Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Συνέβη στη Γλυφάδα: Τραγουδίστρια είπε «όχι» χθες σε πρόταση γάμου απο Σαουδάραβα κροίσο!

Με το που σκάσει Άραβας στην «κατεχόμενη» Ελλάδα από το μνημόνιο και τα χρέη… ως εκ θαύματος όλα λειτουργούν τέλεια. Άλλωστε οι μυημένοι γνωρίζουν καλά ότι ο Άραβας αφήνει πάντα λεφτά… και έχει αδυναμία στο ξανθό. Έλα όμως που τα γούστα τους δεν ικανοποιούνται πάντα!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ MEGA & ΤΟΝ DANSING ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ

Τελικά η απουσία της Αντρης Καραντώνη από το χθεσινό MEGAλο τελικό του DANSING κρύβει απίστευτο παρασκήνιο και σας το αποκαλύπτουμε τώρα αμέσως...

Στα τρία εκατ. ευρώ η περιουσία του Μαντέλα

Η περιουσία του πρώην προέδρου της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα υπολογίσθηκε προσωρινά σε 46 εκατομμύρια ραντ (3,06 εκατομμύρια ευρώ), ανακοίνωσε σήμερα στον Τύπο ο ένας από τους τρεις εκτελεστές της διαθήκης του εκλιπόντος νοτιοαφρικανού ηγέτη, ο δικαστής Ντικγκάνγκ Μοσενέκε.

Κύπρια δήλωσε «Έκανα botox και δεν μου άρεσε καθόλου»

«Φροντίζω το σώμα μου, την εμφάνισή μου και κυρίως την υγεία μου»

«Die Ziet»: Γερμανοί νεοναζί σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα

Στο ταξίδι που πραγματοποίησαν στην Ελλάδα μέλη νεοναζιστικών οργανώσεων από τον γερμανικό νότο προκειμένου να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για την επέτειο της κρίσης των Ιμίων αναφέρεται δημοσίευμα της εφημερίδας «Die Zeit», με τον τίτλο «Νεοναζί από το γερμανικό νότο υποστηρίζουν συγκέντρωση ναζιστών στην Ελλάδα».

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - Οιωνός τίτλου για Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στην Primera Division για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια και δικαιούται να ονειρεύεται πρωτάθλημα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Ατομικά Ντανανάε και Καρυπίδης

Mε προπόνηση το πρωί της Δευτέρας (03/02) άνοιξε τον κύκλο προετοιμασίας της η ομάδα του Απόλλωνα ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό στο Τσίρειο για την 20η αγωνιστική (Πέμπτη 06/02, 19:00).

Επέζησε για 14 μήνες στον Ειρηνικό πίνοντας αίμα από χελώνες

Οι πρώτες φωτογραφίες του ναυαγού που εντοπίστηκε στα νησιά Μάρσαλ

Προβλήματα στο κρεβάτι; Τι είναι αυτό που σε ξενερώνει;

Άφησε το άγχος της δουλειάς εκτός του σπιτιού για να αποφύγεις προβλήματα στο κρεβάτι!

ΚΥΠΡΟΣ ΒΟΜΒΑ: ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ Μ... ΚΥΠΡΙΑΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ & ΕΚΕΙΝΗ...

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ σεξουαλικής παρενόχλησης συγκλονίζει την Κύπρο, αυτή τη φορά όμως με πρωταγωνιστή πασίγνωστο ποδοσφαιριστή και θύμα πασίγνωστη κύπρια καλλονή....

Η νέα σκληρή απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη στην Λίτσα Πατέρα

Η Ελεονώρα Μελέτη την περασμένη εβδομάδα μέσα από την εκπομπή της μίλησε για τη σχέση της με την Λίτσα Πατέρα όταν ήταν στο «Πρωινό Καφέ»!

ΑΠΟΕΛ - Πού πήγαν τα λεφτά;

Το σοκ ήταν ισχυρό στην αναγγελία πως 78 εκατ. ευρώ «φαγώθηκαν» σε έξι ποδοσφαιρικές σεζόν, χωρίς έστω να δημιουργηθούν σοβαρά έργα υποδομής ή τουλάχιστον να υπάρχει ως παρακαταθήκη μία αξιόλογη ποδοσφαιρική ομάδα με εμπορική αξία. Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως στον ΑΠΟΕΛ έγιναν μεγάλες σπατάλες –ειδικά την τελευταία τριετία–, ωστόσο, μία δεύτερη ανάγνωση (ή ανάλυση, αν αυτό ταιριάζει καλύτερα), δεικνύει πως οι πρωταθλητές μπορεί στην καλύτερή τους εξαετία να ξόδεψαν πολλά ή πάρα πολλά χρήματα, αλλά όχι περισσότερα απ’ όσα οι άμεσοι ανταγωνιστές τους.

Σήμερα: Μη εξυπηρετούμενα και ιδιωτικοποιήσεις στο επίκεντρο

Σημαντικές συναντήσεις με την πολιτική και οικονομική ηγεσία του τόπου θα έχουν από σήμερα οι επικεφαλής της τρόικας, οι οποίοι βρίσκονται από χθες στην Κύπρο, στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής.

Οι 7 μνηστήρες για τη cyta - Αποκαλύπτουμε τη μελέτη της KPMG και τα σημεία-κλειδιά για την ιδιωτικοποίηση

Τα πέντε σενάρια για την ιδιωτικοποίηση και οι πιθανοί αγοραστές
όπως καταγράφονται στη μελέτη της KPMG για λογαριασμό του Δ.Σ.
Τον οδικό χάρτη, ο οποίος θα επιφέρει ριζικές αλλαγές στο σημερινό θεσμικό και επιχειρησιακό μοντέλο της CYTA περιγράφει με πάσα λεπτομέρεια η μελέτη της KPMG, την οποία παρουσιάζει η «Κ». Στη μελέτη, που αποτελείται από 131 σελίδες ημερομηνίας Δεκεμβρίου 2013, και φέρει τον τίτλο «Κύκλωπας», ο ελεγκτικός οίκος του ημικρατικού οργανισμού παραθέτει τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους θα κινηθεί το εγχείρημα της κυβέρνησης. Στο καυτό ζήτημα του μοντέλου αλλαγής του θεσμικού πλαισίου οι ειδικοί της KPMG προτείνουν πέντε σενάρια, παραθέτοντας τα υπέρ και τα κατά του καθενός.

Καλά τα νέα για Σουμάχερ, όμως...

Καλά τα νέα για Σουμάχερ, όμως...Ο πρώην γιατρός της F1, Gary Hartstein, τοποθετήθηκε ξανά μέσω του blog του εξηγώντας τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτή η διαδικασία και γιατί αποτελεί πολύ ευχάριστη είδηση!

Αυτά θέλουν; - Θλίψη και δράμα! Πενταμελής οικογένεια έχει μετατρέψει περίπτερο σε κατοικία της

Άλλη μια δραματική ιστορία της κυπριακής μνημονιακής καθημερινότητας έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Υπό διερεύνηση η καταδίωξη του νορβηγικού στην ΑΟΖ Κύπρου

Aπό τουρκική φρεγάτα καταδιώχθηκε το νορβηγικό σεισμογραφικό πλοίο Princess, όπως υποστηρίζουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, γιατί μπήκε σε «ύδατα τουρκικής αρμοδιότητας».

Οι νικητές του Dansing For You 3! – VIDEO

Το φιλανθρωπικό show του Mega έφτασε στο τέλος του και ανέδειξε τους επώνυμους που το κοινό επέλεξε με τη ψήφο προτίμησής του..

Αναστάτωση στη Πάφο από ρίψη 20 πυροβολισμών εναντίον οικίας 53χρονου – Στο δρόμο βγήκαν οι γείτονες

Αναστάτωση στη Πάφο από ρίψη 20 πυροβολισμών εναντίον οικίας 53χρονου – Στο δρόμο βγήκαν οι γείτονεςΑναστάτωση προκλήθηκε σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Πάφου από ρίψη πυροβολισμών αυτόματου όπλου εναντίον της εισόδου οικίας και του αυτοκινήτου 53χρονου Κύπριου ιδιοκτήτη καταστήματος.

Φουρέιρα-Σαμαράς συζούν και προετοιμάζονται για το γάμο τους

Το ότι Ελένη Φουρέιρα και Γιώργος Σαμαράς ζουν έναν παθιασμένο έρωτα μετά την επανασύνδεση τους, είναι γνωστό.

Παιχνίδια στη ΔΙΚΗ μας θάλασσα: Τουρκική φρεγάτα καταδίωξε νορβηγικό πλοίο στην κυπριακή ΑΟΖ

Το νορβηγικό σεισμογραφικό πλοίο Princess καταδιώχθηκε προχθές το απόγευμα τουρκική φρεγάτα επειδή, όπως υποστηρίζουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, μπήκε σε «ύδατα τουρκικής αρμοδιότητας».

Ιατρικό Μουσείο Κύπρου με λεπτομερείς προσομοιώσεις - Στεγάζεται σε αρχοντικό στα Πολεμίδια

Ιατρικό Μουσείο Κύπρου με λεπτομερείς προσομοιώσεις   Λεμεσός: Δεν αποτελεί καθόλου υπερβολή αν ειπωθεί ότι πρόκειται για μια πανελλήνια μοναδικότητα η οποία περικλείει μέσα σε κάποια τετραγωνικά όλη την ιστορία της ιατρικής, τουλάχιστον όπως αυτή ξεκίνησε και εξελίχθηκε τον τελευταίο αιώνα στην Κύπρο.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΣΚΟ

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στο Μπρούσκο, αφού όσο προχωράνε τα επεισόδια το ενδιαφέρον εντείνεται.

ΣΟΚ: Πασίγνωστος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του!


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Philip Seymour Hoffman βρέθηκε νεκρός από μια φαινομενική υπερβολική δόση ναρκωτικών μέσα σε ένα σπίτι στο Greenwich Village.

ΟΤΑΝ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ...

Με μια φωτογραφία στο Instagram, χθές λίγο μετά τις 23:00 μας ανακοίνωσε ο Ηλίας Κοκοτός ότι η Δέσποινα Βανδή επισκέφθηκε για πρώτη φορά χώρο όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση και έγινε αμέσως viral. Δεν επισκέφτηκε όμως... την ίδια την Άννα.

Αποχώρησε η Αριστοτέλους στη μέση του Dansing- Δεν άντεξε με την κατάσταση της υγείας της (Βίντεο)


Το πάλεψε από την έναρξη του τελικού, η παρουσιάστρια όμως του Dansing for you, Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία ταλαιπωρείται με την υγεία της, από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, δεν άντεξε απόψε να ολοκληρώσει την παρουσίαση του τελικού του παιχνιδιού και να παραδώσει το δώρο στο νικητή, έτσι αποχαιρέτησε νωρίς τους τηλεθεατές και ξεκίνησε για το σπίτι της.