Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Χαμένο αεροσκάφος: Tο αγωνιώδες σήμα από τον Κύπριο πιλότο και η εξαφάνιση του δύο λεπτά μετά

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tothemaonline.com, το δικινητήριο αεροσκάφος τύπου «Dembo», το οποίο κυβερνούσε Κύπριος πιλότος, το όνομα του οποίου κατέχουμε, αλλά για λόγους δεοντολογίας, δεν μπορούμε ακόμη να δώσουμε στη δημοσιότητα, είχε απογειωθεί στις 17:04 από αεροδρόμιο της Πάφου. Συγκυβερνήτης του αεροσκάφους ήταν άντρας από το Λίβανο.

Τα διασημότερα seχ tapes όλων των εποχών

Κανείς δεν ξέρει αν βγήκαν στη φόρα κατά λάθος ή για να αυξήσουν τη δημοσιότητα των σταρ που πρωταγωνιστούν, η ουσία είναι πως έχουν μείνει στην ιστορία.

Αόρατη ομπρέλα διώχνει τη βροχή!

Μετά από εκατοντάδες χρόνια έφτασε ο καιρός να αλλάξει η ομπρέλα όπως την ξέρουμε, ή τουλάχιστον αυτό φιλοδοξεί να πετύχει μια κινέζικη εταιρεία με την Air Umbrella, ζητώντας χρηματοδότηση από το κοινό μέσα από την πλατφόρμα Kickstarter. 

Αυτή είναι η 17χρονη αθλήτρια που κρεμάστηκε – Το σημείωμα “Συγνώμη, σας αγαπώ όλους” σπαράζει καρδιές

Το σώμα της έφηβης αθλήτριας, μιας από τους καλύτερους έφηβους ιστιοπλόους της Βρετανίας, εντοπίστηκε σε δάσος το οποίο βρισκόταν σε απόσταση λιγότερη των δύο χιλιομέτρων από το σπίτι της.

Η Κύπρος ζήτησε να στείλει η Ελλάδα πολεμικό πλοίο στην ΑΟΖ και εισέπραξε αρνητική απάντηση; Βάζει φωτιά δημοσίευμα

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται» γράφουν στην Ελλάδα, αφού η «μητέρα πατρίδα» σύμφωνα με δημοσίευμα αρνήθηκε να στείλει στην Κύπρο, ένα πολεμικό πλοίο σε απάντηση της Τουρκικής προκλητικότητας, αντιπαραβάλλοντας το με τα γεγονότα το 1974 και το η «Η Κύπρος κείται μακράν»

OMG: ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΓΙΟ ΜΕ 18ΧΡΟΝΗ

Μπλεξίματα για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή ο οποίος κατηγορείται για όργιο με 18χρονη. 

Δημοσίευμα βόμβα της Daily Mail – Κλεμμένα οχήματα πολυτελείας στην Κύπρο από τη Βρετανία

Συμμορίες κλέβουν αυτοκίνητα πολυτελείας από τα γκαράζ πλούσιων σπιτιών, σε λιγότερο από 60 λεπτά. Σύμφωνα με την έγκυρη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι οργανωμένοι εγκληματίες βάζουν στο μάτι οχήματα τύπου BMW, Range Rover, Audi και φορτηγά, τα οποία εισάγουν στην Κύπρο, την Αφρική, τις ΗΠΑ και την Μαλαισία.

Εταιρεία μετατρέπει τις στάχτες νεκρών σε… διαμάντια!

Τα διαμάντια αποτελούν τον αγαπημένο φίλο της γυναίκας και είναι παντοτινά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση γίνονται ακόμα πιο πολύτιμα αφού κλείνουν μέσα τους τις στάχτες αγαπημένων ανθρώπων που πέθαναν.

Πορνοστάρ κινείται με φορτηγό και κάνει σεξ με αγνώστους!

Οργή στη Βρετανία για την σκανδαλώδη τουρνέ.

Απαθανάτισαν φάντασμα στις Φιλιππίνες; Δείτε το βίντεο

Το Baguio στις Φιλιππίνες, είναι γνωστό στους ντόπιους και ως «πόλη του καλοκαιριού». Ωστόσο είναι διάσημο σε πολλούς και για τα φαντάσματα και τις περίεργες ιστορίες που το... περιτριγυρίζουν


ΚΥΠΡΟΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ... ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΕΣ ΣΤΗΝ...

Κάθε όριο θρασύτητας έχουν ξεπεράσει κάποιοι τσαντάκηδες, οι οποίοι φαίνεται να λυμαίνονται τις τελευταίες μέρες την τουριστική περιοχή Λεμεσού, αναζητώντας τα θύματά τους ανάμεσα σε αμέριμνους τουρίστες, γεγονός που κυριολεκτικά έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία.

Ηθοποιός του Mega Κύπρου αντέδρασε για το μισθό του

Δυσαρεστημένος με το μισθό του και τη συνεργασία του με το Mega φαίνεται ότι είναι ο Ερμογένης Σκιτίνης, που φέτος συμμετέχει στη δραματική σειρά «Δακτυλίδι της φωτιάς». 

Feel Fantastic: Έλενα Κοννέ: Ζήτησε συγνώμη για το πόστ που έκανε για τους gαy!

Xαμό προκάλεσε η πρώην διαγωνιζόμενη των Feel FAntastic Έλενα Κοννέ όταν το πρωί της Τρίτης ανέβασε τα εξής λόγια στο λογαριασμό της στο facebook «OMG ρε είναι gay. Μα γιατί όλα τα αγόρια είναι gαy. Δεν τους καταλαμβαίνω. Τι πάει λάθος. Τι στο καλό που πήγανε οι άντρες» .

Οι διάσημοι που θησαυρίζουν και μετά θάνατον

Κορυφαίος στη λίστα του Forbes ο Μάικλ Τζάκσον με 140 εκατομμύρια δολάρια.

Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος για να θέσει θέμα προκλήσεων

Για τις Βρυξέλλες αναχώρησε το πρωί ο Πρόεδρος Αναστασιαδης, προκειμένου να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, όπου πρόκειται να θέσει το θέμα των τουρκικών προκλήσεων.

Ποιος είπε στην Αριστοτέλους "πόσα θα δώσεις εισφορά στον Ραδιομαραθώνιο απο την επιταγή των 10.000 που πήρες";

Γνωστός για το χιούμορ του ο ραδιοφωνικός παραγωγός δεν έχασε την ευκαιρία να «πειράξει» την Χριστιάνα Αριστοτέλους για την είδηση η οποία έκανε το γύρο της Κύπρου και αφορούσε την επιταγή που πήρε από τον Νίκο Λίλλη.


Τριπλασιάστηκαν υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας

Σχεδόν τριπλασιάστηκαν φέτος οι υποθέσεις που αφορούν παιδική πορνογραφία σε σύγκριση με πέρσι, γεγονός που δείχνει πόσο ραγδαία ανάπτυξη προσλαμβάνει αυτού του είδους το απεχθές έγκλημα.

ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ ΟΤΑΝ...

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 67χρονη, ότι γύρω στις 7.30 μ.μ. χθες, ενώ βρισκόταν στην οικία της στη Λευκωσία, άνοιξε το παράθυρο και είδε ένα άγνωστο πρόσωπο το οποίο φορούσε κουκούλα.

Οι πιο ασυνήθιστες θεραπείες ανά τον κόσμο

Για ομορφιά, ευεξία και υγεία
Κάποιες θεραπείες είναι παράξενες, άλλες ασυνήθιστες και ορισμένες μας εκπλήσσουν ευχάριστα. Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότερες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε κάποιες χώρες. Εσύ θα τις δοκίμαζες;

Ο πρώτος παραπληγικός που περπάτα ξανά

Ένας Βούλγαρος παραπληγικός ασθενής έγινε ο πρώτος άνθρωπος που ανέκτησε την αίσθηση και την κίνηση των κάτω άκρων μετά από πρωτοποριακή χειρουργική επέμβαση με βάση τεχνική που αναπτύχθηκε από επιστημονική ομάδα του Λονδίνου.

Μερικώς συννεφιασμένος σήμερα ο καιρός

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος.

Νέα μείωση στην τιμή της βενζίνης

Σε νέα μείωση στην τιμή της βενζίνης αναμένεται να προχωρήσουν σήμερα οι πρατηριούχοι κατά 2,4 σεντ το λίτρο, μετά την έλευση φθηνότερου φορτίου.

«Έβρεξε» σαράντα γκολ στο Champions League

Ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης
Όταν σε έναν αγώνα έχουμε οκτώ γκολ, όταν σε δύο έχουμε επτά, όταν σε άλλον έχουμε έξι, ε, δεν μπορεί θα γίνει το... μπαμ! Κι έγινε!

ΗΠΑ: Η ΚΔ έχει δικαίωμα εκμετάλλευσης των φυσικών της πόρων

Στην γνωστή τοποθέτηση για την υποστήριξη από μέρους της αμερικανικής κυβέρνησης στο δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να εκμεταλλεύεται τους φυσικούς πόρους εντός της ΑΟΖ της, αλλά και στη λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, επιμένει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αποφεύγοντας οποιοδήποτε άλλο σχολιασμό των τελευταίων εξελίξεων με τις τουρκικές παραβιάσεις.

Προκαλεί ο Νταβούτογλου: "Έχουμε δικαίωμα να κάνουμε έρευνες φυσικού αερίου"

"Η Τουρκία με βάση τη συμφωνία που έκανε με το ψευδοκράτος έχει δικαίωμα να κάνει έρευνες φυσικού αερίου" στα ανοιχτά της Κύπρου και "αυτό το δικαίωμα θα το χρησιμοποιεί πάντα", δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου κατηγορώντας την ε/κ πλευρά ότι εκμεταλλεύεται μονομερώς τις πηγές ενέργειας στην Κύπρο.

ΑΠΟΕΛ-ΠΑΡΙ: 0-1

Κρίμα κι άδικο

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - "ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ" ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΡΑΣΤΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ...

Ταξίδεψε μέχρι την άλλη μεριά του Ατλαντικού και τραγούδησε σε φιλανθρωπικό γκαλά για την αποπεράτωση της ελληνορθόδοξης εκκλησίας των Αγίων Παντελεήμονα , Άννης και Παρασκευής που βρίσκονται στο Οντάριο.