Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Λάρνακα: Κλάπηκαν 200.000 από διαμέρισμα

Επιχειρηματίας, από την Λάρνακα κατάγγειλε στην αστυνομία πως κλάπηκε από το διαμέρισμα του, το ποσό των 200.000 ευρώ, το οποίο προερχόταν από κέρδη της δουλειάς του.

Άγριος ξυλοδαρμός λόγω... ερωτικών ιστοριών μέσω Facebook!

Στον Ανακριτή κατέληξαν δύο άτομα, που κατηγορούνται από τρίτο άτομο ότι το έδειραν άσχημα, σε πάρκο γνωστής πόλης.

Η Σαλίνα του Dansing for you 3 το τρίτο πρόσωπο σε σχέση Κύπριων ηθοποιών - Βίντεο

Μια σχέση, δεν έχει μόνο όμορφες και τρυφερές στιγμές πολλές φορές υπάρχουν και εντάσεις. Οι εντάσεις αυτές μπορεί να έχουν σχέση με πολλούς παράγοντες της ζωής. 

Νέα παιδιά μαγειρεύουν στη Θεσσαλονίκη για όσους το έχουν ανάγκη

 Οι πρώτοι κάνουν δειλά την εμφάνισή τους στην Καμάρα, στα σκαλοπάτια. 

Στο ψυχιατρείο ο διερμηνέας του Μαντέλα - Έπαθε κατάθλιψη

Ο διερμηνέας στη νοηματική κατά την επιμνημόσυνη τελετή για τον Νέλσον Μαντέλα, ο οποίος έκανε ασυνάρτητες χειρονομίες και ισχυρίστηκε ότι έπαθε σχιζοφρενική κρίση, εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική, όπως μετέδωσε σήμερα ο Τύπος της Νότιας Αφρικής.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ 13ο ΜΙΣΘΟ

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Κύπρου, προβαίνει σε ανοικτή καταγγελία κατά της εργοδοσίας των εφημερίδων «Αλήθεια», «Καθημερινή» και «Σημερινή» για την απόφασή τους να περικόψουν τον 13ο μισθό των εργαζομένων.

Έγιναν έξω φρενών δημοσιογράφοι στο ΣΙΓΜΑ με συνάδελφο τους – ο 13ος μισθός ήταν ο λόγος

Καζάνι που βράζει είναι τις τελευταίες ημέρες ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ, μετά την πρόθεση της διεύθυνσης, αντί για 13ος μισθός να δοθεί ελεύθερος χρόνος στους εργαζόμενους και για όσους δεν είναι εφικτή η διευθέτηση, να πιστωθούν με επιπλέον ημέρες άδειας.

Η 17χρονη που θέλει επιτέλους να χαμογελάσει

Η Sarah Atwell είναι δυνατή παρά τις δυσκολίες- Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΡΟΜΑΡΙΟ - ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΜΙΑ...

Που τους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός; Κατά την έξοδό του από κλαμπ στο Ρίο Ντε Τζαντέιρο συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός το Ρομάριο.

Άγγιγμα ψυχής… Η Αιθιοπία με τα μάτια των εθελοντών της action aid –« Ένας παράλληλος κόσμος»

Τα παιδιά στην χώρα μου, την Κύπρο, τσακώνονται για το ποιο παιδί έχει το πιο σύγχρονο ηλεκτρονικό παιγνίδι, τα παιδιά στην χώρα Αιθιοπία τσακώνονται για το ποιο θα πιεί νερό πρώτο, τα παιδιά στην Κύπρο έχουν παράλογες απαιτήσεις από τον Άγιο Βασίλη, τα παιδιά στην Αιθιοπία του ζητούν ένα μολύβι, τα παιδιά στην Κύπρο περιμένουν τις γιορτές για να φορέσουν καινούργιο παλτό και παπούτσια, τα παιδιά στην Αιθιοπία ψάχνουν το λιγότερο τρύπιο πανωφόρι να ντύσουν το κορμί τους και πατάνε ξυπόλητα ακόμα και ακαθαρσίες ζώων για πάνε στο σχολείο…

Φανιέρος: «Ξέρουμε πως είναι λάθος να αλλάζουμε προπονητές, αλλά το κάνουμε»

Ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος μίλησε στον Στέλιο Δημοσθένους για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, τις αλλαγές προπονητών στην Κύπρο και τα μεταγραφικά.

ΣΟΚ: ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ...

Μία 40χρονη από τη Μολδαβία συνέλαβαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ στον Άγιο Νικόλαο. Η γυναίκα άφησε το ενός έτους μωρό της μέσα στο αυτοκίνητο για να κάνει τις δουλειές της στην περιοχή!

The Voice: Τί είπε η Βανδή για την ανηψιά της Βίσση

Έχουν ξεκινήσει οι οντισιόν για το The Voice και όπως φαίνεται το show που ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1 θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Λαμπάδιασαν και άλλο αυτοκίνητο...

Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσε φωτιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης κατοικίας στην περιοχή Αραδίππου.