Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ - ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ

Πριν από λίγες μέρες, η Φαίη Σκορδάέφερε στον κόσμο ένα υγιέστατοαγοράκισυμπληρώνοντας την ευτυχία της οικογένειας Λιάγκα.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Ανανεώνουν Ομόνοια και Nike

Όπως όλα δείχνουν Ομόνοια και Nike θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν, αφού βρίσκονται κοντά σε ανανέωση της συμφωνίας τους, η οποία κλείνει φέτος δύο χρόνια. 

ΚΥΠΡΟΣ: ΚΡΑΤΗΣΑΝ... "ΟΜΗΡΟ" ΔΥΟ ΒΡΕΦΗ ΜΕΧΡΙ...

Ως... εγγύηση κρατούνται τα δίδυμα βρέφη του ζεύγους Σεϊντογλου στο Μακάριο Νοσοκομείο όπου η μητέρα Μπουρτζού παραπέμφθηκε για γέννα με καισαρική τομή, καθώς τα δίδυμα γεννήθηκαν πρόωρα, στους 7 μήνες.

Ελεύθεροι δύο δημοσιογράφοι που είχαν απαχθεί στη Συρία

Δύο δημοσιογράφοι των “Times” του Λονδίνου απήχθησαν από ”συμμορία ανταρτών” και ένας εξ αυτών πυροβολήθηκε προτού παρέμβουν μέλη μιας αντιεξτρεμιστικής ανταρτικής οργάνωσης και εξασφαλίσουν την απελευθέρωσή τους, αναφέρει την Πέμπτη η βρετανική εφημερίδα.

Έντονες αντιδράσεις από την Εκκλησία για το «gay pride»

«Θύελλα» αντιδράσεων στους κόλπους της Εκκλησία προκαλεί η διοργάνωση «εκδηλώσεων υπερηφάνειας» που προγραμματίζεται να αρχίσουν στις 17 Μαϊου και θα κορυφωθούν στις 31 του μήνα με το γνωστό gay parade. 

O 17χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο της Μακεδονίτισσας μας χρειάζεται όλους! Βοηθήστε να μεταβεί στο Ισραήλ

Ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου διοργανώνει Παγκύπρια Ημερίδα Τένις με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας Χρίστου Αραβή για τη μετάβαση του αθλητή μας Ανδρέα Αραβή στο Ισραήλ για αποκατάσταση της υγείας του κατόπιν του φοβερού αυτοκινητικού δυστυχήματος που συνέβηκε στις 03/05/2014.

ΑΕΛ - Χαραλάμπους: «Έδειξαν πόσο πολύ το θέλουν»

Πανέτοιμη παρουσιάζεται η ΑΕΛ ενόψει του μεγάλου αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο, όπως ανέφερε το πρωινό της Πέμπτης ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας, Μιχάλης Χαραλάμπους μιλώντας στον SuperSport FM.

Σκυλιά ξυλοκοπήθηκαν άγρια - το ένα χαροπαλεύει

Αντιμέτωπος με κτηνωδία σε βάρος των ίδιών του των σκυλιών βρέθηκε χθες ο ιδιοκτήτης τους σε κτήμα που διατηρεί στην περιοχή Τσερίου.

ΝΕΟ "ΧΤΥΠΗΜΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ

Την ποινική δίωξη στην Ελλάδα των δύο Ελλαδιτών πρώην Αρχηγών της Εθνικής Φρουράς ζητούν με επιστολή τους προς τον Γενικό Εισαγγελέα, οι γονείς των δίδυμων αδελφών Χριστοφόρου, που σκοτώθηκαν κατά την έκρηξη στο Μαρί.

Πέντε συνήθειες που καταστρέφουν το δέρμα

Υπάρχουν εκείνες οι συνήθειες που μας κάνουν να φαινόμαστε όμορφοι και λαμπεροί, όπως για παράδειγμα η γυμναστική και η σωστή διατροφή, ωστόσο υπάρχουν και αυτές που ακόμη και εν αγνοία μας μπορούν να να κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και την όψη της επιδερμίδας, κάνοντας μας να δείχνουμε γερασμένοι.

Πωλήθηκε για 23,79 εκατ. δολάρια το «μπλε διαμάντι»

Ένα εντυπωσιακό μπλε διαμάντι, το οποίο θεωρείται το μεγαλύτερο στον κόσμο στην κατηγορία του, δημοπραττήθηκε έναντι του ποσού των 23,79 εκατομμυρίων δολαρίων το βράδυ της Τετάρτης στη Γενεύη από τον οίκο δημοπρασιών Christies.

Για απόπειρα κλοπής κατηγορείται ο Τζάστιν Μπίμπερ

Ο νεαρός τραγουδιστής της ποπ Τζάστιν Μπίμπερ κατηγορείται για απόπειρα κλοπής, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες, ύστερα από πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης ότι επιχείρησε να κλέψει το κινητό τηλέφωνο μίας νεαρής γυναίκας.

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ο οικογενειακός καυγάς μεταξύ μιας γυναίκας από τη Ρουμανία και του σύρου συζύγου της, κατέληξε σε μαχαιρώματα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

H Πειραιώς «σώζει» την Μαρφίν

Μεγαλομέτοχος του Marfin Investment Group, με ποσοστό τουλάχιστον 17,7%, μέσω της έκδοσης μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, καθίσταται η Τράπεζα Πειραιώς. 

ΑΠΟΕΛ - Πετεβίνος: «Αδύνατο να αγωνιστεί ο Αλωνεύτης»

Με πρωινές του δηλώσεις στον SuperSportFM, ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν του «γαλαζοκίτρινους» τονίζοντας ότι απίθανο να προλάβει ο Αλωνεύτης.

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου μιλά πρώτη φορά για την απόφαση που πήρε να χωρίσει

Η νικήτρια του The Voice, Μαρία Έλενα Κυριάκου μιλά για την δύσκολη περίοδο πριν πάρει την απόφαση να χωρίσει και πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνει τρία παιδιά!

ΑΓΩΓΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Προσφυγή και αγωγή εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη καταχώρησε χθες ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου και Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ο τέως Αρχηγός της Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου, με την οποία ζητείται η ακύρωση της απόφασης του ΠτΔ, στις 27 Μαρτίου 2014, να τον παύσει από τη θέση του Αρχηγού της Αστυνομίας.