Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Η γυμναστική αλλάζει το DNA μας

Η άσκηση μειώνει τον κίνδυνο εκδηλώσεως διαβήτη και παχυσαρκίας. Το πώς όμως ακριβώς το κάνει αυτό, παραμένει σε απρόσμενο βαθμό μυστήριο. Νέες μελέτες, δείχνουν ότι όπως φαίνεται αλλάζει δραστικά τον τρόπο λειτουργίας των γονιδίων.

Πώς να καταπραΰνετε και τα πιο σοβαρά εγκαύματα

Όλοι καιγόμαστε το καλοκαίρι, ό,τι και να κάνουμε, όσο αντηλιακό και να βάλουμε. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, άλλοι ξεφλουδίζουν μέχρι τα Χριστούγεννα. 

VIDEO: Αναστάτωσε την Χαλκιδική η Πετρούλα με την εμφάνισή της

Δεν ξεχνάει το ταλέντο της και στήνεται στην κάμερα με νάζι και χάρη...!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στη Μύκονο! Μια 22χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο νησί, με τρόπο που ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της θα μπορούσε να είχε δει...

Στη Δερύνεια οι μοτοσυκλετιστές στη μνήμη των Ισαάκ & Σολωμού

Στην Δερύνεια κατέληξε λίγο πριν τις 10.00 η πορεία των μοτοσυκλετιστών, κατά μήκος της γραμμής καταπαύσεως του πυρός, στη μνήμη των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, οι οποίοι δολοφονήθηκαν από τον τουρκικό στρατό τον Αύγουστο του 1996 στη διάρκεια αντικατοχικής εκδήλωσης.

Φόνος η αιτία θανάτου του 42χρονου στα Λατσιά

Σε ανθρωποκτονία οφείλεται τελικά ο θάνατος του Radu Daniel, 42 ετών, από τη Ρουμανία, ο οποίος εντοπίστηκε την Παρασκευή νεκρός σε εγκαταλελειμμένη οικία στα Λατσιά.

ΕΘΑ: Δύσκολα τα πράγματα

Δύσκολα παραμένουν τα πράγματα για την ΕΘΑ Έγκωμης. Η περίπτωση της συνεργασίας με το βασικό χορηγό έχει πάρει αναβολή για το Οκτώβριο και η κατάσταση δεν είναι καθόλου ευχάριστη, αφού δεν μπορεί να γίνει σχεδιασμός. 

ΑΕΚ: Δεν βιάζεται …

Η ΑΕΚ Λάρνακας για τη χρονιά 2013-14 ετοιμάζεται με γρήγορο ρυθμό. Η συνταγή είναι γνωστή. 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Βλέπει ξένους και κοινοτικούς

Τρισόκκας, Θεοχαρίδης και Ζαχαρίου, έχουν ανανεώσει τα συμβόλαια συνεργασίας τους την περασμένη βδομάδα, ενώ το ίδιο είχε γίνει και με το Δεμερτζή προηγούμενα. 

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΑΙΡΑ: Αρέσει! Και πού να δέσει…

Μετά τις καλές εντυπώσεις απέναντι σε Κροατία και Γερμανία η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει σήμερα (19:00) τη Γαλλία στο πιο δυνατό τεστ της εν όψει Ευρωμπάσκετ.

Ομόνοια: Ο Σερφά «έφαγε» τον Εμπέμπα

Ο Αφρικανός αμυντικός Πιέρ Εμπέμπα δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Τόνι Σαβέφσκι για το σημερινό φιλικό με τον Άρη και τη θέση του πήρε ο Σοφιάν Σερφά.

Απόλλωνας: Ισοπαλία με ΑΕΖ

Ισόπαλος 3-3 εξήλθε ο Απόλλωνας σε φιλικό με αντίπαλο την ΑΕ Ζακακίου με τους «γαλάζιους» να αγωνίζονται με αρκετές ρεζέρβες.

ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Ρέινα

Ο Κολομβιανός επιθετικός, Χάρολντ Ρέινα, αποτελεί και τυπικά ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

Αυστηρά χρονοδιαγράμματα ενόψει Γιούρογκρουπ

Αυστηρά χρονοδιαγράμματα έχουν τεθεί για την αναδιάρθρωση του Συνεργατισμού και δεν θα πρέπει να ξεφύγουμε από αυτά, προκειμένου το Γιούρογκρουπ της 13ης Σεπτεμβρίου να εγκρίνει την εκταμίευση της δεύτερης δόσης, ύψους 1,5 δισ. ευρώ, στη Λευκωσία. Επομένως, κυβέρνηση, Κεντρική Τράπεζα και Βουλή επιβάλλεται να τηρήσουν πιστά τα χρονοδιαγράμματα, ώστε να καταστεί κατορθωτή η εκταμίευση της δεύτερης δόσης και η αναδιάρθρωση του

Καγκουρό έσωσε 7χρονο που είχε χαθεί στο δάσος

Από θαύμα ή μάλλον από... καγκουρό κατάφερε να επιζήσει ο Σάιμον Κρούγκερ, ένας 7χρονος Αυστραλός ο οποίος κατά την επίσκεψη του μαζί με τους γονείς του στο εθνικό πάρκο Deep Creep στην Αδελαϊδα, χάθηκε μέσα στο πυκνό δάσος.

ΑΠΟΕΛ: Ματιές στο «Γιαν Μπρέιντελ»

Στο Βέλγιο αναμένεται να βρεθεί αύριο ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Σέρτζιο, ώστε να παρακολουθήσει από τις εξέδρες του σταδίου της Κλαμπ Μπριτζ την εκτός έδρας αναμέτρηση της Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Τον συνέλαβαν για επίθεση με κατεψυγμένο κιμά

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας άνδρας από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του, χρησιμοποιώντας ένα πακέτο κατεψυγμένου κιμά.

Τα συμπτώματα της αφυδάτωσης και πώς αντιμετωπίζεται

Η αφυδάτωση συμβαίνει όταν το σώμα χάνει πολλά υγρά. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν δεν πίνετε πολύ νερό, λόγω διάρροιας ή εμετού, εφίδρωσης ή έντονης άσκησης. Όταν δεν πίνετε αρκετά υγρά μπορεί να παθαίνετε συχνά κράμπες και να έχετε λιποθυμικές τάσεις.

Δ. Σούγλης: «Στο τέλος θα σας κυνηγήσει ο κόσμος της Ανόρθωσης με τις πέτρες»

Ο πρώην διοικητικός παράγοντας της Ανόρθωσης, Δημήτρης Σούγλης, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο «Facebook» ξεσπά για την κατάσταση που επικρατεί στην «Κυρία».

Παρέλαση κοκκινομάλληδων στο Εδιμβούργο

Άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά βγήκαν στους δρόμους του Εδιμβούργου. Είχαν όλοι ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι κοκκινομάλληδες.

Ομόνοια: «Έφαγε» ξύλο ο Τράττος

Μετά το τέλος του φιλικού Ομόνοια – Άρης στο Πελένδρι, 20 περίπου ανεγκέφαλοι οπαδοί του τριφυλλιού επιτέθηκαν και κτύπησαν τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, Λεόντιο Τράττο.

Ο συναισθηματικός πόνος απειλεί την καρδιά!

Ο συναισθηματικός πόνος, από την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, αποτελεί πλήγμα για την καρδιά, σύμφωνα με έρευνα του ομογενή καρδιολόγου, καθηγητή Δημήτρη Τατούλη, γενικού διευθυντή του Καρδιολογικού Ιδρύματος της Βικτώριας.

ATP: Πολύ... σκληρός για να πεθάνει!!!

Παίζοντας, κατά διαστήματα, το καλύτερό του τένις σε hard court, ο Ράφαελ Ναδάλ κέρδισε στα τρία σετς τον κορυφαίο τενίστα στα σκληρά court, τον Νόβακ Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στον 10ο φετινό του τελικό στο tour, πλήττοντας βαθμολογικά τον βασικό του αντίπαλο στη μάχη των δύο θρύλων για το Νο1 μέσα στο 2013!

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Γνώρισε συντριβή στην πρεμιέρα η Νις (video)

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το Γαλλικό πρωτάθλημα η Νις η οποία δέχτηκε βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-0 από την Λυόν.


Ποιες αποκαλύψεις κάνουν για σένα τα εσώρουχά σου

Μπορεί τα χρώματα και αρώματα να ξεσηκώνουν τις αισθήσεις αλλά πίσω από κάθε απόχρωση που επιλέγετε, κρύβετε το είδος του σεξ που σας αρέσει περισσότερο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κλείνει στην Μαρίτιμο ο Λεόνι

Ξεφορτώνεται τον Τζόνι Λεόνι τελικά η Ομόνοια. Ο Ελβετός πορτιέρο βρήκε τελικά νέα ποδοσφαιρική στέγη αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία και την ομάδα της Μαρίτιμο.

WTA: Φουλ για τον 54ο τίτλο η Σερίνα

Η κυριαρχία της Σερίνα Γουίλιαμς στο γυναικείου tour, αναμένεται να έχει συνέχεια στο Τορόντο καθώς η Αμερικανίδα προκρίθηκε στον 9ο τελικό της για φέτος, μετά τη σπουδαία και δύσκολη νίκη που πέτυχε επί της Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα στο 2ο ημιτελικό του Rogers Cup, κλείνοντας το ματς τίτλου με τη Σοράνα Κιρστέα.

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν σε θεματικό πάρκο της Αργεντινής

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και ακόμη επτά άτομα τραυματίστηκαν σε ατύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο σε θεματικό πάρκο της πόλης Ροζάριο της κεντρικής Αργεντινής.

Τετραήμερο φεστιβάλ του Δεκαπενταύγουστου στη Λόφου

Το καθιερωμένο ετήσιο τετραήμερο φεστιβάλ του Δεκαπενταύγουστου διοργανώνει κι εφέτος ο Σύνδεσμος Αποδήμων Λόφου στην ομώνυμη κοινότητα. Το φεστιβάλ αρχίζει παραμονή της Γιορτής,(14 Αυγούστου) και διαρκεί ως τις 17 Αυγούστου, με ποικίλες και ποιοτικές εκδηλώσεις που οργανώνονται στο χώρο του δημοτικού σχολείου του χωριού.

Ορατά και από την Κύπρο τα πεφταστέρια τη Δευτέρα

Μια ακόμη φορά μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, αργά το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου, στον νυχτερινό ουρανό του βορείου ημισφαιρίου, και της Κύπρου, θα αποκορυφωθεί μια ακόμα εντυπωσιακή βροχή από «πεφταστέρια», τους διάττοντες Περσείδες. Τόσο το βράδυ της προηγούμενης μέρας (Κυριακή), όσο και της επόμενης (Τρίτη) θα πρέπει επίσης να αναμένεται αυξημένη πτώση μετεώρων.