Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ramona Filip Τορναρίτη: Στα Elle Style awards

Το φόρεμα της έκλεψε τις εντυπώσεις

Αιμορροΐδες: Μια πονεμένη ιστορία

Ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρεί περισσότερους από πέντε εκατομμύρια συμπολίτες μας είναι οι αιμορροΐδες.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ «Μόνο νερό... τραυμάτισε τον Τσαγγάρη»

Με παρέμβαση του σε σημερινή αθλητική εκπομπή του «Άστρα», ο γιατρός Ανδρέας Δημητρίου, διέψευσε τον ισχυρισμό του Μάριου Τσαγγάρη περί τραυματισμού του στο πρόσωπο από ρίψη πλαστικού ποτηριού από την κερκίδα, στο 54ο λεπτό του αγώνα της Ομόνοιας με τον Άρη.

Μυστικά που δεν αποκαλύπτουν οι κομμωτές

Ο κομμωτής είναι και ο «εξομολόγος» μας. Μάλιστα, οι ….κουβέντες του κομμωτηρίου είναι κάτι σαν την επίσκεψη στον ψυχολόγο.

Χριστόφορος Γεωργίου: Ο αδερφός του Ανδρέα Γεωργίου είναι ηθοποιός - Εσείς το ξέρατε;

Τα χνάρια του αδελφού του Ανδρέα Γεωργίου, φαίνεται να ακολουθεί ο Χριστόφορος που τον απολαμβάνουμε στο σήριαλ του ΑΝΤ1 Βάλς με 12 θεούς. Ποιος σας αρέσει περισσότερο;

ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟ BARBAROS ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΑ ΥΔΑΤΑ ΜΑΣ

Το λεγόμενο υπουργείο εξωτερικών του ψευδοκράτους καλεί την Ε/κ πλευρά να σεβαστεί το καθεστώς της νεκρής ζώνης και να αποφύγει πολιτικές, που ενδεχομένως να δημιουργήσουν ένταση.

Ο σκύλος που έσωσε 40 άτομα

Τα σκυλιά του Αγίου Βερνάρδου είναι γνωστά ως ικανοί και αποτελεσματικοί σκύλοι-διασώστες και ο Barry ήταν ένας από αυτούς.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

Η Βίκυ Σταμάτη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόμπουλου νοσηλεύεται στο Θριάσειο Νοσοκομείο. 

Σ. Καρβέλα: Η φωτογραφία με τον γιο της που αφιέρωσε στην Άννα Βίσση!

Η ζωή της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά έχει αλλάξει για τα καλά... Ο ελεύθερος χρόνος τους ανήκει πια αποκλειστικά στον γιο τους Νίκο Jr!

Έφτιαξαν κούκλες για βιτρίνες μαγαζιών στα πρότυπα ανθρώπων με αναπηρία (video)

Θέλησαν έτσι να δείξουν πως το τέλειο είναι υπερτιμημένο, σχετικό και ποτέ αληθινό

Ικανοποίηση στην Επιτροπή Υγείας για τη διατήρηση των ιατρικών κέντρων υπαίθρου

Κατ’ αρχήν ικανοποιημένη έμεινε η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Υγείας από τις διαβεβαιώσεις που έλαβε από το Υπουργείο Υγείας για τα αστικά και αγροτικά ιατρικά κέντρα, των οποίων ζητά τη διατήρηση και αναβάθμιση τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε επίπεδο στελέχωσης.

Η ορμόνη ωκυτοκίνη βοηθά τον εγκέφαλο των παιδιών

Μία και μόνη δόση εισπνοής της ορμόνης ωκυτοκίνης, μέσω ψεκασμού σπρέι στη μύτη, βελτίωσε την εγκεφαλική δραστηριότητα των αυτιστικών παιδιών, κάνοντάς τα πιο κοινωνικά, όπως ανακοίνωσαν αμερικανοί επιστήμονες, οι οποίοι αισιοδοξούν ότι η λεγόμενη «ορμόνη της αγάπης» θα μπορούσε να βοηθήσει τα άτομα με διαταραχές αυτισμού. 

Από κόσκινο θα περνούν πλέον όσοι αιτούνται δάνειο από τράπεζες

Ενιαίο και πιο αυστηρό σύστημα έγκρισης και σύναψης δανείων εισάγει η Κεντρική Τράπεζα με προσχέδιο οδηγίας που απέστειλε στις εμπορικές τράπεζες. Η οδηγία, που αποτελεί υποχρέωση με βάση το μνημόνιο για το χρηματοπιστωτικό τομέα, προκάλεσε αντιδράσεις από τραπεζικά στελέχη, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εμπορικών Τραπεζών Μάριο Κληρίδη να δηλώνει ότι τα νέα κριτήρια ενδεχομένως να προκαλέσουν σοκ στους δανειζόμενους».

ΥΠΟΙΚ: Η Κύπρος έχει εξέλθει της επικίνδυνης ζώνης

«Η Κύπρος έχει εξέλθει της επικίνδυνης ζώνης», δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο οικονομικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής του στην Ουάσιγκτον.

Χωρίς σύστημα ειδοποίησης το τρένο που εκτροχιάστηκε στη Νέα Υόρκη

Η αμαξοστοιχία που εκτροχιάστηκε την Κυριακή στη Νέα Υόρκη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 4 άνθρωποι, διέθετε ένα σύστημα ασφαλείας το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να κρατά σε εγρήγορση τους οδηγούς, ωστόσο αυτό δεν ήταν εγκατεστημένο στο βαγόνι από το οποίο ο 46χρονος Γούιλιαμ Ροκφέλερ είχε τον έλεγχο του τρένου, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς επικαλούμενο δηλώσεις πηγής προσκείμενη στο θέμα.

Οι γυμνές φωτογραφίες των πρωτοετών του Χάρβαρντ και του Γέιλ

Το σκάνδαλο που «τάραξε» την ελίτ της αμερικανικής κοινωνίας.

15 γραμμάρια κάνναβης εντόπισε η Αστυνομία στην κατοχή 39χρονου

Συνολικά 15 γραμμάρια κάνναβης εντοπίστηκαν στην κατοχή 39χρονου ο οποίος εργαζόταν σε ψητοπωλείο στο Αυγόρου και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του η Αστυνομία ανακάλυψε συμπαγή ουσία ρητίνης κάνναβης.

Έκλεισαν σχολεία λόγω νέφους στην Κίνα

Σε κλοιό ατμοσφαιρικής ρύπανσης δύο πόλεις
Η ατμοσφαιρική ρύπανση προκάλεσε το κλείσιμο σχολείων στην ανατολική Κίνα και την απαγόρευση δραστηριοτήτων εξωτερικού χώρου, ενώ οι κάτοικοι παραπονιούνται για τη δυσάρεστη οσμή που συνοδεύει το νέφος στη χώρα.

Αυξάνονται καθημερινά οι ανάγκες του κοινωνικού ιατρείου της Μητροπόλεως Κωνσταντίας – Αμμοχώστου

Ολοένα και πληθαίνουν οι ανάγκες του κοινωνικού ιατρείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας – Αμμοχώστου, αφού κάθε εβδομάδα περισσότερα άτομα ζητούν να εξεταστούν από τους εθελοντές γιατρούς που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους μας που, λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν διαθέτουν αρκετά χρήματα για να μεταβούν είτε στο Νοσοκομείο είτε σε ιδιώτη γιατρό.

"Super" Χριστούγεννα στην Κύπρο για την Έλενα Παπαρίζου

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες

Στο Υπουργικό ο οδικός χάρτης ιδιωτικοποιήσεων

Εν μέσω ασφυκτικών χρονοδιαγραμμάτων, που έθεσε η τρόικα, και έντονων αντιδράσεων από πλευράς εργαζομένων, οδηγείται σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο ο οδικός χάρτης για τις ιδιωτικοποιήσεις, που ετοίμασε το Υπουργείο Οικονομικών και αποτελεί προϋπόθεση για την εκταμίευση της δόσης 186 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Εφραίμ δίνει άλλο τόνο...

Ο Γιώργος Εφραίμ ακολούθησε μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος και με ακόμη τρεις προπονήσεις μέχρι το ματς με τον Ερμή, όλα δείχνουν πως θα είναι ετοιμοπόλεμος την Κυριακή. 

ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΑΞΙΑΣ 100 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ - Διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στη Λεμεσό

Χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας κλάπηκαν από κοσμηματοπωλείο στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, στις 2.50 τα ξημερώματα ήχησε το σύστημα συναγερμού του χρυσοχοείου.

Κλάπηκαν χρυσαφικά 5.000 ευρώ από σπίτι στην Πάφο

Υπόθεση κλοπής χρυσαφικών από κατοικία εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, 58χρονος κάτοικος Πάφου κατήγγειλε ότι από το σπίτι του έλειπαν χρυσαφικά, η αξία των οποία ανέρχεται σε 5.000 ευρώ.