Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκαλύπτει πως θέλει τον άντρα!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, «Excellent», ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και μίλησε για όλα αυτά που αναζητά από έναν άντρα.

Ράδιο Αρβύλα: Θα «βγουν» φέτος τελικά ή όχι;

Μάθετε τα πάντα σχετικά με την εκπομπή των Θεσσαλονικέων...

Νέος γύρος διαπραγματεύσεων για τα πυρηνικά

Νέο γύρο διαπραγματεύσεων για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης θα πραγματοποιήσουν σε μερικές εβδομάδες στη Γενεύη το Ιράν και η ομάδα των 5+1 (ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία, Κίνα), όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών.


Απίστευτα πράγματα! Έσπασαν εννέα αυτοκίνητα ποδοσφαιριστών και τα γέμισαν με σαμπουάν!

Ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς.

Μετονομασία ΚΡΕΤΥΚ σε Εταιρεία Υδρογονανθράκων Κύπρου -

Τη μετονομασία της ΚΡΕΤΥΚ σε Εταιρεία Υδρογονανθράκων Κύπρου Λτδ ενέκρινε το υπουργικό συμβούλιο και ενέκρινε επίσης τις προτεινόμενες ρυθμίσεις για τροποποίηση του Καταστατικού της.

Δύο σημαντικά μετάλια για τον Γ. Αχιλλέως

Ο Κύπριος σκοπευτής Γιώργος Αχιλλέως κατέκτησε το 2013 δύο μετάλλια σε σημαντικούς αγώνες, ενώ συμπεριλήφθηκε στη λίστα των κορυφαίων όλων των εποχών από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

ΘΡΊΛΕΡ ΣΤΟ MEGA! ΜΕ ΑΊΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ Η ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΊΟΥ

Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι μετά το σοβαρό ατύχημα της Έλενας... Aπανωτές συσκέψεις γίνονται αυτή την ώρα στο MEGA Κύπρου μετά την έκτακτη ανακοίνωση ότι η Έλενα Παπαβασιλείου δε θα είναι στο Show που παρουσιάζει. 

Τον νόμο στα χέρια τους θα πάρουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων για να μην ψηφιστεί ο νόμος για μείωση ενοικίων

Τη διαφωνία των μελών του Κυπριακού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ακινήτων ως προς την πρόθεση Βουλευτών να ψηφίσουν αύριο νομοθεσία για υποχρεωτική μείωση υφιστάμενων ενοικίων, καθώς και για τον τρόπο φορολόγησης ακίνητης περιουσίας εξέφρασε σήμερα ο Γιώργος Στροβολίδης, Πρόεδρος του Συνδέσμου, δηλώνοντας ταυτοχρόνως την πρόθεσή τους να λάβουν νομικά μέτρα κατά της ενδεχόμενης ψήφισης του σχετικού νόμου.

Φιλιππίνες: Ο φονικός σεισμός άφησε πίσω τουλάχιστον 151 νεκρούς

Στους 151 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό των 7,2 βαθμών που έπληξε τις Φιλιππίνες, καθώς οι διασώστες δεν έχουν καταφέρει να βρουν κανέναν επιζώντα στα ερείπια των κτιρίων που κατέρρευσαν.

Η Λεμεσός φιλοξενεί για 3 μέρες τα «Λεμέσια»

Συρρικνώνονται φέτος οι εκδηλώσεις των «Λεμεσίων 2013», της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης του Δήμου Λεμεσού, η οποία υπό το βάρος των οικονομικών δυσκολιών θα διαρκέσει μόλις τρεις αντί δέκα ημέρες και συγκεκριμένα από τις 18 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

Εμπορικό κέντρο αξίας άνω των 130 εκατ. Ευρώ!

Περισσότερα από 130 εκατ. ευρώ κόστισε η κατασκευή 140 καταστημάτων και υπόγειου πάρκινγκ 1300 θέσεων, στο εμπορικό κέντρο Promenada, στο κέντρο του Βουκουρεστίου.

Xiaomi MI3: Τρελές πωλήσεις μέσα σε 86 δευτερόλεπτα ξεπέρασε τις… 100.000! (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Ο Hugo Barra (πρώην product manager του Android OS, νυν CEO της Xiaomi) δε θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ντεμπούτο στην ηγεσία της κινεζικής εταιρείας.

Όνειρο ήταν στο Mega, εφιάλτης στο Σίγμα

Δεύτερη ημέρα χθες της μάχης της prime time zone ή ζώνης υψηλής τηλεθέασης δηλαδή της τηλεοπτικής ζώνης που μεταδίδεται ακριβώς μετά από τα δελτία ειδήσεων των καναλιών και φαίνεται ότι εκτυλίσσεται μια πολύ ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση.

Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει πώς να διατηρείτε ολόλευκα τα δόντια σας

Και να μια απάντηση που σίγουρα δεν περιμέναμε: Να τα βουρτσίζετε λιγότερο! 

Στο τραπέζι δύο νέες επιλογές για μεταφορά φυσικού αερίου στην Κύπρο

Η δημιουργία τερματικού υγροποίησης φυσικού αερίου, παραμένει στρατηγική της κυβέρνησης δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργος Λακκοτρύπης. 

Κόλαφος η ετήσια έκθεση προόδου της Κομισιόν για Τουρκία - Πιέζουν την Άγκυρα στο Κυπριακό

- Καταπέλτης η έκθεση της Ε.Ε. για τις μελλοντικές ενταξιακές διαπραγματεύσεις μεταξύ της Τουρκίας - Ε.Ε.
- Η έκθεση της Κομισιόν πιέζει έντονα την Τουρκία πλέον και στο Κυπριακό
- Δριμεία κριτική στην Άγκυρα για την αμφισβήτηση του δικαιώματος της Κυπριακής Δημοκρατίας να εκμεταλλεύεται τους υδρογονάνθρακες εντός της Κυπριακής ΑΟΖ
- Παροτρύνεται η Τουρκία να συνεισφέρει εποικοδομητικά σε μια δίκαιη, συνολική και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό

"Παράδοξα υγείας" που ούτε μας περνούν από το μυαλό!

Γνωρίζατε ότι ο καλύτερος τρόπος, για να διώξετε άμεσα το στρες είναι να τραβήξετε το καζανάκι; Ότι το χάιδεμα ενός σκύλου, ρίχνει την αρτηριακή πίεση;

ΚΥΠΡΟΣ: "ΕΙΣΒΟΛΗ" ΣΚΥΛΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ - ΠΟΤΕ & ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ

Πορεία διαμαρτυρίας στο Προεδρικό Μέγαρο θα πραγματοποιήσουν οι φιλόζωοι το ερχόμενο Σάββατο ζητώντας την άμεση εφαρμογή του νόμου για την προστασία και ευημερία των ζώων, τη δημιουργία αστυνομίας προστασίας ζώων, καθώς και υπηρεσίας ελέγχου και προστασίας ζωών.

Γαμπρός σκότωσε τη νύφη γιατί δεν της άρεσε το νυφικό!

Πριν ακόμη παντρευτούν τους πήρε το μαύρο χώμα. Στο Μπάτμαν, τουρκική επαρχία στο διαμέρισμα της Νοτιοανατολικής Ανατολίας, ο 34χρονος Κερίμ Μπασμπούγ σκότωσε με πιστόλι στην μέση του δρόμου την αρραβωνιαστικιά του και μετά αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο!

Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την έκπτωση 10%

Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την έκπτωση 10% για την καταβολή του φόρου ακίνητης ιδιοκτησίας.

«Μια ασυνήθιστη συμμαχία σε ώρα ανάγκης, που αποδείχτηκε σωτήρια!»

Σε μια λίμνη στην πόλη Lucknow της βόρειας Ινδίας εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια του σαστισμένου φωτογράφου αλλά και του έκπληκτου πλήθους μια συγκινητική προσπάθεια διάσωσης με αίσιο αποτέλεσμα. 

ΒΟΜΒΑ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ: Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ

Σαν «βόμβα» έσκασε η αποκάλυψη γνωστής τρανσέξουαλ που εξομολογήθηκε ότι διατηρούσε συχνές ερωτικές επαφές με κορυφαίο πρώην υπουργό και μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ...

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Επιστρέφουν και τελευταίοι δύο στο Κολόσσι

Ακόμη δύο επιλογές θα έχει στην διάθεση του ο Χριστάκης Χριστοφόρου, για τον επικείμενο αγώνα με την ΑΕΚ Κουκλιών στο Τσίρειο. Ο Γιώργος Βασιλείου και ο Αγγελής Χαραλάμπους ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ανδρών και επιστρέφουν σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο στο Κολόσσι.

Ο μεγάλος έρωτας της πριγκίπισσας Diana

Τρεις ήταν οι σημαντικοί άνδρες της ζωής της πριγκίπισσας Diana. 

ΑΠΟΕΛ: Ο τραυματισμός του Αλεξάνδρου και το επικείμενο Sold out

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου έγινε αναγκαστική αλλαγή στον χθεσινό αγώνα της Εθνικής Κύπρου, διότι δέχθηκε κτύπημα από Αλβανό και παρουσίασε αιμάτωμα στο μηρό. Τέλος τα μαθητικά εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ερμή.

Ρεζίλι γίναμε στους τουρίστες! Η ΑΗΚ έκοψε το ρεύμα σε ξενοδοχείο στην Πάφο

Το ενα ξενοδοχείο ήταν πλήρες και οι λειτουργοί της ΑΗΚ προχώρησαν στην διακοπή του ρεύματος καθώς απ' ότι φαίνεται, το εν λόγω ξενοδοχείο δεν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις του προς της Αρχή, ποσό άνω των 300.000 ευρώ, τα οποία χρωστά από τον Ιούνιο το ξενοδοχείο.

Πόσο μοιάζουν; Από clip της Βίσση η φωτογράφηση της Ηλιάδη!

Την Άννα Βίσση προ δεκαετίας φαίνεται πως είχε κατά νου η Αγγελική Ηλιάδη στη φωτογράφηση για το νέο της single, καθώς οι ομοιότητες είναι... εμφανείς!

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝA - Επικεντρωμένη στη δύσκολη αποστολή

Τον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ περιμένουν οι της Νέας Σαλαμίνας. Είτε κεκλεισμένων των θυρών είτε όχι, ανάλογα με την αυριανή έκβαση της έφεσης που κατατέθηκε, κατά της απόφασης για τιμωρία της ομάδας.

Πάρτε βαθιά ανάσα! H ΕΛΕΝΑΡΑ έχασε τα παραπάνω κιλάκια κ έγινε ΤΟΥΜΠΑΝΟ!

Μπορεί το τελευταίο διάστημα η Έλενα Παπαρίζου να είχε βάλει λίγα παραπάνω κιλάκια...

Ψηφίστηκε η άρση ασυλίας για τους 6 Χρυσαυγίτες βουλευτές στην ελληνική βουλή – Αναζητούν τον έναν βουλευτή που δεν ψήφισε υπέρ!

Την άρση ασυλίας και των 6 βουλευτων της Χρυσής Αυγής αποφάσισε η Βουλή. Πρόκειται για τους Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργο Γερμενή, Ηλία Παναγιώταρο, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, Ευστάθιο Μπούκουρα και Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Μάζεψε 3.000 ευρώ στην Αγγλία η Ομόνοια, πριν καν αρχίσουν οι εκδηλώσεις

Οι φίλοι της Ομόνοιας στο Ηνωμένο Βασιλείο δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους και την συμπαράσταση τους στην αγαπημένη τους ομάδας.

Σκάνδαλο χρηματισμού απειλεί τη Μέρκελ

Σκάνδαλο χρηματισμού απειλεί την Καγκελάριο Μέρκελ, καθώς η γερμανική Αριστερά καταγγέλει ότι το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών έλαβε 690.000 ευρώ από τη BMW για να μπλοκάρει απόφαση της Ε.Ε..

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Τρέξιμο χωρίς ανάσα

Οι προσπάθειες της διοίκησης, των Εθελοντών και του κόσμου έφεραν αποτέλεσμα και η Ανόρθωση κατέθεσε πλήρη και χωρίς προβλήματα τον φάκελο για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου.

Ζένιος και Μαννάρης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε τον διορισμό των.....


Επιστολή Δημητριάδη προς Αναστασιάδη για καθορισμό συνάντησης

Η παραχώρηση δισεκατομμυρίων ELA στην πρώην Λαϊκή και οι χειρισμοί του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας σε μια σειρά κρίσιμα θέματα βαθαίνουν ανεπανόρθωτα το ρήγμα στις σχέσεις του Πανίκου Δημητριάδη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

ATP - Μια απ'τα ίδια για Μάρκο

Η φετινή αγωνιστική κατρακύλα του Μάρκου Παγδατή συνεχίστηκε στο Kremlin Cup της Μόσχας, με τον Ευγένι Ντονσκόι να δείχνει πιο διψασμένος για τη νίκη και να την πετυχαίνει έναντι του απογοητευτικού, σε ένα ακόμη τουρνουά, Κύπριου, παίρνοντας την πρόκριση για το 2ο γύρο της indoor διοργάνωσης στην πατρίδα του.

Οι επικεφαλής ομίλων του Μουντιάλ

Το... αυτοκαταστροφικό 2-2 των «Ατζούρι» με την Αρμενία, χάρισε τη θέση τους ως επικεφαλής ομίλου στους Ελβετούς που επικράτησαν με 1-0 της Σλοβενίας.

 

Ημικρατικοί: Ολοταχώς για εκσυγχρονισμό με 5 νομοσχέδια στη Βουλή

Μετά την ψήφιση του νόμου που επιτρέπει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αλλάξει μέχρι το τέλος του έτους τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ημικρατικών Οργανισμών, σήμερα κατατίθενται στην Επιτροπή Νομικών της Βουλής πέντε προτάσεις νόμου σχετικές με το θέμα.

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής βγήκε γυμνός στους δρόμους!

Το είπε και το έκανε!

€4.366 ο μισθός του Υπ. Οικονομικών

Στις 8291 ευρώ ανέρχονται, οι μικτές μηνιαίες αποδοχές του Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, με βάση την κατάσταση μισθοδοσίας του προηγούμενου μήνα, που ο ίδιος έδωσε στην δημοσιότητα.

Μερικά κόλπα για να μη μυρίζουν άσχημα τα παπούτσια σας!

Κάθε φορά που βγάζετε τα παπούτσια σας αναρωτιέστε για ποιο λόγο μυρίζουν άσχημα; Δεν μπορείτε με κανέναν τρόπο να…

Προϋπολογισμός 2014: Η κρίση… κρίση και τα οδοιπορικά… οδοιπορικά – Ούτε ευρώ δεν κόβεται από υψηλόβαθμους του Δημοσίου

- Μνημονιακός προϋπολογισμός για τους πολλούς, παχυλά επιδόματα για τους λίγους
- Ποιοι οι προνομιούχοι;
- Στα €6,8 εκατ. η χορηγία προς κόμματα
- Οδοιπορικά, επιδόματα φιλοξενίας, τηλεφώνου και παραστάσεως δεν αγγίζονται

Βίντεο: Πίθηκοι κάνουν μαθήματα αντιμετώπισης του άγχους!

Αντιδρούν σαν άνθρωποι και βοηθούν στην αποκρυπρογράφηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς.


Μερικά κόλπα για να μη μυρίζουν άσχημα τα παπούτσια σας!

Κάθε φορά που βγάζετε τα παπούτσια σας αναρωτιέστε για ποιο λόγο μυρίζουν άσχημα; Δεν μπορείτε με κανέναν τρόπο να… σταματήσετε τη δυσοσμία; Υπάρχει λύση!

Οπλοστάσιο σε βίλα καταζητούμενου επιχειρηματία στη Βούλα

Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε σε βίλα επιχειρηματία, στο Πανόραμα της Βούλας, σε έρευνα που πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης η αστυνομία, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα σχετίζεται με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο Ομπάμα κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιού στο Λευκό Οίκο

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιου στο Λευκό Οίκο την Τετάρτη και ενώ την Πέμπτη εκπνέει η χρονική προθεσμία για την αύξηση του ορίου του αμερικανικού χρέους.

Ξυλοκόπησαν Ολλανδό διπλωμάτη στη Μόσχα

Στη Ρωσία άγνωστοι ξυλοκόπησαν Ολλανδό διπλωμάτη στη Μόσχα, μια εβδομάδα αφότου ο πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, απαίτησε συγγνώμη για την επίθεση εναντίον ενός ρώσου διπλωμάτη στην Ολλανδία, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Φάτε λιγότερο αλλάζοντας τρόπο σκέψης

Μάθετε μια διαφορετική φιλοσοφία από τη Δρ Susan Albers, συγγραφέα του «But I Deserve This Chocolate».Η συγγραφέας εξηγεί πως οι λάθος σκέψεις μας μας κάνουν να τρώμε περισσότερο και να έχουμε λάθος ανάγκες σχετικά με το φαγητό.

ΗΠΑ: Ως τα μεσάνυχτα συμφωνία αλλιώς χάος και στάση πληρωμών

Μετά την προειδοποίηση για υποβάθμιση από τον διεθνή οίκο Fitch το αμερικανικό Κογκρέσο δεν έχει πλέον σήμερα παρά μερικές ώρες για να απομακρύνει τον κίνδυνο μιας παγκόσμιας ανάφλεξης από μια στάση πληρωμών των ΗΠΑ, ωστόσο ένας συμβιβασμός διαφαίνεται πως θα υπάρξει στη Γερουσία.

«Εμφύλιος» στην τρόικα για την Ελλάδα

Διχασμένη, μέχρι σημείου ανοικτής σύγκρουσης, είναι η τρόικα, ως προς τον τρόπο κάλυψης του χρηματοδοτικού κενού στο ελληνικό πρόγραμμα. Ειδικότερα, η Κομισιόν φέρεται να είναι ανοικτή -αν όχι και θετικά διακείμενη- στην πρόταση του ελληνικού οικονομικού επιτελείου να καλυφθεί εξ ολοκλήρου το χρηματοδοτικό κενό του 2014, μέσω της αναχρηματοδότησης (μετακύλισης) ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου, ύψους 4,4 δισεκατομμυρίων ευρώ, τα οποία κατέχουν οι τράπεζες της χώρας μας και λήγουν την επόμενη χρονιά.