Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Οι celebrities ανυπομονούν για το καλοκαίρι! Δες φωτογραφίες τους στο Ιnstagram!

Λίγο έμεινε και το hashtag #instasummer θα πάρει φωτιά!

Καταιγιστικές εξελίξεις στο "Μπρούσκο" την εβδομάδα 24-28/3

Όλα όσα θα δούμε στο σίριαλ του ΑΝΤ1


Μωρό γεννήθηκε κατά τη διάρκεια τροχαίου

Πραγματικά συγκλονίζει η ιστορία ενός βρέφους που γεννήθηκε στην πόλη Xiamen στη νοτιοανατολική Κίνα, κατά τη διάρκεια τροχαίου, με τους δύο γονείς του να έχουν φύγει από τη ζωή.

Έργα υποδομής ζητά ο Δήμος Γερμασόγειας

Mε απαιτήσεις για την εκτέλεση έργων προτεραιότητας και κυρίως τον καθορισμό χρονικών πλαισίων έναρξης και ολοκλήρωσης διαφόρων έργων υποδομής, τα οποία θεωρούνται εξαιρετικής σημασίας για την περιοχή Γερμασόγειας, αναμένει o τοπικός Δήμος από τον υπουργό Εσωτερικών και τους προϊσταμένους των αρμοδίων κυβερνητικών τμημάτων. 

Σε υπόμνημα προς τον Σωκράτη Χάσικο ο Δήμαρχος Ανδρέας Γαβριηλίδης απαρριθμεί μια σειρά σημαντικών αναπτυξιακών έργων στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκονται σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετό διάστημα. 

Στις προτεραιότητες που θέτει ο Δήμαρχος, κυριαρχούν οδικά έργα, η κατασκευή των οποίων θα συμβάλει σημαντικά στην απρόσκοπτη συγκοινωνία του Δήμου με παρακείμενες περιοχές και υπεραστικούς δρόμους, όπως η κατασκευή παρακαμπτήριου δρόμου που να οδηγεί έξω από τον πυρήνα Γερμασόγειας και να συνδέει τις κοινότητες βόρεια του υδατοφράκτη. 

Ειδικότερα ζητείται ο καθορισμός χρονοδιαγράμματος για την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου, με την επισήμανση ότι τα κατασκευαστικά σχέδια έχουν ολοκληρωθεί χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρξει οποιαδήποτε σχετική απόφαση.

 Eπιπλέον τίθενται τα θέματα της βελτίωσης της οδού Βοιωτίας – Ιλιάδος για να είναι επαναστροφή οχημάτων στον παραλιακό δρόμο, της κατασκευής κυκλικού κόμβου στη συμβολή της οδού Χριστάκη Κράνου με την οδό Δαιδαλίδων, της κατασκευής του παραλιακού πεζοδρόμου και της ανέγερσης τεσσάρων μικρών αναψυκτηρίων κατά μήκος του παραλιακού μετώπου με όλες τις υπηρεσίες υγιεινής ή τις υπόλοιπες υπηρεσίες προς τους περιπατητές και τους λουομένους. 

Στα βασικά αιτήματα της Γερμασόγειας, περιλαμβάνεται και η κατασκευή πέντε ακόμη παράλληλων κυματοθραυστών και δημιουργία οργανωμένου χώρου στάθμευσης «Park and Ride» κοντά στον κυκλικό κόμβο της περιοχής. Τέλος, ζητείται η ετοιμασία ρυθμιστικού σχεδίου για την αναμόρφωση του παραδοσιακού πυρήνα της Γερμασόγειας και σχεδίου διαμόρφωσης του ποταμού Άμαθου, από την εκβολή του μέχρι τον υδατοφράκτη, σε γραμμικό πάρκο. 

 Source : http://www.philenews.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Ο Michael Schumacher έχει χάσει 20 κιλά

Μετά από περισσότερες από 80 μέρες στην εντατική έχει χάσει μεγάλο μέρος της μυϊκής του μάζας

Συνελήφθη ο «δράκος» που έκανε επιθέσεις σε νεαρές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων και του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου.


Τραγωδία στην Πάρο: Μεταλλική πόρτα καταπλάκωσε 3χρονο παιδί

Τη ζωή του ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, σε χωριό της Πάρου, έχασε ένα 3χρονο αγοράκι, όταν καταπλακώθηκε από την συρόμενη μεταλλική πόρτα του γκαράζ.


Νέος μηχανισμός καταπολέμησης του καρκίνου

Σουηδοί επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν ένα τελείως νέο μηχανισμό καταπολέμησης του καρκίνου, «ανατινάζοντας» στην κυριολεξία τα καρκινικά κύτταρα.

«Συγνώμη πρέπει να φύγετε»: Έβγαλαν από το ξενοδοχείο τους συγγενείς των επιβατών του Βοeing λόγω... F1

Mία ακόμη αρνητική έκπληξη περίμενε τους συγγενείς των επιβατών του αγνοούμενου Boeing όταν οι αρχές της Μαλαισίας τους ανακοίνωσαν ότι πρέπει να φύγουν από το ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνταν, λόγω του Grand Rrix της Formula 1.

Εθνικός-Δόξα 3-2 : Από την κόλαση στον παράδεισο

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο Εθνικό Άχνας απέναντι στη Δόξα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΤΗ - ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ίσως είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. 

ΟΜΟΝΟΙΑ - Η αποστολή για το ντέρμπυ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για τον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί αύριο (23/03, 16:00), στο Τσίρειο στάδιο, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος. 

Αποφάσεις Π.Γ ΔΗΣΥ και ΝΕΔΗΣΥ για Τ.Μητσόπουλο

Τριήμερο πένθος κήρυξε ο ΔΗΣΥ μετά τον απροσδόκητο θάνατο του Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου, ο οποίος άφησε στις 13:30 την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας συνεπεία ρήξης ανευρύσματος στον εγκέφαλο.

Έφυγε το Καλό Παιδί της πολιτικής - Το ήθος και η ανθρωπιά έχασαν ένα γνήσιο εκφραστή τους

Φτωχότερος είναι από σήμερα ο πολιτικός κόσμος της Κύπρου από τον απροσδόκητο χαμό ενός γνήσιου εκφραστή του πολιτικού  ήθους και της ανθρωπιάς.

Πρόεδρος: Μόνο οι προσευχές μπορούν να βοηθήσουν

Λευκωσία: Βαθμιαία επιδείνωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Τάσου Μητσόπουλου και δεν θεωρείται αναστρέψιμη.

Α. Ρέμος: '' Ό,τι έχω κάνει για το The Voice δεν το έχω κάνει τελευταία 15 χρόνια για την καριέρα τη δική μου''

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας από τους 4 coaches του The voice και δεν θα μπορούσε να λείπει από την ''ανάκριση'' του press junket.

ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΤΩΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Δεν έχει περάσει μήνας από την είδηση ότι ο Μικρούτσικος κατέβηκε στην Κύπρο και το πάρτι ξεκίνησε.

Με κοκαΐνη στο στομάχι του έφτασε στην Κύπρο Ολλανδός

Ολλανδός 42 χρόνων έφτασε χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το Αμστερνταμ έχοντας στο στομάχι του μεγάλο αριθμό σκευασμάτων ναρκωτικών τα οποία παραδέχθηκε ότι ήταν κοκαΐνη.


Σύλληψη 23χρονου για κατοχή κροτίδων και κάνναβης


Λευκωσία: Ένα 23χρονο από τη Λευκωσία συνέλαβε χτες η Αστυνομία για παράνομη κατοχή μεγάλης ποσότητας κροτίδων και κάνναβης.


«Κυβέρνηση της Μαλαισίας, πείτε την αλήθεια»

Νέα ένταση με συγγενείς επιβατών του χαμένου αεροσκάφους Συγγενείς Κινέζων επιβατών του εξαφανισμένου Μπόινγκ της εταιρείας Malaysia Airlines άφησαν και πάλι να εκδηλωθεί η οργή τους συναντώντας σήμερα στο Πεκίνο μαλαισιανούς εκπροσώπους και αστυνομικοί χρειάσθηκε να επέμβουν για να μην υπάρξουν σοβαρά επεισόδια.

Δ. Βανδή: Όλα όσα μας λέει για το The voice, την εικόνα της και τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι!

Κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσίαση της Eurovision στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο Άδωνις δεν αφήνει 5χρονο καρκινοπαθή να πάει στη Ν. Υόρκη για θεραπεία

ΓεωργιάδηςΗ αναλγησία και ο κυνισμός του Άδωνη Γεωργιάδη, δεν αποτελούν είδηση. Δεν έχει περάσει άλλωστε ένας μήνας από τότε που ο υπουργός Υγείας έλεγε σε συνέντευξή του στην Washington Post, ότι ο καρκίνος δεν θεωρείται επείγουσα ασθένεια, παρά μόνον αν ο ασθενής βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

Σπόνσορας η Cyta ακόμη και σε επίδειξη μόδας - Χορηγίες όπου να ’ναι...

Λευκωσία: Τα στοιχεία που κατατέθηκαν χθες στη Βουλή αποδεικνύουν με τον πιο περίτρανο τρόπο τη σπατάλη και τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος που γινόταν, τουλάχιστον μέχρι πρότινος, στη Cyta.

Συγκλονιστικό! Αγνόησε τα «σημάδια» από την Πέμπτη ο Τάσος Μητσόπουλος - Αμετάβλητη η κατάσταση της υγείας του

- Σε αναμονή του νέου ιατρικού ανακοινωθέντος, ο ΥΠΑΜ δίνει τη μάχη για τη ζωή συνδεδεμένος με αναπνευστήρα
- Αγνόησε τον πονοκέφαλο που είχε την Πέμπτη
- Παρά τη συμβουλή της συζύγου του να επισκεφθεί γιατρό, επέλεξε να μην παρεκκλίνει των καθηκόντων του
- Συντεντριμμένος χθες βράδυ ο ΠτΔ: «Προσεύχομαι στο Θεό να είναι περαστικά»

Τελικά τι είναι; Έρωτας, αγάπη ή εμμονή;

Ο έρωτας είναι τυφλός. Το πάθος μας βγάζει τα μάτια και μας ξεγράφει τη λογική. Η εμμονή μας αποτελειώνει. Τελικά τι μας είναι; Αγάπη, πόθος,  έρωτας ή εμμονή; Η ψυχολόγος Χριστίνα Σορόκου μας δίνει απαντήσεις σε όλα. Βασική η διαφοροποίηση αυτών των τεσσάρων εννοιών έτσι ώστε να μην καταλήξουμε μπερδεμένοι, απογοητευμένοι, ή ακόμα προδομένοι.