Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Έχεις Αγουέρο, παίρνεις «διπλό»...

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μάντσεστερ Σίτι αντέδρασε άμεσα και με δύο γκολ του Κουν Αγουέρο νίκησε 2-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε ματς για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Το πιο γρήγορο χατ-τρικ

Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς πέτυχε το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία του Τσάμπιονς λιγκ απόψε και έγραψε την δική του ιστορία. 

Συγκλονιστική τραγωδία! 5χρονο σκοτώθηκε από το όπλο της μπέιμπι σίτερ! - ΦΩΤΟ

Μια έφηβη μπέιμπι σίτερ συνελήφθη στο Τέξας όταν το πεντάχρονο αγόρι που είχε αναλάβει να προσέχει αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το όπλο της, όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Γλίτωσε στο νήμα τη ξεφτίλα

Κάκιστη Ανόρθωση με μια απαράδεκτη εμφάνιση στο παιχνίδι με την Αναγέννηση, χρειάστηκε τα πέναλτι για να πάρει την πρόκριση καθώς σε 120 λεπτά δε βλεπόταν και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Πρωταγωνιστής ο Βέγκα που την έσωσε στο τέλος της παράτασης αλλά και στο τελευταίο πέναλτι με τον Λινάρδο να αστοχεί.

Ο αγώνας:
Απογοητευτική η Ανόρθωση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν μπορούσε να φτιάξει φάσεις και όσο περνούσαν τα λεπτά η Αναγέννηση ανέβαζε το δείκτη αυτοπεποίθησης της και ήλεγχε το ρυθμό. Εξαίρεση αποτέλεσε το τέλος του ημιχρόνου όπου οι γηπεδούχοι πίεσαν και είχαν 2-3 ευκαιρίες χωρίς να έρθει το γκολ. Τέτοιες στιγμές ήταν ακόμα λιγότερες στην επανάληψη που η κάκιστη εικόνα έκανε το λιγοστό κόσμο να αποδοκιμάσει το θέαμα που έβλεπε. Οι μπαλιές στο πουθενά, ένταση στο παιχνίδι μηδέν και ο Αδάμου με τις αλλαγές του έδειξε διάθεση να χτυπήσει το ματς. Στις καθυστερήσεις ο Σοσιάν παραλίγο να σώσει την παρτίδα αλλά ο Ζένιου απέκρουσε.

Η παράταση δεν άλλαξε την εικόνα αφού η κάκιστη εικόνα της Ανόρθωσης συνεχίστηκε. Μάλιστα στο τέλος τα χρειάστηκε για τα καλά με τον Κυπριανού σε τρεις περιπτώσεις να απειλεί για γκολ και ο Βέγκα αφού στην πρώτη τον ανέτρεψε για να γλιτώσει μετά έσωσε σε δυο περιπτώσεις τις προσπάθειες του Κύπριου φορ.

Η πρόκριση μοιραία πήγε στα πέναλτι και αφού οι Οχαγιόν, Γκαρσία, Γκρικαλασβίλι, Άντις και Σοσιάν ευστόχησαν χρειάστηκε μια απόκρουση του Βέγκα σε αυτό του Λινάρδου για να έρθει η πρόκριση.

Ανόρθωση(Κόστα): Βέγκα, Άντιτς, Σιέλης, Παβίσεβιτς, Γκάλαμαζ, Οχαγιόν, Γκριγκαλασβίλι, Μπεν Σιουσιάν,Κάλβο, Γκαρσία, Αβραάμ

Αναγέννηση (Αδάμου): Ζένιου, Αποστόλου, Κυριάκου, Λαΐφης, Σιαήλης, Κρασάς, Μοδέστου, Σιρούφ, Σωτηρίου, Κουλλούρης, Χριστοφή

Source : http://www.24sports.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Εξασφάλισε υγιή δόντια και ούλα. Φτιάξε μόνη σου στοματικό διάλυμα με δυόσμο

Για υγιή και περιποιημένα δόντια και ούλα, πρέπει να καταπολεμήσετε τα βακτήρια που αναπτύσσονται στη στοματική κοιλότητα.

OMONOIA - Video: Γκολ και φάσεις από το σημερινό αγώνα

Δείτε μέσα από δύο ερασιτεχνικές κάμερες τα τέσσερα σημερινά γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι 20 καλύτερες πολυεθνικές για να δουλέψει κανείς!

Η εταιρία ερευνών Great Place to Work δημοσίευσε μια λίστα με τις ιδανικότερες εταιρίες για να δουλέψει κάποιος!

WTA - Έκανε δήλωση η Γιάνκοβιτς

Τρία χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή σε WTA Championships, η Γέλενα Γιάνκοβιτς επέστρεψε στο κορυφαίο ραντεβού με σπουδαία νίκη επί της Βικτόρια Αζαρένκα και έστειλε μήνυμα στις υπόλοιπες του λευκού γκρουπ ότι είναι ικανή να κάνει ένα μεγάλο τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη!

Επανεκκίνηση της οικονομίας με Ευρωπαϊκά κονδύλια! 874.000.000 θα λάβουμε ως στήριξη

Περίπου €874 εκ. θα λάβει η Κυπριακή Δημοκρατία από τα διαρθρωτικά ταμεία που διαθέτει το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ για την περίοδο 2014 – 2020, τα οποία θα διατεθούν, κατά κύριο λόγο, στην προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας.

Κωπηλατούν φορώντας μόνο το άρωμά τους

Με έναν πρωτότυπο τρόπο η κωπηλατική ομάδα της Βρετανίας από το Πανεπιστήμιο του Γουόργουικ τάχθηκε κατά τη ομoφοβίας,

Γαμπρός έκανε φάρσα για βόμβα λίγο πριν το γάμο και….ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ

Δώδεκα μήνες στη φυλακή θα εκτίσει ένας υποψήφιος γαμπρός από το Λίβερπουλ, αφού την ημέρα του γάμου του πραγματοποίησε ένα τηλεφώνημα που προειδοποιούσε για βόμβα στο St. George’s Hall, όπου θα λάμβανε χώρα το χαρμόσυνο γεγονός….

Στα "σκαριά" νέο σχέδιο για ανέργους

Το Υπουργείο Εργασίας επεξεργάζεται σχέδιο ώστε οι ξενοδοχειακοί υπάλληλοι να κάνουν πρακτική εξάσκηση σε ξενοδοχεία που δεν θα κλείσουν για το χειμώνα, ενώ θα προκηρυχτεί και πάλι το σχέδιο για τους άνεργους πτυχιούχους, δήλωσε σήμερα η αρμόδια Υπουργός Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΞΕΣΠΑ & ΑΠΑΝΤΑ - "ΔΕΝ... ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ"

Η Φαίη Σκορδά απάντησε στις φήμες περί εγκυμοσύνης και τις διέψευσε! «Όσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κρύψει τίποτα από τον κόσμο. Όταν μου συμβαίνει κάτι το ανακοινώνω μόνη μου και δεν το αφήνω να διαρρεύσει σε κανέναν και πουθενά.

Συνετρίβη μαχητικό στην Ελβετία

Μαχητικό αεροσκάφος τύπου F/A-18 Hornet συνετρίβη την Τετάρτη στην κεντρική Ελβετία, ενώ άγνωστη παραμένει η μοίρα του διμελούς πληρώματός του, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Φανερά αδυνατισμένη, το έχει ρίξει στη δουλειά η Angelina Jolie!

Εργασιομανής δηλώνει η Angelina Jolie, η οποία βρίσκεται στην Αυστραλία, στα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Unbroken» που φέρει την υπογραφή της.

Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα - Με δελτίο 30 λεπτών κέρδισε 104 χιλ. ευρώ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ενας υπερτυχερός είχε ...σούπερ έμπνευση στα παιχνίδια της Τρίτης στο Τσαμπιονς λίγκ.

«Καζάνι» που βράζει η Κεντρική Τράπεζα - Ο Δημητριάδης, η Α&Μ και το περιβόητο «success fee» - Τι απαντά ο Τραπεζίτης

- Η παραίτηση Δημητριάδη δεν είναι στη δικαιοδοσία του Δ.Σ. της Κεντρικής
- Δ. Συλλούρης: Κερδισμένη η ΚΤ από ELA
-Στόχος δημοσιευμάτων η παραίτησή του ή προώθηση συμφερόντων της Α&Μ, λέει ο Διοικητής ΚΤ

ΔΩΝΗΣ - «Να βγάλουμε αυτοπεποίθηση»

Να δει την ομάδα του βελτιωμένη θέλει ο Γιώργος Δώνης που παραδέχθηκε ότι αυτός ο αγώνας είναι κλειδί για το αν θα έχει φιλοδοξίες η ομάδα του από τον όμιλο. Παράλληλα μετά και την εικόνα απέναντι στον Ερμή θέλει να δει αυτοπεποίθηση από τους παίκτες του.

Αναλυτικά τι είπε:
Για την αντίδραση μετά τον αγώνα με τον Ερμή: «Ξέρετε όλοι ότι είμαι σχεδόν 10 μέρες στην ομάδα. Περίμενα να τη δω σε επίσημο αγώνα και υπάρχουν πράγματα που χρίζουν βελτίωσης και κάτι θετικά. Το σημαντικό είναι να βλέπω μεγαλύτερη υπευθυνότητα στο γήπεδο γιατί υπάρχει η ποιότητα και το ταλέντο αλλά βασικό κομμάτι είναι να είμαστε ήρεμοι με τη μπάλα και να κερδίζουμε τις μονομαχίες στην άμυνα. Είναι πράγματα που τα προσπαθούμε στην προπόνηση και περιμένω από αύριο να δείξει η ομάδα βελτίωση στο γήπεδο».

Τη σημασία του αγώνα: «Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για πρόκριση θέλουμε καλό αποτέλεσμα. Συμφωνώ με τον συνάδελφο αλλά θέλω την ομάδα μου να μπει με αυτοπεποίθηση για να παίξει ποδόσφαιρο με μια καλή και σοβαρή εμφάνιση για να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι σημαντικό παιχνίδι για την πορεία μας στο γιουρόπα λιγκ».

Για το πώς περιμένει να δει την ομάδα του: «Το «όχι και τόσο καλή» είναι μάλλον κομπλιμέντο για την εικόνα μας. Στο πρώτο μέρος η εμφάνιση ήταν πολύ κακή. Στο δεύτερο δείξαμε κάποια στοιχεία. Τα παιχνίδια βοηθάνε να αναλύσεις πράγματα και να καταλάβουν οι παίκτες τι ζητά ο προπονητής. Με την κατάλληλη βοήθεια οι παίκτες να βγάλουν στο γήπεδο αυτό που μπορούν. Ζητούμενο να βγει η δυναμική μας και η αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο γιατί οι παίκτες μας έχουν αυτά τα στοιχεία».

Source : http://24sports.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Ε/κ-τ/κ κόμματα: Να ληφθούν ΜΟΕ ως ένα θετικό βήμα για λύση

Τα ε/κ και τ/κ πολιτικά κόμματα που συμμετέχουν στις δικοινοτικές συναντήσεις, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Σλοβακίας, στο Λήδρα Πάλας, συμφώνησαν ότι πρέπει να ληφθούν Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης ως ένα θετικό βήμα για μια συνολική λύση του Κυπριακού.

Φουλ του... κρεμ στην πριγκιπική βάφτιση: δες φώτο!

Με το κρεμ να «βαφτίζεται» ως το χρώμα που επέλεξαν οι περισσότεροι καλεσμένοι έγινε η βάφτιση του μικρού George Alexander Louis και, πάλι καλά, που η προγιαγιά Elizabeth έβαλε κάτι σε μπλεδάκι και έκανε την διαφορά!

Η δούκισσα του Cambridge έκλεψε ακόμα μία φορά την παράσταση με το στυλ της, επιλέγοντας κρεμ δημιουργία Alexander McQueen και καπέλο Jane Taylor.



Με κρεμ «έσκασαν» στην τελετή η Camilla, αλλά και η Pippa Middleton! Μάλιστα, η αδερφή της 31χρονης δούκισσας επέλεξε ακόμα μία φορά την αγαπημένη τους σχεδιάστρια, Suzannah Crabb, η οποία αποκάλυψε πως σχεδίασαν μαζί το συνολάκι της, εδώ και αρκετούς μήνες!



Η γιαγιά Carole, από την άλλη, φρόντισε ιδιαιτέρως την κουπ, παρά το ότι την έκρυβε η ασημί καπελαδούρα της, ενώ κατέφτασε συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και τα άλλα δύο της παιδιά.



Εύγε στην Elizabeth, πάντως: η βασίλισσα αποφάσισε να κάνει «μπαμ», ντυμένη σε μπλε απόχρωση από το κεφάλι μέχρι τα γόνατα! Πάλι καλά που... «ξέφυγαν» τα παπούτσια!


www.star.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ LIFESTYLE ΕΔΩ

ΒΟΜΒΑ: Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΒΑΡΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ

Στην φυλακή για εξασφάλιση πίστωσης τη στιγμή που είχε κηρύξει πτώχευση, γνωστός δημοσιογράφος που εργάζεται εδώ και χρόνια στην Κύπρο.

Ρομά κατηγορούνται για αρπαγή βρέφους στη Μυτιλήνη

Νέα υπόθεση με θύμα παιδί αποκαλύφθηκε την Τετάρτη (23/10), όταν η αστυνομία συνέλαβε στη Μυτιλήνη τρεις ημεδαπούς ρομά, δύο γυναίκες 51 και 19 ετών και έναν 21χρονο άνδρα, οι οποίοι κατηγορούνται για αρπαγή ανηλίκου.

CHAMPIONS LEAGUE- 76 συλλήψεις πριν το Άντερλεχτ-Παρί

Κάτω από μεγάλη ένταση αναμένεται να διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στην Άντερλεχτ και την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τις 76 συλλήψεις από την αστυνομία στην πόλη των Βρυξελλών λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

Υπ. Συγκοινωνιών: Ο τουρισμός θα δώσει ώθηση στην οικονομία

Ο τουριστικός τομέας έχει έμπρακτα αποδείξει ότι μπορεί να δώσει νέα ώθηση στην οικονομία του τόπου, το στοίχημα όμως αυτό είναι συλλογικό, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Τάσος Μητσόπουλος, επισημαίνοντας ότι "θα πρέπει να εργαστούμε όλοι μας, ώστε με συντονισμένες και στοχευμένες προσπάθειες να στηρίξουμε το τουριστικό μας προϊόν με στόχο την περαιτέρω αναβάθμισή του".

Προστατευτείτε από τους ιούς απολαμβάνοντας το καφεδάκι σας

Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με την σημασία της διατροφής και των θρεπτικών συστατικών που προσλαμβάνουμε καθημερινά από τα τρόφιμα και τα ροφήματα που καταναλώνουμε, και τα κρυολογήματα του χειμώνα.
  

Βία κατά των διαιτητών; Αφαίρεση τριών βαθμων, για αρχή! (ισχύει και για φιλικά)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ κατά την διάρκεια της χθεσινής του συνεδρίας, αποφάσισε ομόφωνα να προστεθεί στους Πειθαρχικούς Κανονισμούς το πιο κάτω άρθρο με άμεση ισχύ:


Μας ενδιαφέρει το «Λεβιάθαν»

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ άνοιξε τον δρόμο για εξαγωγές φυσικού αερίου
Θετική κρίνεται απ’ όλες τις πλευρές η εξέλιξη, αφού ανάβει το πράσινο φως για βαθύτερη συνεργασία με το Τελ Αβίβ στον τομέα της ενέργειας, κατόπιν διακρατικής συμφωνίας που μπορεί να συναφθεί

ΑΕΚ Η πρόκριση θέλει σοβαρότητα

Με απόλυτη σοβαρότητα η ΑΕΚ ταξιδεύει σήμερα στην Αθηαίνου όπου στις 14:00 θα αντιμετωπίσει τον Οθέλλο για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου.

Το βίντεο που εκτοξεύτηκε στο You Tube: Βενζινοπώλης χορεύει break dance στην οροφή του αυτοκινήτου

Λένε ότι όλοι έχουν ένα κρυφό ταλέντο, αλλά φαίνεται ότι ο Ρώσος υπάλληλος ενός βενζινάδικου το είχε πολύ καλά κρυμμένο.

Στην πασαρέλα της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας

Δείτε τις φωτογραφίες
Με την παρουσία επώνυμων στην πασαρέλα, ολοκληρώθηκε η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας ή αλλιώς η 14η Athens Xclusive Designers Week.

Ιταλός φοιτητής θύμα ρατσιστικής βίας στην Βρετανία

«Σκ...ιταλέ μας κλέβεις τη δουλειά» του φώναζαν πριν τον δολοφονήσουν.
Ένας 19χρονος Ιταλός δολοφονήθηκε άγρια στο Madistone, της Βρετανίας από μια ομάδα 8 ατόμων ηλικίας από 21 έως 25, που τον κλωτσούσαν και τον γρονθοκοπούσαν μέχρι θανάτου.

ΥΠΑΜ: Το φυσικό αέριο πρέπει ν’ αποτελέσει κίνητρο για λύση του Κυπριακού

Ο φυσικός πλούτος που έχει επιβεβαιωθεί στην κυπριακή ΑΟΖ θα πρέπει να αποτελέσει κίνητρο και για επίλυση του Κυπριακού, δήλωσε ο Υπουργός Αμυνας Φώτης Φωτίου, στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με τον Υφυπουργό Άμυνας της Δημοκρατίας της Αρμενίας Alik Mirzabekyan, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρέσβη της Αρμενίας στην Κύπρο και αντιπροσωπεία.


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ? Ο JOHNY DEPP ΕΓΙΝΕ ΞΑΝΘΟΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ

Δεν υπάρχει κάτι που να μην έχει δοκιμάσει, είτε αυτό αφορά στην προσωπική του ζωή ή στην καριέρα του. Ο Johnny Depp ανήκει σε εκείνη την σπάνια κατηγορία αντρών που ό,τι και να κάνουν στην εμφάνισή τους, θα αρέσει πάντα στις γυναίκες.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΟΡΓΙΑ & ΓΙΑΤΙ

ΟΡΓΙΑ... γίνονται παντού, φτάνει η υπάρχει η ανάλογη παρέα η οποία πάντα κρατάει το στόμα της κλειστό και απλά απολαμβάνει την ηδονη & την περιπέτεια ενός οργασμού.

Δείτε που αποθηκεύει το Facebook τα δεδομένα μας! - ΦΩΤΟ

Πάρτε μία μικρή γεύση από τους χώρους που βρίσκονται αποθηκευμένα τα δεδομένα των χρηστών του Facebook

Οι 5 χειρότερες στάσεις στο sεξ

Το sεξ στις ταινίες φαίνεται πάντα τέλειο, χωρίς ευτράπελα και αδέξιες κινήσεις. Το ζευγάρι εκτελεί με περίσσια χάρη όλες σχεδόν τις στάσεις κι όλοι μένουν ευχαριστημένοι. 

Δεν θα εκτελεστεί o Ιρανός που επέζησε της αγχόνης και βρίσκεται σε κώμα

Ο υπουργός Δικαιοσύνης του Ιράν άφησε να εννοηθεί ότι οι δικαστικές αρχές δεν θα διατάξουν την -νέα- εκτέλεση του Αλιρεζά Μ., 37χρονου που οδηγηθεί στην αγχόνη αλλά τελικά επέζησε, πέφτοντας όμως σε κώμα. Ο 37χρονος είχε καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών.

ΑΠΟΕΛ - Στην Γαλλία η αποστολή

Στην Γαλλία βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή του ΑΠΟΕΛ, ενόψει της αυριανής (24/10, 22:05,ΡΙΚ2) αναμέτρησης με τη Μπορντό στο στάδιο «Σταντ Σαμπάν-Ντελμά» για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

AYTOI είναι οι νονοί του γιου της Catherine Middleton και του πρίγκιπα William

Μετά από τόσο καιρό φημών και δημοσιευμάτων, αποκαλύφθηκαν επιτέλους οι νονοί του πρίγκιπα George, ο οποίος θα βαφτιστεί στο παρεκκλήσι του St James, μέσα σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, που περιλάμβανε 60 καλεσμένους συνολικά.

Τροποποίηση του Συντάγματος για οικονομική αυτονόμηση της Βουλής

Τροποποίηση του Συντάγματος ώστε να καταστεί δυνατή η οικονομική αυτονόμηση της Βουλής των Αντιπροσώπων προωθεί η Προεδρία του νομοθετικού σώματος μετά την θετική καταρχήν αντίδραση της Κυβέρνησης στην έγερση του θέματος από τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου.

N&Σ Ερήμης-Ομόνοια 0-2 (Ημίχρονο)

Ανώτερη στο πρώτο μέρος η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι προηγήθηκε με 2-0, χάρις σε αυτογκόλ του Περικλέους στο 9΄ -μετά από εκτέλεση φάουλ του Αγκουιάρ-, και με συρτό δυνατό σουτ του Τέιλορ στο 35΄.

Η ΠΡΑΞΗ... ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΡΙΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

Κόκκινη κάρτα στο ΡΙΚ:

Τραγικό θάνατηφόρο δυστύχημα – Εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο του φορτηγού του

Τραγικό θάνατο βρήκε 67χρονος οδηγός φορτηγού. Έχασε τον έλεγχο του οχήματος κατέληξε σε χωράφι και εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο.