Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Βομβιστική επίθεση με 12 νεκρούς στο Ιράκ

Ενας βομβιστής-καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά που είχε ζωστεί μέσα σε καφενείο στην πόλη Μπαλάντ, 80 χλμ. βόρεια της Βαγδάτης, όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι σιίτες, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 12 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Λαχταριστή μάσκα με σοκολάτα

Χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη.
Η περιποίηση του προσώπου είναι σημαντική καθώς με απλές κινήσεις μπορείτε να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας την καθαριότητα και την απαλότητα που χρειάζεται για να εκπέμπει την ανάλογη λάμψη και ομορφιά που επιθυμείτε.

Έριξαν 15 τόνους κερμάτων

Ένα διαφορετικό τρόπο για να διαμαρτυρηθούν, χρησιμοποίησαν Ελβετοί ακτιβιστές, έχοντας ως αίτημα ένα ελάχιστο μηνιαίο εισόδημα για όλα τα νοικοκυριά.

Εννιά ευεργετικές τροφές για το πρόσωπο - Κάνουν το δέρμα σας να λάμπει!

Στην κουζίνα μας σίγουρα μπορούμε να βρούμε αρκετά τρόφιμα που αποτελούν τη βάση για αποτελεσματικά καλλυντικά προϊόντα.

Γ.Ομήρου-Έντονες ανησυχίες για τη στρατηγική της κυβέρνησης σε κυπριακό και οικονομία

Ως επιτακτική κρίνεται από την ΕΔΕΚ μια συνάντηση του Εθνικού Συμβουλίου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, για να δοθεί απάντηση και σε όσους επενδύουν στα οικονομικά προβλήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ώστε να επιβάλουν απαράδεκτη λύση στο Κυπριακό, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κινήματος, Γιαννάκης Ομήρου, εκφράζοντας ανησυχία για τη στρατηγική της Κυβέρνησης σε Κυπριακό και οικονομία.

Αποκαλυπτικό: Έξαλλη η Δήμητρα Ματσούκα με την σωσία της…

Ποιος να το περίμενε πως η Δήμητρα Ματσούκα δεν θα ήταν αποκλειστικά δική μας; Εμείς που νομίζαμε πως μετά τη γέννησή της έσπασε το καλούπι… Κι όμως η Δήμητρα Ματσούκα ξαναγεννήθηκε στην Ινδία!

Αφγανιστάν: Πέντε νεκροί από νατοϊκό αεροπορικό βομβαρδισμό

Πέντε άμαχοι, εκ των οποίων οι τρείς μαθητές (ηλικίας 12 ετών) και οι δύο 22χρονοι, σκοτώθηκαν στο ανατολικό Αφγανιστάν στη διάρκεια νατοϊκού αεροπορικού βομβαρδισμού στην πρωτεύουσα της επαρχίας Νανγκαρχάρ, όπως αναφέρθηκε από αστυνομική πηγή.

Οι 4 top τυχαίες ιατρικές ανακαλύψεις

Μπορεί οι επιστήμονες να πασχίζουν να δώσουν λύσεις σε σημαντικά ιατρικά προβλήματα, κάποιες φορές όμως οι απαντήσεις εμφανίζονται από μόνες τους!

Επίθεση ενόπλων σε φυλάκιο στη Λιβύη

Δεκαπέντε στρατιώτες νεκροί.
Ένοπλοι που διέφυγαν επιτέθηκαν νωρίτερα σήμερα σε στρατιωτικό φυλάκιο στην Μπάνι Ουαλίντ στη νοτιοανατολική Λιβύη και σκότωσαν τουλάχιστον 15 στρατιώτες, μετέδωσε το κρατικό λιβυκό πρακτορείο LANA.

Κλειδί για το εμβόλιο κατά του AIDS η γάτα

Οι επιστήμονες ίσως βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στο εμβόλιο κατά του AIDS, καθώς νέα μελέτη υποδεικνύει πως η αντίδραση του ανοσοποιητικού σε πρωτεΐνη του ιού στις γάτες ξεκλειδώνει τα μυστικά που ίσως σώσουν εκατομμύρια ανθρώπους.

«Σταματήστε αυτή τη φάρσα» Έντονα επικριτικός ο Ομπάμα στους Ρεπουμπλικανούς

Αύξησε σήμερα την πίεση πάνω στους Ρεπουμπλικάνους νομοθέτες ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΛΑΤΣΙΑ - Νεκρός 24χρονος απο τη Ρουμανία

Εικοσιτετράχρονος απο τη Ρουμανία είναι το νέο θύμα της ασφάλτου αφού έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 10.30 χθες βράδυ στην οδό Δημήτρη Σταύρου στα Λατσιά.

«Εφ' όλης της ύλης» ο Α. Κυπριανού από τα κρατητήρια για στήριξη Ζαννέτου - Ολομέτωπη επίθεση σε κυβέρνηση, αντιπολίτευση και δικαστικούς

- Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε από τα κρατητήρια Λεμεσού ο Άντρος Κυπριανού όπου επισκέφτηκε τον κ. Ζαννέτο
- Δεν μένει τελικά στα λόγια το ΑΚΕΛ, προχωρεί κανονικά στην αντεπίθεση
- Το ΑΚΕΛ περνά στην αντεπίθεση, εξαπολύοντας μύδρους κατά της κυβέρνησης, κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά και των δικαστικών χειρισμών στην υπόθεση CYTA-Δρομολαξιά
- "Δεν θέλουμε το κουκούλωμα, αλλά πρόκειται για πολιτική σκευωρία"
- Στόχος η λαϊκή αντίσταση που εκφράζεται πολιτικά από το ΑΚΕΛ, έναντι των αντιλαϊκών πολιτικών που θα έρθουν

Υπό έλεγχο φωτιά στην Τηλλυρία

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που εξερράγη σήμερα μεταξύ των κοινοτήτων Μασούρα – Μοσφίλη στην Τηλλυρία. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 15:45 και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 18:00 αφού έκαψε ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο με άγρια βλάστηση.

Προκλητικό: Χωρίς ογκολόγο το Νοσοκομείο Αμμοχώστου εδώ και ένα μήνα!

Χωρίς ογκολόγο παραμένει εδώ και ένα μήνα το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου με αποτέλεσμα οι ασθενείς της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου να υποχρεώνονται να μεταβαίνουν στα νοσοκομεία των άλλων πόλεων για να εξεταστούν.

ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ - ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ

Μόνο οργή προκαλεί η υπόθεση μίας μητέρας από τη Λεμεσό, η οποία εκδιώχθηκε μαζί με 12χρόνο γιό της, με τη βία από το σπίτι της στη Λεμεσό, καθώς χρωστούσε ενοίκια στο σπιτονοικοκύρη της. 

Βίσση - Βανδή μαζί κριτές στο "The Voice";

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο να την δούμε στο «The Voice» η Άννα Βίσση, επισημαίνοντας πως προϋπόθεση είναι να συμφωνήσει με το κανάλι σε βασικά πράγματα, ενώ σχολιάζει τυχόν συμμετοχή της Δέσποινας Βανδή!

Προετοιμάζονται για το συνέδριο στο ΔΗΚΟ

Τις προτάσεις για καταστατικές αλλαγές που θα τεθούν προς συζήτηση και έγκριση στο Καταστατικό Συνέδριο του Κόμματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου, επεξεργάστηκε στη σημερινή της συνεδρία η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ.

Αήττητο τέλος

Στάση Γκλάντμπαχ για την Ντόρτμουντ που άφησε το αήττητο της μετά το 2-0 που ηττήθηκε κυρίως χάρη σε δικά της λάθη. Αρχικά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στις πολλές ευκαιρίες που βρήκαν και στη συνέχεια το πέναλτι του Χούμελς στον Νόρντβαιτ έκριναν τον αγώνα.

OMONOIA - Ερωτηματικά για εντεκάδa

Βέβαιο είναι πως η εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο αυριανό παιχνίδι θα έχει αλλαγές, σε σύγκριση με αυτήν που εξήλθε ισόπαλη με την ΑΕΛ. Ο Λεάντρο δεν προλαβαίνει το παιχνίδι, ο Γκικίεβιτς χτυπάει θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Νούνο Ασσίς έχει 3 κίτρινες κάρτες και ενώ ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

ΜΙΛΑΝ - Θέλει Πίρλο ο Μάτρι!

Ένα θέμα που ψιλοκαίει άνοιξε ο Αλεσάντρο Μάτρι σε δηλώσεις του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Μίλαν, καθώς εξέφρασε την επιθυμία να ξαναέχει συμπαίκτη του τον Αντρέα Πίρλο!

Γιγαντιαίες σφήκες σκότωσαν 42 ανθρώπους και τραυμάτισαν πάνω από 1.000! (VIDEO)

Σμήνη γιγαντιαίων σφηκών ευθύνονται για το θάνατο 42 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 1.640 τις τελευταίες εβδομάδες στην επαρχία Σαανσί της βορειοδυτικής Κίνας, σύμφωνα με τα επίσημα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Βελτίωση στην πράξη

Η Ανόρθωση ολοκληρώνει σήμερα Σάββατο την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ Κουκλιών στο Παφιακό. Η «Κυρία» καλείται να δείξει αντιδράσει σωστά μετά την ήττα από την Δόξα και επανέλθει στις επιτυχίες αφού σε καμία περίπτωση δεν την παίρνει δεύτερη γκέλα.

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο του Παππά με στολή Ναζί και Ες Ες

Δύο φωτογραφίες ντοκουμέντο του Χρήστου Παππά που ήταν κρεμασμένες στους τoίχους του σπιτιού του στα Γιάννενα ως παράσημα, αποκαλύπτει σήμερα το Έθνος.

Έπιασαν αρουραίο 5 κιλών στην Κίνα

Εναν τεράστιο αρουραίο κατάφεραν να πιάσουν χωρικοί από την Κίνα. Το τρωκτικό σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φτάνει σε βάρος τα 5 κιλά, ενώ μπορούσε να καταβροχθίσει ένα ολόκληρο ψάρι!

Α. Κυπριανού: Μεθοδεύσεις συγκυβερνώντων για αποδυνάμωση του ΑΚΕΛ

Για οργανωμένη προσπάθεια από πλευράς των κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση, με στόχο την αποδυνάμωση του ΑΚΕΛ ώστε να μην υπάρχει αντίσταση στις "μεθοδεύσεις" για την οικονομία και το Κυπριακό, έκανε λόγο ο ΓΓ του κόμματος Άντρος Κυπριανού, ο οποίος το πρωί επισκέφθηκε το στέλεχος του ΑΚΕΛ Βενιζέλο Ζανέττο, που τελεί υπό κράτηση στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού, για την υπόθεση της αγοράς του Τ/κ τεμαχίου στη Δρομολαξιά, από το Ταμείο Συντάξεως της CYTA.

Σοκάρει με τη δημόσια εξομολόγησή της: «Με βίασαν υπό την απειλή μαχαιριού, πάνω σε μια ταράτσα!»

Είναι 55 χρονών, η πιο επιτυχημένη σταρ της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και μητέρα.

ΑΠΟΕΛ: Το τέλος με Σέρτζιο και η επόμενη μέρα

Ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (04/10) και επίσημα το διαζύγιο του ΑΠΟΕΛ με τον Πάουλο Σέρτζιο. Η επόμενη μέρα…

ΑΠΟΕΛ - Κρούση σε Μιχάλη Κωνσταντίνου!

Η διοίκηση προσπαθεί να διορθώσει ότι διορθώνεται και ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα μας είναι η απουσία παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια έγινε βολιδοσκόπηση στον Μιχάλη Κωνσταντίνου ο οποίος όπως είναι γνωστό δεν αγωνίζεται σε καμία ομάδα. Ο πρώην πλέον διεθνής επιθετικός παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη γαλαζοκίτρινη φανέλα και το ενδεχόμενο να γίνει αυτό θεωρείται αρκετά πιθανό

Δακρύζουν και οι πέτρες – Συγκινεί η σχέση 19 ολόκληρων χρόνων – Μια σπάνια ανταπόδοση, μάθημα ζωής - VIDEO

Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας ζώων, επιλέξαμε να παρουσιάσουμε αυτή την συγκινητική ιστορία- σχέσης αμοιβαίου σεβασμού, αγάπης, αλληλοβοήθειας και τόσων άλλων αξιών και συναισθημάτων που πολλές φορές ο άνθρωπος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την αξία τους.

Άνθρωποι που επέζησαν μετά την... εκτέλεσή τους

Η άποψη που ήθελε έναν άνθρωπο αν κατάφερνε να... επιβιώσει μετά την εκτέλεσή του και να... μην εκτελεστεί για δεύτερη φορά, ήταν μύθος. Άλλωστε γι' αυτό χρησιμοποιούνταν πολλές φορές η φράση «μέχρι να πεθάνει». Αυτό σήμαινε με άλλα λόγια, ότι οι εκτελεστές θα... έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να σιγουρέψουν ότι το «ταξίδι» του καταδικασμένου είχε μόνο έναν «τελικό προορισμό»: το θάνατο.

Απίστευτη η ομοιότητα της μικρής με τον διάσημο παππού της!


Είναι τέτοια η ομοιότητα με τον διάσημο παππού της που πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια!

Μ. Cyrus: Η νέα ημίγυμνη φωτογράφηση της που προκαλεί!

Πιο προκλητική από ποτέ η νεαρή τραγουδίστρια...

Νέες εντατικές έρευνες για τη μικρή Μαντλίν άρχισε η Σκότλαντ Γιαρντ

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι εξετάζει νέα στοιχεία από τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μέσω κινητών προκειμένου να εξελίξει την έρευνά της σχετικά με την τύχη της Μαντλίν ΜαΚάν, η οποία εξαφανίστηκε από θέρετρο της Πορτογαλίας πριν από έξι χρόνια.

Δεν εκκένωσαν την Πράσινη Πολυκατοικία

Μετακινήθηκε μόνο μια οικογένεια, των νεαρότερων ενοίκων

Επίσημη επίσκεψη στο Κουβέιτ την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Για το Κουβέιτ, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσημη επίσκεψη, αναχωρεί την ερχόμενη Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Φυτά κάνναβης σε διαμέρισμα

Συνολικά 72 φυτά κάνναβης ύψους από 50 εκατοστά μέχρι ενάμιση μέτρα φέρεται σύμφωνα με την Αστυνομία, να καλλιεργούσε στο διαμέρισμα του Ελληνοκύπριος κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας.

Οι νέοι "γείτονες" Μιχαλολιάκου-Παππά-Λαγού-Λεπτομέρειες από τη ζωή τους στο κελί

Μόνοι τους προαυλίζονται οι κρατούμενοι στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός.


Μεξικό: 77 κρούσματα χολέρας

Στα 77 ανήλθε ο αριθμός από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα χολέρας στο κεντρικό Μεξικό, ανακοίνωσαν χθες οι υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας, αποφεύγοντας όμως να χαρακτηρίσουν την έξαρση αυτή ως επιδημία.

Κωνσταντίνος Αργυρός: τι λέει για την σχέση που του «χρεώνουν»

Πολύ... φλου αφήνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός το τι συμβαίνει τελικά με την Κατρίνα Δημητριάδη Τσάνταλη κι ας έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι ζευγάρι εδώ και περίπου τρεις μήνες!

«ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΞΩ Η ΒΙΑ» - ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟΕΛ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Μετά από κλήρωση που έγινε στα Γραφεία της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού κας Λήδας Κουρσουμπά, το βραβείο ΑΠΟΕΛ για το μήνα Σεπτέμβριο κέρδισε η Σιμόνη Μαρία Κοσιάρη.

Χριστόφιας: Η Ερευνητική καλύπτει Τράπεζες και Ορφανίδη

Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος Ερευνητικής Επιτροπής προέβη σε γραπτή δήλωση

F1 / GP Κορέας - Ξανά στην pole postition ο Φέτελ

Για έκτη φορά τη φετινή σεζόν ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα εκκινήσει από την πολ ποζίσιον στο 14ο γκραν πρι της χρονιάς που φιλοξενείται στην πίστα της Κορέας.

Εφέσεις για στελέχη του ΑΚΕΛ

Τρεις εφέσεις καταχωρήθηκαν χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας που αφορούν στην κράτηση των στελεχών του ΑΚΕΛ Βενιζέλου Ζαννέτου, Χρίστου Αλέκου και του επιχειρηματία Αντώνη Ιωακείμ.

Αποφυλακίστηκε μετά από τρεις μήνες η τραγουδίστρια Λόρεν Χιλ

Αποφυλακίστηκε την Παρασκευή μετά από τρεις μήνες η δημοφιλής τραγουδίστρια, Λόρεν Χιλ, αφού έκτιε ποινή φυλάκισης για φοροδιαφυγή, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Δύο αγώνες σήμερα Σάββατο

Με δύο αγώνες ανοίγει σήμερα η αυλαία της 5ης αγωνιστικής. Η πρωτοπόρος ΑΕΛ(10β) υποδέχεται την ΑΕΚ, σε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι. Η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται στη 5η θέση με 7 βαθμούς. Στο άλλο παιχνίδι ο Εθνικός φιλοξενεί τον Ερμή στο Δασάκι της Άχνας.

Αναστασιάδης: O κίνδυνος πλήρους χρεωκοπίας έχει παρέλθει

Υστερα από επτά μήνες σκληρής δοκιμασίας, εφαρμογής μέτρων και αυστηρής τήρησης των υποχρεώσεων της Κύπρου έναντι των δανειστών της, ο κίνδυνος πλήρους χρεωκοπίας έχει παρέλθει, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

5η αγωνιστική - Η προσοχή στο Τσίρειο...

Στην πέμπτη αγωνιστική μπαίνει από σήμερα το Πρωτάθλημα Α Κατηγορίας.

Στην αντεπίθεση το ΑΚΕΛ – Πάει σε συνέδριο τελικά …το οποίο όμως ήταν προγραμματισμένο

Γραμμή για πολιτική αντίδραση από ΑΚΕΛ
- Τρεις κατευθυντήριες γραμμές καθόρισε το Πολιτικό
- Απορρίπτουν τα περί εκτάκτου συνεδρίου και παραίτησης ηγεσίας
- Αναφορές στο χώρο της αριστεράς για πολιτική σκευωρία και πολιτικό κανιβαλισμό

Κρεβατοκάμαρα και feng shui!

Το υπνοδωμάτιο μας έχει αρκετές ιδιαιτερότητες. Μερικοί κανόνες με βάση το feng shui θα μας βοηθήσουν να κοιμόμαστε καλύτερα και να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας.