Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΦΡΙΚΗ - ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ 30ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι δύο γονείς στην Κίνα κρατούν φυλακισμένο τον γιο τους σε πέτρινο κλουβί επί 30 ολόκληρα χρόνια! Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντόνγκ Χάι ήταν 16 χρονών και εμφάνισε σημάδια διαταραχής της ψυχικής του υγείας.

Ροζ σκάνδαλο με 16χρονη και πέντε ποδοσφαιριστές της Χέρτα

Νέο σκάνδαλο με... ροζ αποχρώσεις έχει ξεσπάσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά οι «άτακτοι» ήταν πέντε παίκτες της Χέρτα και στο επίκεντρο της ιστορίας μίας 16χρονη, που έκανε την αποκάλυψη στο γερμανικό Τύπο.

Χαμός σε οικογενειακό δείπνο - Πλάκωσε στο ξύλο τον πατέρα και τη μητριά του!

Ο γιος ετοιμαζόταν να καθίσει στο τραπέζι με τον πατέρα και την μητριά του, όταν ξαφνικά τα πράγματα πήραν απρόβλεπτη τροπή...

Οι πιο εντυπωσιακοί κρατήρες της Γης!

Ο πλανήτης μας καλύπτεται από κρατήρες με τόσο μεγάλο βάθος σε ορισμένες περιπτώσεις που είναι ορατοί ακόμα και από το διάστημα. 

Έκρηξη χρωμάτων στα χωράφια της Ολλανδίας!

Ένα μοναδικό θέαμα μπορεί να αντικρίσει όποιος βρεθεί την Άνοιξη στις αγροτικές περιοχές της Ολλανδίας.

Υπουργείο Υγείας: Αγώνας δρόμου για εξοικονόμηση του προϋπολογισμού

Μέχρι στιγμής, το Υπουργείο Υγείας κατάφερε να εξοικονομήσει 50 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχει σημαντική δυσκολία στην εξοικονόμηση άλλων 23 εκατομμυρίων, με βάση τη σύσταση του Υπουργείου Οικονομικών.

Απολαυστικό θέαμα: Γέμισε χελωνάκια και σπασμένα αυγά η παραλία του Ληθράτη στην κατεχόμενη Κερύνεια

Καρέτα – Καρέτα που γεννούν και επιστρέφουν στη θάλασσα, αναμένοντας από τα αυγά τους να ξεπροβάλουν τα νεογέννητα χελωνάκια, γέμισε η παραλία με την χρυσή αμμουδιά του Ληθράτη ο οποίος βρίσκεται στον όμορφο Κορμακίτη στην κατεχόμενη Κερύνεια.

ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΔΕΣ ΑΥΤΟ

Ένα πλάσμα με μήκος 4 μέτρα, μεγάλα κέρατα και λευκό σώμα, ξεβράστηκε στις ακτές του Βιγιαρίκος στην Ισπανία, όπου και το αντίκρισε πρώτος, σε κατάσταση αποσύνθεσης, ένας κολυμβητής.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Η... Η ΣΚΩΤΙΑ ΕΒΑΛΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΤΥΜΠΟΥ

Τα κατεχόμενα, ως τουριστικό προορισμό, προωθεί η Σκωτία, διευκολύνοντας ουσιαστικά τη σύνδεση μεταξύ του αεροδρομίου της Γλασκόβης με το ψευδοκράτος, μέσω ενός παράνομου σημείου εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως είναι το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Δεν βρίσκεις πάρκινγκ αγόρασε το νέο Armadillo-T! (ΦΩΤΟ - Video)

Με μήκος που δεν ξεπερνά τα 2,8 m το εικονιζόμενο Armadillo-T είναι ήδη πολύ μαζεμένο σε διαστάσεις και φαντάζει ικανό να παρκάρει παντού.

Γκάφα Κτηματολογίου: 2 εκτιμήσεις για την αξία ενός ακινήτου

Απίστευτο κι όμως κυπριακό. Ζευγάρι έλαβε με μια ημέρα διαφορά, διαφορετικές επιστολές από το Κτηματολόγιο, για την επανεκτίμηση της αξίας του ιδίου ακίνητου που διαθέτει. Ωστόσο, από τη μια ημέρα στην άλλη, η αξία του ακινήτου διαφέρει κατά περίπου 9 χιλιάδες ευρώ!

Προς ενοικίαση πυροσβεστικού ελικοπτέρου τα κατεχόμενα

Υπήρξε συναίνεση στο θέμα της ενοικίασης ελικοπτέρου για τους καλοκαιρινούς μήνες στα κατεχόμενα, ανακοίνωσε η «πρωθυπουργός» Σιμπέλ Σιμπέρ και θα αρχίσουν οι ‘επίσημες’ ενέργειες, όπως ανέφερε.

Πως να απαλλαγείτε από τους μύκητες στα νύχια

Οι μύκητες στα νύχια είναι μια κατάσταση που εκτός από το αντιαισθητικό που παρουσιάζει, σχετίζεται άμεσα και με την κατάσταση της υγεία μας.

Αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας, το Σαββατοκύριακο, καθώς και την ερχόμενη Δευτέρα, θα σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας.

Νέα Πρωτοβουλία για την Αμμόχωστο: Αποκρύπτουν από τον Κυπριακό λαό την αλήθεια

- Προωθείτε μεθοδευμένη λύση – express, σύμφωνα με την «Πρωτοβουλία για την Αμμόχωστο»
- Απόκρυψη στοιχείων τα οποία έχουν άμεση σχέση με την επιστροφή της Αμμοχώστου

Δοκιμάζουν τους υπερήχους ως θεραπεία για την κατάθλιψη

Η έκθεση του εγκεφάλου σε υπερηχητικά κύματα μπορεί να είναι μία ριζική θεραπεία για την κατάθλιψη, αναφέρουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα.

Πολλαπλά τα οφέλη των διακοπών

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι διακοπές είναι απαραίτητες όχι μόνο για να «γεμίσουμε τις μπαταρίες μας», αλλά και για να ενισχύσουμε την άμυνα του οργανισμού μας. 

Ένα φιλάκι είναι αρκετό τα πολλά προκαλούν κίνδυνο!

Δεν χωράει καμία αμφιβολία από τα ωραιότερα πράγματα που μπορεί κανείς να απολαύσει στη ζωή του είναι τα φιλιά. Καυτά, φιλικά, στοργικά, ζεστά, πεταχτά, πατρικά όπως και να τα ονομάσετε δύο πράγματα είναι σίγουρα…

Αυτοί είναι οι 4 που έκλεισαν στο πρωινό του ΑΝΤ-1. Τι ζήτησε η Σκορδά από το κανάλι!

Η Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας...συνεχίζουν τις διακοπές τους. Άφησαν την Τήνο και τώρα παραθερίζουν στη Πάρο! Το μυαλό τους όμως είναι στην Αθήνα αφού σε λίγες μέρες επιστρέφουν για να... συζητήσουν με τον ΑΝΤ-1 τις λεπτομέρειες της νέας τους εκπομπής! 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της Ελένης Φουρέιρα: “Η αλήθεια είναι ότι είμαι από…”!!!

Λεπτομέρεις και άγνωστες πτυχές…των παιδικών της χρόνων αποκάλυψε στο Γιώργο Σατσίδη η Ελένη Φουρέιρα….

Με τη βοήθεια iPad θα χειρουργούν στο μέλλον

Γερμανός έκανε χειρουργείο συνδυάζοντας τις δυνατότητές του με μία εφαρμογή

8 προβλήματα ομορφιάς βρίσκουν λύση με λεμόνι...

Βάλε το λεμόνι στην καθημερινή beauty ρουτίνα σου για να...
λύσεις 8 βασικά θέματα ομορφιάς!!!

Χτύπησαν 36χρονο και τον άφησαν αιμόφυρτο στο δρόμο

Ο νεαρός εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση έξω από κατοικία στη Λευκωσία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Αμερικανο-ρωσική συνάντηση στη Χάγη για τη Συρία

Ανώτεροι διπλωμάτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία, θα συναντηθούν στη Χάγη την επόμενη Τετάρτη, για να εξετάσουν λύσεις για την πιθανότητα λήξης του αιματηρού εμφυλίου πολέμου στη Συρία, ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Χυμός καρπούζι μετά από τη γυμναστική

Η κατανάλωση χυμού από καρπούζι μπορεί να καταπραϋνει τον πόνο μετά την γυμναστική, αναφέρουν επιστήμονες από την Ισπανία. Ο καρπουζοχυμός είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των ασκουμένων, με τα οφέλη του να αποδίδονται εν πολλοίς σε ένα αμινοξύ που περιέχει το καρπούζι: την L-σιτρουλίνη. 

Lara Bingle: Σέξι πόζες σε παραλία της Αυστραλίας

Είναι νέα, ωραία και πολύ επιτυχημένη
Σε παραλία της Αυστραλίας, για τα γυρίσματα διαφημιστικού, εθεάθη η Lara Bingle, η οποία εκτός από μοντέλο είναι ηθοποιός, κοσμική και τηλεοπτική περσόνα, επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας.

Σοκ: Ομαδικός βιασμός Αγγλίδας φωτορεπόρτερ στην Ινδία

Σοκ προκαλεί μια νέα υπόθεση ομαδικού βιασμού που αποκαλύφθηκε στην Ινδία και αφορά στο δράμα που βίωσε μια 23χρονη Αγγλίδα φωτορεπόρτερ στα χέρια πέντε Ινδών.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: «Κρατάμε το παράδειγμα της Ανόρθωσης»

Το στίγμα της επόμενης ημέρας του νικηφόρου 2-0 επί της Νις έδωσε ο αρχηγός του Απόλλωνα, Γιώργος Μερκής, ο οποίος τόνισε ότι χρειάζεται σοβαρότητα για τη ρεβάνς τονίζοντας το παράδειγμα της Ανόρθωσης.

ΖΟΥΛΤΕ - ΑΠΟΕΛ 1-1 - Έφυγε με προβάδισμα

Με ένα ιδανικό σκορ που του αφήνει πολλές ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς του ΓΣΠ, φεύγει ο ΑΠΟΕΛ από το Βέλγιο, με τους γαλαζοκίτρινους να μένουν στο 1-1 με την Ζούλτε Βάρεγκεμ, στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το Ισραήλ έπληξε στόχους σε Λίβανο σε αντίποινα για τις επιθέσεις

Πολεμικά αεροσκάφη του Ισραήλ βομβάρδισαν στόχους στο Λίβανο την Παρασκευή το πρωί, σε αντίποινα για την εκτόξευση πυραύλων κατά της ισραηλινής επικράτειας από την πλευρά του Λιβάνου, όπως ανέφερε ένας Ισραηλινός εκπρόσωπος.

Προαναγγέλθηκε η έναρξη της 52ης Γιορτής του Κρασιού

Οι συνθήκες που διέρχεται ο τόπος θέλουν τη φετινή Γιορτή του Κρασιού, που θα αρχίσει στις 29 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στο Δημόσιο Κήπο της Λεμεσού, να στέλνει ένα διαφορετικό μήνυμα, αυτό της αισιοδοξίας, της αποφασιστικότητας, αλλά και της στήριξης των κυπριακών προϊόντων, δήλωσε ο Δήμαρχος Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου.

Συμφωνία κορυφής για τα Ελληνικά δάνεια

Σε λύση, η οποία θα θίγει μόλις το 2% όσων έχουν δάνεια μικρότερα των 200.000 ευρώ και μέχρι σήμερα υπάγονταν στη νομοθετική προστασία για τον μη πλειστηριασμό ακινήτων, προσανατολίζεται η κυβέρνηση.

Τουλάχιστον 22 νεκροί σε διάφορες επιθέσεις ενόπλων στο Ιράκ

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Πέμπτη στο δυτικό Ιράκ, όταν ένας βομβιστής οδήγησε όχημα παγιδευμένο με εκρηκτικά σε μια στρατιωτική βάση στο Ραμάντι και ανατινάχθηκε έξω από αυτήν.

Βγήκε… off το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης - «Παρέλυσε» ο Nasdaq!

Το Χρηματιστήριο Nasdaq στη Νέα Υόρκη έπαθε black out για περισσότερο από τρεις ώρες, λόγω ενός προβλήματος στους υπολογιστές, ένα πρωτοφανές περιστατικό που έθεσε εκ νέου το ζήτημα της αξιοπιστίας των ηλεκτρονικών συναλλαγών.