Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Πάολα: «Δεν προκαλώ επειδή έχω ένα ακριβό αμάξι. Τι να πάρω Datsun με καρότσα και να πηγαίνω εκεί που τραγουδάω;»

«Θα μπορούσα κάποια πράγματα να τα κάνω σε αυτή την ηλικία αλλά δεν μετάνιωσα γιατί έχω μια κόρη θεά που είναι δέκα χρονών και ζω την
απόλυτη ευτυχία.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ SHOWBIZ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ... ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΝΙΚΟΥ ΦΩΣΚΟΛΟΥ

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης των επιτυχιών, Νίκος Φώσκολος, «έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ!!! Δείτε πώς θα κάνουν τις Barbie από δω και πέρα!!!

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την Barbie δίχως

Όσα αξίζει να επισκεφθείτε στην παλιά Λευκωσία

Ποιος θα το έλεγε πριν μερικά χρόνια πως θα γινόταν ένα τόσο μεγάλο αναπτυξιακό μπουμ στην παλιά Λευκωσία, ειδικά στις περιοχές Λήδρας, Ονασαγόρου και τις τριγύρω παρόδους;

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ THE VOICE

Συνάντηση με τον Γιάννη Λάτσιο στα γραφεία του ΑΝΤ1 είχαν η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος.

Europa Donna: Τον γύρο της Κύπρου κάνει η εκστρατεία για τον Καρκίνο του μαστού (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης της Europa Donna, για πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, συνεχίζεται σε όλες τις πόλεις. Την προσπάθεια της Europa Donna Κύπρου , που έχει ως στόχο τη διαφώτιση των γυναικών, για ευαισθητοποίηση και σωστή ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού ενισχύει το Four Seasons.


ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ... Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

Ήταν 20 ετών αλλά εμφανισιακά έμοιαζε με παιδάκι 5 ετών. Η Brooke Greenberg, που γεννήθηκε το 1993, έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες προκαλώντας θλίψη στους δικούς της αλλά και σε όσους γνώριζαν την ιστορία της.

κανοποιητικά τα αποτελέσματα του ΣΤΛ παρά τη μικρή ζημιά - Στο 24% η ρευστότητα, 11% το core tier

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και την άσχημη κατάσταση σε όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα, το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού κατάφερε να πετύχει ικανοποιητικά οικονομικά αποτελέσματα για το 2012, δήλωσε απόψε ο Πρόεδρος του ΔΣ του Ταμιευτηρίου Λώρης Λυσιώτης, κατά την 54η Ετήσια Γενική Συνέλευση του οργανισμού που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό.

EuroCup: Ήττα για τον ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ «κατέρρευσε» στα τελευταία δώδεκα λεπτά και το ευρωπαϊκό νικηφόρο σερί του έλαβε τέλος. 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Της αμύνης τα… κενά

Οι προπονήσεις της Ανόρθωσης μετά από ήττες πάντα έχουν το στοιχείο του προβληματισμού, με τις πολλές και σημαντικές απουσίες των μετόπισθεν να εντείνουν το στοιχείο αυτό στο «Αντώνης Καρράς».

Εκεχειρία μετά την "αποδέσμευση" του αεροσκάφους

Εχει τακτοποιηθεί, σύμφωνα με την Hermes Airports, «η εκκρεμότητα» όπως τη χαρακτήρισε που υπήρχε μεταξύ της εταιρείας και των Κυπριακών Αερογραμμών και αφορούσε οφειλές του αεροσκάφους το οποίο είχε κατακρατηθεί από την διαχειρίστρια εταιρεία των Αεροδρομίων της Κύπρου.

Α. Βότσης: Υπάρχουν αλλαγές στους κανονισμούς για τις εκλογές στο ΔΗΚΟ

Ομόφωνα ενέκρινε το απόγευμα η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ τους κανονισμούς που νωρίτερα ενέκρινε και εισηγήθηκε το Εκτελεστικό Γραφείο για τα συνέδρια του κόμματος.

ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ - ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ DANSING ΤΟΥ MEGA ΚΥΠΡΟΥ

Απίστευτο κι όμως... κυπριακό... ΝΕΟ θριλέρ με το DANSING στο MEGA Κύπρου....

Και ο Πάπας παρακολουθείτο από την NSA, σύμφωνα με δημοσίευμα

Και ο Πάπας Φραγκίσκος παρακολουθείτο από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού εβδομαδιαίου περιοδικού Panorama.

ΡΕΑΛ - Ψάχνεται ο Αλόνσο

Από τη στιγμή που λήγει το συμβόλαιο του Τσάμπι Αλόνσο το ερχόμενο Καλοκαίρι και δεν υπάρχει πληροφόρηση για επαφές με τη Ρεάλ για παραμονή του, αυτόματα ο Ισπανός μέσος γίνεται ένα από τα «καυτά» ονόματα του παζαριού.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΕΙΔΕ ΤΟ... ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ... ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο Παναγιώτης και η Βούλα, ξεκίνησαν την κοινή ζωή τους πολύ νέοι. Εκείνη ήταν μόλις 22 χρονών και εκείνος 23 κι ήθελαν τόσο πολύ να κάνουν οικογένεια και να δώσουν ζωή στην αγάπη τους, νόημα στην ζωή τους, φέρνοντας στον κόσμο τα παιδιά τους.

Μια τραγική ιστορία που συγκλονίζει το Πανελλήνιο: Ψάχνουν για χρόνια να βρουν το χαμένο τους παιδί και τον είδαν φαντάρο στην παρέλαση! -

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του ζευγαριού από τον Πύργο Ηλείας, που υποστηρίζουν πως το παιδί τους δόθηκε χωρίς να το γνωρίζουν για υιοθεσία. Ο Παναγιώτης και η Βούλα ζούσαν εδώ και 25 χρόνια ένα Γολγοθά, καθώς προσπαθούν να ενώσουν το παζλ της τραγικής αυτής υπόθεσης.

Μπράβο του! 49χρονος στην επ. Αμμοχώστου βρήκε στο δρόμο 2500 ευρώ και τα παρέδωσε στην αστυνομία! -

Σε μια χώρα που δυστυχώς βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, όπου οι πολίτες δίνουν κυριολεκτικά μάχη για ένα πιάτο φαί, την στιγμή κιόλας που η ουρά στο γραφείο ανεργίας μεγαλώνει ένας συμπατριώτης μας, απέδειξε περίτρανα πως σε αυτό τον τόπο υπάρχει ακόμα ανθρωπιά και συνείδηση.


ΥΠΑΜ: Η Κύπρος χώρα-πρότυπο για διαχείριση κρίσεων

Με την υλοποίηση σχεδίων αντιμετώπισης και διαχείρισης κρίσεων σε περίοδο ειρήνης, η Κύπρος κατατάσσεται ως χώρα-πρότυπο στην ΕΕ σε αυτά τα θέματα και μετατρέπεται σε κόμβο υποστήριξης ειρηνευτικών και ανθρωπιστικών επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε την Τετάρτη ο Υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου.

ΜΙΛΑΝ - «Δεν πάει πουθενά ο Μπαλοτέλι»

Τελευταία δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πιθανή αποχώρηση του Μάριο Μπαλοτέλι από την Μίλαν για την Τσέλσι τον Ιανουάριο.

WOW: ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΕ & ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, με την κίνησή του, να ανεβάσει τους πολεμιστές του ’40 στην εξέδρα των επισήμων και να κατεβάσει τους πολιτικούς! 1234

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το δήμαρχο το τοπικό ειδησεογραφικό site Lamia Report, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε ότι, κατανοεί απόλυτα την αγανάκτηση του κόσμου και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να είναι σήμερα αυτός πάνω στην εξέδρα, αφού αισθάνεται το ίδιο με τον οποιονδήποτε πολίτη, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι, η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα και σε εκείνους που πολέμησαν στα βουνά της Πίνδου. 

Καρέ καρέ διάρρηξη περιπτέρου στην Λάρνακα - Δείτε Βίντεο και Φωτογραφίες

Δείτε  την διάρρηξη περιπτέρου στην Λάρνακα. Με τους ληστές να αρπάζουν ότι βρίσκουν και να εξαφανίζονται.

Άλλαξε γούστα ο George Clooney- Δείτε τη νέα του σύντροφο!

Σαν τα πουκάμισα αλλάζει τις γυναίκες ο George Clooney!!

ΑΕΛ - «Όλοι στο κλουβί»

Κάλεσμα προς τον κόσμο απ’ την επίσημη ΑΕΛ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας.

Εκατοντάδες βιασμοί έχουν καταγγελθεί στο Νέο Δελχί από τις αρχές του έτους

Περισσότερες από 1.300 καταγγελίες για βιασμούς έχουν δεχθεί οι Αρχές στο Νέο Δελχί από τις αρχές του έτους μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Νεκροκεφαλές - Κρανία - Σκέλεθρα... ή άγια λείψανα, γεμάτα με θεία χάρη;

Αν είσαι από τους τύπους που τους αρέσουν οι μπλούζες & τα tatoos με κρανία και τερατώδεις φάτσες, θά 'θελα να σου δείξω τη συλλογή μου.

Βαριά καμπάνα για έμπορο του λευκού θανάτου

Πίσω από τα σίδερα, θα περάσει τα επόμενα 12 χρόνια της ζωής του 27χρονος Νιγηριανός, μετά από απόφαση του Κακουργιοδικείου, σε σχέση με αδικήματα που αφορούν εμπορία ναρκωτικών.

Απογευματάκι το ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΠΟΕΛ! Διαβάστε τις αλλαγές στα ντέρμπι…

Μετά από αίτημα της Αστυνομίας για να διεξαχθούν οι πιο κάτω αγώνες υπό το φως της ημέρας για καλύτερη αστυνόμευση, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αποφάσισε να διεξαχθούν ως εξής:


Διαβουλεύσεις για το Κοινό Ανακοινωθέν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης των Αρχηγών Κομμάτων. 

ATP - Ένας Πύργος στο δρόμο του Νόλε

Ο Τζον Ίσνερ θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Νόβακ Τζόκοβιτς, στον 3ο γύρο του Paris Masters, μετά τη δύσκολη νίκη του Αμερικανού big server την Τετάρτη επί του Μίχαλ Πριτσιέσνι στα τρία σετς, την ίδια ώρα που ο Νταβίντ Φερέρ συνεχίζει ασταμάτητος και ακούραστος το μεγάλο finish που θέλει τη φετινή σεζόν.

Ο 45χρονος που έχασε τη ζωή του από τα «βιάγκρα»

Η σύντροφός του είχε προμηθευτεί αντίγραφο του μπλε χαπιού από την λατινική Αμερική
Ένα Σαββατοκύριακο που θα έπρεπε να είναι γεμάτο πάθος, κατέληξε σε τραγωδία για έναν 45χρονο Ιταλό, που έχασε τη ζωή του εξ αιτίας του μαγικού «μπλε» χαπιού.

Η Λάρνακα αποκτά τη δική της «πράσινη» παραλία

Η παραλία «Γιαννάδες» στην Ορόκλινη, της επαρχίας Λάρνακας, είναι η επόμενη ακτή που θα αποκτήσει τον τίτλο της «Πράσινης Παραλίας». 

Βομβαρδισμοί πόλεων στη Συρία

Τέλος δεν έχουν οι βίαιες συγκρούσεις ανάμεσα σε αντικαθεστωτικούς και δυνάμεις του κυβερνητικού στρατού στη Συρία, καθώς κορυφώνονται οι διαβουλεύσεις για την έναρξη ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων στη Γενεύη, σε μια ύστατη προσπάθεια να δοθεί πολιτική λύση στον εμφύλιο πόλεμο, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη από τα μέσα Μαρτίου του 2011.

Αρχιεπίσκοπος: Αρκετά μας τιμώρησε η Ευρώπη – Φτάνει πια! - VIDEO

Έξω απ’ τα δόντια μίλησε για άλλη μια φορά, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’, τόσο για την Ελληνική Τράπεζα, όσο και για την οικονομία γενικότερα.

Εξομολόγηση - σοκ Έλληνα celebrity: «Έπιασα τη γυναίκα μου με άλλον άντρα!»

Ο Έλληνας celebrity εξομολογήθηκε ότι έπιασε τη γυναίκα του επ' αυτοφώρω. Γνωρίζοντας ότι ήταν στο σπίτι με άλλον άντρα, μπήκε με φόρα μέσα με το αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια έκανε όπισθεν και έφυγε.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Διαγωνισμός με fans video

Διαγωνισμό με video φίλων της ομάδας, διοργανώνει η διοίκηση του Απόλλωνα, με δώρο τρία VIP εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Στην Κύπρο για διήμερη επίσκεψη ο ΥΦΥΠΕΞ της Ελλάδας

Διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί την Πέμπτη ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Κυριάκος Γεροντόπουλος.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Ίδια τα δεδομένα με τους τραυματίες

Στη Νέα Σαλαμίνα είναι στραμμένη η προσοχή όλων στην Ομόνοια. Η προετοιμασία συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης με τα ίδια δεδομένα για τους τραυματίες.

Μωρό 10 μηνών συγκινείται και βουρκώνει με το τραγούδι της μαμάς του! (βίντεο)

Είτε είστε μέλλουσα μανούλα είτε απεχθάνεστε τα μωρά, αυτό το βίντεο θα σας κάνει να λιώσετε!

ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ & ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ... ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΦΩΝΟΙ

Επιχείρηση κομάντο για τους αστυνομικούς μας πριν από λίγες μέρες αφού έσπευσαν σε οικία νεαρής φοιτήτριας προκειμένου να συλλάβουν τον διαρρήκτη που... εισέβαλε στο σπίτι της.

Ο δημοσιογράφος που δηλώνει τρελός fan της Ροντίκα – Να φοβάται ο Μ. Κάρογιαν;

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για την κριτή του Feel Fantastic Star Κύπρος 2013, αναρτώντας μια φωτογραφία του μαζί της…

Διεκδικούν αποζημιώσεις για τρεις αιώνες δουλεμπορίου

Οι 14 εξωτικοί παράδεισοι που μηνύουν Βρετανία, Γαλλία και Ολλανδία.

ΤΟ ON AIR ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΓΚΑ & Η ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ

Έρχεται ο Αρναούτογλου Junior; Το χαρμόσυνο γεγονός - που δεν ισχύει τελικά- το είπε πριν λίγο ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το πρωινό»!

Στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη στην Μόσχα

Το ελικόπτερο κατέπεσε στην περιφέρεια της Ρωσικής πρωτεύουσας.

Επισκόπηση τουρκοκυπριακού Τύπου

Οι εορτασμοί της 90ης επετείου από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας, οι δηλώσεις του Ντερβίς Έρογλου σε σχέση με το Κυπριακό και η μεταφορά των σωλήνων νερού από την Τουρκία στα κατεχόμενα κυριαρχούν στις σημερινές πέντε τουρκοκυπριακές εφημερίδες.

Το ένοχο γονίδιο του καρκίνου του μαστού

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Μελβούρνης, σε συνεργασία με διεθνή επιστημονική ομάδα, εντόπισαν ένα γονίδιο που ευθύνεται για την πρόκληση καρκίνου του μαστού και επιπλέον δίνει σαφή εξήγηση για τον λόγο για τον οποίο η ασθένεια προσβάλλει τα θύματά της σε νεαρή ηλικία.

15.4δις τα μη εξυπηρετούμενα στο τέλος 2012

Σε 15.4δις ευρώ ανήλθαν στο τέλος του 2012 τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια στην Κύπρο σε τράπεζες και συνεργατικά.

Γιατί βγάζουμε άσπρα στίγματα στα νύχια;

Έχεις αφαιρέσει το μανό από τα νύχια, αλλά παρατηρείς κάποια άσπρα μικρά σημάδια, τα οποία όσο και να τα τρίψεις, δε φεύγουν. Και αυτό γιατί είναι τμήμα του νυχιού σου.

Βελτίωση του δείκτη οικονομικού κλίματος στην Κύπρο τον Οκτώβριο

Ο δείκτης εμπιστοσύνης στις οικονομικές προοπτικές βελτιώθηκε τον Οκτώβριο στην Κύπρο για έκτο συνεχόμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης που δημοσιοποίησε σήμερα η Κομισιόν.