Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Γέννησε αγοράκι η Κέιτ Μίντλετον

Γέννησε αγοράκι η Κέιτ Μίντλετον στο μαιευτήριο St. Mary’s στο κέντρο του Λονδίνου, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον, η επίσημη κατοικία του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

ΓΓ ΑΚΕΛ: Οι χειρισμοί στο Κυπριακό να δημιουργούν προοπτική και όχι αδιέξοδα

Οι χειρισμοί στο Κυπριακό, ενόψει της νέας προσπάθειας το Φθινόπωρο, πρέπει να δημιουργούν προοπτική και όχι αδιέξοδα και κινδύνους, δήλωσε απόψε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι η ενότητα στο εσωτερικό μέτωπο είναι αναγκαία για ευόδωση των προσπαθειών μας.

Ομήρου: Άμεση προτεραιότητα η διαχείρηση των συνεπειών του Γιούρογκρουπ

Η ΕΔΕΚ πιστεύει πως η άμεση προτεραιότητα για τη χώρα είναι η διαχείριση των όρων του Μνημονίου και των αρνητικών συνεπειών της απόφασης του Eurogroup, η ομαλοποίηση του τραπεζικού τομέα, όσον αφορά τη ρευστότητα και την κεφαλαιουχική επάρκεια και η όσο το δυνατό γρηγορότερη λήψη συγκεκριμένων μέτρων αναπτυξιακού χαρακτήρα, ανέφερε απόψε ο Πρόεδρος του Κ.Σ.ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, μιλώντας σε εκδήλωση καταδίκης του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής που διοργάνωσε η Επαρχιακή Επιτροπή του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Πάφου.

Ριζικές αλλαγές σε 10 ΤΕΙ της Ελλάδας

To υπουργείο Παιδείας κατέθεσε αλλαγές οι οποίες αφορούν σε δέκα Προεδρικά Διατάγματα για 10 ΤΕΙ της Ελλάδας. 

Ubuntu Edge smartphone, Έρχεται το 2014 με full Ubuntu OS desktop version και Android

Το Μάιο του 2014 αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση του Edge ενός high-end smartphone και σε περιορισμένο αριθμό 40.000.


ΕΡΜΗΣ:«Καμιά κουβέντα Οκκά-Ερμή»

Ξεκάθαρος υπήρξε ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος σε σχέση με την περίπτωση απόκτησης Γιάννη Οκκάκαθώς όπως ανέφερε στο «Ράδιο Πρώτο» δεν υπάρχει καμιά κουβέντα ανάμεσα στον Γιάννη Οκκά και τον Ερμή. 

Η τελευταία επιθυμία... (vid)

Συγκίνηση και ανατριχίλα προκαλεί ένα video το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες. Πριν από περίπου ένα μήνα, στις 26 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Φέγενορντ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ε, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ: ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΟΚΚΑΛΟ ΤΟΝ ΑΓΕΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΑ

Είναι από τις στιγμές που λες "μπράβο ρε μάγκα" μόνο και μόνο που τόλμησες να κάνεις κάτι τέτοιο...

ΣΟΚ!! Ο μεγαλύτερος καρχαρίας που βρέθηκε ποτέ!! -

Έχει μήκος 12 μέτρα...και πιάστηκε στο Καράσι του Πακιστάν τον Φεβρουάριο του 12΄. 

«Sorry, δεχόμαστε μόνο ξένους τουρίστες…»

Την απογοήτευση του εκφράζει Κύπριος πολίτης, σύμφωνα με τον οποίο,

Το εφετείο κάνει λόγο για κακοδικία!

Η ΑΕΚ Λάρνακας κέρδισε την έφεση στο εφετείο αναφορικά με την απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών στη διαμάχη ΑΕΚ Λάρνακας – Μιχάλη Χατζηπιερή.

Ο άνθρωπος είναι καλλιτέχνης! Έκανε τον Ρονάλντο… πίτσα

Ότι είναι μάστορας της πίτσας ο Ντομένικο Γκρόλα φαίνεται. Πάνω στη ζύμη αποτύπωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον καμαρώνει. Από γεύση δεν ξέρουμε πως πάει…

Το μόνο σίγουρο είναι πως οπτικά είναι απίθανο αυτό που έφτιαξε ο Ιταλοσκωτσέζος καλλιτέχνης - σεφ.

Ο Γκρόλα έχει μια πλούσια συλλογή από προσωπικότητες στις πίτσες του. Είναι κυριολεκτικά για να τους… φας.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προσφέρει 15εκ. ευρώ για Βούτσινιτς

Την απόκτηση του Μαυροβούνιου επιθετικού της Γιουβέντους επιθυμεί ο Ντέιβιντ Μόγιες, με τους «κόκκινους διαβόλους» να προσφέρουν 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Άρχισε με… «εξάρα» - VIDEO

Στο πρώτο φιλικό της «βασίλισσας» με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο, οι Μαδριλένοι φιλοδώρησαν με έξι γκολ την Μπόρνμουθ στο τελικό 6-0.

ΑΕΛ: Φιλικό με τη Φούλαμ του Καραγκούνη - Οι «γαλαζοκίτρινοι» στη Μεγάλη Βρετανία

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουλίου αναχωρεί η αποστολή της ΑΕΛ με προορισμό τη Σκωτία. Όπου θα παραμείνει μέχρι τις 2 Αυγούστου. Ακολούθως θα μεταβεί στο Λονδίνο, όπου θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Φούλαμ.

Παγκύπριο ρεκόρ Νεανίδων και Κορασίδων στα 4 Χ 100 μέτρα

Δεν τα κατάφερε χθες να προκριθεί στον τελικό η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 μέτρων νεανίδων με τις Ναταλία Χριστοφή, Δήμητρα Κωνσταντίνου, Φίλιππα Φωτοπούλου και Ολίβια Φωτοπουλου,

Στις οθόνες σας το φιλικό ΑΠΟΕΛ – Δόξα

Η συνδρομητική πλατφόρμα της LTV θα μεταδώσει ζωντανά το τελευταίο φιλικό των «γαλαζοκιτρίνων» πριν από το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: «Χρυσός» ο Γιαννιώτης! – «Το αφιερώνω στους απανταχού Έλληνες»

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου βγήκε εκτός μεταλλίων στα τελευταία 400 μ. αλλά στο Παγκόσμιου της Βαρκελώνης ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε την... κορυφή, την οποία και αφιέρωσε σε όλους τους Έλληνες.

Πάθατε ψύξη από το air condition; Προσοχή στις παγίδες

Αλήθεια πόσοι από εσάς δεν μπήκατε ιδρωμένοι από τον καύσωνα, μέσα σε ένα δωμάτιο και ανάψατε αμέσως το air condition;

Μικρές συμβουλές για την θάλασσα και τη βραδινή έξοδο

Το καλοκαίρι βρίσκεται στο φόρτε του και αυτή την περίοδο που πλησιάζει ο Αύγουστος οι περισσότεροι βρίσκονται οι ετοιμάζονται να πάνε διακοπές. 

Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας και γιος άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο!

Ανείπωτη τραγωδία στην Πάλαιρο με τον 39χρονο πατέρα και το μόλις 6χρονο παιδί του, να ''σβήνουν'' στην άσφαλτο...

Χάκερς χτύπησαν την Apple

Η Apple προειδοποίησε τους προγραμματιστές εφαρμογών για τα προϊόντα της ότι η ιστοσελίδα τους έπεσε θύμα χάκερ και ότι οι πληροφορίες που τούς αφορούν ίσως έχουν κλαπεί.

Μηχανή που μετατρέπει τον ιδρώτα σε πόσιμο νερό

Μια πρωτοποριακή μηχανή που μετατρέπει την υγρασία από ιδρωμένα ρούχα σε πόσιμο νερό λειτουργεί δοκιμαστικά στη Σουηδία, σύμφωνα με το BBC.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ : Οι συμμετοχές των διεθνών μας στο εξωτερικό

Πέντε ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών, αγωνίστηκαν με τις ομάδες τους στο εξωτερικό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Imagine Cup: Εντυπωσίασε το Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Αγ. Πετρούπολη

Η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου κέρδισε τις εντυπώσεις στον 11ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Τεχνολογίας «Imagine Cup» της Microsoft που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Χτύπησαν και λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι του

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό αγνώστων, οι οποίοι τα ξημερώματα χτύπησαν και λήστεψαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στα Κουτρουμπέικα Αργολίδας.

Αυξάνονται οι κρατούμενοι για χρέη στις Κεντρικές Φυλακές

Αυξητική είναι η ροή ανθρώπων, που κλείνονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για χρέη, διατροφές και πρόστιμα λόγω της οικονομικής κρίσης και ανεργίας, ενώ η Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών θεωρεί ότι το θέμα έχει καταντήσει πονοκέφαλος και για την ίδια, λαμβανομένων υπόψη του υπερπληθυσμού και των κτιριακών εγκαταστάσεων του Ιδρύματος.

Εμφανίστηκε μετά από 52 χρόνια που ήταν αγνοούμενη

Η Λούσι Τζόνσον, είναι τώρα 77 χρονών, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της το Σεπτέμβριο του 1961 και δε βρέθηκε ποτέ, παρά τις αστυνομικές έρευνες οι οποίες κατέληξαν να “δείχνουν” ως ύποπτο του φόνου της τον σύζυγό της.

Κ. Middleton: Με 103 κανονιοβολισμούς θα γιορτάσουν στη Βρετανία τη γέννηση του διαδόχου !

Στο πόδι βρίσκεται από το πρωί το Λονδίνο αφού από ώρα σε ώρα θα έρθει στον κόσμο το πρώτο παιδί της Kate Middleton και του William και όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη στιγμή…

Πώς θα ήταν οι ηρωίδες της Disney αν ήταν κανονικές γυναίκες; (Pics)

Αποτέλεσαν και αποτελούν τις ηρωίδες πολλών κοριτσιών εδώ και δεκάδες γενιές.

Καμπαρετζού στα 70 της θέλει να χάσει την παρθενιά της!

Το ταίρι της αναζητά μία 70χρονη τραγουδίστρια καμπαρέ από τη Βρετανία, η οποία δηλώνει έτοιμη να χάσει την παρθενιά της.

Αυξήθηκε το χρέος σε Κύπρο, Ελλάδα και ευρωζώνη το Α’ τρίμηνο

Aύξηση του δημοσίου χρέους της Κύπρου, της Ελλάδας και της Ευρωζώνης σε ποσοστό του ΑΕΠ, καταγράφουν τα στοιχεία για το Α’ τρίμηνο του 2013, που δημοσιοποίησε σήμερα η Eurostat.

Ε. Ελευθερίου: Λύνει τη σιωπή της – «Με τον Ανδρέα δεν είμαστε μαζί»

Η τραγουδίστρια μιλά για πρώτη φορά στο ελληνικό περιοδικό People και λέει ότι αυτή την περίοδο είναι μόνη της, με τον χωρισμό της να ανήκει στο πολύ πρόσφατο παρελθόν. Όπως λέει πρόκειται για κάτι πολύ δύσκολο για την ίδια, αφού ο Ανδρέας Γεωργίου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή της…

Κτηνωδία: Σκότωσαν σκυλί–διασώστη της Π. Άμυνας

Δεν έχουν τον Θεό τους ορισμένοι που έβγαλαν τα απωθημένα τους σε ένα τετράποδο και μάλιστα της Πολιτικής Άμυνας. Τον άφησε ο εκπαιδευτής του για λίγο ελεύθερο κοντά σε φάρμα και κάποιοι τον πυροβόλησαν σκοτώνοντάς τον και μαζί του και τις ελπίδες να σώσει ζωές αγνοουμένων.

Μητέρα φοιτητή του Χάρβαρντ ψάχνει φοιτήτρια για να πάρει την παρθενιά του γιου της!

Ο 18χρονος είναι ευφυΐα. Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι θα φοιτήσει στο περιβόητο Χάρβαρντ.

3 τουρκικά αεροπλάνα κατέρριψα στην Κύπρο - Κατουρήθηκαν οι Τούρκοι - Μια συγκλονιστική αφήγηση

Η περιγραφή ,η αφήγηση του αξιωματικού του ΠΝ Σταύρου Ταβλαρίδη στον Αντώνη Κακαρά για την τουρκική εισβολή είναι πραγματικά συγκλονιστική. Ο κυβερνήτης πυραυλακάτου τότε διηγείτε πως κατέρριψε τρία τουρκικά αεροσκάφη και είναι αποκαλυπτικός για όσα έγιναν και δεν έγιναν.

Ευρήματα και αποκαλύψεις μετά την εκτέλεση του Κόλα - ''Φύλλο και φτερό'' το κινητό του - Ναρκωτικά, όπλα και ένα σχέδιο που έμεινε στη μέση!

Ένα 24ωρο μετά την άγρια μάχη και τον θάνατο του Μάριαν Κόλα, λίγο έξω από το χωριό Βροσύνα Ιωαννίνων, οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε δύο κατευθύνσεις. Πρώτος στόχος είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη του Ιλίρ Κούπα που πρόλαβε να διαφύγει από το σημείο της ενέδρας και δεύτερος η ανάλυση των ευρημάτων από τον τόπο της μάχης.

Kate Middleton: Ξεκίνησε η διαδικασία τοκετού του «royal baby» !

Η μεγάλη ώρα που όλοι οι Βρετανοί περιμένουν φαίνεται πως έφθασε. Η Kate Middleton έφθασε σήμερα το πρωί οδικώς στο νοσοκομείο St Mary του Λονδίνου όπου θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι.

Πυροβολούσε μέχρι την τελευταία στιγμή ο Κόλα – Κλοιός της ΕΚΑΜ γύρω από τον Κούπα

Σχεδόν 200 σφαίρες έπεσαν στο σημείο της συμπλοκής μεταξύ των αστυνομικών και των πάνοπλων κακοποιών στην Ήπειρο. Ο Μαριάν Κόλα μπορεί να έπεσε νεκρός στη μάχη με τους άνδρες της ΕΚΑΜ ωστόσο ο Ιλιρ Κούπα που διαφεύγει κρύβεται σε δύσβατη περιοχή οπλισμένος και έτοιμος για όλα.

Ραντεβού θανάτου! Πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορ

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος δύο οπαδών της Μπόκα Τζούνιορ από πυροβολισμούς σε σοβαρά επεισόδια, πριν από την έναρξη του φιλικού με τη Σαν Λορέντζο.

ΚΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ... ΤΡΕΛΟ ΚΑΥΣΩΝΑ

Η πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες θέλει βροχές και καταιγίδες στην Κύπρο αλήθεια τι θα έχουμε την εβδομάδα που μας έρχεται;

Πήγε στην πισίνα μεθυσμένος και τώρα....

Στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Πάφου νοσηλεύεται 27χρονος από την Ρωσία, μόνιμος κάτοικος Πάφου.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Έστειλε το μήνυμα ο Φαν Πέρσι

Όποιος πιστεύει ότι χωρίς τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πάψει να πρωταγωνιστεί κάνει λάθος. 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Προτεραιότητα ο τερματοφύλακας

Στον Εθνικό ρίχνουν το βάρος τους στον τερματοφύλακα και γίνεται «πρέσιγνκ» στον Μπούνα Κουντούλ για να πει το ναι και να μετακομίσει από το Παραλίμνι στο Δασάκι.

ΕΝΠ :Έρχονται νέες προσθήκες

Νέες προσθήκες αναμένονται στην Ένωση εντός της εβδομάδας. Ο Σάσα Γιοβάνοβιτς εντείνει τις προσπάθειες του για να ενισχύσει την ομάδα του και να την παρουσιάσει ανταγωνιστική την νέα χρονιά. 

ΑΠΟΕΛ :Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου για όλα…

Φοίβος Ερωτοκρίτου και μιλά για όλα τα θέματα των «γαλαζοκίτρινων». 

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων των ομάδων μας

Αγωνιστική δράση για τους αντιπάλους και τους πιθανούς αντιπάλους των ομάδων μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ένεση επιβίωσης ζητούν καταστηματάρχες της Λεμεσού

Την παρέμβαση του υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα τονωτικής οικονομικής ένεσης για το λιανικό εμπόριο της Λεμεσού, ζητούν οι καταστηματάρχες του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Όταν του αποκαλύφθηκε η Beyonce... (Video)

Στο πρωτοσέλιδο της Huffington Post έφτασε με το «σπαθί» του ο συγκεκριμένος φαν της Μπιγονσέ που, αν κρίνει κάποιος από την αντίδρασή του, μάλλον βίωσε μια θρησκευτική εμπειρία αγγίζοντας το χέρι της.

Ντουμπάι: Σε χρυσώνουν για να αδυνατήσεις

Σύμφωνα με το BBC η κυβέρνηση του Ντουμπάι προτίθεται να ανταμείψει τους πολίτες της που κάνουν δίαιτα. Για κάθε χαμένο κιλό των πολιτών θα δίνεται έπαθλο ένα γραμμάριο χρυσού (αξίας περίπου $45).