Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Δείτε όλη τη γυμνή φωτογράφιση των επώνυμων Κύπριων για το ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ 2014

Σε καυτές πόζες που μαγνητίζουν τα βλέμματα, τα πρόσωπα της κυπριακής show biz, στήνονται μπροστά από το φωτογραφικό φακό του Χάρη Ευαγόρου, για τις ανάγκες του ημερολογίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).


FORMULA 1 - Η νέα McLaren (pics-vid)

Την MP4-29 έδωσε στη δημοσιότητα η McLaren. Το ασημί χρώμα είναι αυτό που δεσπόζει στο νέο μονοθέσιο της βρετανικής ομάδας.

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ: γεμάτη μαριχουάνα η κουζίνα του Justin Bieber!

Φωτογραφίες που προκαλούν σοκ είδαν το φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες μετά την σύλληψη του Justin Bieber για ναρκωτικά: η κουζίνα του σπιτιού του είναι γεμάτη σκευάσματα και μαριχουάνα, ενώ η πρώην οικιακή βοηθός του εξομολογείται πως φοβάται για την ζωή του!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 36ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ...

Υλικό παιδικής πορνογραφίας κατείχε 36χρονος από τη Λευκωσία. 

 

Πάγωσαν όλοι στο Βατικανό: Γλάροι κατασταπαράζουν τα περιστέρια της ειρήνης του Πάπα -Κακός οιωνός ή τυχαίο περιστατικό; (Φωτογραφίες)

Ενα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Με αφορμή τα αιματηρά επεισόδια στην Ουκρανία, ο Πάπας Φραγκίσμος έκανε έκκληση για ειρήνη και απελευθέρωσε συμβολικά δύο περιστέρια.

Εικόνες: Αυτό είναι το μοντέλο που τρέλανε κόσμο το Σαββατοκύριακο στην Αράχοβα. Δείτε γιατί…


Θέλεις να χαλαρώσεις από την πίεση, το στρίμωγμα, τα προβλήματα και καταφέρνεις να μπεις σε παρέα που απολαμβάνει Σαββατοκύριακο στο Βουνό. Για την Αθήνα το Βουνό είναι ένα. Ο Παρνασσός. Λογικό. Άντε και τα Τρίκαλα Κορινθίας…

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Τα παίζει όλα σε μια πρόκριση

Τελευταίες μέρες του Γενάρη και των μεταγραφών, όμως στην Ανόρθωση το μυαλό είναι αλλού αφού παίκτες μεν φεύγουν αλλά το να έρθουν είναι δύσκολο. Ουσιαστικά όλη η χρονιά κρίνεται στις 29 του Γενάρη όπου η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να αποκλείσει την ΑΕΚ στο ΓΣΖ.

Φορολογητέα η σύνταξη χηρείας

Νομοσχέδιο για κατάργηση της απαλλαγής από τον φόρο εισοδήματος των συντάξεων χηρείας, συζήτησε επίσης η Επιτροπή Οικονομικών.

SAD: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΛΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ...

Ο γοητευτικός Έρικ Λόσον ο οποίος έγινε διάσημος χάρη στις διαφημίσεις της εταιρείας από το 1978 έως το 1981 έφυγε από τη ζωή.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Αληθινό περιστατικό που αφορά όλες τις γυναίκες...

Στο facebook διαβάσαμε το παρακάτω περιστατικό που βίωσε γυναίκα από την Καβάλα!!!

Οι κότες το 'σκασαν σε αυτοκινητόδρομο στην Κίνα - Ανετράπη το φορτηγό που τις μετέφερε

Πεκίνο, Κίνα: Εκατοντάδες κότες «το έσκασαν» από φορτηγό που τις μετέφερε, όταν αυτό ανετράπη σε αυτοκινητόδρομο στην Κίνα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΜΕΣΩ FACEBOOK

Μια 18χρονη από την Χιλή αποφάσισε να πουλήσει το μωρό της για 100 δολάρια μέσω του Facebook!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ: Π Α Λ Ι με τα χρυσά δόντια η Madonna-ΔΕΙΤΕ πως πήγε στα Grammy!

​Ντυμένη με το γούστο του… 8χρονου γιου της David πήγε στα βραβεία Grammy η Madonna!

Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, 28η Ιανουαρίου

Η ανάγκη για προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι πιο έντονη σήμερα από ποτέ, με δεδομένο ότι ζούμε στην κοινωνία της πληροφορίας όπου, σχεδόν σε όλες μας τις καθημερινές δραστηριότητες, δίνουμε προσωπικά μας δεδομένα σε άλλους ή γινόμαστε αποδέκτες πληροφοριών, τονίζει σε μήνυμα του για την Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως έχει οριστεί από το Συμβούλιο της Ευρώπης η 28η Ιανουαρίου, ο Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Γιάννος Δανιηλίδης.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Έτσι βγαίνει από το αδιέξοδο

Όπως είναι τα δεδομένα σήμερα, η Ομόνοια δεν πρόκειται να κλείσει, ούτε θα πέσει στη β΄ κατηγορία. 

Ένοπλη ληστεία στη Συνεργατική Δημοσίων Υπαλλήλων Λεμεσού!

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στo Συνεργατικό Ταμιευτήριο Δημοσίων Υπαλλάλων Λεμεσού, επί της οδού Φραγκλίνου Ρούσβελτ

Διακόπηκε η μηχανική στήριξη σε εγκεφαλικά νεκρή έγκυο

Ο σύζυγός της είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη
Την 22η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της διένυε η 33χρονη Marlise Munoz από το Τέξας.


ΝΤΡΟΠΗ: ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙ Η ΑΗΚ

Τρία ανήλικα παιδάκια στο Λιοπέτρι, η Δέσποινα, ο Μαρίνος και ο Μιχάλης, ίσως προστεθούν σήμερα κιόλας, στο μακρύ κατάλογο των Κυπριόπουλων που ζουν στα σπίτια τους χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Τα εισιτήρα για τη ρεβάνς με ΑΕΚ

Στη διάθεση των φίλων της Ανόρθωσης είναι τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη στις 15:00 στο ΓΣΖ.

Απίστευτο! Σατανιστές έκλεψαν φιάλη με το αίμα του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β"

Ένα ιερό κειμήλιο, μια φιάλη με αίμα του πάπα Ιωάννη Παύλου του Δεύτερου, εκλάπη το περασμένο σαββατοκύριακο, έξω από την πόλη Λ΄Άκουϊλα της κεντρικής Ιταλίας.

Το φάρμακο εναντίον του καρκίνου βρέθηκε αλλά είναι φτηνό και δεν το χορηγούν!!! (βίντεο)

Ποια είναι τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από το ευτελές ποσόν που κοστίζει;

ΑΠΟΕΛ - Ο Ολυμπιακός κρατάει το κλειδί για Ντε Βινσέντι

Τι και αν διανύει μόλις τις πρώτες του εβδομάδες στην Κύπρο, ο Τόμας Ντε Βινσέντι έχει αναγκάσει τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ να σκέφτονται ήδη τρόπους για να τον κρατήσουν στον Αρχάγγελο και μετά τον Μάιο, όταν λήγει ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, εάν και εφόσον βεβαίως η πορεία του Αργεντίνου είναι ανάλογη των πρώτων του αγωνιστικών λεπτών στα κυπριακά γήπεδα.

Η Πέτρα του Ρωμιού προσελκύει μελλόνυμφους

Με συντονιστή την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, οι τέσσερις Δήμοι της επαρχίας, οι κοινότητες Κουκλιών και Νέου Χωριού, ξενοδόχοι και άλλοι συμβαλλόμενοι φορείς και ιδιώτες της Πάφου ενισχύουν ακόμη πιο πολύ την κοινή προσπάθεια να καταστεί η Πάφος ο κύριος προορισμός στις προτιμήσεις των μελλόνυμφων για την Κύπρο και ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Μεσογείου για γαμήλιες τελετές.

Οι νικητές των βραβείων Grammy 2014 - Macklemore & Ryan Lewis, Daft Punk και Lorde από τους μεγάλους νικητές

Οι νικητές των βραβείων Grammy 2014Μεγάλοι νικητές των φετινών Grammy οι Daft Punk, που κατάφεραν να πάρουν το βραβείο σε 4 κατηγορίεςQ Album Of The Year, Record Of The Year, Best Pop Duo/Group Performance και Best Dance/Electronica Album.

Γυάλισε το μάτι του o κύριος...Μουρατίδης στον Ζαμπετάκη: «Το reality θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα;», ρώτησε... - Αριστοτέλους: «Είναι προσβλητικό!»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συναισθηματική φόρτιση της παρτενέρ του, λόγω του τραγουδιού «Τριανταφυλλιά» του Τόκα, το οποίο συνέδεσε με το θείο της που «έφυγε» από τη ζωή, με αποτέλεσμα ο κριτής να τον διακόψει απότομα και άκομψα, κάτι που ενόχλησε την παρουσιάστρια.

Bρέθηκαν οι συγγενείς της 40χρονης Ρουμάνας – Σε παιδική στέγη το 5χρονο αγοράκι της

Bρέθηκαν οι συγγενείς της 40χρονης Ρουμάνας – Σε παιδική στέγη το 5χρονο αγοράκι τηςΟι Αρχές έχουν εντοπίσει στη Ρουμανία τους συγγενείς της 40χρονης, που πέθανε στο διαμέρισμα – τρώγλη, στη Λάρνακα. Ο 5χρονος γιος της φιλοξενείται σε παιδική στέγη.

Οι Ιάπωνες μετατρέπουν το έμβρυο σε πλαστικη κούκλα-Εγκυες θα κρατούν στην αγκαλιά το μωρό τους πριν γεννηθεί [εικόνες]

Κανείς ίσως δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι εν έτει 2014 οι γυναίκες θα είχαν την ευκαιρία να «μεγαλώνουν» στο σπίτι το μωρό τους πριν καν γεννηθεί.

Δημητριάδης προς τράπεζες: Δείξτε ευαισθησία στα στεγαστικά - Ο κεντρικός τραπεζίτης τάχθηκε υπέρ αποφασιστικών μέτρων σε μη συνεργάσιμους δανειολήπτες

Ο διοικητής στηλίτευσε τον τρόπο με τον οποίο
χορηγούνταν τα δάνεια στην Κύπρο στο παρελθόν.
Ως μονόδρομο περιέγραψε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκος Δημητριάδης, τη διαδικασία εξυγίανσης του προβληματικού χαρτοφυλακίου των κυπριακών τραπεζών, αλλά έθεσε διαχωριστική γραμμή σε ότι αφορά την πρώτη κατοικία.

Τα μυστικά της…τέλειας σχέσης

Τα λάθη πολλές φορές έχουν την ρίζα τους στις δικές μας πεποιθήσεις! Γι’ αυτό είναι σημαντικό να διερωτηθούμε κατά πόσο είμαστε ερωτευμένοι ή απλά είμαστε ερωτευμένοι με την ιδέα του να είμαστε ερωτευμένοι …

Εξουθενωμένοι γονείς ελπίζουν με ένα σημείωμα στην κατανόηση των παιδιών τους - Πέτυχε το εγχείρημα;;

Εξουθενωμένοι γονείς ελπίζουν με ένα σημείωμα στην κατανόηση των παιδιών τους
Ιδού η λίστα με το τι επιτρέπεται να κάνουν τα παιδιά μέχρι τις 10  
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γονείς απλά δεν έχουν άλλη ενέργεια να δώσουν στα παιδιά τους και το μόνο που χρειάζονται είναι λίγη παραπάνω ξεκούραση.

LIMIT UP, LIMIT DOWN

Η πρώτη προϋπόθεση για να έχεις καλύτερη πορεία από τη περσινή είναι να ξεπερνάς τον εαυτό σου. Αν τα πράξεις, οι συνδυασμοί αποτελεσμάτων είναι τέτοιοι που σε φέρνουν δε πλεονεκτική θέση.

Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα ταχύτητας στις ΗΠΑ! Βίντεο

Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα ταχύτητας στις ΗΠΑ! ΒίντεοΗ αγωνιστική δράση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ξεκίνησε με το αριστερό αφού ο θρυλικός 24ωρος αγώνας στην πίστα της Ντεϊτόνα σημαδεύτηκε από ένα τρομακτικό ατύχημα.

Ανάβουν τα αίματα στη Βουλή κατά Κενεβέζου – Έγγραφα-φωτιά για εμπορική αξιοποίηση των σχολικών βιβλίων

- Αυτεπάγγελτη εξέταση για την ψηφιακή βιβλιοθήκη «Αριστοτέλης»
- Ο Υπουργός εγκαλείται για παραχώρηση του εκπαιδευτικού υλικού σε εταιρεία χωρίς την προκήρυξη διαγωνισμού 
- Tablet και ψηφιακή κάρτα δίνουν πρόσβαση σε δεκάδες εκπαιδευτικά βιβλία… με ποιο κόστος (;)
- Επιστολή αντίδρασης από ΟΕΛΜΕΚ
- Τα 6 ερωτήματα της Ειρήνης Χαραλαμπίδου προς το Υπουργείο

«Είμαστε ακόμα ζωντανοί» Άρχισαν να τραγουδούν από το χώρο στάθμευσης έξω από το Mega Hρόδοτος και Σαλίνα (Βίντεο)

«Είμαστε ακόμα ζωντανοί» Άρχισαν να τραγουδούν από το χώρο  στάθμευσης έξω από το Mega Hρόδοτος και Σαλίνα  (Βίντεο)Ντυμένοι σαν rock stars, Ηρόδοτος και Σαλίνα ξεκίνησαν από το χώρο στάθμευσης για να μπουν στη σκηνή και να τραγουδήσουν «Είμαστε ακόμα ζωναντοί», κερδίζοντας για ακόμη μια φορά κοινό και επιτροπή.
Κάθε παρουσίαση τους είναι θεατρική και παραστατική.

Αυτή τη φορά ο Ηρόδοτος και η Σαλίνα, άρχισαν το κομμάτι τους, έξω από το χώρο στάθμευσης του Mega και μπήκαν στη σκηνή θεαματικά για να συνεχίσουν το τραγούδι.

Τα σχόλια από τους κριτές εγκωμιαστικά, με την Εύη Δρούτσα να επαινεί το ζευγάρι για το νεύρο και τη φωνή του ζευγαριού και τον Νίκο Μουρατίδη να συμπληρώνει ότι βαρέθηκε να λέει στους δύο παίκτες ότι είναι εξαιρετικοί.

Ο Τζέηκ Αθανασιάδης, σχολίασε το στήσιμο, αλλά και τις στιλιστικές επιλογές του Ηρόδοτου και της Σαλίνας, που παρέπεμπαν σε ροκ καταστάσεις.




Πηγή: www.tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Στο Κατάρ ο Πρόεδρος - Οικονομία και ενέργεια στην ατζέντα - Πολυμελής η κυπριακή αντιπροσωπεία

Στο Κατάρ ο Πρόεδρος - Οικονομία και ενέργεια στην ατζένταΝτόχα: Στο Κατάρ για επίσημη επίσκεψη βρίσκεται από χθες ο πρόεδρος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από υπουργούς, επιχειρηματίες και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Εικόνες φρίκης από τα παλάτια του Καντάφι -Είχε δεκάδες δωμάτια όπου βίαζε αγόρια και κορίτσια έως 14 ετών -Πώς τα επέλεγε (Φωτογραφίες)

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του Μουαμάρ Καντάφι, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εξουσίας του απήγαγε μικρά παιδιά για να τα έχει στο κρεβάτι του.
Εικόνες φρίκης από τα παλάτια του Καντάφι -Είχε δεκάδες δωμάτια όπου βίαζε αγόρια και κορίτσια έως 14 ετών -Πώς τα επέλεγε (Φωτογραφίες)

Πωλεί τη θυγατρική της στην Ουκρανία η Τρ. Κύπρου

Πολύ κοντά στην πώληση της θυγατρικής της τράπεζας στην Ουκρανία βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η Τράπεζα Κύπρου.

Εγγυήσεις σε τραπεζικά ομόλογα απο το Κράτος για κάλυψη ELA

Εγγυήσεις, σε τραπεζικά ομόλογα, προσανατολίζεται να δώσει το κράτος  για κάλυψη της υποχρέωσης μέρους των 9 δις ευρώ προς τον ELA. Σήμερα το Υπουργείο Οικονομικών θα ενημερώσει σχετικά τα κόμματα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, Νικόλα Παπαδόπουλο.

Νέα τραγωδία συγκλονίζει την Κύπρο: Νεκρή μητέρα ανήλικων διδύμων

- Η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε τα ξημερώματα στην Πάφο
- Έρευνες διεξάγει η αστυνομία για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου
- Πρόκειται για 44χρονη Ρωσίδα

Ξήλωσαν οίκο ανοχής στην Λευκωσία - Θύμιζε σκουπιδότοπο

Ξήλωσαν οίκο ανοχής στην Λευκωσία - Θύμιζε σκουπιδότοποΚύκλωμα πορνείας και εμπορίας προσώπων εξάρθρωσε η αστυνομία μετά από επιχείρηση που έγινε στην παλιά Λευκωσία.

Kλήρωση στο Κύπελλο Αγγλίας: Ματσάρες στη φάση των 16

Ματσάρες έβγαλε η κλήρωση στο Κύπελλο Αγγλίας με τα ζευγάρια Σίτι-Τσέλσι και Αρσεναλ-Λίβερπουλ να αφήνουν τα υπόλοιπα στην... αφάνεια.

Τί είδαμε στο χθεσινό "The Voice"! Oι τρεις "εκπρόσωποι" της Κύπρου και το παιδί απο τις ψαλμωδίες


Μια μητέρα με τρία παιδιά και δικό της φροντιστήριο, ένας καθηγητής φωνητικής που έχει κάνει support σε συναυλία των Iron Maiden, μια Κρητικιά που μαθαίνει σαξόφωνο, ένας 16χρονος μαθητής από την Κύπρο και μια Βολιώτισσα θεατρολόγος ήταν μεταξύ των τυχερών που κατέκτησαν χθες το εισιτήριο για την επόμενη φάση του «The Voice».