Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Φιλική νίκη επί του Παναθηναϊκού

Τη νίκη 2-0 πήρε η Ανόρθωση στο φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε άλλη μία ευκαιρία για τον Χριστάκη Κασσιανό να μετρήσει τις δυνάμεις της ομάδας του και να δοκιμάσει διάφορα πράγματα κόντρα σε ένα καλό αντίπαλο.

Ξενοδοχείο μέσα στα βράχια- "Flintstones Village"

Η πρώτη εντύπωση που προκαλείται στον επισκέπτη του Cave Hotel στη Νότια Αφρική έχει να κάνει με τον θαυμασμό του τοπίου αλλά και με την ιδιαιτερότητα της κατασκευής του πολυτελούς resort:


Σήμερα η κατάταξη των νεοσυλλέκτων σε Λάρνακα και Πάφο

Το πρωί θα καταταγούν οι γεννηθέντες της επαρχίας Λευκωσίας, Κερύνειας και στο διαμέρισμα Μόρφου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στις εν λόγω επαρχίες της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Χ, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.

Αποζημίωσαν το κοινό με 15 γκολ ο Μέσι και οι φίλοι του – VIDEO

Απολαύστε τα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό, Μέσι μαζί με φίλους εναντίων κάποιας μικτής κόσμου, με την ομάδα του Αργεντινού να επικρατεί με 9-6.

Ανόρθωση: Δυνατό τεστ με Παναθηναϊκό

Στις 20:00 η «Κυρία» μετρά δυνάμεις στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο «Kill Bill» βρήκε το λιμάνι του! Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης

Νέο τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ευρώπης υπέγραψε ο Βασίλης Σπανούλης, όπως ενημέρωσε στο twitter του ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Πενθεί ο ελληνικός αθλητισμός – Άλλο ένα παλληκάρι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός πως μέσα σε λίγες εβδομάδες, δύο Έλληνες κωπηλάτες έχασαν την ζωή τους από την ίδια ασθένεια.

Marcos Gullon ο… Ισπανός

Την απόκτηση του Ισπανού μέσου, Marcos Gullon ανακοίνωσε πριν από λίγο η διοίκηση του Απόλλωνα. Πρόκειται για 24χρονο (20/02/1989) μέσο, που ξεκίνησε από την Βιγιαρεάλ και αγωνίστηκε σε όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Ισπανίας.


Ντύθηκε γαμπρός στα 92 του!

Με την 22χρονη Μούνα Αλ Τζουμπούρι παντρεύτηκε ο 92χρονος αγρότης Μουσαλί Μουχάμεντ Αλ Μουτζαμάι από το Ιράκ.

Κ. Στικούδη: Φωτογραφίες που ανάβουν φωτιές! Φοράει τίποτα από... μέσα;!

Στις απoκαλυπτικές φωτογραφίες που θα δείτε η Στικούδη φοράει μία τζιν φόρμα - σορτσάκι κι από μέσα... τίποτα!

Που πάτε χωρίς ψάθα;

Τα θεριεμένα μικρόβια του καλοκαιριού προτιμούν θύματα γένους ... θηλυκού! Γυναίκες, προσοχή στις παγίδες της άμμου και της θάλασσας. Το γεννητικό σας σύστημα, χωρίς την άμυνα των χοντρών ρούχων του χειμώνα, είναι τώρα με τις ζέστες ευάλωτο στα μικρόβια και τους μύκητες, που εύκολα μπορούν να προκαλέσουν κάποια κολπίτιδα.

Η Αίγυπτος ήταν μόνο η αρχή - Έρχεται πραξικόπημα και στην Τουρκία;


Η επέμβαση του Στρατού στην πολιτική, κατά κανόνα, έχει ολέθριες συνέπειες, διότι, ανοίγει το δρόμο, στην επιβολή αυταρχικού και ενίοτε τυραννικού Πολιτειακού καθεστώτος. 

Άρχισε η κατάταξη στο ΚΕΝ Λεμεσού



Στο ΚΕΝ Λεμεσού, η κατάταξη των νεοσυλλέκτων της κλάσης 2013 Β ΕΣΣΟ άρχισε το πρωί για τους γεννηθέντες στην Επαρχία Λεμεσού και όσους γεννήθηκαν εκτός Κύπρου και των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α μέχρι και Δ.

Παπαδάκης: Λυπηρή η επιμονή Χριστόφια στις προσφορές του

Λυπηρό χαρακτήρισε σήμερα ο Γραμματέας του ΚΣ ΕΔΕΚ Δημήτρης Παπαδάκης "το γεγονός ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας με τη χθεσινή ομιλία του σε εθνικό μνημόσυνο στην Πάφο εξακολουθεί να επιμένει στις, από τον ίδιο αποκληθείσες στο παρελθόν, `γενναιόδωρες προσφορές`, της εκ περιτροπής προεδρίας, της παραμονής εποίκων, των προτάσεων στο περιουσιακό, της παραχώρησης των τεσσάρων ελευθεριών σε Τούρκους πολίτες".

Έλληνας καθηγητής ζητάει 58 εκατ. ευρώ από την Apple!

Έλληνας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης, ζητάει αποζημίωση από την Apple για παραβίαση ευρεσιτεχνίας.

Νέο ροζ βίντεο φωτιά! ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΕΣΤΕΜΜΕΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ! Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ!

Ήθελε να την εκδικηθεί και έβγαλε τα άπλυτά της στη φόρα. Πανέμορφο μοντέλο, από τα πιο αγαπημένα των Ελλήνων σχεδιαστών έπαθε το σοκ της ζωής της, όταν ο πρώην της «ανέβασε» στο Διαδίκτυο ένα βίντεο αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους με εκείνη πρωταγωνίστρια, να αναδεικνύει το ταλέντο της (εκτός από την πασαρέλα) και στο άγριο σεξ!

Κυπριακό ένταλμα σύλληψης για τον Ντίνο Μιχαηλίδη και τον υιό του – Mπήκαν στο δικαστήριο από την πίσω πόρτα

-Ξεπεράστηκαν τα νομικά εμπόδια για τη σύλληψή τους
-Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και ο υιός του αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού
-Θα αποφασίσουν εάν η δίκη θα διεξαχθεί στα κυπριακά δικαστήρια, η εάν θα εκδοθούν στην Ελλάδα

Όχημα του αεροδρομίου σκότωσε τη μία 16χρονη επιβάτιδα του Boeing στο Σαν Φρανσίσκο;

Οχημα των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών το οποίο κατευθυνόταν προς τον τόπο συντριβής του αεροσκάφους της εταιρείας Asiana στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο ενδεχομένως να παρέσυρε και να σκότωσε μία από τις δύο κινέζες έφηβες που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα, ανακοίνωσε χθες Κυριακή η πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής.

Μαρίνος Κόνσολος: Πού θα τον δούμε του χρόνου;

Διαφορετικός, σε ένα ρόλο στον οποίο δεν τον έχουμε ξαναδεί θα εμφανιστεί στην μικρή οθόνη ο Μαρίνος Κόνσολος.

Wimbledon: Και πως να το πιστέψει...

Σε μεγάλη σύγχυση βρισκόταν ο Άντι Μάρει ακόμα και μετά από αρκετή ώρα, μετά την πανάξια κατάκτηση του τίτλου στο Wimbledon. 

Όποιος σωθεί σώθηκε στο Δημόσιο – Κάνουν αγώνα για να αποδείξουν την χρησιμότητα τους

Λόγω του φόβου της επερχόμενης αξιολόγησης από την Τρόικα, η οποία φθάνει στο νησί, στις 17 Ιουλίου, τμήματα και υπηρεσίες του Δημοσίου, επιχειρούν να δείξουν τον καλό τους εαυτό και με το παραπάνω, ώστε να αποδείξουν ότι η παρουσία τους είναι απαραίτητη.

Γρονθοκόπησαν 89χρονο καφετζή για 100 ευρώ

Θύμα ληστείας έπεσε, μέρα μεσημέρι την Κυριακή, μέσα στο καφενείο του, στο χωριό Μονόσπιτα της Ημαθίας ένας 89χρονος.

H καθαρίστρια στο ξενοδοχείο, καθάριζε το δωμάτιο και έπαιρνε από μόνη της το πουρμπουάρ

Στην σύλληψη υπαλλήλου ξενοδοχείου στη Χλώρακα της Πάφου, προχώρησε η αστυνομία γιατί έπαιρνε χρήματα από το πορτοφόλι τουρίστριας από τη Νορβηγία.

Άννα Βίσση: Το μυστικό που έκρυβε το ταξίδι στη Σκιάθο με τη Σοφία και το πάρτι γενεθλίων

F1- Παραλίγο τραγωδία στο γερμανικό Grand Prix

To video από την πίστα του Νίρμπουργκρινγκ αποτυπώνει το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός από ένα «απλό» λαθάκι. Ένας τροχός για παράδειγμα μπορεί να γίνει φονικό όπλο ανά πάσα στιγμή.