Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Την ώρα που γεννούσε στο σπίτι της... ανέβαζε φωτογραφίες στο Twitter!

H Αγγλίδα Ruth Iorio που ζει στο Los Angeles, αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο την εμπειρία της γέννησης του γιου της, τον οποίο επέλεξε να φέρει στον κόσμο στο σπίτι της και όχι στο νοσοκομείο.

Φυλακές κολαστήριο – Kαταγγελίες για κύκλωμα με δεσμοφύλακες που οδηγούσαν κρατούμενους σε ισοβίτη για να τους βιάσει

Διαφθορά και βασανιστήρια που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους, φέρεται να διενεργούνται στις Κεντρικές Φυλακές, όπου διερευνάται η ύπαρξη και λειτουργία κυκλώματος με εγκεφάλους κρατούμενους και μέλη δεσμοφύλακες που πιστεύεται ότι πληρώνονται για να εκτελούν χάρες σε γνωστό ισοβίτη και μέλη της κλίκας του, για να τους παραδίδουν νεαρούς κρατούμενους τους οποίους βίαζαν κατ' επανάληψη.

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ !!! Της πιάνει τον κ@λο στο ΑΤΜ και κάνει τον άσχετο.. ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ !!! (video)

Πλησιάζει τα 4 εκατ. προβολές η φάρσα των Mad Boys με τα… πάθη μιας κοπέλας που θέλει να σηκώσει χρήματα από ένα ΑΤΜ και δέχεται παρενόχληση από «αγνώστους».

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που μπορεί να σώσει τη ζωή σας, πριν πιάσετε το τιμόνι

Μόνο σοκ μπορεί να σου προκαλέσει το νέο διαφημιστικό σποτ από τη Νέα Ζηλανδία για την οδική ασφάλεια. Με τίτλο «Οι γύρω σας κάνουν λάθη.

ΑΛΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΓΕΨΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ THE VOICE ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Alex Economou ή αλλιώς Αλέξης Οικονόμου, γεννήθηκε το 1988 στην Κύπρο και από μικρός ένα όνειρο είχε... την μουσική. Άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής, πιάνο, φλάουτο αλλά και χορό σε ηλικία μόλις 8 ετών.  Χθες βράδυ κατάφερε να... μαγέψει τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή, την ΜελίναΑσλανίδου και τον Μιχάλη Stavento.

Χριστίνα Παππά: Δες την «καυτή» φωτογράφηση μιας 44άρας

Το λαϊκό τραγούδι της Ρίτας Σακελαρίου «οι σαραντάρες» έρχεται να επιβεβαιώσει η Χριστίνα Παππά, με μία σέξι φωτογράφηση!

Η αφήγησητου εργάτη που εντόπισε το νεκρό βρέφος παγώνει το αίμα! - «Στοπ, φώναξε του μάστρου, έχει ένα μωρό!»

Στο σκοτάδι εξακολουθούν να βρίσκονται οι προσπάθειες της Αστυνομίας για εντοπισμό της μητέρας ή αυτών που πέταξαν το νεογέννητο κοριτσάκι στο ΧΥΤΥ της Κόσιης. Στην Αστυνομία, έφθασαν ελάχιστες πληροφορίες από πολίτες κι αυτές αποδείχθηκαν βάσιμες.

Έλλειμμα ύψους 650 χιλιάδων ευρώ στον Δήμο Αγίας Νάπας... που πήγανε;

Ελλειμματικός «κατά 650 χιλιάδες ευρώ είναι ο τακτικός προϋπολογισμός του Δήμου Αγίας Νάπας για το 2014», δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, ενώ «έλλειμμα ύψους 115 περίπου χιλιάδες ευρώ έχει και ο αναπτυξιακός προϋπολογισμός».

Έρχονται τον Φεβρουάριο οι στρατηγικοί επενδυτές για τις ΚΑ

Αρχές Φεβρουαρίου οι Κυπριακές Αερογραμμές (ΚΑ) αρχίζουν την διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή, αναμένοντας τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου της 22ας Ιανουαρίου, η οποία θα λάβει αποφάσεις για τη σύνθεση της επιτροπής, που θα διεξάγει τις τελικές διαπραγματεύσεις μεταξύ ΚΑ και στρατηγικού επενδυτή, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των ΚΑ Τώνης Αντωνίου.

Πέθανε ο Αριέλ Σαρόν - 'Ηταν 8 χρόνια σε κώμα (ΦΩΤΟ)

Σε ηλικία 85 χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ, Αριέλ Σαρόν, συμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Στοπ. Έχει ένα μωρό!» Η στιγμή της μακάβριας ανακάλυψης –«Χαμένη» η μάνα

- Εκτός νοσοκομείου ή κλινικής γεννήθηκε το βρέφος που βρέθηκε στα σκουπίδια
- Δύσκολη η εξιχνίαση της υπόθεσης παραδέχεται η Αστυνομία
- Αναμένουν αποτελέσματα DNA για να εξακριβώσουν καταγωγή του μωρού
- Άγνωστη η αιτία θανάτου
- «Ήταν μωρό. Πάγωσα…» Η συγκλονιστική μαρτυρία του υπαλλήλου που βρήκε το νεκρό βρέφος

Λεσβιακό πορνό με ομαδικά όργια καλογριών σε μοναστήρι η ταινία που πρόβαλε χθες βράδυ το Mega Κύπρου (Βίντεο)

Το κανάλι της εκκλησίας, προέβαλε χθες βράδυ την ταινία «Τhe devils» παραγωγής 1971, η οποία ακόμη και σε κανάλι ενηλίκων θα θεωρείτο ακατάλληλα, καθώς το σενάριο της εκτυλισσόταν γύρω από τα όργια και τις πράξεις ακολασίας καλογριών, που ισχυρίζονταν ότι καταλήφθηκαν από το διάβολο. Η ταινία περιείχε μεταξύ άλλων σκηνές τρόμου από τις πράξεις εξορκισμού και αυτοκτονίες.

Κεντρικές Φυλακές SOS – Κατ’ επανάληψη βιασμός του 22χρονου – Ήξεραν, αλλά σιωπούσαν λοχίας και δεσμοφύλακες(;)

- Δεν ήταν πρώτη φορά που βιάστηκε ο νεαρός, αλλά το προσωπικό «αμέλησε» να ενημερώσει τη Διεύθυνση
- Σε αναγκαστική άδεια ο λοχίας της πτέρυγας
- Από Δευτέρα εξετάζεται το αίτημα να τεθεί σε διαθεσιμότητα
- Ήταν υπεύθυνος λειτουργός και στις πτέρυγες των αυτοκτονιών

Κρήτη: Τον ξυλοκόπησαν και του φόρεσαν γυναικεία εσώρουχα - Φρίκη στις φυλακές!

Σκηνές απίστευτης αγριότητας στις φυλακές της Νέας Αλικαρνασσού - Συγκλονισμένοι ακόμα και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι...

Η συγκλονιστική επιστολή του Μιχαλάκη Καραολή πριν την αγχόνη - ΦΩΤΟ

Στις 10 Μαΐου 1956 ο Μιχαλάκης Καρολής οδηγείται στην αγχόνη από τους Άγγλους αποικιοκράτες.

Στο σφυρί η προεδρική Μερσεντές του Σπύρου Κυπριανού - Σε πλειστηριασμό117 αντικείμενα της Δημοκρατίας

Προεδρική Μερσεντές και δυο BMW που χρησιμοποιούσαν ο διοικητής και ο διευθυντής της Κεντρικής Τράπεζας βγάζει η Κυπριακή Δημοκρατία σε πλειστηριασμό. Η αλεξίσφαιρη Μερσεντές την οποία χρησιμοποιούσε ο αείμνηστος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Σπύρος Κυπριανού για τις μετακινήσεις του δημοπρατείται την ερχόμενη Τετάρτη στη Διεθνή Έκθεση μαζί με άλλα 117 αντικείμενα.

Και νέα απόπειρα αυτοκτονίας στις Κεντρικές Φυλακές - Εκτός ελέγχου η κατάσταση

Νέο περιστατικό στις Κεντρικές Φυλακές αναστατώνει το σωφρονιστικό ίδρυμα, «πονοκεφαλιάζει» το υπουργείο Δικαιοσύνης και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για την κατάσταση που επικρατεί στις Φυλακές.

Σύλληψη στην Πάφο για παράνομη κατοχή περιουσίας

Ένα πρόσωπο συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πάφο για παράνομη κατοχή περιουσίας και μαχαιροφορία.

Ο έρωτάς τους δεν κράτησε για πολύ. Παίρνουν διαζύγιο μετά από τρία χρόνια γάμου

Ο έρωτάς τους ήταν μεγάλος και γι'αυτό παντρεύτηκαν σχετικά γρήγορα και απέκτησαν και έναν γιο.

Νεκροί μέλη συμμορίας στο Μεξικό

Συγκρούστηκαν με την Αστυνομία

Νέα χειρουργική «κόλλα» θα αντικαταστήσει τα ράμματα

Μια χειρουργική «κόλλα» που μπορεί να επουλώσει τα τραύματα στην καρδιά αντικαθιστώντας τα ράμματα, δημιούργησαν επιστήμονες του Χάρβαρντ και του Νοσοκομείου Παίδων Βοστόνης.

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Άντη μας

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Άντη Χατζηκωστή. Τέσσερα χρόνια από τότε που άνανδρα χέρια πήραν από την οικογένεια, τους φίλους, τους συνεργάτες και την κυπριακή κοινωνία ένα λαμπρό νέο άνθρωπο, ένα καινοτόμο μυαλό, ένα πρωτεργάτη του αύριο.

Δημοπρασία στην κρατική έκθεση - 117 αντικείμενα στο σφυρί, ανάμεσα τους η προεδρική λιμουζίνα του Σπύρου Κυπριανού

Η Προεδρική Μερσεντές και δυο BMW που χρησιμοποιούσαν ο διοικητής και ο διευθυντής της Κεντρικής Τράπεζας βγάζει η Κυπριακή Δημοκρατία σε πλειστηριασμό. 

Ο Νταβούτογλου δείχνει Βρετανία και Γαλλία για την κρίση στην Τουρκία

Μερικές χώρες όπως η Βρετανία και η Γαλλία έχουν ενοχληθεί από τη συσσώρευση δύναμης της Τουρκίας, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, υποστηρίζοντας ότι οι εξωτερικές δυνάμεις ευθύνονται για τα τελευταία γεγονότα στην Τουρκία. "Τα προπαρασκευαστικά φροντιστήρια είναι αφορμή", είπε ο Αχμέτ Νταβούτογλου.

Μειώνονται τα κέντρα αναψυχής στην Πάφο

Η οικονομική κρίση, η ανεξέλεγκτη σύμφωνα με τους εκπροσώπους του κλάδου αδειοδότηση νέων επιχειρήσεων και η επιλεκτική, κατά τους ίδιους, προώθηση συγκεκριμένων περιοχών από τη δημοτική Αρχή, έχουν συντείνει στο να μειωθεί ο αριθμός των κέντρων αναψυχής της Πάφου.

Το «θαύμα» που προκάλεσε σοκ - Κενυάτης ξύπνησε στο... νεκροτομείο έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας

Αίσθηση έχει προκαλέσει στη Κένυα η απίστευτη ιστορία ενός άνδρα, ο οποίος ξύπνησε μέσα σε ένα νεκροτομείο.

Δείτε τι σημαίνει φυσική επικοινωνία με τις μηχανές, λέει η Intel από την CES

Πραγματικά παραδείγματα της τεχνολογίας Real Sense έδωσε ο επικεφαλής του αρμόδιου τμήματος της Intel, με την οποία στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον υπολογιστές κάθε λογής αποκτούν «πραγματικές ανθρώπινες αισθήσεις».

Ο ρόλος της μπύρας στην εξέλιξη των ανθρώπινων κοινωνιών

Οι αρχαίοι μας πρόγονοι επέλεξαν τη μπύρα από το… ψωμί

ATP: Ο Μάρκος ξεκινά το Αυστραλιανό Όπεν αντιμετωπίζοντας τον Istomin

O Μάρκος Παγδατής θα ξεκινήσει την προσπάθεια του στο Αυστραλιανό Όπεν αντιμετωπίζοντας τον Denis Istomin, μετά και την τοποθέτησή του στο τελευταίο τέταρτο της κλήρωσης, που αποτελείτε συνολικά από 128 συμμετοχές.

Συνέλαβαν τον Άγγελο Φιλιππίδη στην Τουρκία - Μέσα στην ημέρα ή αύριο θα εκδοθεί στην Ελλάδα ο κατηγορούμενος για τα κόκκινα δάνεια του Τ.Τ.

- Η σύλληψη του πρώην προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου έγινε βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης
- Πληροφορίες πως ο Άγγελος Φιλιππίδης εντοπίστηκε στην Τουρκία μέσω του κινητού του τηλεφώνου
- Φαίνεται πως δεν ήταν ποτέ στις ΗΠΑ όπως είχε αφήσει να εννοηθεί
- Κατηγορείται για την υπόθεση των κόκκινων δανείων του Τ.Τ.
- Το εισαγγελικό πόρισμα των 129 σελίδων έχει ειδικό κεφάλαιο για εκείνον

«Καυτή», σικάτη και άκρως ποθητή!

Το 27χρονο μοντέλο Irina Shayk ενθουσίασε για ακόμη μία φορά τους θαυμαστές της με τη φωτογράφηση που πραγματοποίησε για την προώθηση των μαγιό για την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014 της «Beach Bunny».

Η πρεμιέρα του «The Voice» χτύπησε «κόκκινο» σε τηλεθέαση

Το «The Voice» χθες βράδυ άνοιξε αυλαία με τους τηλεθεατές να είναι μπροστά στη μικρή τους οθόνη για να δουν τη πρεμιέρα του ριάλιτι.

ΑΠΟΕΛ - Δεν παίζει ο Ντε Βινσέντι

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία του ΑΠΟΕΛ με την οποία ενημερώνει για πρόβλημα που προέκυψε με τον Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος δεν υπολογίζεται τελικά για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Πρόεδρος: Διορίστηκαν οι άριστοι των αρίστων στα ΔΣ ημικρατικών

Η σύνθεση των νέων Διοικητικών Συμβουλίων (ΔΣ) των Ημικρατικών Οργανισμών ανταποκρίνεται στις προγραμματικές μου δεσμεύσεις για ριζική ανανέωση και επιλογή των αρίστων και αυτό έπραξε η Κυβέρνηση, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος συναντήθηκε απόψε στο Προεδρικό Μέγαρο, με τους Προέδρους και τα μέλη των ΔΣ των νεοδιορισθέντων ημικρατικών οργανισμών.

Σεισμός 4,7 ρίχτερ το πρωί στη Ζάκυνθο

Σεισμική δόνηση 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ξύπνησε στις 06:14 τους κατοίκους της Ζακύνθου.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΑΕΛ ΣΟΥΜΑΧΕΡ

Λίγες ημέρες μετά την έκκληση της Κορίνα Σουμάχερ να αποχωρήσουν τα Μ.Μ.Ε από το χώρο του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, η διοίκηση του νοσοκομείου πήρε τις δικές της αποφάσεις.

Μεγάλη Βρετανία: Πήγε να κάνει έκτρωση και εξακολουθούσε να είναι έγκυος

Μια κοπέλα από την Μεγάλη Βρετανία, μόλις έμαθε πως έμεινε έγκυος αποφάσισε μαζί με το σύζυγο της να το «ρίξει» αφού δεν ένιωθαν ακόμα έτοιμοι να αναθρέψουν και ένα δεύτερο παιδί, αφού ήταν μόλις 19 χρονών. 

Δημοφιλής τραγουδιστής επιτέθηκε με αυγά στο γείτονά του!

Έβριζε και πετούσε αυγά! Κατατρόμαξε το ανήλικο κορίτσι του γειτονικού σπιτιού και κάλεσαν την αστυνομία.


Ανόρθωση: Με απουσίες απέναντι στην Αλκή

Ο Ζόρζε Κόστα θα αναγκαστεί για άλλη μια εβδομάδα να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές απουσίες.

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΓΩΝΟΥΝ

Λευκωσία: Νέα υπόθεση συγκλονίζει τις Κεντρικές Φυλακές και προκαλεί τουλάχιστον ερωτηματικά για την κατάσταση που επικρατεί. Νεαρός κατάδικος φέρεται να βιάστηκε το τελευταίο διάστημα από τέσσερις συγκρατούμενούς του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το νέο περιστατικό, ακολουθεί τις τρεις διαδοχικές αυτοκτονίες κρατουμένων τους τελευταίους τρεις μήνες, δημιουργώντας μια άσχημη κατάσταση για το ποιος έχει τον έλεγχο και πού οδηγούνται τα πράγματα. Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνά Νικολάου, ο οποίος αφού έλαβε γνώση της υπόθεσης, ζήτησε αμέσως έκθεση γεγονότων από τον αναπληρωτή διευθυντή και ήδη κινήθηκαν οι διαδικασίες για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο υπεύθυνος των πτερύγων. 

Μετά από διοικητική έρευνα και έκθεση γεγονότων, ένας ανώτερος λειτουργός των Φυλακών πήρε αναγκαστική άδεια μέχρι η ΕΔΥ να μελετήσει την έκθεση του διευθυντή Φυλακών και αποφασίσει στο αίτημα του υπουργού Δικαιοσύνης για να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Εκτός από το περιστατικό των αλλεπάλληλων βιασμών, στις συγκεκριμένες πτέρυγες στις οποίες ήταν υπεύθυνος ο εν λόγω λειτουργός, είχαν συμβεί και οι τελευταίες αυτοκτονίες κρατουμένων, οπόταν το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τον αξιωματικό. 
 
Η καταγγελία για τους βιασμούς σε βάρος ενός νεαρού Ρουμάνου κατάδικου έγινε προχθές και αμέσως ο νεαρός ηλικίας 23 ετών, μεταφέρθηκε σε ειδικό δωμάτιο στο Νοσοκομείο, στο οποίο κρατούνται κατάδικοι για ιατρικές εξετάσεις. Κρατήθηκε για νοσηλεία αλλά και για άλλους λόγους. Σύμφωνα με την καταγγελία του νεαρού προς το ΤΑΕ Λευκωσίας, το τελευταίο διάστημα βιαζόταν τακτικά από τέσσερις ομοεθνείς του κρατούμενους. 

Η σοκαριστική καταγγελία τάραξε για άλλη μια φορά τις Φυλακές, η Διεύθυνση της οποίας κινήθηκε αστραπιαία και έθεσε τέσσερα πρόσωπα στην απομόνωση. Εναντίον τους διερευνώνται υποθέσεις βιασμού, ενώ αναμένεται ότι θα αρχίσει και πειθαρχική έρευνα για τυχόν ευθύνες άλλων στις Φυλακές.Όπως αναφέρθηκε χθες στον «Φ» αρμοδίως, δεν γίνεται να συμβαίνουν βιασμοί σε ένα κελί σε βάρος του ίδιου κρατούμενου και οι δεσμοφύλακες να μην έχουν πάρει είδηση. 

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας αναμένεται να μπουν στις Φυλακές και να λάβουν καταθέσεις τόσο από το προσωπικό της πτέρυγας όπου κρατείται ο αλλοδαπός, όσο και το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες από τους διαδρόμους της συγκεκριμένης πτέρυγας για να διαφανεί κατά πόσον τα τέσσερα πρόσωπα ήρθαν σε επαφή μαζί του. Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται καταγγελία για βιασμό κρατουμένου στις Φυλακές. Πέρσι νεαρός κρατούμενος είχε καταγγείλει άλλο κατάδικο ότι τον βίασε, ωστόσο δεν αποδείχθηκε οτιδήποτε, παρόλο που διενεργήθηκε έρευνα και από το γραφείο της Επιτρόπου Διοίκησης που κατέγραψε σημαντικά ευρήματα.


Source : http://showtime-cy.blogspot.com/