριμένο πλάνο σε περίπτωση που λείπουνε και αυτό που είπα και στους παίκτες είναι ότι δεν υπάρχει δικαιολογία όποιος και να λείπει, εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί και να σκεφτούμε ότι πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το που χρειάζεται βελτίωση: «Δεν μπαίνω στη διαδικασία να κάνω σύγκριση τι χρειάζεται η ομάδα μας και τι πρέπει να βελτιώσει. Εγώ σκέφτομαι ότι σαν προπονητής η δικιά μου φιλοσοφία είναι αυτή και αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που θέλω να επιβάλω στην ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα. Όπως ο Νεκτάριος που τον χρησιμοποιήσα ως αριστερό μπακ και μπορεί να παίξει και χαφ. Πρέπει να συμπεριφερόμαστε σωστά. Η απόδοση είναι ένα άλλο κομμάτι. Εμείς, όμως, πρέπει ως ομάδα είτε η απόδοση της ομάδας είναι καλή είτε μέτρια είτε κακή, στο τακτικό κομμάτι να γίνουμε τέλειοι».

Source : http://www.24sports.com.cy

Και όμως, είναι η Πάμελα Άντερσον! (φωτογραφίες)

Τη θυμάστε τη σεξοβόμβα με τα μακριά ξανθά μαλλιά που συνήθως ήταν σε μπούκλες χτενισμένα οι οποίες έπεφταν απαλά πάνω στο πλούσιο μπούστο της;