Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Σηκώνει λευκή σημαία ο Τορναρίτης – Απολογείται για τα σκληρά λόγια του σε όσους επέκριναν τo περιστατικό με την ελληνική σημαία

Με απολογητική διάθεση παρουσιάστηκε ο ιδιοκτήτης του γνωστού μπαρ της Λευκωσίας Sabai, Χριστόφορος Τορναρίτης, ο οποίος επικρίθηκε από μερίδα πολιτών, αλλά και πολιτικών για την κίνηση του να καλύψει με την ελληνική σημαία την επιχείρηση του, με αφορμή τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το τέλος της εκπομπής «Μες την καλή χαρά», ανακοινώσε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ μίλησε και όλα όσα πρόκειται να κάνει η ίδια την σεζόν που έρχεται.

Όπου φύγει-φύγει στην Cyta με το Σχέδιο Εθελουσίας

 Στην φάση της υλοποίηση έχει εισέλθει το Σχέδιο Εθελουσίας Αποχώρησης 550 υπαλλήλων της Cyta.

Ξανανοίγει ο φάκελος της μικρής Μαντλίν

Ξεκινούν ανακρίσεις υπόπτων - Οι έρευνες θα γίνουν με τη συμμετοχή της βρετανικής αστυνομίας

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για Πολωνία (όλα τα φιλικά)

Το ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για την αποστολή της ομάδας που θα μεταβεί αύριο στην Πολωνία για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Επιστροφή στις 20 Ιουλίου.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Στη μνήμη του αείμνηστου Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου είναι αφιερωμένη η συναυλία που διοργανώνουν την Τρίτη 1η Ιουλίου ο Δήμος Λάρνακας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κιτίου.

5 πράγματα που είδες σε πορνό και είναι τεράστια ψέμματα

Eκτός από το μεγάλο καλό που μας κάνει να βλέπουμε ταινίες πορνό, τόσο από άποψη πνευματική-ψυχολογική όσο και από το πρακτικό ζήτημα της υγείας- ναι, το να βλέπεις πορνό είναι υγεία και σωματική- υπάρχει όμως και μια άσχημη παράμετρος. Αυτή είναι ότι πιστεύουμε πως πρόκειται για κανονικές συνθήκες σεξ, με αληθινές και όχι απλώς αληθοφανείς εικόνες.