Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Καταγγελία: Παρενοχλούσε παιδί με νοητική στέρηση

Παιδόφιλος ενώ ήταν σε εξωιδρυματική απασχόληση, "επέστρεψε" στον "τόπο του εγκλήματος" παρενοχλώντας επανειλημμένα το θύμα του.

Shakira: Ποιοι ανυπομονούν να την δουν τον Νοέμβριο στην Κύπρο;

Ενθουσιασμό προκαλεί η είδηση πως η διάσημη superstar έρχεται στη χώρα μας. Αυτό βέβαια δεν είναι επιβεβαιωμένο καθώς δεν έχουμε ακούσει (ακόμη) από την ίδια πως έχει προγραμματισμένο ταξιδάκι στην Κύπρο.

ΑΠΟΕΛ: Απομένει να ανακοινωθεί ο εκλεκτός

Μετά την αποχώρηση του Άλντο Ατορνο στον ΑΠΟΕΛ μπήκαν άμεσα στην διαδικασία, για να προχωρήσουν σε μετεγραφή αφού όπως είναι γνωστό, η μετεγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τα μεσάνυκτα. 

Η ΑΗΚ ΘΑ ΜΑΣ... ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ - Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Μπορεί να είναι ανακοινώσει διευκολυνσεις όμως από σήμερα έρχεται και σκληρός τόκος για όσους καθυστερούν. 

Μαγνήτισαν τα βλέμματα δυο τουρίστες στην Αγία Νάπα! Εμφανίστηκαν με ολόσωμο στρινγκ μαγιό!

Είναι μια μόδα την οποία είδαμε σε άλλες χώρες, προβλήθηκε στο παρελθόν αλλά ήταν καιρός να φτάσει και στην Κύπρο

ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν μαθητές και δάσκαλοι σε ένα δημοτικό σχολείο της πόλης Σιγιάν, στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας.

Τελικά, Υβόννη Μπόσνιακ είναι έγκυος;;; Ο Αντώνης Ρέμος απαντά για πρώτη φορά!

Μετά την έντονη φημολογία για εγκυμοσύνη της Υβόννης Μπόσνιακ, ο Αντώνης Ρέμος βάζει τα πράγματα στη θέση τους και μιλάει για την σχέση του.

ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα πραγματοποιεί σήμερα ο νέος πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Έρντογαν, εν μέσω διαδηλώσεων από Τουρκοκυπρίους.

"Διαζύγιο" Μάκη Κεραυνού - Ελληνικής! Η Τράπεζα ανακοίνωσε την αποχώρηση του

Η Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία Λτδ ανακοινώνει ότι, μετά από αμοιβαία απόφαση και συναίνεση, ο κ. Μάκης Κεραυνός αποχωρεί σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου 2014, από την Τράπεζα, στην οποία κατείχε τη θέση του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή Ομίλου και Διοικητικού Συμβούλου κατά τα τελευταία εννέα χρόνια.

Συγκλονίζει πασίγνωστος Ελληνας ηθοποιός: Η σύζυγός μου ήταν 5 μηνών έγκυος όταν... (φωτό)

Για το γάμο του με τη σύζυγο του αλλά και για την ατυχία που είχανε τον χειμώνα μίλησε μεταξύ άλλων γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη.

Χωρίς μαγιό γνωστή τηλεπαρουσιάστρια (φωτο)

Η πληθωρική τηλεπερσόνα αποφάσισε να κάνει τόπλες και άφησε άφωνους όλοι όσοι την είδαν στην παραλία…

Στη δημιουργία 3D Street Art προσανατολίζεται ο Δήμος Αγίας Νάπας -

Ο Δήμος Αγίας Νάπας προσανατολίζεται στη δημιουργία 3D Street Art και για επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου θα εξευρεθεί υποβαθμισμένη περιοχή στην οποία καλλιτέχνες τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό θα δημιουργήσουν καταπληκτικές ζωγραφιές.

6 νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στο Παρίσι

Έξι νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός από την κατάρρευση του τετραώροφου κτιρίου σε προάστιο του Παρισιού χθες Κυριακή, εξ αιτίας έκρηξης που προφανώς οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου.

20χρονος τραυματίας σε τροχαίο στη Λεμεσό - Έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Τροχαίο δυστύχημα από το οποίο τραυματίστηκε 20χρονος, σημειώθηκε χθες στην Επαρχία Λεμεσού.

Έδρασαν και πάλι οι εμπρηστές

Φωτιά σε αποθήκη, που βρίσκεται σε υπόγειο πολυκατοικίας, στη Λευκωσία και περιστασιακά χρησιμοποιείται ως οικία, ξέσπασε γύρω στις 14:30 χθες, και σύμφωνα με τις εξετάσεις της Αστυνομίας η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Τον λήστεψαν ενώ καθόταν στην παραλία

Υπόθεση ληστείας στη Λάρνακα, σε βάρος 21χρονου, διερευνά η Αστυνομία .

Χέρι-χέρι με «Μπαρμπαρός» ο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Τα πρώτα του μηνύματα για τις προθέσεις του στο Κυπριακό θα δώσει ο νέος πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος θα πραγματοποιήσει σήμερα επίσκεψη-αστραπή στα κατεχόμενα. Την ίδια ώρα στην περιοχή φθάνει και το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Μπαρμπαρός».

Με βροχές και καταιγίδες μας καλωσορίζει ο Σεπτέμβριος

Σήμερα, μετά τη διάλυση της πρωινής χαμηλής νέφωσης και αραιής ομίχλης ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες, στα ορεινά και στο εσωτερικό.