Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΔΕΙΤΕ τον Ιησού από την Ναζαρέτ με τσιγάρο και κονιάκ στον σταυρό

Ποιός δεν έχει θαυμάσει τον Robert Powell να υποδύεται τον Ιησού στο αριστούργημα του Franco Zeffirelli, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», το οποίο εδώ και χρόνια είναι τηλεοπτικό «must» για την Μεγάλη Εβδομάδα;

Χώρισαν και «σφάζονται» Ελευθερία Ελευθερίου - Ανδρέας Γεωργίου

Αυτό θα πει... πολιτισμένος χωρισμός: δύο περίπου μήνες αφότου έληξε η σχέση τους, Ανδρέας Γεωργίου και Ελευθερία Ελευθερίου «καρφώνουν» ο ένας τον άλλον, με τον ηθοποιό να δηλώνει δημόσια πως δεν του αρέσουν τα τραγούδια της πρώην του και εκείνη να του απαντά… δεόντως!

"Σκοτώνουν" την Μαρία Μιχαήλ στο "Μπρούσκο"

Μια δολοφονία θα συγκλονίσει προσεχώς το ''Μπρούσκο'' του ΑΝΤ1, αρχίζοντας ξανά ένα κουβάρι εξελίξεων...

H τρανσέξουαλ της Eurovision με το μούσι θέλει να γίνει το κορίτσι του James Bond

Την επιθυμία της να γίνει το κορίτσι του James Bond εξέφρασε η τρανσέξουαλ, Conchita Wurst με το μούσι.  

Τα Μάτια δείχνουν αν είσαι Gay ή Straight

Ανεξάρτητα αν είσαι gay, straight ή οτιδήποτε άλλο στο φάσμα της σεξουαλικότητας, το τι σε έλκει σεξουαλικά φαίνεται στα μάτια σου.

Γιάννης Πλούταρχος - Παντελής Παντελίδης: Νυχτοπερπατήματα λίγο πριν την πρεμιέρα τους!

Το βράδυ της Κυριακής οι δύο τραγουδιστές βρέθηκαν στο Romeo και τα έσπασαν μαζί με τους Νίκο Μακρόπουλο και Γιώργο Γιαννιά, λίγο πριν ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στο Teatro!

Ο Mr. Bean με σύντροφο 28 χρόνια μικρότερη του!

Φοράει ακόμα τη βέρα του. 

Κροτίδες και ρουκέτες στην κατοχή νεαρών

Κροτίδες και ρουκέτες εντοπίστηκαν στην κατοχή δύο νεαρών από τη Λάρνακα.

Ο στρατός των ΗΠΑ μετατρέπει ιπτάμενα drones σε Wi-Fi αναμεταδότες

Σε μία προσπάθεια να μπορέσουν οι στρατιώτες να επικοινωνούν σε δυσπρόσιτες περιοχές, οι ειδικοί του στρατού των ΗΠΑ προσπαθούν να μετατρέψουν drones σε εναέρια συστήματα αναμετάδοσης σήματος Wi-Fi.

Πέτρος Κωστόπουλος: «Η μεγαλύτερη μ@λακι@ που έκανα στη ζωή μου ήταν…»

Τελικά μετανιώνει που μπλέχτηκε με την τηλεόραση o Πέτρος Κωστόπουλος;

"Ερωτεύτηκα τον σωσία μου" - Gay Ζευγάρια που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό - Φωτογραφίες

Ορισμένοι τους κοιτάνε περίεργα θεωρώντας ότι δεν μπορεί παρά να είναι αδέλφια.

Εντοπίστηκε μούχλα σε τυριά για φλαούνες! Σε εγρήγορση οι Υγειονομικές Υπηρεσίες

Εντοπίστηκε μούχλα σε τυριά για φλαούνες! Σε εγρήγορση οι Υγειονομικές ΥπηρεσίεςΑπό τους 600 ελέγχους που έχουν διενεργηθεί από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες σε υπεραγορές, παντοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία και άλλα υποστατικά από τις αρχές Απριλίου μέχρι σήμερα, έχουν εντοπιστεί 17 περιπτώσεις ακατάλληλων προϊόντων για τις οποίες έχουν σταλεί προειδοποιητικές επιστολές, ενώ σε μια θα επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Υγειονομικών Υπηρεσιών Χρίστος Χρίστου.

C Gas και Vitol οι δύο κύριοι μνηστήρες για «ενδιάμεση λύση» - Μόνο τέσσερις εταιρείες υπέβαλαν προσφορές στη ΔΕΦΑ

C Gas και Vitol οι δύο κύριοι μνηστήρες για «ενδιάμεση λύση»Μόνο τέσσερις εταιρείες ή κοινοπραξίες υπέβαλαν τελικά χθες προσφορές στη ΔΕΦΑ για την «ενδιάμεση λύση».

Γεν. Εισαγγελέας: Δεν παρατηρείται κωλυσιεργία στις έρευνες για την οικονομία

Με αφορμή τα όσα ακούστηκαν, περί κωλυσιεργίας της Νομικής Υπηρεσίας στις έρευνες για τις ευθύνες της οικονομίας ο κ. Κληρίδης τονίζει ότι δεν παρατηρείται ούτε μεγάλη καθυστέρηση ούτε κωλυσιεργία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ότι είναι αναγνωρίσιμος και ένας καλλιτέχνης με μεγάλη μουσική διαδρομή δε σημαίνει ότι μπορεί να γλιτώνει απο την τσιμπίδα του νόμου.

Μπρούσκο: Η Μελίνα συγκρούεται με τον Αχιλλέα

Επεισόδιο 140

Irina Shayk: Δεν σταματάει πουθενά!

Irina Shayk: Δεν σταματάει πουθενά! Παιχνίδια στον…ωκεανό και σαφάρι!
Όπως βλέπεις, η Irina Shayk δεν σταματάει πουθενά.

Νέα δημοσκόπηση: Χάνει μια έδρα το ΑΚΕΛ από τον Λιλλήκα! Δημοφιλέστερος πολιτικός ο Αναστασιάδης

Νέα δημοσκόπηση: Χάνει μια έδρα το ΑΚΕΛ από τον Λιλλήκα! Δημοφιλέστερος πολιτικός ο ΑναστασιάδηςΝέα δημοσκόπηση της εταιρείας Prime Market Research and Consulting Ltd για λογαριασμό τού τηλεοπτικού σταθμού «Σίγμα» επιβεβαιώνει την πρωτοκαθεδρία του κυβερνώντος κόμματος ΔΗΣΥ στην κυπριακή πολιτική σκηνή ενόψει των ευρωεκλογών του ερχόμενου Μαΐου.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου το κυβερνών κόμμα (ΔΗΣΥ) προηγείται με 22,6%, το ΑΚΕΛ ακολουθεί με 13,5%, το ΔΗΚΟ με 8,3%, η ΕΔΕΚ με 6,1%, η Συμμαχία Πολιτών με 4,4% και το ΕΛΑΜ με 1,3%.

Επίσης ποσοστό 1,8% των ερωτηθέντων δηλώνει πως θα ψηφίσει κάποιο άλλο κόμμα ή συνδυασμό. Εντύπωση προκαλεί το 30,6% των ερωτηθέντων που δήλωσαν πως δεν θα ψηφίσουν. Ακόμα, 0,9% δήλωσε πως επιλέγει το λευκό και 10,5% δεν απάντησε.

Με την αναγωγή μετά από αφαίρεση αυτών που δήλωσαν πως δεν θα ψηφίσουν, ο ΔΗΣΥ ανεβάζει τα ποσοστά του στο 33% και ακολουθεί το ΑΚΕΛ με 19,7%, το οποίο κινδυνεύει να χάσει την μία από τις δύο έδρες που έχει σήμερα στο ευρωκοινοβούλιο. Το ΔΗΚΟ φτάνει στο 12,1%, η ΕΔΕΚ - Οικολόγοι στο 8,9% και η Συμμαχία Πολιτών στο 6,4%. Το ΕΛΑΜ  περιορίζεται στο 1,9%. Ποσοστό 2,6% θα ψηφίσουν κάτι άλλο, ενώ 15,4% δηλώνουν αναποφάσιστοι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παραμένει ο πλέον δημοφιλής πολιτικός με 40% των ερωτηθέντων να έχουν θετική γνώμη και 39% αρνητική. Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου απολαμβάνει 26% θετικής άποψης και 50% αρνητικής. Για τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού θετική γνώμη έχει το 18% και 59% αρνητική, για τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο θετική γνώμη έχει το 24% και αρνητική το 46%, για τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ Γιαννάκη Ομήρου οι θετικές γνώμες είναι στο 21% και οι αρνητικές στο 41%, για τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργο Λιλλήκα οι θετικές γνώμες είναι στο 20% και οι αρνητικές στο 49%, ενώ για τον ΓΓ των Οικολόγων Γιώργο Περδίκη θετική άποψη έχει το 24% και αρνητική το 40%.

Πηγή: Πρώτο Θέμα & tothemaonline.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Γεύμα με τον Πρίγκιπα του Άμπου Ντάπι θα έχει ο Πρόεδρος

Συνεχίζεται η τετραήμερη επίσημη επίσκεψη στο Άμπου Ντάμπι του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, επικεφαλής αντιπροσωπίας, στο πλαίσιο των προσπαθειών για περαιτέρω επενδύσεις.

Έκρηξη Θεόδωρου Αριστοδήμου για ακάλυπτα δάνεια - «Θα τους αποστομώσω με στοιχεία»!

-Παραπλανητικά και λανθασμένα τα στοιχεία που κυκλοφόρησαν
-Το 2009 δεν είχα καμία σχέση με την Aristo Developers
-«Το 2008 διέθετα μόνο το 15% της Aristo Developers»
-Στην Τράπεζα Κύπρου είχα και καταθέσεις €120εκ