Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Έστω και αργά καθορίστηκαν οι παραλίες για σκύλους

Έστω και στην εκπνοή του καλοκαιριού, η Κεντρική Επιτροπή Παραλιών, καθόρισε τελικά παραλίες για σκύλους!


Δεν είχαν άδεια οι securit-άδες – Αστυνομία και ΜΜΑΔ κτένισαν την επαρχία Αμμοχώστου

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων σε δύο υποστατικά εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα, να εκτελούν χρέη φρουρού ασφαλείας χωρίς σχετική άδεια.

Πέντε τρόποι για να μη βάλετε κιλά λόγω στρες

Πώς θα «νικήσετε» τον πεσμένο μεταβολισμό σας. Οι ειδικοί το επισημαίνουν κάθε φορά. Το στρες δεν κάνει καλό στην υγεία. 

Έτοιμος για τίτλο ο Παγδατής

Ο Μάρκος Παγδατής είναι έτοιμος να επιστρέψει στους τίτλους στο Βανκούβερ του Καναδά, καθώς προκρίθηκε στον τελικό του Vancouver Open των 100.000 δολαρίων.

«Έφυγε» από την ζωή νικητής talent show

Ο θάνατός του σκόρπισε την θλίψη στην οικογένειά του, τους φίλους του και όσους τον γνώρισαν μέσα από την συμμετοχή του στο talent show.

Samsung: Aναβάλλει την κυκλοφορία του smartphone με Tizen OS

Με μια σύντομη ανακοίνωση η Samsung αναβάλλει την επίσημη κυκλοφορία του Samsung Z, του πρώτου smartphone με το ανοικτό λειτουργικό σύστημα Tizen OS που επρόκειτο να διατεθεί στην Ρωσία το τρέχον τρίμηνο.

Iνδή άρχισε να μιλά διάλεκτο που δε γνώριζε

Το μυστήριο μιας γυναίκας από την Ινδία, η οποία άρχισε ξαφνικά να μιλά μία «νεκρή» διάλεκτο της Bengali που είχε να ακουστεί για περισσότερο από 150 χρόνια, προσπάθησε να λύσει ένας ειδικός ερευνητής της μετενσάρκωσης.

Όταν η φύση αποφασίζει να κάνει το δικό της σόου…

Η φύση εκπλήσσει για άλλη μία φορά με την ομορφιά της, που στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει να κάνει με τα μετεωρολογικά φαινόμενα και τις εμφανίσεις τους στον ουρανό.

Η Βίκυ Καγιά μιλάει πρώτη φορά μετά τον κρυφό γάμο της - Τι λέει για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της!

Οι ρυθμοί της ζωής της και οι εξελίξεις κινούνται σε φρενήρεις ρυθμούς αν σκεφτεί κανείς ότι μέσα σε λίγους μήνες πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της, ερωτεύτηκε και ξαφνικά, παντρεύτηκε τον νέο της αγαπημένο Ηλία Κρασσά.

Συνέβη τώρα: Υγρός τάφος η παραλία Le Meridien της Λεμεσού για 30χρονο – Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες

Σε μία παραλία, η οποία θεωρείται από τις πλέον πολυσύχναστες της Λεμεσού, κάτω από το ξενοδοχείο Le Meridien, όπου δεν υπάρχουν εν καθήκον ναυαγοσώστες, έχασε τη ζωή του λουόμενος, ο οποίος κολυμπούσε με φίλους του στην θάλασσα.

Η πρώτη επέμβαση για επιληψία από κύπριους γιατρούς

Η επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο American Medical Centre/American Heart Institute
Νευροχειρουργική επέμβαση για τη θεραπεία της επιληψίας έκαναν, για πρώτη φορά, Κύπριοι γιατροί, ανακοίνωσε το American Medical Centre/American Heart Institute, της Λευκωσίας.

«Καταφύγιο» κολαστήριο δημοτικών αρχών στην Κύπρο – Αδέσποτα ζουν ανάμεσα σε πτώματα και περιττώματα και σιτίζονται με ωμό κρέας (Εικόνες που σοκάρουν)

Την απόλυτη εικόνα ντροπής και αηδίας, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στο χώρο που χρησιμοποιείται υποτίθεται ως καταφύγιο των δήμων Λάρνακας, Λιβαδιών, Δρομολαξιάς και Κιτίου. Απανθρακωμένα ζώα και αποστεωμένα σκυλιά ζουν ανάμεσα σε περιττώματα, πίνουν βρώμικο νερό και σιτίζονται με ωμό λίπος κρέατος.

Τι λείπει στους άνδρες όταν δεν έχουν στύση το πρωί;

Η πρωινή διέγερση των ανδρών είναι απολύτως φυσιολογική και συμβαίνει σε όλους τους άνδρες. Κι όμως σε κάποιους άνδρες δεν συμβαίνει!

ΡΟΥΑ ΜΑΤ - ΤΟ ΝΕΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με εξαίρεση το «Μπρούσκο», ο ΑΝΤ1, τα παίζει όλα για όλα τη νέα σεζόν. Πέραν από το «Όμικρον Θετικό» και την «Πρώτη σταγόνα» ετοιμάζεται για σκληρό παιχνίδι και με τρίτη κυπριακή παράγωγη.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - Άτυχος ο Κατσιής

Ο τραυματισμός του Αντώνη Κατσιή στο φιλικό με την Αναγέννηση Δερύνειας αποδείχτηκε τελικά σοβαρός.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ SITE ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

H Eλληνίδα Ντέμπορα Νάτσιος βρίσκεται πίσω από το Cryptome.org, που χαρακτηρίζεται ως το πιο επικίνδυνο site στον κόσμο και πρότυπο για όλες τις αποκαλυπτικές ιστοσελίδες όπως το WikiLeaks.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Κάνει γερή «μπάζα»

Είναι πολλά τα λεφτά που θα εισρεύσουν στο ταμείο της Ομόνοιας σε μια ενδεχόμενη πορεία στην Ευρώπη μέχρι τον τέταρτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λινγκ. Μια πορεία, που με βάση τις αντικειμενικές συνθήκες, χαρακτηρίζεται ως πάρα πολύ πιθανή.

Ιαπωνία: Σεισμός 6 βαθμών σημειώθηκε στα ανοικτά της νήσου Οκινάουα

Σεισμός μεγέθους 6 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στα ανοικτά της ιαπωνικής νήσου Οκινάουα, σύμφωνα με το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι του Ειρηνικού.

Στο χειρουργείο εντός Αυγούστου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ερωτηματικά προκάλεσε το πρωί η απουσία του Προέδρου από το ετήσιο μνημόσυνο του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄ στην Ιερά Μονή Κύκκου.

Επιστήμονες βρήκαν τρόπο να κάνουν το σώμα… διαφανές!

Επιστήμονες από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας βρήκαν τρόπο να κάνουν διαφανές το σώμα – και κατάφεραν να δουν πόσο είχε εξαπλωθεί ο καρκίνος σε διάφορα όργανα και ιστούς.

37 χρόνια από το θάνατο του Εθνάρχη Μακαρίου

Τελείται σήμερα το πρωί στην Ιερά Μονή Κύκκου, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Κύκκου και Τηλλυρίας Νικηφόρου και στην παρουσία επισήμων, το ετήσιο μνημόσυνο του πρώτου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Εθνάρχη Μακαρίου Γ', με αφορμή τη συμπλήρωση 37 χρόνων από το θάνατό του.

Φωτογραφίες παιδιών στο Facebook: Οι παιδόφιλοι καραδοκούν

Έκκληση προς τους χρήστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, όπως δεν ανεβάζουν φωτογραφίες παιδιών στο διαδίκτυο απευθύνει σε ανακοίνωση της η Αστυνομία, αφού όπως προκύπτει από τις πρόσφατες έρευνες σε υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας, οι παιδόφιλοι είχαν στα αρχεία τους γυμνές φωτογραφίες παιδιών είτε σε παραλίες είτε στο μπάνιο.

Συννεφιές από σήμερα και μεμονωμένες βροχοπτώσεις αρχές της εβδομάδας

Αλλαγή σκηνικού από σήμερα στην ατμόσφαιρα, καθώς μετά τη διάλυση της πρωινής χαμηλής νέφωσης και της αραιής ομίχλης, ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος με παροδικά τοπικές νεφώσεις, ενώ από τη Δευτέρα, πιθανόν να σημειωθούν και μεμονωμένες βροχές σε κάποιες περιοχές.

Eντοπίστηκε ο 9χρονος που αναζητούσε οικογένεια & αστυνομία

Aναστάτωση στην οικογένεια του αλλά και στην Αστυνομία προκάλεσε η απουσία 9χρονου ο οποίος χάθηκε από το σπίτι του γύρω στις 19.30 του Σαββάτου.