Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Οι ξέφρενες εργένικες νύχτες του Αντόνιο Μπαντέρας

Εθεάθη αγκαλιά με τουλάχιστον τρεις καλλονές σε μπαρ του Σεν Τροπέ.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

H ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας περιόδου 2014 – 2015, καθορίστηκε ως ακολούθως:

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ο Πάπας αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το ανακοίνωσε ο ίδιος και σόκαρε τον πλανήτη. Αποκάλυψε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι του μένουν μόνο 2-3 χρόνια ζωής.

Καδής: Γι αυτό λέω όχι σε φεστιβάλ μπύρας εντός σχολείου

Τους λόγους για τους οποίους αντιτίθεται στη διοργάνωση φεστιβάλ μπύρας εντός σχολικού χώρου, εξήγησε στην Πρώτη Εκπομπή του Ράδιο Πρώτο ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Καδής.

Ι. Κασουλίδης: Από τη βάση του Ακρωτηρίου θα βομβαρδίζονται οι τζιχαντιστές - Τι ανέφερε ο ΥΠΕΞ

Την πρόθεση της Κύπρου να μην σταθεί εμπόδιο σε μια ενδεχόμενη απόφαση της Βρετανίας να πραγματοποιήσει αεροπορικές επιθέσεις στο Ιράκ κατά των δυνάμεων του Ισλαμικού Κράτους από τη βάση του Ακρωτηρίου, εξέφρασε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης.

“Ρε τούτοι κρατούν σιηπέττο, φυσίγγια, πέρτικους, ρόπαλο τζαι ναρκωτικά – Μέσα και οι 2”

Γύρω στις 7.30μ.μ. χθες, μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, μετά από σχετική πληροφορία για πυροβολισμούς, μετέβηκαν σε κτηνοτροφική περιοχή της Δρομολαξίας, όπου εντόπισαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 20 και 25 ετών.

Στη διάρκεια έρευνας που έγινε στο αυτοκίνητο ιδιοκτησία του 20χρονου, εντοπίστηκε αριθμός φυσιγγίων, τέσσερα φρεσκοσκοτωμένα άγρια πτηνά, ένα ξύλινο ρόπαλο, ένα σπρέι που εκτοξεύει επιβλαβές αέριο, χρηματικό ποσό ύψους €1,100 και δύο γραμμάρια κάνναβης.

Τα δύο πιο πάνω πρόσωπα, παρέδωσαν στα μέλη της Αστυνομίας ένα έμφορτο πυροβόλο όπλο. Στη συνέχεια, συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου και η Υ.ΚΑ.Ν (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου - Δελτίο Τύπου 4

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

Οι δρόμοι που θα περνά το ντραμ στη Λευκωσία (Δες τον χάρτη)

Το τραμ, εάν και εφόσον λειτουργήσει, θα εξυπηρετεί περιοχές στις οποίες συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός πολιτών, όπως είναι το νέο Γενικό Νοσοκομείο και το MALL, και παράλληλα θα καλύπτει και αναπτυσσόμενες περιοχές όπως ο Δήμος της Λακατάμιας, με παράλληλη εξυπηρέτηση δημοτών του Στροβόλου. 
Αυτοί είναι οι δρόμοι που θα περνά το τραμ στη Λευκωσία (δείτε χάρτη)
Η ακριβής όδευση του τραμ, με βάση το «Σενάριο Β», το οποίο προκρίθηκε και το οποίο ήταν και το οικονομικότερο, θα είναι η εξής: Θα ξεκινά από την περιοχή του νέου Γενικού Νοσοκομείου, θα εισέρχεται στη λεωφόρο Λεμεσού, θα διασχίζει τη λεωφόρο Μακαρίου, θα διέρχεται από τις οδούς Λεωνίδου και Ομήρου, θα μπαίνει στον οδό Κωστή Παλαμά, θα περνά από τη λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη, θα συνεχίζει στη λεωφόρο Στροβόλου και θα καταλήγει στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λακατάμια. 

Ήρθε και η σειρά του Lidl στην Κύπρο: Πρόστιμο €20.000 (στην Ελλάδα προχθές €150.000....) για παραπλανητική εμπορική πρακτική

Ήρθε και η σειρά του Lidl στην Κύπρο: Πρόστιμο €20.000 για παραπλανητική εμπορική πρακτικήΔιοικητικό πρόστιμο ύψους €20.000 επέβαλε η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών στη Lidl Cyprus, για παραπλανητική εμπορική πρακτική.

"Άπαναγία μου τι έγινε μες το αεροπλάνο και πάσιν και έρκουντε"; Αναστάτωσε ολόκληρη τη πτήση της Aegean που επέστρεφε στην Κύπρο - Τον πήραν στο πιλοτήριο

Επιβάτης της πτήσης της Aegean από Αθήνα προς Κύπρο, προκάλεσε αναστάτωση σε επιβάτες και πλήρωμα του αεροσκάφους, όταν έγινε αντιληπτό ότι κάπνιζε κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Τι έγινε; Ξυπνήσαμε; - Ξεσηκώνονται οι Κύπριοι – Κινητοποίηση έξω από το προεδρικό για τις εκποιήσεις

- Μαζική κοινωνική κινητοποίηση «αντίδρασης και αντίστασης» ενάντια στις εκποιήσεις, εξήγγειλε η Πλατφόρμα «Η κοινωνία αντιδρά και διεκδικεί»
- Αντιτίθεται στην ψήφιση ως έχει του νομοσχεδίου για τις εκποιήσεις
- Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα

Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014, η ώρα 6.00 μ.μ. έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.
Οι οργανώσεις που συμμετέχουν στην Πλατφόρμα, ΠΕΟ, ΔΕΟΚ, Κίνηση Κατά των Εκποιήσεων, ΠΟΑΣ, ΠΟΒΕΚ, ΕΚΑ, Νέα Αγροτική, ΠΟΠ, ΠΟΠΟ, ΠΟΦΕΝ, ΠΣΕΜ, ΕΚΥΣΥ, Κίνηση κατά των Ιδιωτικοποιήσεων, Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης και Κίνηση Πολιτισμού, παρέθεσαν σήμερα δημοσιογραφική διάσκεψη κατά την οποία εξήγγειλαν και την κινητοποίηση της 27ης Αυγούστου.

«Σαν Πλατφόρμα κοινωνικών κινημάτων και συνδικαλιστικών οργανώσεων υπερασπιζόμαστε δυναμικά και μαχητικά την πρώτη κατοικία και την επαγγελματική στέγη των μισθοσυντήρητων, ανέργων, μικρομεσαίων βιοπαλαιστών και αγροτών μας», αναφέρει η σχετική διακήρυξη την οποία διάβασε ο εκπρόσωπος της Πλατφόρμας Σωτήρης Βλάχος.

Σύμφωνα με τη διακήρυξη, η οποία θα αποτελέσει και πρόταση ψηφίσματος στην κινητοποίηση της 27ης Αυγούστου, με το ισοπεδωτικό νομοσχέδιο που προτείνει η Κυβέρνηση για εκποίηση περιουσιών, οι Κύπριοι πολίτες απειλούνται για πρώτη φορά μετά το 1974, να χάσουν τα σπίτια, την επαγγελματική στέγη και την καλλιεργήσιμη γη, πληρώνοντας νέο αναίτιο βαρύ τίμημα για την κρίση.

«Είναι τραγικό αυτοί που έχουν χάσει τη δουλειά τους, αυτοί των οποίων έχουν μειωθεί δραστικά τα εισοδήματα, αυτοί που αναγκάζονται να προσφεύγουν στα κοινωνικά παντοπωλεία, να απειλούνται τώρα να μείνουν και άστεγοι», σημείωσε ο κ. Βλάχος, προσθέτοντας ότι «η κρίση είναι αποτέλεσμα της απληστίας με την οποία τα τραπεζικά 'σαΐνια' διαχειρίστηκαν τις καταθέσεις του κόσμου σε ένα παιγνίδι διεθνούς κερδοσκοπίας, ανεξέλεγκτων δανείων που έδιναν στους ημέτερους χωρίς έλεγχο και χωρίς διασφαλίσεις, αμύθητων μπόνους και απίστευτης κακοδιαχείρισης».

«Αντί μέτρων που να τιμωρούν τους υπαίτιους της κρίσης και να προστατεύουν τους δεκάδες χιλιάδες πολίτες που έχουν βρεθεί εκτεθειμένοι στις τράπεζες, παρακολουθούμε την προώθηση ενός νέου νόμου που απειλεί τα σπίτια και την επαγγελματική στέγη της πλατιάς μάζας των συμπατριωτών μας με συνοπτικές διαδικασίες εκποιήσεων. Αυτή η πολιτική είναι κοινωνικά εγκληματική και οικονομικά αδιέξοδη και καταστροφική και δεν μπορεί να συνεισφέρει στην κοινωνική συνοχή και στη πολυδιαφημιζόμενη επανεκκίνηση της οικονομίας», προστίθεται στη διακήρυξη.

Η Πλατφόρμα καλεί όλα τα πολιτικά κόμματα να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο που ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο, αλλά και όλα τα οργανωμένα σύνολα και τους πολίτες σε μαζική μαχητική κινητοποίηση «για να αντιδράσουμε σε ένα ισοπεδωτικό νομοσχέδιο, να υπερασπιστούμε την οικογενειακή και επαγγελματική μας στέγη και την κοινωνική και ανθρώπινη αξιοπρέπεια μας», όπως αναφέρει.

Σε ερώτηση κατά πόσο η Πλατφόρμα προτίθεται να ξεκινήσει επαφές με τα κοινοβουλευτικά κόμματα, ο ΓΓ της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης δήλωσε ότι οι οργανώσεις που συμμετέχουν στην Πλατφόρμα αποφάσισαν ότι το κείμενο το οποίο συμφωνήθηκε και το οποίο θα αποτελέσει και πρόταση ψηφίσματος κατά την κινητοποίηση της 27ης Αυγούστου θα μεταφερθεί και επίσημα στα πολιτικά κόμματα την ημέρα της συνεδρίας της Ολομέλειας της Βουλής για συζήτηση του νομοσχεδίου.

«Αντιπροσωπεία όλων των οργανώσεων θα πάει κείνη την ημέρα στη Βουλή και θα συναντηθεί με όλα τα κόμματα για να ζητήσει την καταψήφιση του νομοσχεδίου», είπε, αναφέροντας πως όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με τα κόμματα, επαφές, οι οποίες θα εντατικοποιηθούν από σήμερα με στόχο την αποτροπή της ψήφισης του νομοσχεδίου.

Από την πλευρά του, ο ΓΓ της ΔΕΟΚ Διομήδης Διομήδους δήλωσε ότι έχει αποφασιστεί όπως αποσταλεί γραπτώς πρόσκληση-απαίτηση προς όλα τα κόμματα για να συμβάλουν στην κινητοποίηση όλης της κοινωνίας και να δηλώσουν χωρίς περιστροφές ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο, τουλάχιστον ως έχει.

Σε ερώτηση αν η Πλατφόρμα δεν έμεινε ικανοποιημένη από τη χθεσινή παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Βλάχος είπε ότι με βάση τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου Βίκτωρα Παπαδόπουλου, η Κυβέρνηση «τίποτα δεν είπε, παρά απλώς ότι πρόθεση είναι να προστατευτούν διάφορα πράματα» και υπενθύμισε ότι «μήνες τώρα ακούμε για διάφορες εξαιρέσεις που υποσχόταν η Κυβέρνηση ως απάντηση στην πρόταση νόμου ΕΔΕΚ – ΑΚΕΛ για προστασία της πρώτης κατοικίας, και τελικά ούτε καν η λέξη εξαίρεση δεν υπάρχει στο νομοσχέδιο».

Ο ΓΓ της ΠΕΟ ανέφερε ότι «υπάρχει σαφέστατη διαφορά προτεραιότητας και φιλοσοφίας» και ότι θέση των οργανώσεων της Πλατφόρμας είναι ότι η προτεραιότητα δεν είναι να περάσει ένα νομοσχέδιο που να διευκολύνει την εκποίηση των περιουσιών των ανθρώπων που έχουν πληγεί από την κρίση, αλλά ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή να προστατευτούν οι άνθρωποι που έχουν χτυπηθεί από την κρίση. «Αγανακτούμε και μόνο στη σκέψη οι άνεργοι, αυτοί που έχασαν τις δουλειές και τα εισοδήματα τους λόγω της κρίσης να γίνουν και άστεγοι και να πληρώσουν το κόστος της κρίσης εκείνοι που όχι μόνο δεν ευθύνονται για την κρίση αλλά είναι και τα θύματα της», πρόσθεσε.

Ο ΓΓ της ΔΕΟΚ Διομήδης Διομήδους απηύθυνε πρόσκληση προς όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τις ηγεσίες τους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση, λέγοντας ότι η ώρα της δράσης και της διεκδίκησης είναι τώρα. «Ελπίζουμε να τους δούμε μαζί μας αυτή τη φορά σε αυτή την κινητοποίηση» δήλωσε.

Ερωτηθείς κατά πόσο έγινε κάποια επαφή με τη ΣΕΚ, ο κ. Διομήδους είπε ότι ασφαλώς και έγινε επαφή με την ΣΕΚ. «Στείλαμε και το κείμενο διακήρυξης ως προσχέδιο και νέα πρόσκληση-παράκληση να συνταχθούν σε αυτή την αγνή, καθαρή κοινωνική αντίδραση και διεκδίκηση», είπε, αναφέροντας ότι δεν υπήρξε από πλευράς ΣΕΚ οποιαδήποτε απάντηση. «Δεν έχουμε απάντηση από καμιά συνδικαλιστική οργάνωση που δεν είναι παρούσα», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο ΓΓ της ΠΕΟ είπε ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει στην κινητοποίηση. «Οποιοσδήποτε αισθάνεται ότι θέλει και επιθυμεί να συμμετέχει σε αυτή την κινητοποίηση είναι ευπρόσδεκτος», είπε.

Ο Σωτήρης Βλάχος τέλος απηύθυνε ξανά έκκληση προς όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τα κινήματα να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

newsit.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ SHOWBIZ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ.. ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Θυμόσαστε όταν σας έλεγα και σας έγραφα για την παράνομη σχέση που διατηρεί γνωστή παρουσιάστρια με συνεργάτη της;

ΟΜΟΝΟΙΑ - Πετάει για Μόσχα με μια προσδοκία…

Πτήση προσδοκίας (για το πρώτο μέρος του τελευταίου βήματος εισδοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λινγκ), μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή (15:00) για την αποστολή της Ομόνοιας, που θα ταξιδέψει στη Μόσχα για τον πρώτο αγώνα με την Ντιναμό, την Πέμπτη (18:30) στη «Χίμκι Αρένα».

Δασκάλα ανέβασε κατά λάθος γυμνές φωτογραφίες της στο ίντερνετ

Απίστευτη γκάφα έκανε δασκάλα μουσικής από τη Ρωσία, αφού πίστευε ότι οι ''πικάντικες'' φωτογραφίες της που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ήταν απλά ορατές σε φίλους της, ωστόσο τις είδε όλο το διαδίκτυο.

ΝΕΑ ΦΡΙΚΗ - ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΜΕ...

Σε ακόμη μια καταγγελία για θάνατο ζώου προβαίνει μέσω της σελίδας της στο facebook η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου.

Ταξιδεύουμε με την Έλενα Παπαρίζου στο Instagram

Η εκρηκτική τραγουδίστρια ξέρει να παίζει με το φακό.

Αποτρίχωση μπικίνι: Πώς σε… προτιμούν οι άντρες εκεί κάτω;

Η περιποίηση στην κάτω... περιοχή είναι πολύ σημαντική τόσο από την υγιεινή όσο και από την αισθητική πλευρά. 

ΑΕΛ - Καρλίτος: «Τεράστια πρόκληση»

Αισιόδοξος για τους αγώνες με την Τότεναμ παρουσιάστηκε ο Αφρικανός αμυντικός της ΑΕΛ, Καρλίτος Σουάρες, που μίλησε στην Εφημερίδα «Goal» και στον συνάδερφο Γιώργο Γεωργίου:

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ - Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΟΣ - Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Σχετικά με τον πνιγμό του 18χρονου στην Αγία Νάπα συνελήφθησαν 2 Ελληνοκύπριοι ηλικίας 63 και 33 χρόνων αντίστοιχα, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες του τουριστικού συγκροτήματος, στην πισίνα του οποίοι βρέθηκε νεκρός ο άτυχος νέος.

ΑΠΟΕΛ - Με κρύο και βροχές…

Βροχερό καιρό και κρύο (13-14c) συνάντησε η αποστολή του ΑΠΟΕΛ που έφτασε λίγο μετά τις 8:00μ.μ.στο Άαλμποργκ.

ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ: ΤΟ... ΣΙΧΑΜΑ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, με πρωταγωνίστρια μια 53χρονη, η οποία κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τα δυο σκυλιά της συγκατοίκου της και στη συνέχεια προσπάθησε να τη δηλητηριάσει!

18-21 Σεπτεμβρίου το Ράλι Κύπρος 2014

Δεκαπέντε απαιτητικές και συνάμα θεαματικές ειδικές διαδρομές και 773,34 χιλιόμετρα θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα πληρώματα στο φετινό Ράλι Κύπρος, που θα διεξαχθεί στις 19-21 Σεπτεμβρίου και θα έχει βάση τη Λευκωσία και μετρά σε δύο περιφερειακά πρωταθλήματα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Άναψε τσιγάρο κατά τη διάρκεια πτήσης της Aegean που επέστρεφε στην Κύπρο και τον πήραν στο πιλοτήριο

Επιβάτης της πτήσης της Aegean από Αθήνα προς Κύπρο, προκάλεσε αναστάτωση σε επιβάτες και πλήρωμα του αεροσκάφους, όταν έγινε αντιληπτό ότι κάπνιζε κατά τη διάρκεια της πτήσης.