Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Καρκίνος στον εγκέφαλο. Μια νόσος που δεν «χτυπάει» μόνο τους ανθρώπους. Με αυτή ήρθε αντιμέτωπη και η Μπιάνκα, αυτό το όμορφο λευκό σκυλάκι που στα έντεκα του χρόνια έμελλε να δώσει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του.

14χρονη κατήγγειλε τον 36χρονο πατριό της για άσεμνη επίθεση

Σε μια τρομακτική καταγγελία προέβη 14χρονη, η οποία ισχυρίζεται ότι ο πατριός της ξάπλωσε στο κρεβάτι της και προέβαινε σε άσεμνες ενέργειες. 

WOW: ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ Η ΛΕΜΕΣΟΣ

Σήμερα το πρωί η Κεντρική Επιτροπή Παραλιών ασχολήθηκε με το θέμα του καθορισμού παραλίας για σκύλους στη Λεμεσό.

Ακόμα περιμένει τα εμπορεύματα από την Αγγλία 54χρονος! 48χρονος τον εξαπάτησε αποσπώντας του μεγάλο χρηματικό ποσό

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον 49χρονου από τη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας αναφορικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης αγαθών και χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, αδίκημα που διαπράχθηκε μεταξύ Απριλίου Σεπτεμβρίου 2014 στη Λάρνακα.

Τα ήξερες; Αυτά είναι τα οκτώ σημάδια που σου δείχνουν ότι ο άλλος... ενδιαφέρεται!

Αναρωτιέστε αν αυτός ο συμπαθητικός τύπους που έχετε «βάλει στο μάτι» ανταποκρίνεται και σας φλερτάρει;

OOPS: ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΡΙΠΕΡ

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μεταξύ άλλων έκανε μια αποκάλυψη που άφησε άφωνη την οικοδέσποινα της εκπομπής της! 

Απλήρωτοι για μήνες σε γνωστό ξενοδοχείο με νομικό Σύμβ. το γραφείο του συζύγου της Υπ. Εργασίας

Γνωστό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στη Λευκωσία, παραβιάζει εδώ και δύο χρόνια, όλους τους συνδικαλιστικούς και εργασιακούς κανόνες, με το προσωπικό να παραμένει απλήρωτο τον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες εργαζομένων.

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Ο άνθρωπός σας είναι κοντά σας για να σας βοηθήσει. Τα επαγγελματικά σας έχουν μείνει λίγο πίσω γιατί είστε σε μια περίοδο εσωτερικής αναζήτησης και ασχολείστε μόνο με οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δουλειά.

CYTA - Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Η Cyta καταγγέλλει προσπάθειες παραπλάνησης πελατών της από επιτήδειους, που παρουσιάζονται σε σπίτια ή τηλεφωνούν, υποδυόμενοι λειτουργούς της Cyta, με το επιχείρημα, συνήθως, ότι πρέπει να ελέγξουν μέσα στο σπίτι αν υπάρχουν συνδέσεις τηλεφωνίας ή διαδικτύου.

Νέα μείωση στις τιμές των καυσίμων – Στα €1,345 η βενζίνη 95 οκτανίων

Σε νέα μείωση στις τιμές των καυσίμων, προχώρησαν από χθες αρκετά πρατήρια, ενώ το παράδειγμά τους αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα σήμερα.

Προσοχή: Νέος ιός στο Facebook και πώς να τον αποφύγετε

Σας έρχονται στο Facebook μηνύματα με βίντεο από κάποιον φίλο; ΠΡΟΣΕΧΕ! Ενδέχεται να είναι ο νέος ιός που «χτυπά» το δημοφιλές δίκτυο από το βράδυ της Κυριακής και προσβάλλει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές!

Στο νοσοκομείο 32χρονος: Εξέταζε βλάβη σε λεωφορείο όταν αυτό μετακινήθηκε και τον τραυμάτισε

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 32χρονος από την επαρχία Λάρνακας, ο οποίος τραυματίστηκε ενώ βρισκόταν κάτω από λεωφορείο για να εξετάσει μηχανική βλάβη.