Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΣΠ - «Αυτό το θέμα δεν θα περάσει έτσι»

Ο Παγκύπριος σύνδεσμος ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό που έγινε στον αγώνα 3ης κατηγορίας μεταξύ της Ελπίδας Ξυλοφάγου και του Αχυρώνα για σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά:

«Σοβαρό περιστατικό τραυματισμού στην Γ΄ κατηγορία! Ο ποδοσφαιριστής της Ελπίδας Ξυλοφάγου, Βασίλης Βάσου, στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Αχυρώνα, υπέστη κάταγμα κρανίου.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο, αλλά ούτε και κλήθηκε. Έτσι ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε σε νοσηλευτήριο της περιοχής με το όχημα του πατέρα του, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στο γήπεδο.

Διερευνώντας το θέμα ο ΠΑ.Σ.Π., πληροφορήθηκε κάποιες ακόμη πιο τραγικές λεπτομέρειες για το όλο συμβάν. Σύμφωνα με τα όσα είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σύνδεσμος, ο γιατρός και ο φυσιοθεραπευτής αντιλήφθηκαν αμέσως πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του ποδοσφαιριστή και ζήτησαν την άμεση κλήση ασθενοφόρου, όμως, ποδοσφαιρικοί παράγοντες υποτίμησαν το γεγονός, λες και είχαν ιατρικές γνώσεις. Έκριναν ότι δεν ήταν σοβαρή η κατάσταση του παίκτη.

Αυτό το θέμα δεν θα περάσει έτσι. Πρέπει επιτέλους οι αρμόδιες αρχές της Πολιτείας και του κυπριακού ποδοσφαίρου, να αναλάβουν δράση ώστε να υπάρχει σχέδιο δράσης, αλλά και προληπτικά μέτρα. Οι κανόνες δεν πρέπει να υπάρχουν μόνο στα χαρτιά, αλλά πρέπει να γίνονται και πράξη.
Ο ΠΑ.Σ.Π. προτίθεται να έχει συνάντηση και με το Υπουργείο Υγείας. Άλλωστε, το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι της κοινωνίας και η Πολιτεία δεν πρέπει να μείνει αδρανής».

Source : www.24sports.com.cy

Ποιος ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ φυγαδεύτηκε από... παράνομο οίκο ανοχής με... σεντόνι;;;

Η είδηση που σοκάρει και κάνει το γύρο του κόσμου είναι η εμφάνιση του...

Τραγωδία στη Νορβηγία! "Μπούκαρε" με μαχαίρι σε λεωφορείο

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα όταν ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι επιχείρησε να καταλάβει ένα λεωφορείο στη δυτική Νορβηγία, όπως έγινε γνωστό από νορβηγικά μέσα ενημέρωσης και την αστυνομία της χώρας.

ΕΡΧΕΤΑΙ: ΕΝΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ

Σε μια εποχή όπου οι κοινωνίες μετασχηματίζονται τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά, ο ρόλος που διαδραματίζει ο κλάδος της επικοινωνίας, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικός.

Φοιτητής βρέθηκε παγιδευμένος μεταξύ δύο κτιρίων! (Pics)

Μεγάλη επιχείρηση από σωστικά συνεργεία στήθηκε χτες στη Νέα Υόρκη για τον απεγκλωβισμό ενός φοιτητή από είχε σφηνώσει μεταξύ δύο κτιρίων!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - Μόγιες: «Να συνεχίσουμε το σερί»

Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχιστεί το θετικό σερί που «τρέχει» τον τελευταίο καιρό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλει ο Ντέιβιντ Μόγιες στο παιχνίδι της Τρίτης, κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην Ισπανία, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κατά 26% αύξησαν οι τράπεζες της ευρωζώνης τις επενδύσεις σε κρατικά ομόλογα

Οι μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρωζώνης αύξησαν τις επενδύσεις τους σε κρατικά ομόλογα κατά περισσότερο από 25% την τελευταία διετία, ενώ μείωσαν τις χορηγήσεις δανείων στις επιχειρήσεις, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας του οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch Ratings, την οποία επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.

Όταν τα τετράποδα… μεταμφιέζονται! - ΦΩΤΟ

Όλα έγιναν αναγκαστικά… για τον χορό του Halloween

Διακόσμησε την κρεβατοκάμαρά σου ανάλογα με την προσωπικότητά σου

Η διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας σου μιλάει πριν από εσένα για εσένα, αποκαλύπτοντας μέσα από συγκεκριμένες επιλογές την προσωπικότητά σου.

Έξι τρόποι να αντιμετωπίσετε τις φοβίες σας!

Όλο και περισσότερα είναι τα άτομα που υποφέρουν από φοβίες. Πρόκειται για πολύ συνηθισμένη διαταραχή, που προσβάλλει σημαντικό μέρος του πληθυσμού, ενώ οι γυναίκες τείνουν να υποφέρουν από φοβίες δυο φορές πιο συχνά από τους άντρες.

Σύγκρουση Campbell - Beckham για το ρατσισμό στις πασαρέλες

Η «μαύρη γαζέλα» έχει βάλει στόχο να αποκαλύψει περιστατικά διάκρισης.
«Μαχαίρια» φαίνεται πως έχουν βγει στον κόσμο του μόντελινγκ, καθώς η Naomi Campbell αποκάλυψε πως τηλεφώνησε στη Victoria Beckham, κατηγορώντας τη για ρατσιστικές πρακτικές της φίρμα ρούχων που διευθύνει.

ΒΟΜΒΑ: ΚΥΠΡΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ & ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

Έξαλλη με κύπριο αξιωματούχο μεγάλου κόμματος που βρίσκεται μάλιστα στην ηγετική πυραμίδα του κόμματος είναι η διεύθυνση μεγάλης τράπεζας του νησιού μας.

Περί εξάντλησης υπομονής, ο καβγάς

Η μόνη έγνοια της Κυβέρνησης είναι τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της οικονομίας, των απλών πολιτών, των δυσπραγούντων ομάδων, των ανέργων, καθώς και η αναζωογόνηση όλων των επιχειρήσεων, έτσι ώστε η χώρα να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, αναφέρει σε γραπτή απάντηση του προς το ΑΚΕΛ, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

ΑΠΟΕΛ - Τρεις χιλιάδες εισιτήρια μένουν για Μπορντό

Τρεις περίπου χιλιάδες εισιτήρια απομένουν διαθέσιμα για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ σε Δυτική και Ανατολική εξέδρα του ΓΣΠ για τον αγώνα της Πέμπτης (7/11) κόντρα στη Γαλλική Μπορντό, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΑΠΟΕΛ.

Πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι είναι gay!

«Το να είσαι στρέιτ ή γκέι είναι ακριβώς το ίδιο. Είναι ένα από τα χίλια χαρακτηριστικά της ζωής μας, σημαντικό, αλλά όχι το μοναδικό...», με αυτόν τον τίτλο ο Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης κατάθετει τους προβληματισμούς του για την ομοφοβία -με αφορμή την πρόσφατη αυτοκτονία στην Ιταλία- και παραδέχεται τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Στα χέρια της αστυνομίας οι δύο ιερόσυλοι που ξάφριζαν εκκλησίες

Εντοπίστηκαν τα ξημερώματα, ύστερα από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, οι δύο καταζητούμενοι που χωρίς ίχνος ντροπής έκλεβαν εκκλησιαστικά σκεύη από διάφορες εκκλησίες της επαρχίας Λεμεσού.

Τρελή θαυμάστρια άρπαξε από το μαλλί και πάτησε στην κοιλιά γνωστή ηθοποιό ( VIDEO )

Μια τρελή θαυμάστρια της Vanessa Hudgens την άρπαξε από το μαλλί και την πέταξε στο πάτωμα, ενώ την πάτησε με τη γόβα της στην κοιλιά…

Τα ωραιότερα «γαλανόλευκα» οπίσθια

Οι περίφημοι γλουτοί των εγχώριων celebrities
Αψεγάδιαστοι, στιλπνοί και λαμπεροί, οι γλουτοί της ελληνικής showbiz δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τους αντίστοιχους του παγκόσμιου star system.

Τα καρότα ενισχύουν την ποιότητα του σπέρματος!

Η κατανάλωσή τους έχει συνδεθεί με την όραση, φαίνεται όμως ότι η ευεργετική τους επίδραση είναι πολύ πιο σημαντική.

Είναι ακόμα καλοκαίρι για την Claudia Romani

Με το μπικίνι της στο Μαϊάμι.
Δεν την πιάνεις πουθενά την Claudia Romani. 

Το Βερολίνο σφραγίζει πυρηνικά εργοστάσια το Λονδίνο φτιάχνει νέα

Η Γερμανία αποφάσισε να στραφεί στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες μετά το ατύχημα στη Φουκουσίμα, ενώ το κλείσιμο των εργοστασίων αναμένεται να κοστίσει δισεκατομμύρια στους φορολογούμενους.

Να τρώμε πριν ή μετά την άσκηση;

Πριν από 20 χρόνια οι ειδικοί συνιστούσαν στους δρομείς και τους αθλητές αντοχής να αποφεύγουν το φαγητό μία ώρα πριν από την άσκηση.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Το πρόγραμμα και η αποστολή για Ρώμη

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Ρώμη και το πρόγραμμα ενόψει του αγώνα με τη Λάτσιο, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Ε, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ: ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι η Μαριάντα Πιερίδη, που διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της!

ΑΠΟΕΛ - Βέλγος διαιτητής με Μπορντό

Βέλγοι διαιτητές στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Μπορντό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο Στάδιο ΓΣΠ για τη φάση των ομίλων του UEFA Europa League.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ HOT LETTERS: ΝΑΡΚΩΝΩ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ

Γεια σας είμαι η Γεωργία εδώ και επτά μήνες περίπου συζώ με ένα αγόρι 28 ετών που γνωριστήκαμε στην δουλειά. Είναι σαν να είμαστε αρραβωνιασμένοι.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Δεν θα γίνει η μονοήμερη

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η μονοήμερη εκδρομή που προγραμμάτιζε η διοίκηση του Απόλλωνα για την Ρώμη, ενόψει του αγώνα με τη Λάτσιο, καθώς δεν καλύφθηκαν ούτε οι μισές απ' τις διαθέσιμες θέσεις.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Θετική θα είναι η δεύτερη αξιολόγηση

Θετικά θα είναι τα αποτελέσματα της δεύτερης αξιολόγησης προόδου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, επαναβεβαιώνοντας παράλληλα την πλήρη δέσμευση της Κυβέρνησης για εφαρμογή του Μνημονίου χωρίς καθυστερήσεις.

ΦΡΙΚΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ - ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

Μόνο σε θαύμα μπορεί να αποδοθεί το γεγονός πως μετά από ένα τέτοιο ατύχημα, όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι επιβάτες του οχήματος βγήκαν ζωντανοί μέσα από τα απομεινάρια του αυτοκινήτου τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι αλλά χωρίς να απειλείται η ζωή τους. 

"Έφυγε" από τη ζωή η γυναίκα κομπιούτερ - Η Google τιμά τη Ντεβί

Έφυγε από τη ζωή η Σακουντάλα Ντεβί. Ήταν γνωστή ως «ανθρώπινος υπολογιστής», αφού κατάφερνε να λύσει σύνθετα μαθηματικά προβλήματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Διασύνδεση Φυσικού Αερίου με κυπριακό από Σούλτς

Την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων της Κύπρου με τα του Κυπριακού διασύνδεσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για την καθυστέρηση στην έναρξη των συνομιλιών ρίχνοντας ωστόσο το γάντι στην τουρκοκυπριακή πλευρά.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - Τουρέ: «Η Άρσεναλ δεν είναι το φαβορί»

Παρά την ήττα της Λίβερπουλ με 2-0 από την άμεση διεκδικήτρια του τίτλου, Άρσεναλ, ο άσος των «κόκκινων», Κόλο Τουρέ, εξέφρασε την άποψη ότι η υπόθεση «πρωτάθλημα» δεν έχει τελειώσει και πως οι «κανονιέρηδες» δεν είναι ακόμα το φαβορί για την κατάκτησή του.

ΣΟΚ: «Περηφανεύονταν» στο Facebook ότι βίαζαν ανήλικα κορίτσια

Δυο έφηβοι που αυτοαποκαλούνται 'The Roast Busters' έχουν ξεκινήσει μια φρικτή καμπάνια κατά την οποία, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι, δίνουν αλκοόλ σε ανήλικα κορίτσια και στη συνέχεια έρχονται σε σεξουαλική επαφή μαζί τους.

Η πιο κερδοφόρα εμπορική εταιρεία της χώρας πληρώνει μισθούς 200 ευρώ (!)

Εντυπωσιακές επιδόσεις με δεδομένες τις συνθήκες ύφεσης που επικράτησαν και πέρυσι στην Ελλάδα, επέδειξαν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας το 2012. 

Μέρη που μοιάζουν ψεύτικα αλλά υπάρχουν στην πραγματικότητα! [Photos]

Κι όμως αυτά τα μέρη είναι αληθινά!

Aναβλήθηκε η δίκη για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα

Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου που θα συνεδριάσει στη Λάρνακα, η δίκη των δύο Ελλήνων Δημήτρη Μαμαλικόπουλου 29 ετών και Αναστάσιου Τσεχιλίδη 41 ετών, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι για τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης πέντε προσώπων, για μεταφορά πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, τύπου Γκλογκ χωρίς την άδεια του Αρχηγού της Αστυνομίας, παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, δηλαδή 14 φυσιγγίων πυροβόλου όπλου 9 μιλιμέτρων και παράνομη μεταφορά εκρηκτικών υλών, δηλαδή 14 φυσιγγίων πυροβόλου όπλου 9 μιλιμέτρων. 

Προειδοποιήσεις ΟΥΝΦΙΚΥΠ προς κυνηγούς

Με αφορμή την έναρξη από χθες της μεγάλης κυνηγετικής περιόδου, η Ειρηνευτική Δύναμη Κύπρου υπενθυμίζει στους κυνηγούς ότι δεν επιτρέπεται να κυνηγούν εντός της ζώνης κατάπαυσης του πυρός.

Η τρομακτική οδοντοστοιχία της... (Photos)

Μας έχει συνηθίσει σε extreme εμφανίσεις, αλλά αυτή τη φορά το... παράκανε!

Έκανε στριπτίζ on air για τα γενέθλια της Μπαλατσινού!

Η Τζένη Μπαλατσινού είχε γενέθλια και σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό Mou» της είχε ετοιμάσει δυο εκπλήξεις!

Διαζύγιο - σοκ στην κυπριακή showbiz: Στα χωρίσματα ζευγάρι παρουσιαστών

Έχουν μια πολύ όμορφη οικογένεια και σπάνια δίνουν αφορμή για σχόλια όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή, όμως όπως φαίνεται ο κύκλος του έγγαμού τους βίου ολοκληρώθηκε.

Άσμουσεν: Ύστατη λύση για τη στήριξη των τραπεζών ο ΕΜΣ

Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ΕΜΣ) θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνον ως τελευταίο καταφύγιο για τη στήριξη των ισολογισμών των τραπεζών, δήλωσε το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) κ. Γιεργκ 'Ασμουσεν.

Στεφάνου: «Ο Πρόεδρος θυσιάζει το Κυπριακό χάριν συγκυβέρνησης»

Σφοδρή επίθεση κατά του Νίκου Αναστασιάδη και της κυβέρνησης επί όλων των θεμάτων εξαπολύει ο Στέφανος Στεφάνου,

Θύμα κλοπής ο Σαβιόλα

Θύμα κλοπής έγινε ο Χαβιέρ Σαβιόλα, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής διαρρήκτες εισέβαλλαν στο σπίτι του την ώρα που ο ίδιος και η οικογένειά του απουσίαζαν.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ - ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ήρθαν απλά να επιβεβαιώσουν αυτό που όλοι γνώριζαν, αφού δίπλα στο άψυχο σώμα του Μιχάλη Ασλάνη είχε βρεθεί ένας δίσκος με χάπια

Σκόραρε δύο φορές στο 90΄ «γυρίζοντας» το ματς! - Ανόρθωση – Ένωση 3-2

Με πέναλτι του Γκονζάλο Γκαρσία στις καθυστερήσεις, η Ανόρθωση νίκησε με 3-2 την ΕΝΠ και ανέβηκε στους 18 βαθμούς.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΤΖΑΚΙ & ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ

Συγκλονίζουν τα όσα περιγράφονται στο νέο βιβλίο για τη δολοφονία του Τζον Κένεντι! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις τραγικές στιγμές μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ.

ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Η "ΦΤΩΧΗ" ΕΡΤ ΤΗΝ EUROVISION & ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ... ΡΙΚ

Μετά την ανακοίνωση ότι η Κύπρος δεν θα συμμετάσχει φέτος στην EUROVISION, οργίασαν οι φήμες πως το ίδιο θα κάνει και η Ελλάδα, μιας και το κόστος της διοργάνωσης φαντάζει, αυτές τις εποχές, δυσβάσταχτο, ενώ επιπλέον υπάρχει και νέο καθεστώς στην Δημόσια Τηλεόραση.

Η τεκνοποίηση παραμόρφωσε την Adele: Δείτε την να κάνει βόλτα με τον γιο της!

Μπορεί όταν ανεβαίνει στη σκηνή ή βρίσκεται σε κάποια επίσημη απονομή να εμφανίζεται με ακριβές τουαλέτες και επαγγελματικό χτένισμα και μακιγιάζ, στην προσωπική της ζωή όμως προτιμά να είναι απλή.

Στην Πάφο σήμερα η Τιμία Κάρα του Απόστολου Ανδρέα

Για πρώτη φορά έρχεται στην Πάφο σήμερα η Τιμία Κάρα του Απόστολου Ανδρέα, η οποία αναμένεται να μεταφερθεί γύρω στη 12:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Απόστολου Ανδρέα στην Έμπα.

Η Ελπίδα και ο Λευτέρης φορούν τεχνητό μέλος

Η Ελπίδα είναι το πρώτο ιπποειδές στην Ελλάδα που ζει με τεχνητό μέλος από τον περασμένο Αύγουστο.