Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Πάφος: Και πάλι με νεανικό αίμα «βάφτηκε» η άσφαλτος

Την τελευταία του πνοή άφησε 22χρονος από την Πάφο, αφού τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο, περίπου ένα χιλιόμετρο έξω από το σπίτι του.

Eurovision 2014: H επίσημη ανακοίνωση για τον ελληνικό τελικό

Eurovision 2014: H επίσημη ανακοίνωση για τον ελληνικό τελικόΤην Τετάρτη 5 Μαρτίου θα ακούσουμε τα τραγούδια που θα διαγωνισθούν στον Ελληνικό τελικό που θα γίνει την Τρίτη 11 Μαρτίου στο Acro club και θα μεταδωθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Όλα τα μέτρα της αστυνομίας για τα καρναβάλια

Η Αστυνομία, δια του Εκπροσώπου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, ανακοίνωσε ότι λαμβάνει πρόσθετα μέτρα σε παγκύπρια βάση ενόψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας και του εορταστικού κλίματος που θα επικρατεί κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού, για να διασφαλιστεί ένα αναίμακτο τριήμερο, χωρίς τροχαία δυστυχήματα και χωρίς σοβαρά εγκλήματα.

Δείτε το VIDEO! Βόμβα στο αυτοκίνητο του Λ. Τράττου

Δείτε το VIDEO! Βόμβα στο αυτοκίνητο του Λ. ΤράττουΠριν από λίγο ανέβηκε στο youtube το βίντεο με το αυτοκίνητο του Λεόντιο Τράττου μετά την τοποθέτηση βόμβας.

Θα μας χαλάσει την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός - Έρχονται βροχές

Θα μας χαλάσει την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός - Έρχονται βροχέςΑσθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Πρόεδρος: "Δεν θα πτοηθώ απο απειλές του οποιουδήποτε"

Επιδίωξη μου είναι η ενότητα όλων των πολιτικών δυνάμεων, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος βρίσκεται συνεχώς σε διάλογο με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, τις οποίες και σέβεται έστω και αν υπάρχουν διαφωνίες.