Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Αλλαγή στην προεδρία της Ανόρθωσης!

Την αποχώρηση σου από το πόστο του προέδρου της Κυρίας ανακοίνωσε ο κ. Αχιλλέας Νικολάου. «Σκοπός μου ήταν να οργανώσω μια συλλογική και καθόλα μαζική προσπάθεια διάσωσης της ομάδας μας. Πιστεύω ότι το κατάφερα, αλλά ακόμη το παζλ είναι ημιτελές», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολάου. Τα διοικητικά ηνία της Ανόρθωσης αναλαμβάνει ο Χρίστος Πουλλαίδης. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Αχιλλέα Νικολάου:

«Επικοινωνώ μαζί σας με τον πλέον επίσημο τρόπο, εις ένδειξη σεβασμού σε όλους εσάς και στην κοινή προσπάθεια που γίνεται για να ορθοποδήσει η αγαπημένη μας Ανόρθωση.
Τον περασμένο Αύγουστο ανέλαβα ως Πρόεδρος τα ηνία του Συλλόγου, όντας ως η μοναδική υπό τις περιστάσεις λύση, για να μην μείνει ακέφαλος και ακυβέρνητος ο Σύλλογος μας.
Σκοπός μου ήταν να οργανώσω μια συλλογική και καθόλα μαζική προσπάθεια διάσωσης της ομάδας μας, μέσα από την αφύπνιση και συσπείρωση όλου του Ανορθωσιάτικου κόσμου.

Μέσα σε αυτό το σύντομο ομολογουμένως χρονικό διάστημα έχω διαπιστώσει ότι ο κύριος σκοπός μου έχει εκπληρωθεί. Ο μεγάλος και υπέροχος κόσμος μας έχει συσπειρωθεί γύρω από το Σύλλογο και τους αθλητές μας, υπάρχει συνεχής οικονομική στήριξη από εσάς τους μεγάλους αιμοδότες του Συλλόγου και η ανάλογη αγωνιστική πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, μου δίνει αν μη τι άλλο περιθώριο αισιοδοξίας για το μέλλον.

Όμως, πρέπει να ομολογήσω ότι το παζλ είναι ακόμα ημιτελές. Για να επέλθει ριζική και ολοκληρωτική αλλαγή προς το καλύτερο χρειάζεται ακόμα περαιτέρω οικονομική ενίσχυση και πάνω από όλα συγκέντρωση στην εκ τω έσω αναδιοργάνωση σε επαγγελματικά εταιρικά πρότυπα, με έμφαση στην τεχνοκρατική υποστήριξη του Συλλόγου. Κρίνω, υπό τις σημερινές περιστάσεις, ότι ουδείς πιο κατάλληλος να οδηγήσει τον Σύλλογο στο επόμενο αυτό βήμα και στην ολοκληρωτική αναδιοργάνωση από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Χρήστο Πουλλαίδη.

Ως εκ τούτου, έχοντας πλήρη επίγνωση των όσων αναφέρω, δηλώνω δημόσια ότι επιθυμία μου είναι να παραχωρήσω τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ» Αμμοχώστου στον κ. Χρήστο Πουλλαίδη.

Δηλώνω ότι θα παραμείνω δίπλα του ως Ειδικός Σύμβουλος και ότι θα συνεχίσω να έχω καθημερινή επαφή και εμπλοκή, συνεχίζοντας τις προσπάθειες οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου, περαιτέρω συσπείρωσης του κόσμου και καθιέρωσης ενός καθόλα υγιές συστήματος λειτουργίας εσωτερικά του Συλλόγου.

Καλώ τον κόσμο μας να αγκαλιάσει το Σύλλογο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα έμμισθα στελέχη του, τους αθλητές μας και την μεγάλη ιδέα για την οποία όλοι υπηρετούμε νυχθημερόν και ενωμένοι όλοι μαζί να συνεχίσουμε την πορεία προς την αναστύλωση και οικονομική εξυγίανση της αγαπημένης μας Ανόρθωσης».

Η δήλωση του Χρίστου Πουλλαίδη

Μετά τη δήλωση του κ. Νικολάου, ακολούθησε γραπτή δήλωση του νέου προέδρου της Ανόρθωσης, Χρίστου Πουλλαίδη. Αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι της Ανόρθωσης,
Σε συνέχεια της δήλωσης του φίλου και στενού συνεργάτη Αχιλλέα Νικολάου, θα ήθελα με τη σειρά μου να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας ενημερώσω
ότι αποδέχομαι την πρόσκληση για να αναλάβω την Προεδρία του Συλλόγου «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ» Αμμοχώστου.
Έχω πλήρη επίγνωση της σπουδαιότητας ανάληψης της Προεδρίας αυτού του μεγάλου και ιστορικού Συλλόγου, η οποία με τιμά ιδιαίτερα.

Έχω συνάμα πλήρη επίγνωση και των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος μας τη δεδομένη στιγμή, αλλά και το μεγάλο φορτίο που αναλαμβάνουμε μαζί με το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο.

Λαμβανομένων αυτών υπόψη, δηλώνω απερίφραστα ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, σε στενή και πλήρη συνεργασία με το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο και τα έμμισθα στελέχη, έτσι ώστε να αναδιοργανώσουμε το Σύλλογο σε πλήρη επαγγελματικά πρότυπα, πάντοτε υπό τους πυλώνες της διαφάνειας και της χρηστής διαχείρισης, ούτως ώστε να τον οδηγήσουμε σε εκπλήρωση όλων των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων, όπως εξ αρχής είχαμε εξαγγείλει.

Θα ήθελα εκ βαθέων καρδίας να ευχαριστήσω τον Αχιλλέα Νικολάου τόσο για το σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει μέχρι στιγμής όσο και για το γεγονός ότι έθεσε το συμφέρον του Συλλόγου πάνω από οτιδήποτε άλλο. Θα παραμείνει δίπλα στο Σύλλογο ως Ειδικός Σύμβουλος του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει και είμαι βέβαιος ότι η συνεισφορά του θα είναι καταλυτική προς επίτευξη των στόχων μας.

Με τη σειρά μου απευθύνω κάλεσμα προς τους απανταχού Αμμοχωστιανούς και Ανορθωσιάτες, οργανωμένους οπαδούς και απλούς φίλους της ομάδας, για συσπείρωση, ενότητα και συμπόρευση με μοναδικό στόχο το μεγαλείο της αγαπημένης μας «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ».

Ειδικό κάλεσμα απευθύνω σε όλους τους παλιούς Προέδρους και παλιά Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων να παραμείνουν κοντά στο Σύλλογο και με την πολύτιμη εμπειρία τους και το ειδικό τους βάρος να συνεισφέρουν σε αυτό τον κοινό αγώνα με καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Η δουλειά που μας περιμένει είναι μεν τεράστια, αλλά μέσα από τη συλλογικότητα και τη σκληρή δουλειά, μπορούμε μαζί να τα καταφέρουμε


- Source://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου