Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

1η Ιανουαρίου 2015 - όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι εφοδιασμένα με το ηλεκτρονικό σύστημα eCall

Από την 1η Ιανουαρίου 2015 όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι εφοδιασμένα με το ηλεκτρονικό σύστημα eCall , το οποίο σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος, ακόμη και αν ο οδηγός δεν έχει τις αισθήσεις του, θα μεταδίδει μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας την ακριβή γεωγραφική θέση του ατυχήματος και άλλα δεδομένα στα κέντρα κλήσης έκτακτης ανάγκης, αναφέρει σε μήνυμα του με την ευκαιρία της Διεθνής Ημέρας Τηλεπικοινωνιών (17 Μαΐου), ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων Τάσος Μητσόπουλος.

Στις 29 Μαΐου μεγάλη συναυλία για τη στήριξη ανέργων και απόρων

Στην τάφρο Κωστάντζα καλλιτέχνες από Ελλάδα και Κύπρο ενώνουν τις φωνές τους

Ξηλώνουν το κτήριο – «σύμβολο» της Λαϊκής.

πηγή φωτό: alithia.com.cy
Το κτήριο που ήταν και ίσως ένα από το μεγάλα σύμβολα της Λαϊκής Τράπεζας είναι πλέον παρελθόν. Το τέλος της τράπεζας και η αλλαγή της εποχής είναι πλέον γεγονός.

Η Λευκωσία δεν θα σας καλωσορίζει πλέον με το εμβληματικό κτήριο της Λαϊκής…

Σοκαριστική καταγγελία! Ξυλοκόπησαν άγρια 20χρονο Σύρο!

Νέο κρούσμα ρατσιστικής βίας στην Ελλάδα! Θύμα αυτή τη φορά ένας 20χρονος από τη Συρία.

Σαρρής: Δείξαμε ατολμία και ολιγωρία στις χρυσές ευκαιρίες

Mε την κατάθεση του τέως Υπουργού Οικονομικών, Μιχάλη Σαρρή, συνεχίστηκε η διαδικασία ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής που διορίστηκε για την οικονομία. Ο Μιχάλης Σαρρής, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του εστίασε στους λόγους για τους οποίους τελικά καταλήξαμε σε ένα επαχθές μνημόνιο, επιρρίπτοντας ξεκάθαρα τις ευθύνες στην οικονομική πολιτική της διακυβέρνησης Χριστόφια. «Επιλέξαμε να προστατέψουμε τους υπεραμειβόμενους του σήμερα και θυσιάσαμε τις θέσεις εργασίας του αύριο», είπε σε κάποιο σημείο της κατάθεσης του.

Αγωνία στο «Αγλαΐα Κυριακού» για την υγεία του 12χρονου που μαχαιρώθηκε από κλόουν

Η καρδιά των εξελίξεων της υπόθεσης που συγκλονίζει από το πρωί την Ελλάδα, χτυπάει πλέον στο νοσοκομείο Παίδων ''Αγλαϊα Κυριακού''. Λίγο πριν τις 13.00 το μεσημέρι έφτασε το ασθενοφόρο που μετέφερε το άτυχο παιδί. Μέσα εκτός από τους νοσηλευτές και η μητέρα του μικρού που το ακολούθησε κατά τη διάρκεια της αεροδιακομιδής που στήθηκε νωρίτερα.

Αιχμές ΔΝΤ εναντίον Βελκουλέσκου

Με έντονο προβληματισμό εμφανίζεται να αντιμετωπίζει το ΔΝΤ τις βασικές παραδοχές πάνω στις οποίες στηρίζεται το κυπριακό πρόγραμμα στήριξης.
Οι τοποθετήσεις των εκτελεστικών διευθυντών του ταμείου, που θα κληθούν σήμερα να εγκρίνουν το 1 δισ.ευρώ που θα δώσει το Ταμείο στην Κύπρο, αναδεικνύουν σημαντικά ερωτήματα που υπάρχουν για τη βιωσιμότητα του προγράμματος και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Κύπρος στην επιτυχή υλοποίηση του.

Χρήστος Στυλιανίδης: Καταδικασμένοι να πετύχουμε


-ΑΚΕΛ, εμμένει την έξοδο από ευρώ
-ΔΗΚΟ, έξοδος από μνημόνιο μέσω ευρωζώνης
- ΕΔΕΚ, έξοδος από ευρώ σημαίνει έξοδος από ΕΕ
-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, μια από τα ίδια η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου

Αυτοί απέκλεισαν την Κύπρο από τον τελικό της Eurovision

 Ο φάκελος της Κύπρου με το εισιτήριο για τον τελικό δεν άνοιξε ποτέ, αν και η Ολυμπίου έκανε μια εξαιρετική ερμηνεία, η οποία συνδύαζε ευαισθησία και δυναμισμό… Το θέμα είναι ότι δεν είχε ούτε τύμπανα, ούτε φόρεμα που να αναδεικνύει τα καλλίγραμμα της πόδια, αλλά ούτε και έκανε περιοδεία στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. 

Ένας στους 10 Ευρωπαίους θύμα ηλεκτρονικής απάτης





Μεγάλος αριθμός Ευρωπαίων χρηστών του διαδικτύου έχει πέσει θύμα ηλεκτρονικής απάτης, σύμφωνα με τη Σουηδή Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων, Cecilia Malmström, η όποια απάντησε σε σχετικό ερώτημα του Έλληνα ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Παπανικολάου.
Σύμφωνα με την Επίτροπο, το 38% των Ευρωπαίων χρηστών του διαδικτύου έχουν αναφέρει πως έλαβαν ηλεκτρονικά μηνύματα όπου τους ζητούσαν με δόλιο τρόπο χρήματα ή προσωπικά δεδομένα.
Ακόμη, το 13% αυτών δεν μπόρεσαν

Την δική της εκδοχή φορητής παιχνιδομηχανής την SHIELD ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Nvidia (VIDEO)

A sales man demonstrates a computer game in a display area of Nvidia Corp. during the second day of the annual 2007 Computex Taipei June 6, 2007. REUTERS/ Nir Elias

Την δική της εκδοχή φορητής παιχνιδομηχανής πρόκειται να κυκλοφορήσει η Nvidia τον Ιούνιο σε μια προσπάθεια εκμετάλευσης του ονόματος της ανταγωνιζόμενη τις Sony και Microsoft.

Η νέα φορητή λύση της Nvidia με όνομα SHIELD, είναι χτισμένη γύρω από έναν Tegra 4 πυρήνα, θα έχει pop-up Retina οθόνη και θα τρέχει τα ίδια παιχνίδια που μπορούν να

Google: ενοποίηση του Cloud storage των Gmail και Google Drive και αύξηση του στα 15 GB



Λίγο πριν το Google I/O, η Google ενοποιεί και αυξάνει τον διαθέσιμο χώρο cloud storage που δίνει δωρεάν στους χρήστες των υπηρεσιών της.

Ως τώρα έδινε 10GB χώρου για κάθε λογαριασμό Gmail και 5GB για χρήση στα Google Drive και Google+ Photos, ενώ μετά την ενοποίηση ο χρήστης θα έχει διαθέσιμα 15GB για να τα χρησιμοποιεί όπως θέλει σε όποια υπηρεσία από τις τρεις τον εξυπηρετεί καλύτερα.

Η αναβάθμιση Windows Blue ονομάζεται επίσημα Windows 8.1 και θα διατίθεται δωρεάν στους χρήστες των Windows 8

2013-05-06_20h53_46Παράλληλα με την ανακοίνωση πως το Windows Store έχει πλέον πάνω από 70.000 εφαρμογές, ο CMO/CFO της Microsoft Tami Reller, ανακοίνωσε πως τα Windows Blue θα ονομάζονται επίσημα Windows 8.1 και θα είναι δωρεάν διαθέσιμα σαν αναβάθμιση για τα Windows 8 μέσω του Windows Store.
Σύμφωνα με blog post του Brandon LeBlanc (Communications Manager for Windows).

During her remarks today, Tami reiterated our goal of delivering continual updates to create a richer experience for Windows customers. Windows 8.1 is part of that and 

Κρίσιμη συνεδρία Εθνικού Συμβουλίου για Οικονομία


- Επί τάπητος όλες οι εξελίξεις για οικονομία, τράπεζες, κυπριακό
- Στο τραπέζι και οι πιέσεις για επίλυση κυπριακού
- Παρόν Βασιλείου - Χριστόφιας
- Απουσιάζουν οι οικονομικοί εκπρόσωποι κομμάτων

Βλέπε όλη μέρα πορνό και πληρώσου 24.600 ευρώ!


Μια δουλειά που σίγουρα θα ζήλευαν χιλιάδες λάτρεις του διαδικτυακού πορνό.