Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΡΙΚΗ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

Είναι λέει «καινούργια μόδα» στην Κίνα και παρόλο που αυτό που συμβαίνει είναι βάναυσο και υπάρχουν διαμαρτυρίες φιλοζωικών οργανώσεων από το 2008, τίποτα δεν έχει γίνει για να σταματήσει.

Οι Κινέζοι αγοράζουν [ζωντανά!] πλάσματα κλεισμένα αεροστεγώς μέσα σε πλαστικά δοχεία για γούρια και τα κουβαλούν για μπρελόκ στα κλειδιά τους! 

Υδρόβιες χελώνες, σαύρες, χρυσόψαρα, όλα θυσιάζονται στο βωμό της καλής τύχης και καταδικάζονται σε έναν μαρτυρικό θάνατο. Το μάξιμουμ της διάρκειας ζωής που τους δίνουν όσοι τα πουλούν είναι δύο μήνες, αλλά χωρίς οξυγόνο και τροφή ζουν το πολύ μερικές μέρες. 

Εδώ έχουν ξεκινήσει μια διαμαρτυρία προς τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και μαζεύουν υπογραφές για να σταματήσει άμεσα η «μόδα». 

 Διαδώστε το, όσο πιο πολλές υπογραφές μαζευτούν, τόσο πιο γρήγορα θα σταματήσει.

Source: http://showtime-cy.blogspot.com

Πόρισμα «καίει» αστυνομικούς που ξυλοκόπησαν δύο νεαρούς

Τους «εκδικήθηκαν» για τις φασαρίες κατά τη ψήφιση του Μνημονίου 

Πως θα γίνεται ο γάμος μετά από μερικά χρόνια; Διαβάστε...

Πρόκειται για ένα status στο γνωστό σε όλους μας Facebook, το οποίο κάνει το γύρο του κόσμου τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα social media.

Άγρια νύχτα στο σπίτι του Λιάγκα! Η προδοσία και ο μεγάλος καβγάς με τον Ουγγαρέζο - Όλες οι βαριές κουβέντες!

Πρώτο το «Yes!» μας είχε αποκαλύψει τη μεγάλη κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Τώρα μας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο και τις βαριέςκουβέντες που ειπώθηκαν ανάμεσα στους δύο (πρώην) φίλους.

ΠΑΣΥΠΙ: Η διεύθυνση των ΚΑ οδηγεί την εταιρεία στην απόλυτη καταστροφή

-Έξω φρενών εμφανίζονται οι πιλότοι των Κυπριακών Αερογραμμών

-Τα βάζουν εκ νέου με τη Διεύθυνση της εταιρείας, κάνοντας λόγο για απόλυτη καταστροφή

Σε τροχιά ανακεφαλαιοποίησης και η Ελληνική Τράπεζα

Στην τελική ευθεία για την ανακεφαλαιοποίησή της εισέρχεται από τη Δευτέρα η Ελληνική Τράπεζα.

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ GRAMMY ΚΥΠΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

Μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα της Αλέξιας. 

 Η Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια είναι υποψήφια για βραβείο Grammy.

Τόσο η ίδια, όσο και ο δημιουργός και συνεργάτης της Peter Massink, έχουν προεπιλεγεί να είναι υποψήφιοι στη φετινή 56η απονομή για το CD τους, με τίτλο «Birds have to fly». 

Πρόκειται για την δουλειά που ηχογράφησαν σε Αθήνα, Μόναχο και Λος Άντζελες, με ανθρώπους κορυφή στο αντικείμενό τους. 

Το γεγονός και μόνο ότι είναι υποψήφιοι για ένα βραβείο σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό είναι πολύ σημαντικό για εκείνους και λέει πολλά για το ταλέντο τους.



Source: http://showtime-cy.blogspot.com

Κυνηγούν μεγαλοοφειλέτες στην Τράπεζα Κύπρου

Προτεραιότητα η ρύθμιση προβληματικών δανείων

Λευκωσία: Στενός κορσές για τους μεγαλο-οφειλέτες και ειδικά για τα προβληματικά δάνεια έχει γίνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου που πιέζει τις τραπεζικές μονάδες να ανακτηθεί μέρος των προβληματικών δανείων.

Έκαναν ομελέττα τον Μπαρόζο! – Του πέταξαν αυγά στο Βέλγιο

- Η επίθεση με αυγά έγινε σε debate για το μέλλον της Ευρώπης στη Λιέγη
- Νεαρή τον κατηγόρησε για τους θανάτους μεταναστών και νεαρός πως δεν ακούει τις κραυγές των πολιτών κατά της λιτότητας!
- Ο Μπαρόζο ήταν στη σκηνή μαζί με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών του Βελγίου, Ντιντιέ Ρέιντερς
- Δεν... λερώθηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
- Κάποιος θέλησε να... αστειευτεί μετά λέγοντας: Δε γίνεται να φτιάξεις ομελέτα αν δε σπάσεις αυγά!
- Πριν μερικές εβδομάδες είχε γίνει στόχος και στη Λαμπεντούζα

Κοντά στην απελευθέρωση οι τούρκων πιλότοι

Πλησιάζει η απελευθέρωση των δύο Τούρκων πιλότων της εταιρείας Turkish Airlines οι οποίοι απήχθησαν τον περασμένο Αύγουστο στο Λίβανο, δήλωσε χθες, το βράδυ ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.

Δώρισε την αυτοβιογραφία της στη βασίλισσα

Αντίτυπο της αυτοβιογραφίας της που μόλις κυκλοφόρησε παρέδωσε προσωπικά στην βασίλισσα Ελισάβετ στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ η νεαρή Πακιστανή μαθήτρια Μαλάλα Γιουσουφάι, η οποία αγωνίζεται για το δικαίωμα των κοριτσιών στην εκπαίδευση και έχει μετατραπεί σε παγκόσμιο σύμβολο του αγώνα κατά της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Η Gwen Stefani επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της, δείχνοντας την κοιλίτσα της!

Μπορεί τόσο καιρό η Gwen Stefani να μην σχολίαζε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν έγκυο στο τρίτο της παιδί, αλλά πλέον αποφάσισε να μην κρυφτεί άλλο και φανέρωσε την εγκυμοσύνη της.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ Επίσκεψη Ιάπωνα ΥΠΕΣ σε μνημείο του Β' Παγκοσμίου

Μνημείο ιαπώνων πεσόντων στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου βρίσκονται θαμμένοι και εγκληματίες πολέμου επισκέφθηκε ο υπουργός Εσωτερικών της Ιαπωνίας, Γιοσιτάκα Σίντο, μαζί με περισσότερους από 100 βουλευτές.

Απόλλων: Δεν αστειεύεται η παρέα του Σανγκόι...

Σοβαρά και πειθαρχημένα ο Απόλλωνας θέλει να πετύχει την 5η νίκη του στο πρωτάθλημα, στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ Κουκλιών.

Τουρκοποίησαν 12 τ.χλμ.

Βήμα- βήμα η τουρκική πλευρά εφαρμόζει τους σχεδιασμούς της για τουρκοποίηση των κατεχομένων, διά της επιβολής τετελεσμένων επί του εδάφους. 

Τα γεγονότα μέχρι τώρα σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

1. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος  Αναστασιάδης δήλωσε χθες βράδυ ότι «σε εθνικό επίπεδο η Κυβέρνηση βρίσκεται στο στάδιο του επανακαθορισμού της συνολικής της στρατηγικής και των πολιτικών της στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας».

Ρεκόρ στα πρόστιμα! Η Αστυνομία κατήγγειλε πέραν των 200 παραβατών

Συνολικά 211 οδηγοί καταγγέλθηκαν για διάφορα τροχαία αδικήματα από μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών Αρχηγείου (ΕΟΜΟ) που διενήργησαν μεταξύ 18 και 19 Οκτωβρίου τροχονομικούς ελέγχους, με έμφαση στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία.

Παρίσι: Πατέρας κρατούσε ομήρους γιατί ήθελε στέγη

Ελεύθεροι έχουν αφεθεί όλοι οι όμηροι που κρατούσε άντρας στο Παρίσι, σε μια τράπεζα.Ο δράστης ζητούσε κοινωνική στέγαση για τον ίδιο και τον γιό του που όπως ισχυρίζεται, έχει αναπηρία.

Απαχθέντες Λιβανέζοι αφέθησαν ελεύθεροι από τη Συρία

Εννέα Λιβανέζοι προσκυνητές που κρατούνταν όμηροι στη Συρία από τον Μάιο του 2012 αφέθηκαν ελεύθεροι, ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών του Λιβάνου Μαρουάν Σαρμπέλ.

Το κυβερνών κόμμα κέρδισε τις εκλογές στη Γουινέα

Το κυβερνών κόμμα και οι σύμμαχοί του κέρδισαν τις βουλευτικές εκλογές της 28ης Σεπτεμβρίου στη Γουινέα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσιοποιήθηκαν την Παρασκευή το βράδυ στο Κόνακρι από την εκλογική επιτροπή και τα οποία απορρίφθηκαν αμέσως από την αντιπολίτευση, η οποία τα χαρακτήρισε "μη ρεαλιστικά".

Ντου: Στα πράσα τα «πουλάκια μου» - Υπολογιστές με πράσινες οθόνες έσβησαν στο λεπτό

Έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία διεξήγαγαν χθες μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων (ΟΠΕ) Λευκωσίας, σε συνεργασία με μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων (ΔΕΗΔ) Αρχηγείου, του Τμήματος Τηλεπικοινωνιών (Δ) και της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης (ΜΜΑΔ).

Επαναρχίζουν οι επισκέψεις στο Λευκό Οίκο

Οι τουριστικές επισκέψεις στον Λευκό Οίκο, που διακόπηκαν το Μάρτιο εξαιτίας της λιτότητας στις ΗΠΑ, θα ξεκινήσουν και πάλι στις αρχές Νοεμβρίου.

Εκατοντάδες οι νεκροί στο Πακιστάν σε μία διετία

Η Κυβέρνηση του Πακιστάν επιβεβαίωσε ότι περίπου 2.200 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί κατά την τελευταία δεκαετία από επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, εκ των οποίων τουλάχιστον 400 ήταν άμαχοι, δήλωσε την Παρασκευή ερευνητής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Λαϊκή: Η μαύρη τρύπα παρουσιάστηκε διαφορετικά για να πάρει η τράπεζα το 1,8 δις

Πως οι ζημιές της Λαϊκής έγιναν κέρδη και με ποιο τρόπο πείστηκε η Βουλή ότι πρέπει να δοθεί η κρατική βοήθεια ύψους 1,8δις στην ήδη ετοιμόρροπη τράπεζα.

Κεφαλαιαγορά προς Τράπεζα Κύπρου: Τι γίνεται; - Θέλω ενημέρωση….

Επιστολή στην Τράπεζα Κύπρου απέστειλε την Παρασκευή η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (ΕΚ), σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ζητώντας να ενημερωθεί μεταξύ άλλων για την αναμενόμενη ημερομηνία δημοσιοποίησης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Τράπεζας για το πρώτο εξάμηνο του 2013, ενόψει της λήξης στις 30 Οκτωβρίου, της δεύτερης αναστολής διαπραγμάτευσης των τίτλων της τράπεζας στο ΧΑΚ, απόφαση που έλαβε η ΕΚ στις 22 του περασμένου Ιουλίου.

Φωτία σε λιμάνι της Βραζιλίας αυξάνει τις τιμές της ζάχαρης διεθνώς

Μια μεγάλη πυρκαγιά η οποία ξέσπασε την Παρασκευή, στο λιμάνι Σάντος της νοτιοανατολικής Βραζιλίας, στις αποθήκες του κύριου εξαγωγού ζάχαρης της χώρας, της εταιρείας Copersucar, μέγιστης χωρητικότητας 300.000 τόνων, προκάλεσε σημαντική άνοδο των τιμών αυτής της πρώτης ύλης.

Έχει ο καιρός γυρίσματα… Άνοδο από βδομάδας η θερμοκρασία

Ψηλή πίεση εγκαθίσταται σταδιακά στην περιοχή.

Μαλδίβες: Αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών

Ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών που επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα στις Μαλδίβες αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς η ψηφοφορία κρίθηκε παράνομη, ανακοίνωσε η Εκλογική Επιτροπή.

Κενεβέζος προς ΟΕΛΜΕΚ: Δώστε γραπτώς τις θέσεις σας

Την υποβολή των απόψεων και παρατηρήσεων της ΟΕΛΜΕΚ επί του περιεχομένου της πρότασης που κατατάθηκε για το νέο σύστημα πρόσληψης στη δημόσια εκπαίδευση δήλωσε ότι αναμένει από την Οργάνωση ο Υπουργός Παιδείας.

Πιέζουν οι Ρώσοι για τα προβληματικά δάνεια της Τράπεζας Κύπρου την ώρα που κουρεύουν τα καταστήματα της

-Πρώτη προτεραιότητα του ΔΣ είναι η ρύθμιση των προβληματικών δανείων
-Το μαχαίρι στο κόκαλο θα βάλουν σε μεγαλο-οφειλέτες
-Η τράπεζα παίρνει ως εξασφάλιση ακόμα και μετοχές εταιρειών

Νταβούτογλου: Πλησιάζει η απελευθέρωση των τούρκων πιλότων που απήχθησαν στο Λίβανο

Πλησιάζει η απελευθέρωση των δύο Τούρκων πιλότων της εταιρείας Turkish Airlines οι οποίοι απήχθησαν τον περασμένο Αύγουστο στο Λίβανο, δήλωσε χθες, το βράδυ ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ρόμα-Ναπολι 2-0 - Ονειρεύονται πρωτάθλημα (video)

Δεν μπορεί πλέον να κρύβεται ο Ρούντι Γκαρσία για την ομάδα του καθώς έχει πετύχει το 8 στα 8 απόψε και η Ρόμαπάει τρένο για το φετινό σκουντέτο.

ΠτΔ: Επανακαθορισμός της στρατηγικής σε έρευνα και καινοτομία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε την Παρασκευή ότι «σε εθνικό επίπεδο η Κυβέρνηση βρίσκεται στο στάδιο του επανακαθορισμού της συνολικής της στρατηγικής και των πολιτικών της στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας».

Το Κυπριακό παίζει μπάλα...

Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA) με πρόσκληση που απέστειλε χθες προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και προς τους Τουρκοκύπριους,...

Μείωση στρατιωτικών μονάδων, εφεδρείας και θητείας

Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση της Εθνικής Φρουράς, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα του Υπουργείου Άμυνας, ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου, ο οποίος ανέφερε ότι σύντομα ολοκληρώνεται και παρουσιάζεται μέχρι το τέλος του έτους ενώπιον του Προέδρου και του Υπουργικού Συμβουλίου, μελέτη για τη μετεξέλιξη της Εθνικής Φρουράς, που περιλαμβάνει ριζική μείωση στρατιωτικών μονάδων και της εφεδρείας, αλλά και μείωση της στρατιωτικής θητείας.