Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Η ανατριχιαστική φιγούρα στο Google maps που δεν μπορεί να εξηγηθεί!

''Θέλετε να τρομάξετε;'', ρωτάει μια ανάρτηση στο διαδίκτυο. ''Αν ναι, τότε πηγαίνετε στην παρακάτω διεύθυνση του Google Maps'', συνεχίζει...

Στα 65 χιλιόμετρα πλέον το όριο ταχύτητας στη Γρίβα Διγενή - Αποφασίστηκε αύξηση του μετά από τις 37 χιλιάδες καταγγελίες

Την αύξηση του ορίου ταχύτητας στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στη Λευκωσία, αποφάσισε σήμερα το Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας, λόγω του μεγάλου αριθμού καταγγελιών που καταγράφηκαν, μετά από την εγκατάσταση των δύο καμερών και την τοποθέτηση πλατό .

Αγνώριστη η Σμαράγδα Καρύδη

Δείτε την να βγάζει βόλτα το σκύλο της
«Παρελθόν» φαίνεται πως αποτελεί το μακρύ ξανθό μαλλί της Σμαράγδας Καρύδη. Η ηθοποιός θέλησε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και τα έβαψε καστανά.

Πανέτοιμες όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες για την υποδοχή των 300 μεταναστών

Με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη στο λιμάνι Λεμεσού, με θέμα την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου "Φιλοξένια", το οποίο θα μεταφέρει στο λιμάνι τους τριακόσιους μετανάστες, που εντοπίστηκαν σε πλοιάριο τα ξημερώματα, 50 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πάφου.

Έρχονται topless κομμώτριες!

Είναι γεγονός! Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα θα ανοίξει και στην Ελλάδα κομμωτήριο με κομμώτριες που θα φορούν μόνο… τα απαραίτητα.

Έλεος: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω επιβάτη που... αυνανιζόταν!

Ο... ασυγκράτητος 26χρονος Doug Adams, ανάγκασε με τη συμπεριφορά του τον πιλότο του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε, να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση.

ΟΜΟΝΟIA - Ποτέ…ξανά!

Ο … συνήθης ύποπτος και εορτάζων σήμερα (γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίουτου 1984) Μίκαελ Ποτέ…πέταξε και με θεαματικό εν κινήσει… σουτ, ένα λεπτό πριν το τέλος, έδωσε τη νίκη στην Ομόνοια και τη λύτρωσε από το βάρος του άγχους που είχε κυριεύσει τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της ομάδας, που έβλεπαν κατάφατσα (και δεν ήθελαν να πιστέψουν) μια νέα απώλεια.

Τι μου θυμίζεις...

Απίθανες ομοιότητες σκύλων

Aπογοήτευση και κριτική στην Μπαρτσελόνα! Διαβάστε το άρθρο

Η Μπαρτσελόνα διατήρησε για άλλο ένα παιχνίδι ανέπαφη την εστία της, αλλά κόντρα στη Μάλαγα δεν σκόραρε και έμεινε στο 0-0.

ΜΠΗΚΕ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΓΔΥΘΗΚΕ ΚΑΙ...

Πολυπόθητος φαίνεται ότι είναι ο Κιάνου Ριβς: μέσα σε διάστημα τριών ημερών, δύο γυναίκες εισέβαλαν στο σπίτι του: μάλιστα, η μία «άραξε» στην βιβλιοθήκη του και η άλλη έκανε… ντους!

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΤΖΟΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζει μια νέα ταινία, αυτή την φορά αφιερωμένη στην Αφρική. Η ηθοποιός είναι γνωστό πως είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ότι έχει να κάνει με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η «μαύρη ήπειρος».

Έλληνας τραγουδιστής σοκάρει: «Ανέβηκε στην πίστα έχοντας το πιστόλι στην τσέπη του και απειλώντας με»

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει ένα απίστευτο περιστατικό που του συνέβη στο πάλκο.

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

KΡΙΟΣ Κάνε υποχωρήσεις γιατί κανένα πρόβλημα δεν λύνετε χωρίς να βάλεις το... χέρι και το μυαλό σου. Νέα από μακριά θα σου φέρουν χαρά.

Αύξηση ορίου ταχύτητας και κατάργηση των απέναντι φώτων τροχαίας

Δύο καυτά ζητήματα θα εξετάσει σήμερα το Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας, το οποίο συνέρχεται για πρώτη φορά μετά τις θερινές διακοπές. Κάμερες της Τροχαίας και κατάργηση των φώτων στην απέναντι πλευρά, είναι δύο από τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα, με τις θέσεις των αρμοδίων υπηρεσιών να συγκρούονται.

Έκλεισαν το call center της ΜΤΝ στην Κύπρο – Στο δρόμο έμειναν οι εργαζόμενοι

Eδώ και λίγο διάστημα, η MTN, μετά και την απόφαση για μεταφορά του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών της στην Ελλάδα, ξεκίνησε με κλιμακωτές απολύσεις να μειώνει τον αριθμό των εργαζομένων στο συγκεκριμένο τμήμα, ενώ οι ελάχιστοι που είχαν παραμείνει διοχετευτήκαν σε άλλα τμήματα.

Κεντρική: «Θέλαμε να αποφευχθεί πραξικόπημα» στην Τρ. Κύπρου

Κίνηση για να αποφευχθεί η σύγκρουση και η αντιπαλότητα μεταξύ παλαιών και νέων μετόχων της Τράπεζας Κύπρου, που θα οδηγούσε στον εκτροχιασμό της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, αποτελούσε η επιστολή της Διοικητού της Κεντρικής Τράπεζας, Χρυστάλλας Γιωρκάτζη, με την οποία καλούσε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους και να μην πάρουν καμία στρατηγική απόφαση.

Συννεφιασμένη Πέμπτη! Δεν αποκλείονται μεμονωμένες βροχές

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Κακόβουλη φωτιά σε γυμναστήριο στη Λεμεσό

Φωτιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης ξέσπασε τα ξημερώματα σε γυμναστήριο στη Λεμεσό.

Πλούσιο σε φυσικό αέριο,πιθανόν να κρύβει και πετρέλαιο το οικόπεδο 9! Μπαίνει σήμερα τρυπάνι

Στον βυθό του θαλασσίου οικοπέδου 9 στη Κυπριακή ΑΟΖ θα ακουμπήσει σήμερα το γεωτρύπανο της ιταλοκορεάτικης κοινοπραξίας ΕΝΙ/KOGAS που αρχίζει γεωτρήσεις στο κοίτασμα "Ονασαγόρας".