Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Συγκλονίζει ο φοιτητής που σώθηκε από θαύμα από το μαγκάλι - «Δε μου είχαν πει ότι πέθαναν οι φίλοι μου»

Σώθηκε από θαύμα από τις αναθυμιάσεις από το μαγκάλι. Οι δύο φίλοι του και συμφοιτητές του στη Λάρισα έφυγαν από τη ζωή. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο Λευτέρης εξομολογείται την τραγωδία που έζησε όταν μαζί με τα φιλαράκια του προσπάθησαν να ζεσταθούν ένα κρύο βράδυ του Φλεβάρη.

Χίλιες τριακόσιες συλλήψεις για πλαστά φάρμακα στην Κίνα!

Κατασχέθηκαν φάρμακα και πρώτες ύλες αξίας 360 εκατ. δολαρίων

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ? ΨΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ - ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ

Είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσουν οι βασικές αρχές για τις διαπραγματεύσεις προς επίλυση του Κυπριακού και να συζητούμε για την επανένωση της Κύπρου, όπως είπε σήμερα σε ομιλία του στο Καϊμακλί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στο μνημόσυνο για τους ηρωικώς πεσόντες και για όλα τα θύματα που θρηνεί η Ομορφίτα από την περίοδο της τουρκικής ανταρσίας.

ΑΠΟΕΛ: Πειθαρχικό και εκτός ντέρμπι οι Γκονσάλβες και Καμπράλ (αποστολή)

Εκτός ομάδας για πειθαρχικό παράπτωμα έμειναν σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση οι Γκονσάλβες και Καμπράλ. Αναλυτικά η ανακοίνωση και η αποστολή του ντέρμπι:

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ

Ένα πάρτι στο σπίτι του είπε να κάνει ο τραγουδιστής και... του βγήκε ξινό! Το Σάββατο ένα ασθενοφόρο έσπευσε στη βίλα του για να παραλάβει μία λιπόθυμη κοπέλα.

Πρέμιερ Λιγκ: Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει!

Αν είχε κάνει όνειρα για πρωτάθλημα, τώρα πρέπει να το ξανασκεφτεί! 

Πολλά προβλήματα στο Ισραήλ από τη χειρότερη χιονόπτωση των τελευταίων δεκαετιών

Στο έλεος της κακοκαιρίας εξακολουθεί να βρίσκεται το Ισραήλ λόγω της χειρότερης χιονοθύελλας που έχει σημειωθεί στην περιοχή εδώ και πολλές δεκαετίες, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστούν πολλοί δρόμοι και υποχρέωσε τις ισραηλινές αρχές να επιτρέψουν, κατ` εξαίρεση, την κυκλοφορία των τρένων το Σάββατο.

«Βαρέλι χωρίς πάτο» η Λαϊκή Τράπεζα

Ιδιαίτερα δύσκολη κρίνει την επάνοδο της Κύπρου στις αγορές μετά τη λήξη του προγράμματος το 2016 η Ελεγκτική Υπηρεσία, παρά τις προσδοκίες που εκφράζει η κυβέρνηση. Στην ετήσια έκθεση για το 2012 διατυπώνει την άποψη ότι θα πρέπει να εξερευθούν άμεσα τρόποι διασφάλισης της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του δημόσιου χρέους.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Περιμένοντας τον Ατράντε

Ο Τόνι Σαβέφσκι είπε στη συνέντευξη Τύπου την περασμένη Πέμπτη ότι τα αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι δεν θα επηρεάσει την τα πράγματα βαθμολογικά. 

Άλλο και τούτο! Ο Ashton Kutcher χρεώνει 5 δολάρια για κάθε συμβουλή του

Ο Κούτσερ συμμετέχει στο site Popexpert, όπου διάσημοι δίνουν συμβουλές στους αναγνώστες με αντίτιμο πέντε δολάρια.

Στη γη των προγόνων του ο Νέλσον Μαντέλα

Σύμφωνα με το τελετουργικό της φυλής του η ταφή του


ATYXIA: ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΕ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΕΞ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΡΝΕΣ &...

Το λες και γκαντεμιά! Ένας 86χρονος κέρδισε, σε τηλεοπτική εκπομπή, ραντεβού με δυο πόρνες αλλά λίγο πριν κάνει σεξ μαζί τους, πνίγηκε και πέθανε.

Μαύρη Κυριακή για άλλη μια οικογένεια - 45χρονος έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα στη Λεμεσό

Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του 45χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Ο αμετανόητης Κύριος Ντάουνερ

Ένα τηλεγράφημα από τα κατεχόμενα, αργά χθες το απόγευμα, έθεσε σε δεύτερη μοίρα το ζητούμενο της χθεσινής μέρας, της παράνομης επίσκεψης του Αχμέτ Νταβούτογλου στα κατεχόμενα που σε συνδυασμό με την αναβολή της αναχώρησης του Αλεξάντερ Ντάουνερ από το νησί, κρατούσαν σε εγρήγορση κυβέρνηση και κόμματα στις ελεύθερες περιοχές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ PAUL WALKER - ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δύο εβδομάδες μετά το θάνατό του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, οι στάχτες του πρωταγωνιστή της ταινίας Fast and Furious και δημοφιλούς αμερικανού ηθοποιού Paul Walker, ενταφιάστηκαν το Σάββατο στο νεκροταφείο του Λος Άντζελες.