Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ελλάδα - Λιχτενστάιν - Κέρδισε αλλά παίζει μπαράζ

Αυτό που άξιζε -για να ‘μαστε δίκαιοι- πήρε τελικά από τον όμιλό της στα προκριματικά του Μουντιάλ η Εθνική Ελλάδος.

Προσωρινή αύξηση του ορίου χρέους των ΗΠΑ έως τις 7 Φεβρουαρίου

Πρωτοβουλία από τους Ρεπουμπλικανούς για την άρση του οικονομικού αδιεξόδου

Εθνική Κύπρου: Αποχαιρέτησε με ισοπαλία

Δεν κατάφεραν οι διεθνείς μας να πανηγυρίσουν έστω νίκη γοήτρου απέναντι στην Αλβανία. Ο αγώνας στο ΓΣΠ, ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Δημήτρης Βλάχος: Πώς αισθάνεται πού η εκπομπή του ξεκινά και πάλι;

Πώς αισθάνεται ο Δημήτρης Βλάχος λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Πλάκα κάνεις – Hotel edition» που ξαναβγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα;

Peeling με υλικά από την κουζίνα

Για απαλή και λαμπερή επιδερμίδα
H απολέπιση του σώματός σας είναι απαραίτητη για την καλύτερη απορρόφηση της ενυδατικής κρέμας, αλλά και για να είναι απαλή και λαμπερή η επιδερμίδα σας.

ΡΙΚ: Τρις νέες παραιτήσεις - Ακολούθησαν τον Μάκη Σημεού όπως ακριβώς το είπαμε

Μετά την παραίτηση του Μάκη Συμεού από την Προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, άλλα τρία μέλη του Συμβουλίου υπέβαλαν σήμερα την παραίτησή τους προς τον Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο λόγω του μειωμένου προϋπολογισμού του Ιδρύματος.

Τα πάνω κάτω έφερε το μεταγλωττισμένο του Σίγμα

Το Σίγμα έριξε στην χθεσινοβραδινή μάχη της τηλεθέασης την «Άννα Πάολα» (La que no podia amar ο κανονικός της τίτλος) και δημιούργησε νέα δεδομένα στη βραδινή ζώνη σκορπώντας ταραχή τους καναλάρχες. Λες να παρατήσουν της κυπριακές παραγωγές και να αρχίσουν τις Παουλίνες, τις Κριστίνες και τους Αντόνιους;

ΑΝΟΡΘΩΣH - Ελπίδες να είναι κομπλέ

Το απρόοπτο με τον Κάλβο δεν προκαλεί ανησυχία στην Ανόρθωση ενόψει Εθνικού αφού ο παίκτης ναι μεν απείχε αλλά μάλλον αυτό έγινε για προληπτικούς λόγους. Έτσι αναμένεται κι αυτός , όπως και οι Κολαούτι, Οκκάς, να είναι κανονικά στη διάθεση του Ζόρζ Κόστα ενόψει του αγώνα της έκτης αγωνιστικής.

Μπράβο! Η πυρκαγιά στα Κούκλια τέθηκε υπό έλεγχο σε… δύο ώρες!

Οι κρατικές και κοινοτικές υπηρεσίες κατάσβεσης σε δύο ώρες έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά στην κτηνοτροφική έπαυλη Κουκλιών, αφού έκαψε δύο εκτάρια με άγρια βλάστηση και χαρουπιές.

«Ήταν κοινή απόφαση ο χωρισμός»

Για το διαζύγιό της μίλησε για πρώτη φορά η Βίκυ Καγιά

Με πλαστές πιστωτικές ψώνισαν προϊόντα 1500 ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, που συνεδρίασε στο Παραλίμνι, εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης εναντίον δύο Κυπρίων της Αγγλίας, αδελφών, ηλικίας 20 και 21 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και απόσπασης εμπορευμάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Έσπειρε τον πανικό 16χρονος σφάζοντας 5 άτομα στο σχολείο του!

Ένας 16χρονος φέρεται ότι μαχαίρωσε πέντε ανθρώπους μέσα στο σχολείο του γιατί ήθελε να μιμηθεί τη σφαγή στο Λύκειο Κολουμπάιν των ΗΠΑ, το 1999, ανακοίνωσε σήμερα η πορτογαλική αστυνομία.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - Κορυφαίος και με στοιχεία

Την 100η του παρουσία στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης θα πραγματοποιήσει απέναντι στην Εσπανιόλ ο Ντιέγκο Σιμεόνε και με αφορμή αυτό ο Αργεντινός μπορεί να καυχιέται πως είναι ο πιο επιτυχημένος τεχνικός στην ιστορία της!

Επ. Εμπορίου: Εφικτή η δημιουργία ελεύθερης ζώνης διαδικτύου στην Κύπρο

Λευκωσία: Την πεποίθηση ότι η Κύπρος σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης μπορεί να διακριθεί στην τεχνολογία και την καινοτομία και να δώσει ευχέρεια και δυνατότητα να αναπτύξει την ψηφιακή οικονομία και να καταστεί χώρα που να μπορεί να διαφημίζει κάτι πρωτότυπο, πρωτοποριακό και κάτι ιδιαίτερα ελκυστικό και για τους τουρίστες, επιχειρήσεις και πολίτες, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορίου Λευτέρης Χριστοφόρου. 

Παρεμβάσεις της Υπουργού Εργασίας στο Συμβούλιο της ΕΕ

Η οδηγία για την απόσπαση των εργαζομένων, η αξιολόγηση του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου στον τομέα της απασχόλησης και η κοινωνική διάσταση της ΟΝΕ, ήταν τα βασικά θέματα της σημερινής συνεδρίας του Συμβουλίου Απασχόλησης και Κοινωνικής Πολιτικής της ΕΕ, στο Λουξεμβούργο.

«Βοήθεια του» Έταξαν σε Ιερέα να τον βάλουν σε σύστημα προστασίας μαρτύρων και τον επέστρεψαν στις φυλακές

Οδηγήθηκε πίσω στις Κεντρικές Φυλακές, ο ιερέας ο οποίος συνελήφθηκε στο παρελθόν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όταν στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα μαριχουάνας, την οποία όπως παραδέχθηκε εμπορευόταν, καθώς αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Κύπρος-Αλβανία 0-0

Διαβαστε τις καλυτερες φάσεις μεχρι στιγμής 

«Άνδρες Γέρημοι για Όλα» στο Ασμάτιον Live

Στην Κύπρο του 2013, της οικονομικής κρίσης, της εξαθλίωσης, της ανεργίας, του ρουσφετιού, της μίζας, της διασπάθισης κρατικού χρήματος…! 

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ - "ΠΕΤΑΕΙ" Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Εξαιρετική αρχή για τον Παύλο Κοντίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ISAF) που διεξάγεται την πόλη Τσινγνκτάο της Κίνας από τις 12 μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2013.

Ράγισμα των γυαλιών του αεροπλάνου; Καθημερινό το φαινόμενο κατά τις Κ. Αερογραμμές...!

Την άποψη ότι το φαινόμενο ραγίσματος των γυαλιών ενός αεροπλάνου είναι καθημερινό φαινόμενο διατύπωσε ο Πρόεδρος του ΔΣ Τώνης Αντωνίου και αναρωτήθηκε μάλιστα γιατί οι Κυπριακές Αερογραμμές πρέπει να δικαιολογηθούν. Την ίδια ώρα απέρριψε δημοσιεύματα για κενά ασφάλειας και ελλιπείς διαδικασίες!

Koρίτσια τρέξτε! Σέρβος ψάχνει σύζυγο για να ζήσουν μαζί στο «παλάτι» του

Ένας άνδρας από την Σερβία κατέχει ένα πραγματικό παλάτι αλλά δεν έχει την κατάλληλη γυναίκα για να το μοιραστεί και να το απολαύσουν παρέα.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Τραγωδία στην οικογένεια του Διγενή Μόρφου, αφού ο 18χρονος ποδοσφαιριστής του, Ηλίας Ντερμετζίδης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα αλλά ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου. Μιλούσαν για θαύμα οι γιατροί.

«Τσάκωσαν» τον Φραγκολιά με άντρα, γυμνούς στο κρεβάτι!

Στο κρεβάτι και το ντους με έναν... άνδρα «τσάκωσαν» τον Κώστα Φραγκολιά, με τις σκηνές να είναι άκρως ακατάλληλες!

Έλενα Παπαβασιλείου: Ο πραγματικός λόγος για την αντικατάστασή της από την Αριστοτέλους

Όλη η αλήθεια!
Χαμός γίνεται στα social media το τελευταίο 24ωρο μιας και οι φήμες θέλουν την Έλενα Παπαβασιλείου να μην βρίσκεται στη θέση της παρουσιαάστριας στα καλλιστεία του Mega Κύπρου.

ΕΘΝΙΚΗ -Κύπρος - Αλβανία (19:00, ΡΙΚ 2)

Τον τελευταίο της αγώνας στον 5ο Προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2014 δίνει απόψε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

Τα πέντε κυριότερα πράγματα για τα οποία μετανιώνουν οι ετοιμοθάνατοι

Μία πρώην νοσηλεύτρια από την Αυστραλία, που φρόντιζε ασθενείς, που διένυαν τις τελευταίες 12 εβδομάδες της ζωής τους, έγραψε πρόσφατα ένα βιβλίο, στο οποίο αναφέρει τις πέντε συχνότερες αιτίες για τις οποίες οι άνθρωποι μετανιώνουν ενόψει του θανάτου.

Υπ.Υγείας: Σημαντική μεταρρύθμιση για εκσυγχρονισμό Υγείας

Την έναρξη των εργασιών του πρώτου ετήσιου παγκύπριου εκπαιδευτικού εργαστηρίου κλινικών κατευθυντήριων οδηγιών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για γιατρούς και νοσηλευτές κήρυξε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Πέτρος Πετρίδης, καλώντας γιατρούς και νοσηλευτές να συνδράμουν στη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλεται για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Εξαιρετικής ποιότητας φυσικό αέριο με σφραγίδα της Noble έχει η Κύπρος – Tι μέλλει γενέσθαι;

- Noble: Πρόταση προς την κυβέρνηση για «ενδιάμεση λύση»
- Πετυχημένη η επιβεβαιωτική
- Το τερματικό είναι ο κατάλληλος τρόπος…
- Κανένας λόγος για ανάμιξη της Noble σε γεωπολιτικούς υπολογισμούς

Αντιδρούν οι εκπαιδευτικοί στο προτεινόμενο σχέδιο διορισμών

Την ώρα που πολιτικά κόμματα τηρούν ήπιους τόνους αλλά και κάποια από αυτά χαιρετίζουν το προτεινόμενο σχέδιο διορισμού στη δημόσια εκπαίδευση, όπως αυτό παρουσιάστηκε από τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Κενεβέζο, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις των καθηγητών και των δασκάλων - ΟΕΛΜΕΚ και ΠΟΕΔ αντίστοιχα - αντιδρούν. 

Τούμπα... on stage

Η άτυχη στιγμή της Selena Gomez - Δείτε το βίντεο.

Γιγάντιο ψάρι ανακαλύφθηκε στον Αμαζόνιο

Ένα νέο είδος του γιγάντιου ψαριού Αραπάιμα(arapaima) ανακάλυψαν στη Βραζιλία ερευνητές του κρατικού πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα λαθρεμπορίου ναρκωτικών

Συνελήφθησαν 12 άτομα στην Σλοβενία
Εκτεταμένη διεθνής έρευνα της σλοβενικής αστυνομίας οδήγησε στην εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος λαθρεμπορίου ναρκωτικών και στην κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών.

Το πουλί των… ηφαιστείων!

Τα περισσότερα -αν όχι όλα- ζώα και πτηνά αποφεύγουν όσο πιο πολύ μπορούν τα ηφαίστεια και τις γύρω σε αυτά περιοχές και με τίποτα δεν θα πλησίαζαν κοντά.

Όταν η γλώσσα λέει αλήθειες που πονάνε!

Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει αλλά κόκαλα τσακίζει... η παροιμία αυτή φαίνεται ότι βρήκε την επσιτημονική της τεκμηρίωση αφού οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι λέξεις πονάνε περισσότερο από τις πράξεις.

Καταγγελία: "Στερούν το δικαίωμα επικοινωνίας του γιου μου"

Κραυγή απόγνωσης στέλνει στο Υπουργείο Παιδείας μητέρα παιδιού με εγκεφαλική παράλυση που φοιτά στην ‘α τάξη της Ειδικής Μονάδας του Δημοτικού σχολείου Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία.

ΔΗΚΟ: Να φύγει ο Ντάουνερ αν δεν μπορεί να προσφέρει

Ο Αλεξάντερ Ντάουνερ "δεν επιτρέπεται και δεν δικαιούται να εκφεύγει των καλών υπηρεσιών που η Γραμματεία του Διεθνούς Οργανισμού είναι εντεταλμένη από το Συμβούλιο Ασφαλείας να προσφέρει στο κυπριακό" γι` αυτό αν δεν μπορεί να το πράξει αυτό, "το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να δηλώσει την αδυναμία του αυτή και να φύγει από το νησί", δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Αγγελος Βότσης.

Ομόνοια: Ατομικά και πάλι ο Μενγκόλο

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των «πρασίνων» με τον Τζάστιν Μενγκόλο και ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Δόθηκε έμφαση δύναμη.

Φτηνό ηλεκτρικό ρεύμα από το 2016

Σφήνα στις διεργασίες της ενδιάμεσης λύσης, για προμήθεια της εσωτερικής αγοράς με φυσικό αέριο, μπήκε η Noble. Ο στρατηγικός εταίρος της κυβέρνησης, εμφανίζεται πανέτοιμος να δώσει άμεσες και πρακτικές λύσεις στην έλευση ΦΑ για σκοπούς παραγωγής φτηνής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ανησυχία Λιλλήκα για τη δυστοκία στο κοινό ανακοινωθέν

Την ανησυχία του για τη δυσκολία κατάληξης σε κοινό ανακοινωθέν μεταξύ των δύο πλευρών, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο οποίος διερωτήθηκε πώς θα μπορεί να υπάρξει θετική κατάληξη στις συνομιλίες αν δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία για το ανακοινωθέν. Παράλληλα, κάλεσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να ζητήσει την αντικατάσταση του Αλεξάντερ Ντάουνερ και να καταγγείλει την αδιάλλακτη τουρκική στάση.

Θρίλερ με την υγεία του Μπατιστούτα

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας, ο Αργεντινός φέρεται να πάσχει από σπάνια ασθένεια, την αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση (SLA)

Τι έγινε στην Prime Time ζώνη χθες βράδυ: Ποια σειρά κέρδισε;

Χτες βράδυ η prime time ζώνη της τηλεθέασης παρουσίαζε εξαιρετικό ενδιαφέρον. Το ΡΙΚ1 αποφάσισε να ρίξει στη «μάχη» της τηλεθέασης το «βαρύ πυροβολικό του». Η σειρά εποχής «Το πέτρινο ποτάμι» του Κλείτου Κλείτου και της Κόρινας Αβρααμίδου ήταν η απάντηση στο «Μπρούσκο» και στο «Όνειρο ήταν».

PlayStation 4: Δείτε την πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση

Εμείς θα πρέπει να περιμένουμε σχεδόν δύο μήνες για να δούμε το PlayStation 4 στη χώρα μας, αλλά η Sony ετοιμάζεται πυρετωδώς για το λανσάρισμα της νέας παιχνιδοκονσόλας στις ΗΠΑ (15 Νοεμβρίου 2013), με μια ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα και ένα εξαιρετικό τηλεοπτικό σποτάκι με τίτλο “Perfect Day” από το ομώνυμο τραγούδι του Lou Reed.

Η MILEY CYRUS ΒΓΉΚΕ ΒΌΛΤΑ ΦΟΡΏΝΤΑΣ ΜΌΝΟ ΤΟ ΣOYTIΕΝ ΤΗΣ!

Η Μάιλι Σάιρους ξέρει πως να προκαλεί και αυτό μας το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση. 

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΓΟΡΑΚΙ 5 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ...

Σε κόκκινο συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία Πάφου χθες βράδυ, ύστερα από καταγγελία ότι παιδάκι ηλικίας 5 ετών αγνοείτο από την ώρα που είχε σχολάσει.

Κίνα: Οργή για κάθειρξη ατόμου καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι

Ο Τζι Ζονσίνγκ, ο καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο Κινέζος που ενεργοποίησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό τον Ιούλιο στο διεθνές αεροδρόμιο του Πεκίνου για να προσελκύσει την προσοχή στον δεκαετή άκαρπο δικαστικό του αγώνα με τις κινεζικές αρχές, καταδικάσθηκε την Τρίτη σε κάθειρξη έξι ετών προκαλώντας κύμα οργής και συμπάθειας στην Κίνα.

Εκστρατεία αγοράς κυπριακών προϊόντων για στήριξη της οικονομίας

Οι αγροτικές οργανώσεις ΠΕΚ, ΕΚΑ, Παναγροτικός, Νέα Αγροτική Κίνηση και Ευρωαγροτικός, εγκαινίασαν την εκστρατεία προώθησης κυπριακών γεωργικών προϊόντων, υπό τον τίτλο «Σκέφτομαι κυπριακά - Αγοράζω τοπικά πιστοποιημένα προϊόντα» και με σύνθημα «Στηρίζουμε τη γεωργία μας, για μια νέα αρχή στην ανάπτυξη της οικονομίας».

Σοκ! Για λίγα λεπτά θα έπεφτε πάνω στον απαγωγέα η μητέρα της Μαντλίν

Τα νέα στοιχεία των ερευνών της, για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν, αποκάλυψε χθες η Σκότλαντ Γιαρντ, στην εκπομπή αφιέρωμα, Crimewatch, που προβλήθηκε από το BBC.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Προπόνηση στο γυμναστήριο

Mε προπόνηση το πρωί της Τρίτης (15/10) συνέχισε την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα ενόψει του εντός έδρας αγώνα για την 6η αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕΚ Κουκλιών στο Τσίρειο Στάδιο το απόγευμα του Σαββάτου.

Έλσα Αναστασιάδη: «Έλεος ο άντρας μου έχασε τόσα λεφτά, αν ήξερε για το κούρεμα γιατί δεν τα έσωσε;»

Ξέσπασε η κόρη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Έλσα Αναστασιάδη, όταν κλήθηκε να απαντήσει χθες βράδυ στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «ΤΕΤ Α ΤΕΤ», για τις φήμες που κυκλοφόρησαν και έφεραν τον σύζυγο της, μαζί με άλλα πρόσωπα του στενού τους περιβάλλοντος, να έτυχαν προνομιακής πληροφόρησης για το κούρεμα καταθέσεων, πριν από το πρώτο Eurogroup, προχωρώντας σε εκροές καταθέσεων.


Ανοδικά κινείται την Τρίτη το Χρηματιστήριο Κύπρου

Λευκωσία: Κέρδη παρουσιάζει κατά το πρώτο δίωρο των συναλλαγών της Τρίτης το κυπριακό Χρηματιστήριο. Ο Γενικός Δείκτης (στις 12:43) ανερχόταν στις 91,98 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 0,57%.