Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Τον απάτησε με τον κολλητό του κι εκείνος έβγαλε στο σφυρί το νυφικό της

Διαβάστε τι έγραψε στην αγγελία

Προσοχή: Ιός χτυπά κινητά και υπολογιστές

Την προσοχή του κοινού σχετικά με ένα νέο είδος ιού που μεταδίδεται μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και γραπτών μηνυμάτων με την ονομασία Crypto–locker ή Simple-Locker, επισύρει η Αστυνομία. 

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ζέτα Δούκα: Η έκκληση βοήθειας για μια δεκαοκτάχρονη! 

Κακοποίησαν και σκότωσαν 13 γατάκια

Ακόμη ένα φρικιαστικό έγκλημα εις βάρος μικρών ανυπεράσπιστων και άκακων ζώων βαραίνει τις πλάτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, που μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να δημιουργήσει Αστυνομία Ζώων, παρά τις εσωτερικές και εξωτερικές πιέσεις που δέχεται συνεχώς.

Το χιουμοριστικό μήνυμα της αδερφής του Νικόλα Παπαδόπουλου μετά την εγχείρηση – Δείτε τι πόσταρε

Εκτάκτως για την κοινή γνώμη εισήχθηκε χθες βράδυ ο Νικόλας Παπαδόπουλος στο χειρουργείο ιδιωτικής κλινικής, εκτάκτως και για την οικογένειά του…

Οι σπιράλ σκάλες είναι χάσιμο

Εντυπωσιακές λήψεις

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Η αγωνία στο κόκκινο

Οι μέρες περνούν, οι ανακοινώσεις δεν έρχονται και η αγωνία του κόσμου της Ανόρθωσης μεγαλώνει αφού δεν είδαν ακόμα καποια ένδειξη από τις προθέσεις των Ολλανδών και το στυλ παικτών που θα φέρουν.

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΟΚ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ ΓΙΑ...

Η Άννα Βίσση σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρατσισμό που δέχτηκε την δεκαετία του 80! «Ειδικά με σύντροφο τον Καρβέλα, στα 80s, βίωσα πάρα πολύ ρατσιμό!

ΟΜΟΝΟΙΑ - Κοντά σε Ράμος

Σε καταρχήν συμφωνία με το γνωστό από το πέρασμα του από την Κύπρο (Πάφος, Ανόρθωση) Πορτογάλο μέσο Κριστοβάο Ράμος, ήρθε σύμφωνα με πληροφορίες η Ομόνοια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο.

ΣΟΚ: ΔΙΠΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗ... ΛΕΜΕΣΟ

Μία κοπέλα 21 ετών από τη Ρωσία εντοπίστηκε νεκρή σε πάρκο στην περιοχή Γερμασόγειας, στη Λεμεσό.

Σαν δυο σταγόνες νερό! Δείτε πόσο πολύ μοιάζουν η Ζέτα Μακρυπούλια με τον αδελφό της!!! (PHOTOS)

Σαν δυο σταγόνες νερό! Δείτε πόσο πολύ μοιάζουν η Ζέτα Μακρυπούλια με τον αδελφό της!!! (PHOTOS)Φωτογραφίες με την διάσημη αδελφή του, Ζέτα και τον καλό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη ανάρτησε στο Facebook ο Ακης Μακρυπούλιας.

Το Κόμμα για τα Ζώα καλεί τον Πρόεδρο να επισπεύσει τη δημιουργία φορέα για την ευημερία των ζώων

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επισπεύσει τις διαδικασίες για την δημιουργία του ανεξάρτητου φορέα ή Επιτρόπου για την Ευημερία των Ζώων, κακίζοντας παράλληλα την Πολιτεία “για την ανέχεια και την παντελή έλλειψη εφαρμογής νομοθεσιών και επίδειξης ευαισθησίας”.

Κυριάκος Πελεκάνος: Μετά την Χριστιάνα Αριστοτέλους για πρώτη φορά χέρι-χέρι με την νέα του σύντροφο

Κυριάκος Πελεκάνος: Μετά την Χριστιάνα Αριστοτέλους για πρώτη φορά χέρι-χέρι με την νέα του σύντροφοΤο gossip των τελευταίων είναι η σχέση του Κύπριου γυμναστή Κυριάκου Πελεκάνου και της Μαριάννας Νικολάου.
Ο γυμναστής μετά τον χωρισμό του με την παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους φαίνεται να βρήκε αγκαλιά στο πρόσωπο της Μαριάννας με την οποία η σχέση τους μετράει κάποιες βδομάδες.

Οι δυο τους σύμφωνα με το Beautiful People που δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες τους γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο του.

Ο φωτογραφικός φακός του Φειδία Μωυσέως τους απαθανάτισε να περπατάνε χέρι-χέρι στη παραλία του Μακένζυ. Πόσο σοβαρή θα είναι αυτή η σχέση ο χρόνος θα το δείξει!

Κυριάκος Πελεκάνος: Μετά την Χριστιάνα Αριστοτέλους για πρώτη φορά χέρι-χέρι με την νέα του σύντροφο

Πηγή: showbiz, www.tothemaonline

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ:

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Στο «σφυρί» η Μερσεντές του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Στο «σφυρί» η Μερσεντές του Κωνσταντίνου ΚαραμανλήΠερισσότερα από 130 κλασικά αυτοκίνητα βγαίνουν σε δημοπρασία από τον βρετανικό οίκο Coys, στις 14 Ιουνίου στην Αθήνα.

Πέρασε και επίσημα στην ιστορία η Λαϊκή Τράπεζα – Χωρίς διαχωρισμούς η εξυπηρέτηση πελατών από σήμερα

Πέρασε και επίσημα στην ιστορία η Λαϊκή Τράπεζα – Χωρίς διαχωρισμούς η εξυπηρέτηση πελατών από σήμεραΗ Λαϊκή Τράπεζα, πέρασε και επίσημα στην ιστορία, μετά και την επιτυχή μεταφορά των λογαριασμών των πελατών της Λαϊκής στην Τράπεζα Κύπρου. Από σήμερα οι πελάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν χωρίς διαχωρισμούς.

Δώρο ζωής πατέρα στην τρίχρονη κόρη του

Πολυτιμότερο δώρο, για μια  φυσιολογική ζωή, έδωσε πατέρας στη μόλις τριών ετών κόρη του, παραχωρώντας της, τον ένα του νεφρό.

Δείτε τι φρικιαστικό έκανε για να της αποδείξει ότι της ήταν πιστός

Δείτε τι φρικιαστικό έκανε για να της αποδείξει ότι της ήταν πιστόςO 23χρονος Dominic Winner από το Μίντλεσμπρο της Βρετανίας καταδικάστηκε από το δικαστήριο για την κακοποίηση της πρώην πλέον συντρόφου του.

Στο Μόναχο για το χρυσό στο 3ο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο ο Γιώργος Αχιλλέως

Στο Μόναχο της Γερμανίας βρίσκεται ο Γιώργος Αχιλλέως, ο οποίος το διήμερο 11-12 Ιουνίου θα αγωνιστεί στο αγώνισμα του σκιτ, στο πλαίσιο του 3ου φετινού Παγκόσμιου Κυπέλλου της ISSF.

Χάιδεψέ το, δε δαγκώνει! Δείτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε selfie με... ξιφία! (VIDEO)

Χάιδεψέ το, δε δαγκώνει! Δείτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε selfie με... ξιφία! (VIDEO)Τρέμε, Ελένη Μενεγάκη! Θα σε «φάει» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Νέα υποχώρηση της απόδοσης του κυπριακού 10ετους ομολόγου

Σε νέο χαμηλό από τα τέλη του 2010 υποχώρησε η απόδοση του κυπριακού 10ετούς ομολόγου στη δευτερογενή αγορά ομολόγων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που επεξεργάστηκε το ΚΥΠΕ, η απόδοση του 10ετούς κυπριακού ομολόγου (λήξης 2020) υποχώρησε τη Δευτέρα κατά 12 μονάδες βάσης στο 4,827% από 4,948% που ήταν την Πέμπτη.
Έτσι, το περιθώριο από το 10ετές γερμανικό ομόλογο, που αποτελεί σημείο αναφοράς, μειώθηκε στο 3,45%.

Τούρκος βουλευτής: Όπως σκότωσαν τον Σ. Σολωμού με μια σφαίρα έτσι έπρεπε και εκείνον που κατέβασε τη σημαία στο Ντιγιάρμπακιρ

Τούρκος βουλευτής: Όπως σκότωσαν τον Σ. Σολωμού με μια σφαίρα έτσι έπρεπε και εκείνον που κατέβασε τη σημαία στο ΝτιγιάρμπακιρΌπως έγινε στην Κύπρο όταν Ε/κ διαδηλωτής προσπάθησε να κατεβάσει την τουρκική σημαία από τον ιστό(Σολωμός Σολωμού), το ίδιο θα έπρεπε να γίνει και στο Ντιγιάρμπακιρ δήλωσε ο βουλευτής του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικής Δράσης (MHP) Αχμέτ Ντουράν Μπουλούτ.