Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Με τους κροκόδειλους, θα έχουμε ολοκληρωθεί…

Όλα τα είχαμε εδώ στην Κύπρο των ηρώων και των αγίων, οι κροκόδειλοι μας λείψανε και σχεδιάζουμε να εισαγάγουμε τα μεγαλόσωμα αυτά ερπετά, για να «ολοκληρωθούμε» ως πολίτες αυτής της Γης.

Ο κύριος …ασίστ

Ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός της Ομόνοιας έφερε απέραντη πίκρα στον κόσμο της ομάδας, όμως …το νόμισμα έχει δυο όψεις. Υπάρχει και το θετικό στοιχείο.

Έκτακτη συνεδρίαση Υπουργικού Συμβουλίου για εκποιήσεις

Εκτάκτως συνεδριάζει από τις 18.30 το Υπουργικό Συμβούλιο, με στόχο την ενσωμάτωση των «ΝΑΙ» της τρόικας στο επίμαχο νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις.

Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.... ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ..

Σε συναγερμό είχαν τεθεί οι ελληνικές αρχές μετά των εντοπισμό χιλιάδων μαϊμού χαπιών viagra που είχαν διακινηθεί μέσω πέντε ευρωπαϊκών χωρών αξίας 10 εκατ.ευρώ.
 

Από την κατεχόμενη Λευκωσία θα περάσει το φετινό Ράλι Κύπρος

Από την τουρκοκυπριακή συνοικία στην κατεχόμενη Λευκωσία θα περάσει, μέσω της πράσινης γραμμής, η πρώτη ειδική διαδρομή του Ράλι Κύπρος 2014 (CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2014), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19 με 21 Σεπτεμβρίου και θα αποτελέσει τον ένατο γύρο του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (ERC) καθώς και του πέμπτου γύρου του πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής (MERC), γεγονός που το καθιστά το μοναδικό Ράλι στον κόσμο που μετρά σε δυο περιφερειακά πρωταθλήματα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA).

Απόλλων: Δεν αγχώνεται και ιδιαίτερα…

Παράταση παίρνει η επιστροφή του Γκιέ-Γκιέ στην αγωνιστική δράση σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χριστάκης Χριστοφόρου. 

OMG: ΖΗΛΕΥΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...

Παθολογικά ζηλιάρης φαίνεται πως είναι ο 23χρονος Ρις Κούλει, ο οποίος παραμόρφωσε με δαγκωματιές το πρόσωπο της 18χρονης συντρόφου του.

Θαύμα (;) Βλέπετε τον Ιησού στα φτερά της πεταλούδας;

Ορισμένοι τις σκοτώνουν, άλλοι τις θεωρούν καλοτυχία.

Παράξενοι καταρράκτες ρέουν κάθετα στο ποτάμι!

Μπορεί οι καταρράκτες Iguazu να είναι οι πιο δημοφιλείς στην Αργεντινή, αλλά οι καταρράκτες Mocona κερδίζουν όσον αφορά στην… παραξενιά της φύσης. 

Σέξι πόζες της Rihanna από τις εν πλω διακοπές της

Δεν αφήνει σε ησυχία τους followers της...
Η πρόκληση είναι στο αίμα της. 

Ο νέος ιός στο Facebook έχει φέρει τον πανικό: Διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αλλά κρύβει ιδιαίτερους κινδύνους.

Φιλί ζωής στην υγεία μας

Ερωτικό, μητρικό, γαλλικό, πεταχτό, παθιασμένο, τρυφερό, καυτό, του Ιούδα. Το φιλί έχει πολλούς λόγους για να θεωρείται πολύτιμο.

Αδυνατίστε με σπανάκι

Βοηθά στον έλεγχο της όρεξης
Eκχύλισμα από σπανάκι που περιέχει μεμβράνες από πράσινα φύλλα μειώνει το αίσθημα της πείνας κατά 95% και αυξάνει την απώλεια βάρους κατά 43%.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΣΤΟ ΓΣΠ

Το μουσικό γεγονός της χρονιάς ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο να τα δίνουν όλα επί σκηνής.

Για να διώξετε τον πόνο από τον αυχένα

Είναι κάποιες ημέρες που δεν μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι από τους πόνους στον αυχένα. Νιώθετε κάτι σαν μια «τανάλια» να σας σφίγγει επίμονα τον σβέρκο σας ενώ δεν βρίσκετε ησυχία πουθενά.

Απίστευτη μεταμόρφωση: Δείτε την τρομερή αλλαγή της Τζούλι Μασίνο (φωτό)

Η ειδική διατροφή που ακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό, την έχει κάνει... άλλο άνθρωπο πραγματικά, τόσο διαφορετική που θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι αγνώριστη.

Σεξουαλική διαστροφή ή κάτι άλλο; Δεν πάει το μυαλό σας με τι εpεθιζόταν αυτός ο άνδρας!

Δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις με τα χάλια που έχει ο κόσμος, αν και αυτό πέρα από τα γέλια αρχικά σε κάνει να μην θες να ξαναφάς τυρί.

Αλλόκοτα οδικά σήματα από τα πέρατα του κόσμου

Τα τρελά και παλαβά των δρόμων της οικουμένης!

Δείτε τον 40χρονο που ξεγέλασε το πεντάστερο ξενοδοχείο

Ένταλμα σύλληψης εξέδωσε η Αστυνομία εναντίον του Γιάννου Σιακόλα σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις.

Εφηβική ηλιθιότητα: Ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε δέντρα έξω από σχολείο στη Λευκωσία

Σε μια πράξη χωρίς καμία λογική και εντελώς απαράδεκτη προέβησαν δυο ανήλικοι χθες το πρωί σε σχολείο της Λευκωσίας. Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η αστυνομία τα δυο εν λόγω πρόσωπα έβαλαν φωτιά σε δέντρα

Mε παρατράγουδα η κηδεία του Αντώνη Βαρδή

Στα μαχαίρια φαίνεται να είναι η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή με την πρώην σύζυγό του, Χριστίνα Μαραγκόζη.

Προσπαθώντας να γεφυρώσουν τις διαφορές! Νέα κοινή συνεδρία Επ. Οικονομικών και Εσωτερικών για τις εκποιήσεις

Συνεχίζεται σήμερα το πρωί η συζήτηση στην κοινή συνεδρία των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών και Εσωτερικών για το επίμαχο νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις ενυπόθηκων ακινήτων, σε μια προσπάθεια να υπάρξουν συγκλίσεις στα σημεία των διαφωνιών μέχρι την Παρασκευή, όταν το νομοσχέδιο θα οδηγηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής.