Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Ο Σέρβος Mažić σφυρίζει με Άγιαξ

O Σέρβος Milorad Mažić θα είναι ο διαιτητής του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ την ερχόμενη Τρίτη στο ΓΣΠ. 

Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Σε ποια ηλικία είμαστε πιο όμορφοι; Δεν είναι στα 20!

Αν βιαστείτε να απαντήσετε πως τα καλύτερά σας χρόνια είναι όταν είστε στη δεκαετία των 20 σας, τότε μάλλον κάνετε λάθος!

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Την παίρνει στους ώμους του

Στο πρώτο ματς της χρονιάς με την Ομόνοια όταν είδαμε τον Κάλβο κάποιοι ίσως είπαμε ότι ήταν ένα από τα γνωστά ξεσπάσματα του Ισπανού.

ΝΕΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Κυκλοφοριακό πρόβλημα δημιουργήθηκε από την απίστευτη ανατροπή φορτηγό στο high way στο σημείο του δρόμου Ύψωνα Λεμεσού λίγο πριν την έξοδο του νοσοκομείου...

Θα σταματήσει το Facebook να είναι δωρεάν; -Η είδηση που αναστάτωσε τους χρήστες και ποια είναι η αλήθεια

Κατά καιρούς, εν είδει αστικών και διαδικτυακών μύθων αναφύονται πληροφορίες ότι το Facebook σκοπεύει το αμέσως επόμενο διάστημα να γίνει συνδρομητικό και να πάψει να διατίθεται δωρεάν στα εκατομμύρια των χρηστών του.

SAD: Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Κάποιοι στρατιωτικοί μας απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι στην συντριπτική του πλειοψηφία το προσωπικό των ΕΔ έχει ποιότητα ,ψυχή και πάνω απ΄ όλα μεγαλείο. Το απέδειξαν σε μια κηδεία. Σε μια κηδεία σκύλου τον οποίο αποχαιρέτησαν με στρατιωτικές τιμές!

Έτσι γουστάρει η Αστυνομία να σταθμεύει (ΦΩΤΟΣ)

Τι κι αν είναι αυτοί που μας "γράφουν" για παράνομο πάρκινγκ; Τι κι αν η ενημέρωση για ασφάλεια, σεβασμό κοκ έρχεται από αυτούς; Απλά δείτε τις δύο περιπτώσεις που βγάζουν μάτι!