Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

«Για τη Δανία με αγάπη» Topless πόζαρε η Nina Agdal για περιοδικό από τη χώρα καταγωγής της

Η Nina Agdal φαίνεται πως αγαπάει πολύ τους συμπατριώτες της. Έτσι αποφάσισε να τους κάνει το καλύτερο δώρο που μπορούσε. Και τι καλύτερο, από μια topless φωτογράφιση για περιοδικό από τη χώρα που γεννήθηκε και η ίδια.

Κλειστό το δημόσιο και τα σχολεία την Τρίτη

Δημόσια αργία κήρυξε, η Κυβέρνηση την Τρίτη 19η Νοεμβρίου, ημέρα της κηδείας του Γλαύκου Κληρίδη.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ....

Αεροσκάφος Boeing 737 συνετρίβη στο Καζάν της Ρωσίας και οι 50 επιβαίνοντες σε αυτό, επιβάτες και πλήρωμα, πιστεύεται ότι είναι όλοι νεκροί, ανακοίνωσε το υπουργείο αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων.

Έντεκα νεκροί σε επίθεση σε αστυνομικό τμήμα

Δεκάδες και οι τραυματίες στην Κίνα.
Εννέα άνδρες οπλισμένοι με τσεκούρια και μαχαίρια, επιτέθηκαν σε ένα αστυνομικό τμήμα στην επαρχία Σιντζιάνγκ της Κίνας, σκοτώνοντας δύο αστυνομικούς προτού πέσουν και οι ίδιοι νεκροί από τα πυρά άλλων αστυνομικών, μετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο Νέα Κίνα.

Bγήκαν από τα ρούχα τους μπροστά στους Αστυνομικούς σε πορεία για το Πολυτεχνείο! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύο διαδηλωτές, έβγαλαν τα ρούχα τους και έκαναν το σήμα της νίκης σε αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της πορείας για το Πολυτεχνείο!

GOOD NEWS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ & ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Πλέον δεν υπάρχει τίποτα που να ενώνει την Έλλη Κοκκίνου και τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, εκτός βέβαια από τον μονάκριβο γιο τους Αλέξανδρο.

Αυξάνονται οι πρόωρες γεννήσεις στην Κύπρο

Για τρίτη χρονιά φέτος, γιορτάζεται στις 17 Νοεμβρίου η Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας. Στις μέρες μας, οι επιπλοκές από πρόωρο τοκετό αποτελούν τη δεύτερη πιο κοινή αιτία θανάτων παιδιών κάτω των 5 ετών. Περίπου 1 εκατομμύριο πρόωρα παιδιά χάνουν τη ζωή τους ετησίως από αιτίες που σε μεγάλο βαθμό μπορούν να προληφθούν.

«Ανθρωπιστικό Βραβείο» στην Αντζελίνα Τζολί

Έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από το 40 αποστολές του ΟΗΕ.

Τορναρίτης: Να μετονομαστεί το αερ. Λάρνακας σε Γλ. Κληρίδης

Ανοικτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη για την μετονομασία του Διεθνούς αερολιμένα Λάρνακας σε Διεθνή αερολιμένα Γλαύκος Κληρίδης, απέστειλε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης.

Ματιές στις πιο γλυκές στιγμές τους

Τρυφερότητα, συντροφικότητα, αγάπη

ΞΑΦΝΙΚΑ MEETING ΣΤΟ MEGA ΚΥΠΡΟΥ & ΣΤΟ DANSING 3 - ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ

Μετά τον θάνατο του Γλαύκου Κληρίδη και το 3ήμερο πένθος το MEGA Κύπρου προβληματιζόταν έντονα αν θα έπρεπε η όχι να βγει on air του DANSING 3. Κανονικά θα βγει στον αέρα απόψε η πρεμιέρα του μουσικοχορευτικού show DanSing3.

Έγινε το «έλα να δεις» - Τραυματισμούς σε σνακ μπαρ στη Λάρνακα

Συμπλοκή με τραυματισμούς σημειώθηκε στις 11.50 χθες βράδυ σε σνακ μπαρ σε περιοχή της Λάρνακας.

Καταιγίδα εμπόδισε τη διάσωση 32 μελών πληρώματος φλεγόμενου πλοίου

Τα κύματα ξεπερνούσαν τα 15 μέτρα σε ύψος
Καταιγίδα εμπόδισε τα σωστικά συνεργεία να πλησιάσουν τα 32 μέλη του πληρώματος ενός φορτηγού πλοίου από τη Δανία που είχαν παγιδευτεί σε αυτό, ενώ είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Αντιμετωπίστε τη χαλάρωση με χυμό από αγγούρι

Αν σας απασχολεί η χαλάρωση του δέρματος, τότε το αγγούρι είναι η λύση!

Τουλάχιστον 22 νεκροί και 70.000 εκτοπισμένοι στο Βιετνάμ

Πλήττεται από τις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων 30 χρόνων.

Χάσικος: Απαραίτητη η επιβεβαίωση της βάσης συνομιλιών

Απαραίτητη προϋπόθεση για την Κυβέρνηση, προκειμένου να ξεκινήσουν ουσιαστικές διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, είναι η επιβεβαίωση της βάσης και της μεθοδολογίας των συνομιλιών, καθώς και η κατάλληλη, πλήρης και σωστή προετοιμασία. 

Better life

Η συμβουλευτική ψυχολόγος Χριστίνα Σορόκου μας αποκαλύπτει την εξίσωση για να έχουμε Ποιότητα Ζωής με θετικό πρόσημο (+)

Ο Γιατρός για τον Γλ. Κληρίδη: «Σήμερα είναι σπάνιο φαινόμενο να είναι κάποιος αδιάφθορος»

Ο ιστορικός ηγέτης του σοσιαλιστικού κόμματος ΕΔΕΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βάσος Λυσσαρίδης, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τον εκλιπόντα πρώην πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας , Γλαύκο Κληρίδη, ότι «το σημαντικότερο είναι ότι ήταν αδιάφθορος». Πρέπει να τα λέμε αυτά, σημειώνει ο Β. Λυσσαρίδης, γιατί, τονίζει, «σήμερα είναι σπάνιο φαινόμενο να είναι κάποιος αδιάφθορος».

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ & ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.

Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη ότι ανάδοχοι γονείς από το Βόρεια Καρολίνα κακοποιούσαν συστηματικά τα πέντε παιδιά τους. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τυχαία την Παρασκευή όταν ένας αστυνομικός ανταποκρίθηκε σε μια κλήση για άλλο περιστατικό.

Επέστρεψε εσπευσμένα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης - Θα πει τον επικήδιο στην Κηδεία του Γλαύκου Κληρίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έφθασε σήμερα στην Λάρνακα στις 7:30 το πρωί με πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών από την Βηρυτό, διακόπτοντας λόγω του θανάτου του Προέδρου Γλαύκου Κληρίδη, την παραμονή του στη Σρι Λάνκα όπου μετείχε στη Σύνοδο Ηγετών των χωρών της Κοινοπολιτείας.

Επαγγελματίες διαρρήκτες με όλα τα αξεσουάρ

Δύο ομογενείς συνέλαβε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων χθες κατά την διάρκεια της νύχτας.