Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Έπιασε ψάρι 200 ετών!

Ένας άνδρας ψάρεψε στην Αλάσκα ένα κοκκινόψαρο (Sebastes borealis) ηλικίας 200 ετών.Ο Henry Liebman από το Σηάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών ψάρευε ανοιχτά της Αλάσκα στις 21 Ιουνίου όταν έπιασε το ψάρι σε βάθος 275 μέτρων.

Άννα Βίσση: «Οι γιαγιάδες πρέπει να έχουν... κάποια ηλικία»

Tην Άννα Βίσση συνάντησε η κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, πριν λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια των διακοπών της Ελληνίδας σταρ στη Σκιάθο, όπου ταξίδεψε με την εγκυμονούσα κόρη της, Σοφία Kαρβέλα, και με τον γαμπρό της, Θανάση Πανουργιά. 


Ανδρέας Γεωργίου - Ελευθερία Ελευθερίου: Χώρισαν πριν από 3 μέρες

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση για τον χωρισμό του αγαπημένο ζευγαριού της εγχώριας, αλλά και της ελληνικής showbiz. Πληροφορίες τους θέλουν πριν από μόλις τρεις μέρες να ρίχνουν τίτλους τέλους στη σχέση τους…

Σοκ: Ο Στέλιος Μάινας πυροβολήθηκε στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Σαν σενάριο ταινίας ακούγεται ο τραυματισμός με όπλο του Έλληνα ηθοποιού, ο οποίος για την ακρίβεια πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «Τετάρτη 04:45′» …

Ένας θάνατος χάρισε τρεις ζωές

Δώρο ζωής δέχτηκαν χτες τρεις άντρες από έναν 55χρονο που έχασε τη ζωή του μετά από βαρύ αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο στην Αλεξανδρούπολη.

Νέα σπείρα εξάρθρωσε η αστυνομία για υποθέσεις κλοπών στην Πάφο

Ένα πρόσωπο ρουμανικής καταγωγής συνέλαβε η Αστυνομία Πάφου για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, εξαρθρώνοντας νέα σπείρα.

Your Face Sounds Familiar: Πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν

Τα ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, αλλά και το concept του διαγωνισμού που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, ήταν αρκετά για να πειστεί ο ΑΝΤ1 να το εντάξει και πάλιν στο πρόγραμμά του τη νέα σεζόν.

Απαγορευμένη κινέζικη ερωτική ταινία προβλήθηκε κατά λάθος σε πλατεία

Μία ταινία, της οποίας η προβολή είχε απαγορευθεί στην Κίνα, επειδή χαρακτηρίστηκε «πορνογραφική», προβλήθηκε κατά λάθος σε οθόνη LED σε πλατεία στην επαρχία Τζιλίν.

Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά ανθρώπινο ήπαρ

Tο επίτευγμα στο πεδίο της αναγεννητικής ιατρικής δίνει ελπίδες ότι στο μέλλον θα υπάρξει μια εναλλακτική πηγή οργάνων, με δεδομένη τη σημερινή έλλειψη δωρητών για μεταμόσχευση.

Γνωρίζετε ότι ο δονητής ήταν ένα... ιατρικό εργαλείο;

 Το κείμενο που θα διαβάσετε μπορεί να ενδεχομένως να σοκάρει κάποιους, αλλά είναι μια πραγματικότητα.

Σκότωσαν το 3χρονο παιδί τους με ηρωίνη

Δύο γονείς καταδικάστηκαν για τον εξ αμελείας φόνο του γιου τους, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Παιδί με γενετικά ελαττώματα από γάμο με πρώτα ξαδέρφια

Ο γάμος μεταξύ πρώτων εξαδέλφων διπλασιάζει τον κίνδυνο γέννησης παιδιού με γενετικά ελαττώματα, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ... ΒΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


Ένα πορτραίτο της Μέριλιν Μονρό, ένα αστέρι, μία φράση στην παλάμη της είναι μεταξύ των τατουάζ που έχει κάνει στο σώμα της η 49χρονη... Amanda Brignall.

Ενθαρρυντικά στοιχεία στην έρευνα για τη θεραπεία του AIDS

Ενθαρρυντικά στοιχεία στην έρευνα για τη θεραπεία του ιού HIV παρουσίασαν επιστήμονες στο συνέδριο της Διεθνούς Εταιρίας για το AIDS που ολοκληρώθηκε σήμερα στην Κουάλα Λουμπούρ.

Αίγυπτος: Εκκληση Ομπάμα για επιστροφή στην ομαλότητα


Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε την Τετάρτη σε ομαλή επιστροφή σε εκλελεγμένη πολιτική εξουσία στην Αίγυπτο, δηλώνοντας ότι οι ΗΠΑ είναι «βαθιά ανήσυχες» από τη στρατιωτική ανατροπή του Προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι.

Από ναρκωτικά τους προέκυψε βόμβα – Με την κλήση ενός αριθμού από κινητό τηλέφωνο θα την έθεταν σε ισχύ !

-Η αστυνομία θεωρεί ότι αποτράπηκε στο παρά πέντε σοβαρή εγκληματική ενέργεια
-Δεν αποκλείεται να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ανθρώπων της νύχτας
-Ενώπιον δικαστηρίου οδηγείται σήμερα ο ύποπτος

Ο αιγυπτιακός στρατός επιβεβαίωσε ότι κρατάει τον πρόεδρο Μόρσι

Υψηλόβαθμος στρατιωτικός αξιωματούχος επιβεβαίωσε σήμερα νωρίς το πρωί ότι ο αιγυπτιακός στρατός έχει θέσει υπό κράτηση τον Μοχάμεντ Μόρσι, όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα στέλεχος των Αδελφών Μουσουλμάνων από τους οποίους προέρχεται ο Μόρσι.