Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο τα frozen yogurt;

Το frozen yogurt είναι η νέα μανία για τους καταναλωτές με καταστήματα που εξειδικεύονται σε αυτό το προϊόν να ξεφυτρώνουν παντού σαν... μανιτάρια.

Είναι γεγονός: Ήρθε το «Τεστ θανάτου»

Ένα «τεστ θανάτου» φαίνεται ότι έχουν σχεδιάσει οι επιστήμονες. Ένα τεστ με το οποίο μπορείτε να μάθετε πόσα χρόνια ζωής έχετε ακόμα μπροστά σας.

Kαταχωρήθηκαν στο Ανώτατο οι εφέσεις εναντίον της απόφασης για Μαρί

Σήμερα καταχωρήθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο στη Λευκωσία οι εφέσεις εναντίον της καταδικαστικής απόφασης και των ποινών που επιβλήθηκαν στον πρώην Υπουργό Άμυνας Κώστα Παπακώστα και στον τέως Υποδιευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαράλαμπο Χαραλάμπους, από το δικηγορικό γραφείου Ευστάθιου Ευσταθίου, και εναντίον της απόφασης και της ποινής που επιβλήθηκε στον τέως Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Νικολάου, από το δικηγόρο του Άντρο Πελεκάνο.

Κεντρική Τράπεζα: Οι δανειστές μας έκριναν βιώσιμο το Συνεργατισμό

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ) σε σχέση με τα στοιχεία που δόθηκαν στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εμπορίου για τον Συνεργατισμό, διευκρινίζει ότι "ο σκοπός παροχής τους ήταν για να καταδειχτούν οι λόγοι για τους οποίους ο Συνεργατισμός χρειάστηκε ανακεφαλαιοποίηση και όχι για να προκληθεί οποιαδήποτε ανησυχία.

Tα χιόνια λιώνουν και αποκαλύπτουν τους ορειβάτες που δεν τα κατάφεραν! (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φαίνεται μακάβριο αλλά ορισμένοι νεκροί ορειβάτες αποτελούν πλέον «σημάδια» στη διαδρομή προς την κορυφή. 

Σοκ στο Άργος!! Πυροβόλησε τη 17χρονη κόρη του στο κέντρο της πόλης...

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Άργους η ενέργεια 47χρονου πατέρα να πυροβολήσει τη 17χρονη κόρη του λίγο πριν τις 3.00 το μεσημέρι, στο κέντρο της πόλης...

Ποιος είναι ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ηθοποιός έχει αυτή τη μπυροκοιλιά που κάποτε σκοτώνονταν για πάρτη του???

Δεν θα το πιστεύετε πως πρόκειται για τον...

Κινδύνεψαν υπάλληλοι του Δήμου Πάφου από δηλητηριώδη έχιδνα

Άμεσο κίνδυνο διέτρεξαν υπάλληλοι του Δήμου Πάφου πριν από λίγο όταν κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης άχρηστων υλικών με μηχανήματα τα οποία ρίχνονταν σε φορτηγό του Δήμου, ένα δηλητηριώδες φίδι, η γνωστή σε όλους έχιδνα, έπεσε από τον εκσκαφέα φορτοεκφόρτωσης, αντί στο φορτηγό στην καμπίνα του οδηγού του φορτηγού.

Ουρανοξύστης 47 ορόφων χωρίς....

Είσαι αθλητικός τύπος ή θες να γυμνάσεις τις γαμπούλες σου; Τότε το κατάλληλο σπίτι για σένα βρίσκεται στον πύργο InTempo, έναν ουρανοξύστη 47 ορόφων στο Μπένιντορμ της Ισπανίας, που δεν έχει...

Απλά...βλάκας! (video)

Καθυστέρηση θέλησε να κάνει ο γκολκίπερ της Σπόρτινγκ Κρίσταλ, Χουάν Φλόρες, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κομέρσιο, ωστόσο κλώτσησε... αέρα κατά την απομάκρυνση της μπάλας, με αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ.


Justin Bieber: Που τραγούδησε ολόγυμνος;

Τον νεαρό τραγουδιστή τον έχουμε δει σε αρκετές... περίεργες φάσεις... αλλά αυτή είναι από τις καλύτερες!

Η αλήθεια για τα βελτιωτικά των τροφίμων

Από τη στιγμή που οι ετικέτες τροφίμων συχνά αναγράφουν «χωρίς συντηρητικά» είναι λογικό να συμπεραίνεις ότι αυτά θα πρέπει να αποφεύγονται σε κάθε περίπτωση. 

Εισπράξεις με το τσουβάλι από ομπρέλες - κρεβατάκια.

Την καλύτερη οικονομική επίδοση των τελευταίων χρόνων διαγράφουν μέχρι στιγμής οι παραλίες του Πρωταρά, ενώ σε σχέση με πέρσι οι εισπράξεις στα δημοτικά ταμεία είναι κατά τουλάχιστον €300.000 περισσότερες.


Πολωνός βίασε αδέσποτη σκυλίτσα στο Ολυμπιακό Χωριό!

Συνελήφθη το κτήνος, Πολωνικής καταγωγής, που βίασε χθες αδέσποτη σκυλίτσα ικανοποιώντας τις διεστραμμένες του ορέξεις.

Οδηγός ταξί ο Νορβηγός πρωθυπουργός για «ν' ακούσει» τους πολίτες

Φορώντας γυαλιά ηλίου και τη στολή οδηγού ταξί του Όσλο, ο πρωθυπουργός της Νορβηγίας Γενς Στόλτενμπεργκ μεταμορφώθηκε σε ταξιτζή για ένα απόγευμα για τις ανάγκες της μυστικής του αποστολής: ν' ακούσει τι πραγματικά πιστεύουν οι πολίτες για την πολιτική κατάσταση στη χώρα τους εν όψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου.

Κωστέτσος προκαλεί με τις γυμνές φωτογραφίες μέσα στο μπάνιο του….

Προκαλεί ο Βασίλειος Κωστέτσος με τις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram….
Το αγόρι, μπήκε στο μπάνιο για να…
δροσιστεί και είπε να αρχίσει τις καυτές γυμνές πόζες. 


Πήρε εκδίκηση από Άγιαξ η Άλκμααρ (vids)

Η Άλκμααρ επιβλήθηκε του Άγιαξ με 3-2 για τη 2η αγωνιστική της Eredivisie και πήρε τη ρεβάνς για την ήττα στο πρόσφατο σούπερ καπ Ολλανδίας.

Οι μόνιμες σχέσεις βλάπτουν τα ... κιλά μας!

Την παροιμιώδη φράση της σιγουριάς «έδεσε τον γάιδαρό του» επιβεβαιώνει μία νέα βρετανική δημοσκόπηση, που αποκαλύπτει ότι έξι στα δέκα ζευγάρια που νιώθουν σιγουριά στη σχέση τους, παίρνουν βάρος.

Καυτά ενοίκια στους πεζόδρομους Λήδρας - Ονασαγόρου

Στους πεζόδρομους Λήδρας-Ονασαγόρου ανεβαίνει επικίνδυνα το… θερμόμετρο όσον αφορά τα ενοίκια καταστημάτων και εκφράζονται φόβοι ότι είναι δυνατόν να επαναληφθεί το φαινόμενο της λεωφόρου Μακαρίου, όπου πολλά καταστήματα έβαλαν λουκέτο κυρίως λόγω των υψηλών ενοικίων, τα οποία σε μερικές περιπτώσεις είχαν εκτοξευτεί μέχρι και τις €10.000.

Φυσιορρύθμιση: Η υγεία ένα βήμα μπροστά

Η Φυσιορρύθμιση αποτελεί την πιο νέα και εξελιγμένη ολιστική θεραπευτική μέθοδο. Προσεγγίζει τον άνθρωπο ως ένα πολύπλοκο βιολογικό σύστημα, το οποίο οργανώνουν από κοινού διάφορα ισοδύναμα και αλληλεξαρτώμενα σύνθετα υποσυστήματα.

Δύο αεροπλάνα συγκρούστηκαν στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης

Έως και τρία εκατομμύρια δολάρια υπολογίζεται ότι μπορεί να φθάσει το κόστος της ζημιάς που υπέστησαν δύο αεροπλάνα που συγκρούστηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο Μελβούρνης.

Εκπληκτικό choreo (video)

Ένα καταπληκτικό choreo κι ένα ακόμη πιο όμορφο γκολ σημάδευσαν το ντέρμπι του Βουκουρεστίου ανάμεσα σε Ντιναμό και Στεάουα για το ρουμανικό πρωτάθλημα.

Μελέτη επικρίνει τις προσπάθειες περιορισμού του ηλεκτρονικού τσιγάρου

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο International Journal of Environmental Research and Public Health απορρίπτει την επιχειρηματολογία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τους περιορισμούς στην κυκλοφορία υγρών ηλεκτρονικού τσιγάρου που προσπαθεί να επιβάλλει.

Σάλος!!Αυτό σίγουρα δεν τό'ξερες!Η Ήβη Αδάμου κατάγεται από την . . .

Η Τραγουδίστρια αποκαλύπτει...πως κατάγεται από τη Βουλγαρία! «Η μαμά μου είναι από τη Βουλγαρία και ήταν σε ένα συγκρότημα κάποτε.

ΡΕΑΛ: Το ρεκόρ του Ρονάλντο στη Ρεάλ!

Τον καλύτερο μ.ο. τερμάτων (201/199 ματς) στην ιστορία της Ρεάλ έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο κι ετοιμάζεται τη νέα σεζόν να ξεπεράσει τον Ούγκο Σάντσες στην λίστα των σκόρερς.

Ελλάδα-Γερμανία 80-52: Επιβλητική η Ελλάδα

Με επιβλητική εμφάνιση η εθνική μπάσκετ σκόρπισε με τη Γερμανία και διπλασίασε τις νίκες της στο τουρνουά του Στρασβούργου. Τρίτο τεστ με τη Γαλλία την Κυριακή (19:00).

Φαν Πέρσι… όπως πέρσι – VIDEO

Ασταμάτητος ο Ολλανδός επιθετικός, σκόραρε δις στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 επί της Γουίκαν για την Ασπίδα.

Σούπερ Καπ Τουρκίας: «Κάρφωσε» τη «Φενέρ» ο Ντρογκμπά – VIDEO

Η Γαλατάσαραϊ επικράτησε με 1-0 στην παράταση της Φενέρμπαχτσε και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς χάριν στην καρφωτή κεφαλιά του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Οι Παίδες στη Ρωσία

Για τη Μόσχα αναχώρησε σήμερα το πρωί η Εθνική Παίδων U-15. Η Εθνική μας θα συμμετάσχει σε Διεθνές τουρνουά στη Ρωσική πρωτεύουσα το οποίο αρχίζει αύριο και θα ολοκληρωθεί στις 17 Αυγούστου.

ΚΟΠ: «Ελπίζουμε οι έρευνες να οδηγήσουν τους ένοχους ενώπιον της δικαιοσύνης»

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημερώθηκε με λύπη και έντονη ανησυχία για τα όσα απαράδεκτα ακολούθησαν μετά τη λήξη του χθεσινού φιλικού αγώνα Άρης - Ομόνοια.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Με μικρότερο συντελεστή το 2014

Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι,
αφού με τους 10.366 βαθμούς η Ομόνοια
θα ήταν τελικά ισχυρή και στα πλέι-οφ.
Η Ομόνοια θα είναι σε ελαφρώς χειρότερη θέση στις επόμενες κληρώσεις της UEFA

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μπήκε στην τελική ευθεία…

Σε πορεία αντίστροφης μέτρησης έχει μπει ο Απόλλωνας. Οι κυπελλούχοι έχουν μπει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας, ενόψει των δύο επίσημων παιχνιδιών, με το ΑΠΟΕΛ για το Σούπερ Καπ το ερχόμενο Σάββατο και με την Νις στο Γιουρόπα Λιγκ. Δύο σημαντικά παιχνίδια για διαφορετικούς λόγους.

ΕΘΝΙΚΗ: Οι συμμετοχές των διεθνών μας στο εξωτερικό

Ο Ντόσσα Τζούνιορ έκανε άλλη μια συμμετοχή με τη Λέγκια.
Έξι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών αγωνίζονται σε πρωταθλήματα του εξωτερικού. Τέσσερεις από αυτούς αγωνιστηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με τις ομάδες τους ενώ δύο, δεν πήραν χρόνο συμμετοχής.

ΕΝΠ: Σημάδια βελτίωσης…

Βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παρουσιάστηκε η Ένωση στο φιλικό με την Ομόνοια Αραδίππου την οποία κέρδισε με 3-0, ενώ άρεσε ο νεοαποκτηθείς Ισπανός επιθετικός Ίγκορ Αγκούλο. 

Στις 10 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του νέου iPhone !!

Δημοσίευμα προβλέπει την ημερομηνία της πολυαναμενόμενης εκδήλωσης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Έδειξε θετικά στοιχεία

Ο Εθνικός κέρδισε την Αναγέννηση στο δεύτερο του φιλικό παιχνίδι για φέτος με 3-1, αλλά έδειξε ότι θέλει ακόμη πολλή δουλειά. Και τα τρία γκολ του Εθνικού στο φιλικό με την Αναγέννηση πέτυχαν τρία νέα αποκτήματα οι Μπαρπούδης, Τσιντί και Κατσής.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Δεν λέει «όχι» στην Μπάρτσα ο Αγκερ

Θετικά βλέπει μια ενδεχόμενη μετακίνηση στην Μπαρτσελόνα ο Ντάνιελ Άγκερ. Ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Ισπανών και οι εκπρόσωποι του παίκτη άφησαν να διαρρεύσει ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα έλεγε «όχι» σε μια πιθανή μετακίνηση στη Βαρκελώνη.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Διαιτητές φιλικών αγώνων

Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές φιλικών αγώνων που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Και ο Παπαβασιλείου στην λίστα

Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που απασχολεί πλέον τη νέα διοίκηση της Ανόρθωσης. Χθες (11/08) έγινε γνωστό ότι άνθρωπος της «Κυρίας» επικοινώνησε με τον Ελλαδίτη τεχνικό, Γιώργο Δώνη για να μάθει κατά πόσον θα τον ενδιέφερε να εργαστεί στην Κύπρο.

Απίστευτο θράσος : Πατρινός ζητούσε από την σύντροφό του να...

Κοινωνικά σχόλια έχουν προκαλέσει οι παράλογες απαιτήσεις ενός Πατρινού δικηγόρου.

Φρούτα ή χυμό να δώσω στο παιδί μου;

Ένα μείζον θέμα που απασχολεί όλους τους νέους γονείς και όχι μόνο είναι η διατροφή των παιδιών τους. Πολλές φορές αναρωτιούνται τι είναι σωστό να δώσουν στο παιδί τους να φάει ή να πιει. 

ΑΕΛ: Μοντέιρο και Σα χάρισαν τη νίκη

Οι δύο Πορτογάλοι σκόραραν για την ΑΕΛ στο νικηφόρο φιλικό με 2-1 επί της ΑΕ Κουκλιών που διεξήχθη στο Παφιακό.

Φτερά στα πόδια του – 6ο χρυσό για Μπολτ σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Ούτε η βροχή της Μόσχας ήταν ικανή να σταματήσει τον Γιουσέιν Μπολτ. Ο Τζαμαϊκανός υπεραθλητής κέρδισε με χρόνο 9.77 τα 100 μέτρα και κατέκτησε το 6ο του χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Με άδεια ο γιατρός στο Πολέμι – Κλειστό το ιατρικό κέντρο – «Να μεταβαίνετε στο Γεν. Νοσοκομείο Πάφου» τους καλεί ο διευθυντής του

Να μεταβαίνουν στο Νοσοκομείο Πάφου μέχρι την επιστροφή της ιατρού που τους επισκέπτεται εβδομαδιαίως, εφόσον είναι με άδειά, καλεί τους ασθενείς της κοινότητας Πολεμιού ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου Σπύρος Γεωργίου

Πάφος: Ληστεία για … €60!

Στις 1:30 τα ξημερώματα νεαρός 21 χρόνων στην Περιοχή της κάτω Πάφου, σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερα άτομα επιτέθηκαν στο νεαρό και του έκλεψαν το πορτοφόλι και μια πιστωτική κάρτα.

ΝΕΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΧΤΕΣ

Σε αναζήτηση νέου προέδρου βρίσκεται αυτή την περίοδο η ομάδα παραγωγής των Πατατών.

Ο ΣΑΚΗΣ Ο... KILLER - ΔΕΣ ΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕ & ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ INSTAGRAM

Πριν από λίγα λεπτά ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε στο instagram μια εντελώς αναπάντεχη φώτογραφία.

ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΑΛΟΝΕ ΚΑΙ ΓΟΥΙΛΙΣ - ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ

Σταλόνε κατά Γουίλις για την αποχώρηση από ταινία Ο ηθοποιός «επιτέθηκε» μέσω twitterστον συνάδελφό του ανακοινώνοντας παράλληλα και τη συμμετοχή του Χάρισον Φορντ στους «Expendables».

Φιλιππίνες: Αγνοούνται 24 ψαράδες εξαιτίας τυφώνα

Η τύχη τουλάχιστον 24 ψαράδων αγνοείται και χιλιάδες άνθρωποι χρειάστηκε να διακόψουν το ταξίδι τους στη θάλασσα εξαιτίας του ισχυρού τυφώνα που έπληξε σήμερα τις Φιλιππίνες, έγινε γνωστό από το γραφείο πολιτικής άμυνας.

Πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Πράσινη Πόλη»

Πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Πράσινη Πόλη»: εργαλείο πολιτικής για καλύτερη ποιότητα ζωής