Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Οι πιο πολλές γυναίκες εκατομμυριούχοι ζουν στην Πορτογαλία

Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Σαουδική Αραβία και η Ιαπωνία.

ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΟΚΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ GOOGLE EARTH

Έχετε αναρωτηθεί πώς μοιάζει το σπίτι σας από ψήλα; Κάτοικοι στην περιοχή George Road στο Wirral της Μεγάλης Βρετανίας αποφάσισαν να επισκεφτούν το Google Earth και να θαυμάσουν την φωτογραφία του σπιτιού τους, όπως φαίνεται από τον δορυφόρο...

«Έχω περισσότερα όπλα και θα αντιμετωπίσω καλύτερα τα πράγματα»

Η εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη

Για το φιλανθρωπικό της έργο στην αφρικανική ήπειρο τιμήθηκε η Ελένη Θεοχάρους

Με τον τίτλο της Αρχόντισσας των Εκκλησιών και Οφφικιάλιο του Αγίου Μάρκου τιμήθηκε από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β΄ η Κύπρια Ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους, για τη δράση της στην αφρικανική ήπειρο ως εθελοντής ιατρός και ως πολιτικός, προς προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Πρώτη προπόνηση στην Τραπεζούντα

Επαφή με τις εγκαταστάσεις της Τραπζονσπόρ έχει η αποστολή του Απόλλωνα, καθώς είχε την πρώτη του προπόνηση ενόψει του αγώνα της Πέμπτης(28/11).

Δικαιοσύνη ζητούν ναυαγοί μετανάστες που άφησε αβοήθητους το ΝΑΤΟ

Τρεις Αιθίοπες, επιζήσαντες του τραγικού ναυαγίου του 2011 στα ανοικτά των λιβυκών ακτών, προσέφυγαν στη βελγική Δικαιοσύνη ζητώντας να αναγνωριστεί η ευθύνη του Βελγίου και άλλων κρατών-μελών του ΝΑΤΟ στην τραγωδία που βίωσαν και η οποία στοίχισε τη ζωή σε 63 ανθρώπους που προσπαθούσαν να φύγουν από τη Λιβύη με ένα πλοιάριο για να γλιτώσουν από τις αιματηρές συγκρούσεις που σημειώνονταν στη χώρα αυτή εκείνη την περίοδο.


BOCY: Ζημιές μαμούθ ύψους €1.8δις κατέγραψε το πρώτο εξάμηνο - John Hourican αποκαταστάθηκε ο δείκτης ιδίων κεφαλαίων σε 10,5%

- Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια ανήλθαν στο 36%
- Τα δάνεια σε καθυστέρηση πέραν των 90 ημερών ανήλθαν σε 38,8%
- Η επιδείνωση θα συνεχιστεί και το δεύτερο εξάμηνο

ΟΡΓΗ & ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ουαλία η είδηση ότι ένας 12χρονος βίαζε την 10χρονη αδερφή του επί έναν ολόκληρο χρόνο μέσα στο σπίτι τους.

H Lady Gaga είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Versace

Δες την καμπάνια.

Συχνότερη η ελλειματική προσοχή και η υπερκινητικότητα στα φτωχά παιδιά

Το σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας είναι συχνότερο μεταξύ των παιδιών που προέρχονται από οικογένειες με οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Journal of Child Psychology and Psychiatry.

Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε ανθρώπου σε μια φάρσα (Video)

Δείτε τον τρόπο που επέλεξε να γυρίσει ένα διαφημιστικό σποτ η γαλλική εταιρία Cuisinella, χρησιμοποιώντας όπως λένε οι υπεύθυνοι απλούς ανυποψίαστους ανθρώπους και όχι ηθοποιούς.


Στεφανίδου: Δες στόλισμα – υπερπαραγωγή του σπιτιού της…

Μπορεί να θέλουμε έναν μήνα…για τα Χριστούγεννα, αλλά ο ένας μετά τον άλλον celebrity….στολίζει το δεντράκι του. 

Ενα μοναδικό φαινόμενο στο Πακιστάν!!!

Στις εικόνες που ακολουθούν θα δείτε ένα φαινόμενο το οποίο έλαβε χώρα στη περιοχή Σιντ στο Πακιστάν. 

Αρχαίο σουπερνόβα δημιουργεί ωστικά κύματα στα Μach 1000

Πρόσφατα οι επιστήμονες εντόπισαν ένα παράξενο όσο και εντυπωσιακό φαινόμενο για το οποίο δεν έχουν βρει ακόμη απαντήσεις.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ 16 ΧΡΥΣΑ &... ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Mεγάλη επιτυχία της Κύπρου και θρίαμβο της εθνικής μας ομάδας είχαμε στο το 3ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος που ολοκληρώθηκε στις 17 Νοεμβρίου, στη Βέροια.

Γνωστός παρουσιαστής του ΣΙΓΜΑ νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική

Προβλήματα υγείας αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα ο παρουσιαστής και αρχισυντάκτης του δελτίου ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ, Νικόλας Μαρκαντώνης, ο οποίος εισήχθη χθες σε κλινική της Λευκωσίας για εξετάσεις.

Τένις: Στην WTA η Μαρία Σιοπαχά

Τον πρώτο της βαθμό στη βαθμολογία της Παγκόσμια Κατάταξης Γυναικών , εξασφάλισε η Μαρία Σιοπαχά ύστερα από την νίκη που σημείωσε στον πρώτο γύρο του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος Γυναικών $10,000 που διεξάγεται στο Ρέθυμνο από 25 Νοεμβρίου μέχρι 1η Δεκεμβρίου.

Εκστρατεία εξεύρεσης εστιών δηλητηρίασης σκύλων και γάτων ενεργοποίησε ο Δήμος Λατσιών

Εκστρατεία εξεύρεσης εστιών δηλητηρίασης σκύλων και γάτων ενεργοποίησε ο Δήμος Λατσιών.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ξανά στην Eurovision μέσω Σουηδίας η Παπαρίζου!

Στη σκηνή της Eurovision σχεδιάζει να επιστρέψει η Έλενα Παπαρίζου καθώς οι φήμες που την θέλουν να διεκδικεί το «χρίσμα» της Σουηδίας επιβεβαιώθηκαν!

Ενισχύει η Γαλλία τις δυνάμεις της στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία

Να τριπλασιάσει τη δύναμη της στρατιωτικής αποστολής στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία σκοπεύει η Γαλλία, ενώ η κατάσταση στη χώρα επιδεινώνεται με επέκταση των συγκρούσεων μεταξύ των διάφορων ένοπλων ομάδων και με φόντο την πρόσφατη κατάληψη της εξουσίας από την ομάδα Σελέκα.

Λουκαΐδης: Επικίνδυνη η απόσυρη συγκλίσεων Χριστόφια - Ταλάτ

Την ανησυχία του κόμματός του για την τροπή που παίρνει το Κυπριακό εξέφρασε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης στο πλαίσιο δηλώσεων του στη Βουλή, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα γίνει κατανοητό πως η απόσυρση συγκλίσεων Χριστόφια – Ταλάτ μπορεί να οδηγήσει σε αχρείαστες και επικίνδυνες περιπέτειες.

Η ερωτική επιθυμία των ανδρών σχετίζεται με την ορμόνη του θηλασμού

Οι άντρες με μειωμένη ερωτική επιθυμία μπορεί να έχουν χαμηλά επίπεδα μιας ορμόνης που παραδοσιακά σχετίζεται με τον θηλασμό, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε σχεδόν… ΓΥΜΝΗ μπροστά στον Κάρολο

Μια ιδιαίτερα άβολη στιγμή είχε ο πρίγκιπας Κάρολος λίγο πριν ξεκινήσει το Royal Variety Performance στο London Palladium, όταν πήγε να χαιρετίσει τους καλλιτέχνες που θα τραγουδούσαν στη συναυλία.

Τεράστια θανατηφόρα μέδουσα εμφανίστηκε 100 χρόνια μετά!

Μια τεράστια ροζ μέδουσα έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στις ακτές της Αυστραλίας, που οι ειδικοί επιστήμονες είχαν να την δουν από το 1910.

AEK: Λύση συνεργασίας με Ηλία Μιχαλόπουλο

Ανακοίνωση:

6.000 ευρώ η ταρίφα για ένα Κύπριο φοιτητή στην Αθήνα (Πίνακας)

Η κρίση που έχει ξεσπάσει στα ελληνικά πανεπιστήμια τους τελευταίους μήνες με τον κίνδυνο να χαθεί το εξάμηνο αποδεικνύεται ασύμφορη ταυτόχρονα και για τις τσέπες των οικογενειών, κυρίως των Κυπρίων πρωτοετών φοιτητών οι οποίοι ουσιαστικά παραμένουν μετέωροι.

Αυτοσχέδια όπλα από προϊόντα που πωλούνται... στο αεροδρόμιο!

Και μάλιστα μετά τον έλεγχο- Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

Σοκ: Απεγνωσένοι αυτομολύνονται με τον ιό HIV!

Απεγνωσμένοι Έλληνες πολίτες επιδιώκουν λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης την προσβολή τους από τον ιό HIV με σκοπό να αποκτήσουν δικαίωμα λήψης του κρατικού επιδόματος για φορείς του ιού.

Το κινητό στριπτιζάδικο του Ντιτρόιτ

Η περιφερόμενη πρόκληση επιστρέφει στην αισθησιακή σκηνή της πόλης!

Γυμναστική παρακολουθώντας σπορ από τον καναπέ!

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού εραστές του καναπέ, αφού μια νέα αυστραλιανή επιστημονική έρευνα ισχυρίζεται ότι ακόμα και η απλή παρακολούθηση σπορ στην τηλεόραση και γενικά σε βίντεο (π.χ. στην οθόνη του υπολογιστή) είναι αρκετή για να ανεβάζει τον σφυγμό της καρδιάς και άλλους φυσιολογικούς δείκτες (ρυθμός αναπνοής, ροή αίματος στο δέρμα, έκκριση ιδρώτα κ.α.), σαν να γυμνάζεται ο ίδιος ο θεατής.

17 συγκλονιστικές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Αθηναϊκής δυστυχίας

Όπως τις δημοσίευσε στο VICE ο Αλβανός φωτορεπόρτερ Enri Canaj, που ζει στην Ελλάδα

Τρ. Κύπρου: Νέα εμπλοκή για τους πρόωρα αφυπηρετήσαντες

Νέα εμπλοκή έχει προκύψει με την παραχώρηση μετοχών του Ταμείου Προνοίας της Τράπεζας Κύπρου στους εργαζόμενους, που αποχώρησαν πρόωρα, βάσει του σχεδίου εθελούσιας εξόδου.

BΟΜΒΑ στην Ελληνική showbiz! Συνελήφθη ο Πέτρος Κωστόπουλος για χρέη προς το Δημόσιο

Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ - Μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα

Πως ένα κούτσουρο να διακοσμήσει Χριστουγεννιάτικα το σπίτι σας;

Φανταζόσταν ποτέ, ότι ένα κούτσουρο θα μπορούσε να στολίσει μοναδικά το σπίτι σας;

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Δεν ταξιδεύει ούτε ο Παπούλης για Τραπεζούντα

Για την Τραπεζούντα αναχωρεί σήμερα ο Απόλλωνας, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Με την αποστολή δεν θα ταξιδεύσουν ο Χαμντανί και ο Στυλιανού, που έμειναν πίσω για να πάρουν ανάσες ξεκούρασης, αλλά και ο Παπουλής.

Και η λίγη και η πολλή τεστοστερόνη κόβουν χρόνια ζωής από τους ηλικιωμένους

Οι ηλικιωμένοι άνδρες με υπερβολικά πολλή τεστοστερόνη, αλλά και αυτοί με πολύ λίγη, ζουν λιγότερα χρόνια. Αντίθετα, όσοι έχουν στον οργανισμό τους ένα μέσο επίπεδο της κατ’ εξοχήν ανδρικής ορμόνης, έχουν και μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής, σύμφωνα με μια νέα αυστραλιανή επιστημονική έρευνα. 

«Είσαι ένας γα...νος ψυχοπαθής»

Ο Θαπατέρο αποκαλύπτει τις ατάκες του Σαρκοζί στον Γ. Παπανδρέου: «Είναι μα...κας, ένας πραγματικός μα...κας»

Ούτε και ένα βήμα μπροστά…

Δύσκολα είναι τα πράγματα στο κυπριακό αφού μετά και την άτυπη συνάντηση των δύο ηγετών τη Δευτέρα, δεν επιτεύχθηκε καμία πρόοδος. Αντιθέτως, όπως πληροφορείται η «Κ» από πηγές και από τις δύο πλευρές, διαπιστώθηκε μεγάλη διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών και δεν έγινε κανένα βήμα προς τα εμπρός.

"Άδικο τέλος για τον George Clooney..."

"RIP George Clooney"! "RIP"!


Μαζί ή χώρια στον ύπνο; Έρευνα!

''Είναι το στρώμα μου μονό και μόνη μου καλοπερνώ τραγουδούσε'' η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ελληνική ταινία ''Η κόρη μου η σοσιαλίστρια''. Από ότι φαίνεται όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να πορεύονται μαζί στην ζωή αλλά να έχουν ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες.

SAD: ΠΕΘΑΝΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... Μπιλ Φουλκς, ένας από τους επιζώντες της αεροπορικής τραγωδίας του Μονάχου το 1958, πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 81 χρονών.

Έκλεψαν χρυσαφικά από σπίτι στις Βρυσούλες

Χρυσαφικά και προσωπικά αντικείμενα 53χρονου, συνολικής αξίας 12μιση περίπου χιλιάδων ευρώ, κλάπηκαν από την κατοικία του στις Βρυσούλες από άγνωστους οι οποίοι εισήλθαν στο σπίτι από συρόμενο παράθυρο που αφέθηκε ξεκλείδωτο.

Πανικός στο διαδίκτυο με το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση

Αργά χθες το βράδυ δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο κομμάτι της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα με τίτλο «Η καθημερινότητά μας».


Ανατίναξαν αυτοκίνητο στη Λεμεσό

Με κροτίδα ανατινάχτηκε αυτοκίνητο στη Λεμεσό τα ξημερώματα και από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα.

Ζήλια μου…

Η ζήλια, η ακροβασία, τα όρια του φυσιολογικού και η παθολογία. Η συμβουλευτική ψυχολόγος Χριστίνα Σορόκου διερευνά τα όρια.