Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Το δυναμικό «Come Back» της Δημητρίου


Η Άντζελα Δημητρίου βρίσκεται στα καλύτερά της.

Έξω φρενών η Αριστοτέλους: Eπιτήδειοι χρησιμοποιούσαν το Dansing για να “κλέβουν” λεφτά από ανυποψίαστους πολίτες

Έξω φρενών η Αριστοτέλους: Eπιτήδειοι χρησιμοποιούσαν το Dansing για να “κλέβουν” λεφτά από ανυποψίαστους πολίτεςΕπιτήδειοι εκμεταλλευόμενοι το φιλανθρωπικό σόου του Mega "DanSing for you" κτυπούσαν σε σπίτια της επαρχίας Λάρνακας και ζητούσαν λεφτά για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΑΕΛ ΣΟΥΜΑΧΕΡ

Περισσότερες από δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που ο Μίχαελ Σούμαχερ τέθηκε στη φάση της βαθμιαίας αφύπνισης από το τεχνητό κώμα, χωρίς ωστόσο να δείχνει σημεία βελτίωσης.

55χρονος ασθενής σώθηκε χάριν της τηλεοπτικής σειράς «Dr. House»!

Και οι γιατροί έχουν ανάγκη τις τηλεοπτικές σειρές για να γιατρέψουν έναν ασθενή! 

ΜΟΡΑΙΣ - Στις 35 και συνεχίζει

Μοιάζει απίστευτο αλλά ο Νούνο Μοράις έχει βαλθεί να σπάσει όλα τα κοντέρ φέτος αφού έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ μέχρι σήμερα, φτάνοντας αισίως τις 35 σερί συμμετοχές στη σεζόν 2013-14!

Σύλληψη 4 μελών τουρκικής τρομοκρατικής οργάνωσης στην Αττική

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην Αττική. 

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ

Σημείωσα με κολλητική ταινία τα σημεία που βρίσκονται τα δοκάρια του ταβανιού για να μην τρυπήσω κατά λάθος κάποιο δοκάρι ανοίγοντας τις τρύπες για τα αστέρια. 

Ο πρώτος ΝΕΚΡΟΣ από την νέα ΗΛΙΘΙΑ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ μόδα “NekNomination” που ΣΑΡΩΝΕΙ στην Βρετανία!!!

Η νέα επικίνδυνη μόδα NekNomination που παίρνει διαστάσεις μανίας στην Βρετανία δυστυχώς είχε το πρώτο της θύμα.

Σοκ: Αστυνομικός πυροβόλησε 16 φορές έναν 64χρονο στις ΗΠΑ

Ένας αστυνομικός είχε σκοτώσει έναν 64χρονο άντρα στο Ohio, ο οποίος έβγαλε ένα αεροβόλο όπλο κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Τραμ ή τρόλεϊ-μπας για τη Λευκωσία;

Ευπρόσδεκτη η ανακοίνωση ότι έχει ανατεθεί στο Πανεπιστήμιο Κύπρου η μελέτη για εγκατάσταση τραμ στην περιοχή Λευκωσίας.

Προσοχή: Δείτε το νέο spam μήνυμα που στέλνουν σε emails

Κατά καιρούς εμφανίζονται πολλά ύποπτα μηνύματα στον υπολογιστή μας. Ένα νέο και ιδιαιτέρως απειλητικό κάνει την εμφάνισή του τον τελευταίο καιρό.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - «Φύγετε τώρα…»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου και καλεί όσους δεν σηκώνουν το βάρος της ευθύνης που φέρει ο Φοίνικας, να εγκαταλείψουν το καράβι προτού βουλιάξει οριστικά. Αναλυτικά:

Παγιδευμένο γατάκι στην Λάρνακα! Η απάντηση των αρμοδίων; «Δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές για ένα γάτο»

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προβαίνει μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook το καταφύγιο σκύλων της Αραδίππου και αφορά ένα περιστατικό χθες σε περιοχή της Λαρνακας.

Η ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ... ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?

«4 χρονια πριν χασαμε τα παντα… 4 χρονια μετα συνειδητοποιουμε οτι ειμαστε πιο δυνατοι απο οτι νομιζαμε,οτι παλεψαμε με θηρια,με συστηματα και θα νικησουμε…

Δεν έχει ούτε για τσιγάρα ο εκτελεστής της Αγίας Νάπας


Δεν έχει ούτε για τσιγάρα ο εκτελεστής της Αγίας Νάπας Την απόλυτη εξαθλίωση ζει στις φυλακές της Κύπρου ο ένας από τους συλληφθέντες για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα το 2012. Ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος συνειδητοποιεί πλέον ότι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή χωρίς τη στήριξη κανενός. Πλέον έχασε και τη στήριξη του μοναδικού προσώπου που στεκόταν στο πλάι του.

Ποιοι 40 στο ΔΗΚΟ θα πουν το πρώτο «Ναι ή Όχι»

Μάχη μαίνεται στο ΔΗΚΟ με την καταμέτρηση για Εκτελεστικό Γραφείο να συνεχίζεται και με τις ισορροπίες να φαίνεται ότι διατηρούνται σε πολύ οριακά σημεία.

Πρόστιμο €5.000 στα μέλη της Επιτροπείας ΣΠΕ Κυπερούντας

Χρηματικό πρόστιμο ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε κάθε ένα από τα έξι μέλη της Επιτροπείας της ΣΠΕ Κυπερούντας (νυν ΣΠΕ Τροόδους) για την υπόθεση παρακοής διατάγματος επαναπρόσληψης του Γραμματέα της ΣΠΕ.

Dansing for you: Οι 80 χιλιάδες ευρώ και η ανακοίνωση ότι έρχεται το «Dansing for you 4»

Dansing for you: Οι 80 χιλιάδες ευρώ και η ανακοίνωση ότι έρχεται το «Dansing for you 4»Το "Dansing for you Special" έριξε αυλαία με ένα επεισόδιο με πολλές εκπλήξεις. Παρουσιάστρια η Χριστιάνα Αριστοτέλους με μια δημιουργία της Στάλως Ηλία.

Μιχάλης Κουινέλης – Ήβη Αδάμου: Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Μιχάλης Κουινέλης – Ήβη Αδάμου: Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!Η Κύπρια τραγουδίστρια και ο κριτής του The Voice, φαίνεται ότι ζουν έναν μεγάλο έρωτα αλλά κρατούν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή.

ΑΠΟΕΛ - Έκανε κίνηση ματ από τον πάγκο

Παίζοντας ποδόσφαιρο ψηλού επιπέδου στο 2ο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε την 5η του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και σκαρφάλωσε μετά από αρκετό καιρό στη 2η θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς. 

Από το αεροδρόμιο στο κέντρο του Παρισιού σε 20 λεπτά

Το νέο τρένο-εξπρές θα είναι έτοιμο το 2023

Κάηκαν δύο δωμάτια από πυρκαγιά σε σπίτι 75χρονης στη Λάρνακα

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε κατοικία 75χρονης στη Λάρνακα, η οποία ευτυχώς απουσίαζε από το σπίτι της, είχε ως αποτέλεσμα να καούν τα δύο υπνοδωμάτια.

Η.. ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΩΝΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ EUROVISION

Πέρσι τέτοια εποχή ήταν στις δόξες του, αφού το όνομά του φιγούραρε στους υποψηφίους για τη Eurovision. 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - Ρέινα: «Δεν ξέρω που θα είμαι την επόμενη σεζόν»

Το περασμένο καλοκαίρι αν και πολλοί περίμεναν πως ο Σιμόν Μινιολέ θα τα βρει… μπαστούνια απέναντι στον Πέπε Ρέινα στην Λίβερπουλ, ο Βέλγος κέρδισε αμέσως την εκτίμηση του Μπρένταν Ρότζερς και αυτό οδήγησε τους «κόκκινους» να παραχωρήσουν ως δανεικό τον μέχρι πρότινος βασικό και αναντικατάστατο τερματοφύλακά τους.

Παγκόσμια κατακραυγή: Εκτέλεσαν δημόσια καμηλοπάρδαλη επειδή δεν χώραγε στο πάρκο (φώτο-βίντεο)

Μια καμηλοπάρδαλη δύο ετών υποβλήθηκε σε ευθανασία στο πάρκο της Κοπεγχάγης. Παρά τη διεθνή εκστρατεία δεν άλλαξε η απόφαση.

Ο ΑΓΩΝΑΣ & TO MHNYMA ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ

Μάνα, η οποία έχασε το γιο της σε τροχαίο δυστύχημα, έχει επιδοθεί σε αγώνα να σώσει άλλους οι οποίοι οδηγούν στον δρόμο όπου συνέβη το μοιραίο, και όπου πρέπει να γίνουν βελτιωτικά έργα, αφού έχει κατ' επανάληψη κριθεί επικίνδυνος.

Κοιτάξτε τι έκαναν οι βάνδαλοι στο καρναβαλίστικο διάκοσμο της πόλης μας (ΦΩΤΟΣ)

Καλά που άντεξαν μια εβδομάδα... ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΔΗΚΟ: Σύντομα συνέρχονται τα συλλογικά όργανα για το ανακοινωθέν

Ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΔΗΚΟ Μαρίνος Μουσιούττας σε δηλώσεις στο Τρίτο ανέφερε ότι η επόμενη μέρα βρίσκει το κόμμα δυνατό και διαβεβαίωσε ότι όλα τα στελέχη θα εργασθούν συλλογικά για αντιμετώπιση των καυτών προβλημάτων του τόπου.

Θρίλερ στη Ρωσία: Νεκρός ο υπεύθυνος για τo ατύχημα με τα «ολυμπιακά δαχτυλίδια»

Ένα θρίλερ φαίνεται να ξεκινά λίγο μετά την ολοκλήρωση της τελετής έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι της Ρωσίας.