Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Συγκλονιστικό: Μητέρα απέβαλε το έμβρυο που κυοφορούσε μέσα στην τουαλέτα

-Σοκ προκαλεί η περίπτωση της γυναίκας από τη Λεμεσό
-Το έμβρυο ήταν 33 εβδομάδων!
-Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του περιστατικού
-Αναμένεται η διενέργεια της νεκροψίας

Πέθανε η μικρή Ντελανέι – Το κοριτσάκι που συγκλόνισε όλο τον πλανήτη με την ευχή του

Παγκόσμια συγκίνση έχει προκαλέσει η ιστορία της 8χρονης Ντελάνει Μπράουν από την Πενσυλβάνια, που έπασχε από λευχαιμία και έφυγε από τη ζωή το βράδυ των Χριστουγέννων, ωστόσο με μία Χριστουγεννιάτικη ευχή της κατάφερε να ενώσει εκατοντάδες ανθρώπους.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - Ξανά σωτήρας ο Γουέλμπεκ

Το τέταρτο τέρμα του Άγγλου φορ σε τέσσερα ματς Premier League έδωσε τη νίκη με 1-0 στους Πρωταθλητές απέναντι στη Νόριτς

Η Shakira ποζάρει κάνοντας γκριμάτσες ενώ ο γιος της έκλαιγε!

Η Shakira περνάει πολλές ώρες με τον γιο της παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Σβήνω τα φώτα, γδύνομαι και παίζω πιάνο με τα στήθη μου!» Ποια pop star το δήλωσε;

Πραγματικά εκεί στο Hollywood έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Όσο πιο εκκεντρικές οι δηλώσεις τους τόσο περισσότερο τα media ασχολούνται μαζί τους. Ποια κυρία είπε να μας αποκαλύψει την πηγή της έμπνευσής της;

Οι σεισμοί που σημειώθηκαν πανευρωπαϊκά το τελευταίο 24ορο

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν οι σεισμοί όπως αυτοί φαίνονται στον πιο κάτω χάρτη. 

Σεισμική δόνηση «κούνησε» τη Λευκωσία - Ο σεισμός σημεθιώθηκε 208 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Λευκωσίας - VIDEO


Σεισμική δόνηση 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, καταγράφηκε  στις 5.30 το απόγευμα και έγινε αισθητός σε όλες τις επαρχίες.

ΦΡΙΚΗ :Βίασαν, σκότωσαν και πέρασαν από την μηχανή του κιμά 12χρονη στην Αγγλία!

Η Κάρεν Ντάουνς, 48 ετών, έφτιαξε ιστοσελίδα στη μνήμη της κόρης της Σαρλήν η οποία εξαφανίστηκε από το Μπλάκπουλ το Νοέμβριο του 2003. Ηταν μόλις 12 ετών. Αφού κακοποιήθηκε και βιάσθηκε από πάνω από 100 άνδρες, οι εγκέφαλοι αποφάσισαν να εξαφανίσουν κάθε ίχνος της.

Απαρηγόρητος ο τραγουδιστής Κύπρος Χαριλάου – Έχασε τη μητέρα του Άντρη που τόσο αγαπούσε

ΣΟΚ στα Κυπριακά ΜΜΕ προκάλεσε ο απροσδόκητος θάνατος της Αντρης Χαριλάου, μητέρας του Κύπριου τραγουδιστή Κύπρου Χαριλάου τον οποίο είδαμε να διαγωνίζεται και στο DanSing του MEGA.

Γκαλερί δρόμου η ενιαία αγορά Θεμιστοκλή Δέρβη

H Ενιαία Αγορά Θεμιστοκλή Δέρβη συμπληρώνει ένα χρόνο «κοινής ζωής» και αγώνα ενάντια στην οικονομική κρίση η οποία μαστίζει τον τόπο.  

Να είσαι άνθρωπος: Το βίντεο που έκανε 2 εκατ. ανθρώπους να δακρύσουν!

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Ντροπή και Όνειδος... - Εγκαταλείπουν το σχολείο πολλά ανάπηρα παιδιά - Έλλειψη προσβασιμότητας και ελλιπής υποδομή

Εκτός σχολείου και εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης οδηγούνται πολλοί νέοι με αναπηρίες στην Κύπρο, εξαιτίας της ανεπαρκούς προσβασιμότητας και της ελλιπούς υποδομής που η Πολιτεία τους προσφέρει.

Τυρί θα στρώνει το Μιλγουόκι για να μην πιάνουν πάγο οι δρόμοι - Πιο αποτελεσματική η μοτσαρέλα

Μιλγουόκι: Το ζήτημα δεν είναι μόνο τι έχει κανείς, αλλά κυρίως το πώς το αξιοποιεί: Το αμερικανικό Μιλγουόκι, της πολιτείας του Γουισκόνσιν που έχει τη μεγαλύτερη παραγωγή γαλακτομικών προϊόντων στις ΗΠΑ, εξερευνά έναν νέο, οικονομικότερο τρόπο για να μην πιάνουν πάγο οι δρόμοι από το χιόνι. Αντί να ρίχνει αλάτι, θα δοκιμάσει να στρώνει την άλμη που μένει από την παραγωγή τυριών.

Θανάσιμος αυτοτραυματισμός οπλίτη στη Λέσβο

Επαγγελματίας οπλίτης, λοχίας Πεζικού Α - Χ Π, που υπηρετούσε στη δύναμη του 265ου Μηχανοκίνητου Τάγματος Εθνοφυλακής στη Λέσβο, αυτοτραυματίσθηκε θανάσιμα με το ατομικό του τουφέκι στις 03:40, ενώ εκτελούσε καθήκοντα σκοπού σε διπλή σκοπιά φυλακίου της μονάδας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Είναι διάσημη τραγουδίστρια μωρό, στην αγκαλιά της μαμάς της, που έφυγε νωρίς! Την αναγνώρισες;

Η αλήθεια είναι ότι το κουίζ ήταν λίγο δύσκολο... 

Αυτός είναι ο υπουργός που ξόδεψε χιλιάδες ευρώ στην Πάολα

Eντάξει. Ότι η Πάολα είναι μια κατηγορία μόνη της και οι ζημιές που κάνει σε λουλούδια μαζί με τον Παντελή θυμίζουν άλλες δεκαετίες... είναι γεγονός.

Το «έλα να δεις» στο Γεν. Νοσοκομείο Λευ/σίας – Εκτοξεύονται απειλές από γιατρό του ακτινολογικού

Δίνουμε συνέχεια στην υπόθεση με το σκάνδαλο με την Ιατρό του Ακτινολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, η οποία έχει το απύθμενο θράσος να απειλεί γυναίκα δημοσιογράφο συγκεκριμένης Κυπριακής Εφημερίδας για να μην βγάλει η δεύτερη στη φόρα τις βρομιές της πρώτης.

Εξάλλου η εν λόγω Ιατρός-Τέρας, λειτουργεί και ως πληροφοριοδότης της εφημερίδας, όπου θάβει κανονικά και με το νόμο τον Προϊστάμενο της!! Σύμφωνα με έγκυρη πηγή μας έλεγε στην δημοσιογράφο: ''Θα σας καταστρέψω, θα σας νεκατώσω, θα σας κάμω αλέ ππερέ αν γράψετε κάτι για μένα!!''

Πάντως δεκάδες τα παράπονα από ασθενείς κατά της Ιατρού, τα οποία φθάνουν στο Πένα, από την μέρα δημοσιοποίησης της είδησης!

Σύμφωνα με πρόσφατα μας δημοσιεύματα, η διεφθαρμένη Ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, την υπόθεση της οποίας έφερε στο φως το Pena-Cy στις 24 του μήνα, είναι εμφανές ότι παραβιάζει συν τοις άλλοις, και τον όρκο του Ιπποκράτη, εφόσον καθυστερεί τρεις ολόκληρους μήνες, να παραδώσει τα πορίσματα των μαγνητικών τομογραφιών MRI και των μαστογραφιών, στους ασθενείς και στις ασθενούσες!!

Εμείς ψάξαμε κι άλλο το θέμα, και εντοπίσαμε επιπρόσθετα πως, ένας επιπλέον λόγος που φέρεται έτσι απάνθρωπα η εν λόγω Ιατρός, είναι πιθανότατα επειδή αφιερώνει σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο της, με το να ασχολείται με τα Συνδικαλιστικά της ΠΑΣΥΚΙ (Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών), παραμελώντας τον ασθενή αλλά και φορολογούμενο κόσμο, σε υπέρτατο βαθμό!

Σύμφωνα με έγκυρες, αποκλειστικές και απόλυτα διασταυρωμένες πηγές του Pena-Cy, γυναίκα Ιατρός η οποία εργάζεται στο Ακτινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, προχωρούσε σε διάγνωση μαστογραφιών και σε εξετάσεις MRI πολλών ασθενών, ενώ ήταν ταυτόχρονα με αναρρωτική άδεια και μάλιστα αμείφθηκε, με καθόλα ευκαταφρόνητο ποσό για τις Υπηρεσίες της! Μας δημιουργείται εύλογα και το ερώτημα:

Η Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου και το Υπουργείο Υγείας μήπως γνώριζαν εκ των προτέρων ή και μεταγενέστερα το δόλο της Ιατρού, και την συγκάλυψαν πλήρως; Μάλιστα, η εν λόγω Ιατρός συνηθίζει να στήνει στα ραντεβού τους ασθενείς της κάτω από τη μύτη της Διεύθυνσης του Γενικού και αντί να παρουσιάζεται στη δουλειά της στην ώρα της στις 8 το πρωί, πηγαίνει στις 11 π.μ.!! Και να ήταν μόνο αυτό, ''κανονίζει'' με ύπουλο και δόλιο τρόπο και πάντα σε συνεργασία με τις αρχές του Γενικού Νοσοκομείου και εργάζεται σχεδόν μόνον τα βράδια για να κερδίζει τις νυχτερινές υπερωρίες που αντιστοιχούν σε χιλιάδες ευρώ, τις οποίες πληρώνει από την τσέπη του ο φτωχός Κύπριος πολίτης και μάλιστα ελέω σοβαρής κρίσης που μαστίζει την Κύπρο!

 Η εν λόγω ιατρός εξάλλου, γέμισε τον προσωπικό της φάκελο με αναρρωτικές άδειες! Ιατρός που αρρωστάει συχνά αυτή;

Μήπως, υπάρχουν και άλλοι γιατροί με παρόμοιας φύσεως ενέργειες, που αντιστοιχούν, είτε με πειθαρχικά ή και με ποινικά αδικήματα σοβαρού βαθμού;

Πάντως στην περίπτωση της εν λόγω δόκτωρ, το Υπουργείο Υγείας, η Δημόσια Υπηρεσία, το Υπουργείο Οικονομικών, η Συντεχνία των κυβερνητικών Ιατρών ΠΑΣΥΚΙ και κατ' επέκταση η νυν Κυβέρνηση τι έχουν αλήθεια να μας πουν επί τούτου; ..Μα ακριβώς, μια κυπριακή παροιμία μας τα λέει όλα: ''Χωρκόν που φαίνεται, κουλαούζον εν θέλει!'' Και τι δηλαδή, θα βάλουν τα χέρια τους, να βγάλουν τα μάτια τους; !

Φυσικά ομιλούμε, για πιθανά αδικήματα πειθαρχικής αλλά και ποινικής φύσεως! Και τα οποία, πρέπει κατ' επείγον, να αντιμετωπίσει η Ιατρός αλλά και κάποια πρόσωπα από τους άμεσα εμπλεκόμενους αρμοδίους! Αδικήματα, που έχουν να κάνουν κυρίως, με Έλλειψη Τιμιότητας ή Ηθική Αισχρότητα, με Ιατρική Αμέλεια, Κατάχρηση Εξουσίας, Δολιοφθορά, Παραμέληση Καθηκόντων, Συγκάλυψη από τις Αρχές, Παράνομη Καταβολή Μισθολογίου από αρμόδια πρόσωπα του κράτους, και άλλα σοβαρά.

Και τα σκάνδαλα, δίνουν και παίρνουν ασύστολα στην καθόλα Άγια Νήσο μας!

Πηγή: http://pena-cy.blogspot.com/

Αλλάζει πάλι ο καιρός, φέρνει βροχές και χιόνια

Λευκωσία: Με βροχές και χιόνια θα μας αποχαιρετίσει η φετινή χρονιά, καθώς αναμένεται αλλαγή του καιρού από σήμερα, αλλά κυρίως αύριο. Η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει βροχές, καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ορεινά, ενώ ο υδράργυρος θα σημειώσει από αύριο πτώση, η οποία ωστόσο θα είναι παροδική. Ο βροχερός καιρός ωστόσο θα κρατήσει και μέχρι και την Τρίτη, τελευταία ημέρα του 2013.

Ο κλεπτομανής γάτος Θίο σε χριστουγεννιάτικο «ρεπερτόριο»

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: O Θίο δεν είναι ένας γάτος σαν όλους τους άλλους, αφού αντί να κυνηγά ποντίκια, προτιμά να κλέβει αντικείμενα από τα σπίτια των γειτόνων της οικογένειας, στην οποία ανήκει.

Βελτίωση του οικονομικού κλίματος για το Δεκέμβριο διαπιστώνει το ΚΟΕ

Η αύξηση οφείλεται, σύμφωνα με το ΚΟΕ, στην καλυτέρευση του οικονομικού κλίματος στο λιανικό εμπόριο, μεταποίηση και κατασκευές, καθώς και ανάμεσα στους καταναλωτές.

Υπόθεση Μαρί: Παπακώστας καλεί Χριστόφια στο Δικαστήριο

Αίτηση προς το Ανώτατο Δικαστήριο για παραχώρηση άδειας, η οποία να επιτρέπει την προσκόμιση μαρτυρίας, μέσω της κλήτευσης του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, κατά την διαδικασία της έφεσης, κατέθεσε ο πρώην Υπουργός Άμυνας Κώστας Παπακώστα ο οποίος καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση για την τραγωδία στο Μαρί.